Ötvös Tibor

Biztonsági autó az F1 2011-ben

A Codemasters számos újítással készül az F1 2011-es kiadásához és egy ilyen lesz a biztonsági autó/safety car megjelenése is.

Ian Webster, a Codemasters kommunikációs menedzsere ugyanis hivatalosan is megerősítette azt a héten felröppent értesülést, mely szerint balesetek vagy más, a versenyt akadályozó esemény bekövetkeztekor a versenybírók elrendelhetik a biztonsági autó beküldését, ami annak elhárításáig bent is marad a pályán.



Ez a lehetőség azonban csak azokon a futamokon érvényes, ahol legalább 20 százalékra állítottuk a megteendő távolságot és ráadásul az online versenyeken is bekapcsolhatjuk a safety cart. Ha azonban nem akarunk foglalkozni a dologgal, akkor egyszerűen kikapcsoljuk és egy versenyen sem jelenik meg az autó.

Az F1 2011 szeptember 23-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Palinko #6
    csak az a baj hogy 1:100 hoz a szimulátor kedvelők aránya az arcadevel szemben és még lehet optimista voltam.
    én is örülnék szimnek
  • Skynet #5
    Na igen így lenne jó de ehelyett van egy arcade mód és egy szimulációnak csúfolt valami,de valójában a készítők még egy erősebb hátsókerekes autó fizikájával sem voltak tisztában...
  • sajtosnudli #4
    99-ben is volt már ps1-en...
  • Adam815 #3
    Ez a hír nagyon tetszik!

    Azonban az ahogy az előttem hozzászóló is megjegyezte, lehetne realisztikusabb a szimuláció!

    Én személyszerint annak örülnék, ha lenne egy 100%-ig szimulátor mód, és azt visszább lehetne venni egy árkádabb stílusra, hogy mindenkinek jó legyen, szerintem ezzel nagyobb közönséget célozna meg a játék, mint a szimulátor rajongókat, mind az árkádabb stílus kedvelőit.
  • Skynet #2
    Csodás...Esetleg némi szimuláció is várható vagy megint előre scriptelt helyeken lehet csak eldobni az autót egyébként mindenholmáshol tapad mint a meztelencsiga?:)
  • zorrobomber #1
    pimp