23
-
Csaba42 #23 E-Pénisz (/iPénisz) rulz. :) Nekem csak egy régi touchom van, de nem cserélném még le. Tökéletesen kiszolgálja az igényeimet így is, pedig "elavult". -
portable #22 hülyeség... miért dobott volna ki két iPad-et egy évben az apple? nem volt róla szó. Éppen, hogy az iphone-al késett az eddigekhez képest -
ProgServ #21 Igen, akartam is írni, hogy húúúú, ezt aztán a fícsörök tömege.
Meg is nyaltam mind a 10 ujjam. -
ProgServ #20 Fél napot se aktív használat közben. -
#19 Készüljetek fel, mert okostelefon fronton már a Samsung és HTC is készül (még idén) 1280x720-as HD felbontással megáldott 4-5 colos kijelzős telókkal :)) Azért kíváncsi leszek mennyit fognak bírni egy töltéssel... -
#18 Minek. :-) Csak hogy az Apple-es társadalom tudja mondani, hogy nekem ekkora felbontása. Meg hogy nekik legyen most a legnagyobb felbontás. Amúgy nem értem én sem miért kell ekkora felbontás egy ilyen cuccra. A mai Weboldalak is 1024 vagy jobb esetben 1280-ra vannak optimalizálva, hogy fog ezen kinézni egy oldal? Majd minden oldalt nagyítani kell, a flash videók meg nagy pixelesek lesznek legalább. -
tntmax #17 "Az iPhone 5 fontosabb újításai közé tartozik a fém hátlap, az erősebb processzor, a javított antenna, egy új 8 megapixeles kamera és ismertté vált, hogy egy könnyebb, vékonyabb kivitelben készülő változat is készülhet belőle."
Komoly újítások, komoly célközönségnek. el o el. -
csviri #16 Egyebkent nekem van 1 iPad 2 esem, es az az 1024*768 keves, pl netezel, v konyvet olvasol rajta a fontok nem tul elesek es nagyon feltunik. (Egyebkent soha nem vettem volna iPad et -mert gonotlam mi a szarra, aztan kaptam egyet a munkahelyemen es feltunoen sok midnenre ki lehet hasznalni...sose gontolam volna...attol fuggetlennul most se vennek :) ) -
Attila1234 #15 Nekem 5 40 collos monitorom van, egyenként 6000x5000-es felbontással, szóval én nyertem meg az internetet. Csak így tudok normálisan dolgozni az esküvői fotókon a Photoshopban. -
#14 Veszel mégegy 27"-eset és akkor csóválhatod a farkadat :D mert dupla annyi helyed lesz és a PS-t jobban tudod nyomni. Nekem 2x 30"-as 2560*1600-asom van és a PS-ben jobb dolgozni mint valaha. Minden átláthatóbb. Igaz én már egy 3-ra csóválom. Na de az csak a FUN faktor miatt, hogy a dirt 3 élvezetes legyen :D -
atok666 #13 A filmeknel talan tenyleg mind1, de jateknal, sot akar bongeszesnel is ervenyes a minel tobb annal jobb - szerintem. -
#12 A zselé életbe, így még többet esik a vacak használt IPad 2-m ára, hogy fogom elpasszolni elfogadható áron?
És mégis hogy képzelik Jobsék, 2 hétnél tovább dekkol nálam a béna IPad 2? Már így túl sokat nyomkodtam meg mutogattam, vazze. -
usersg #11 "Késik az iPad 3 megjelenése"
Készüljünk a tömeges öngyilkosságra. Almafan szekta rituálé... :) -
maxy182 #10
Az Apple mégis milyen gyakran ad ki iPad-et? Most jelent meg a 2, nem? -
G_ArchAngel #9 Nezd, en nem jatszok, hetente egy filmet nezek, inkabb a szabadidomet fotokkal toltom es ertem, hogy hetkoznapi embernek elvileg nem kellene tobb.
100 eve meg mondogattak, hogy minek ez az automobil, hova sietunk. Most pedig a T-Ford-nak az erteke miatt orulnenk, hasznalni egyikunk sem szeretne napi szinten. De egy 30 eves Skodat sem.
Egyelore napi szinten meg a HDTV is nagy ugras sok haztartasban, igy pl. apam is kerdezni hogy 'minek az fiam'.
2-3 BL meccs utan mar neki is kellett.
Egyszeruen a nagy felbontas olyan, mint a szep no. Nezegetjuk, ami keznel van, de ha elerheto a jobb es nem kerul plusz koltsegbe, akkor mi vele a gond?
-
#8 De az grafika és nem csak szórakoztató elektronika :) Netezni, filmezni, játszani bőven elég egy fullHD is. Ipad meg akkor is csak egy mobil eszköz, aki azon akar photoshoppolni, az meg kb annyira ért hozzá, hogy neki tök mindegy, hogy 1024 vagy 2048. -
Sir Cryalot #7 Nem igazán értem mi lesz ez, erősebb háttérfénye lesz mint szokott, és a felbontást el lehet cserélni szemüvegnélküli 3d-re és marad belőle kb 960-540, biztos hogy lesz hozzá 3D fóliaréteg addon. -
Sir Cryalot #6 Igen felfoghatjuk felének,ha két négyzetrácsot egymásra csúsztatsz akkor négyszerannyi képpontod lesz,viszont két rácsot használtál fel. -
G_ArchAngel #5 Oda sem eleg, csak megszoktad es elfogadtad.
Nekem 27"-on 2560x1440 van, a farkamat csovalnam, ha a duplajan dolgozhatnek PS alatt. -
G_ArchAngel #4 "A képernyő felbontása 2048 x 1536 képpont lesz, míg a jelenlegi iPad készülékek kijelzőinek felbontása ennek fele, 1024 x 768 képpont."
Biztos a fele? -
sanyicks #3 Parasztvakításnak, e-penis növelésnek jó ez a felbontás, meg hogy nehogy túl gyors legyen a megjelenítés. Ha elnézem azt hogy egy 19"-os monitoron mennyire nem látni a pixeleket 1280*1024-ben (igaz kicsit távolabbról mint ahogy egy tabletet tartani szokás), tényleg vicc ez a 2048 10"-hez.
Bazze még a méteres tvknek is kisebb a felbontásuk... oda elég?
Ez olyan streetracing matrica, és versenyspoiler suzuki stiftre stílus. -
#2 évente jön minden apple cucc, ipad 3 is jövő tavasszal fog jönni, nem véletlen mondták azt, hogy 2011 ipad 2 éve, a minőségi konkurencia meg alig van és mindenhol hiánycikk az ipad 2, semmi okuk nem lenne kiadni előbb, szóval hülyeség a cikk:) -
Marko001 #1 Mi a szarnak ilyen nagy felbontás egy ekkora kijelzőnek? És milyen lesz vajon néhány éven belül az ipad 10? :)