Biztonsági autó az F1 2011-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak az a baj hogy 1:100 hoz a szimulátor kedvelõk aránya az arcadevel szemben és még lehet optimista voltam.
én is örülnék szimnek
én is örülnék szimnek
Na igen így lenne jó de ehelyett van egy arcade mód és egy szimulációnak csúfolt valami,de valójában a készítõk még egy erõsebb hátsókerekes autó fizikájával sem voltak tisztában...
99-ben is volt már ps1-en...
Ez a hír nagyon tetszik!
Azonban az ahogy az elõttem hozzászóló is megjegyezte, lehetne realisztikusabb a szimuláció!
Én személyszerint annak örülnék, ha lenne egy 100%-ig szimulátor mód, és azt visszább lehetne venni egy árkádabb stílusra, hogy mindenkinek jó legyen, szerintem ezzel nagyobb közönséget célozna meg a játék, mint a szimulátor rajongókat, mind az árkádabb stílus kedvelõit.
Azonban az ahogy az elõttem hozzászóló is megjegyezte, lehetne realisztikusabb a szimuláció!
Én személyszerint annak örülnék, ha lenne egy 100%-ig szimulátor mód, és azt visszább lehetne venni egy árkádabb stílusra, hogy mindenkinek jó legyen, szerintem ezzel nagyobb közönséget célozna meg a játék, mint a szimulátor rajongókat, mind az árkádabb stílus kedvelõit.
Csodás...Esetleg némi szimuláció is várható vagy megint elõre scriptelt helyeken lehet csak eldobni az autót egyébként mindenholmáshol tapad mint a meztelencsiga?😊