6
-
sandor8206 #6 sztem Hugh Jackman jó lenne, drukkolok hogy legyen valami még is a projektből -
COOLancs #5 Hát jobb is h elkaszálták a Karib-tenger kalózai western kosztümös verzióját...
" a pénzre a film természetfölötti elemei miatt lenne szüksége (vérfarkas indiánok szerepelnének benne)" Hát ezt nem is tudtam, hogy ilyen nagy a vérfarkas indiánok gázsija :O -
opeca #4 "(vérfarkas indiánok szerepelnének benne), valamint a filmtörténet legnagyszabásúbb vonatos jelenetét is le akarta forgatni."
Hát erre én sem adnék pénzt. -
Prof William #3 Nőkkel és gyerekekkel együtt. Hiába no Roland sosem volt az a csillogú fogsorú amcsi hősideál.
Ellenben ha Clint Eastwood vagy 25-30 évvel fiatalabb lenne lazán eljátszaná. Nem jut eszembe jobb választás Roland szerepére mint középkorú Clint.
Talán megkérem a haveromat bizonyos Randal Flagg-ot hogy segítsen az ügyben. :) -
FL Zoli #2 Setét tornyot nagyon sajnálom...bár tény hogy első ránézésre eléggé katymasz a sztori. Meg ritka az olyan film amiben az első jelenteben a hős bedarál egy egész falut:D:D -
#1 Kéne már egy vérfarkasos hupikék törpikék vagy egy vámpíros titanic. Csak hogy ne legyen hiány belőlük, olyan ritkán dolgozzák fel őket.