6
  • sandor8206
    sztem Hugh Jackman jó lenne, drukkolok hogy legyen valami még is a projektből
  • COOLancs
    Hát jobb is h elkaszálták a Karib-tenger kalózai western kosztümös verzióját...

" a pénzre a film természetfölötti elemei miatt lenne szüksége (vérfarkas indiánok szerepelnének benne)" Hát ezt nem is tudtam, hogy ilyen nagy a vérfarkas indiánok gázsija :O
  • opeca
    "(vérfarkas indiánok szerepelnének benne), valamint a filmtörténet legnagyszabásúbb vonatos jelenetét is le akarta forgatni."

Hát erre én sem adnék pénzt.
  • Prof William
    Nőkkel és gyerekekkel együtt. Hiába no Roland sosem volt az a csillogú fogsorú amcsi hősideál.

Ellenben ha Clint Eastwood vagy 25-30 évvel fiatalabb lenne lazán eljátszaná. Nem jut eszembe jobb választás Roland szerepére mint középkorú Clint.
    Talán megkérem a haveromat bizonyos Randal Flagg-ot hogy segítsen az ügyben. :)
  • FL Zoli
    Setét tornyot nagyon sajnálom...bár tény hogy első ránézésre eléggé katymasz a sztori. Meg ritka az olyan film amiben az első jelenteben a hős bedarál egy egész falut:D:D
  • shenmuedc #1
    Kéne már egy vérfarkasos hupikék törpikék vagy egy vámpíros titanic. Csak hogy ne legyen hiány belőlük, olyan ritkán dolgozzák fel őket.