22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Plata #1181 Nem azonnal kapsz,várni kell rá,ha szerencséd van pár hét ha nincs akkor több. -
fantomvampire #1180 hmm nem kaptam egyik email-re se ... :/ na mind1 -
Plata #1179 Az invite kódot emailben kapod,ha kapsz bétára meghívót. -
fantomvampire #1178 akkor lehet en ertettem felre de az oldalon irtak hogy lehet valami invite code-t szerezni....
How to get involved in playing?
There are two ways to get your place in the weekend event:
(1) Look out for a SIGN UP button on the portal – this button will take you to a special section where you can register.
or
(2) Get your hands on an invite code that will be distributed through social media and other Wargaming outlets. Keep your eyes peeled as these codes are fairly limited! -
Plata #1177 Meghívót?Van rá lehetőség?
Vagy úgy gondolod hogy nem adná-e valaki kölcsön valamelyik accountját tesztelésre? -
fantomvampire #1176 aki regsztralva van tudna kuldeni meghivot erre a hetvegere ? -
Belkar #1175 Már nem lehet regisztrálni :( Nincs valakinek véletlenül egy felesleges kulcsa? -
Plata #1174 Aha tegnap este 8 órától ma délre le is jött. -
Dagohun74 #1173 Ez jó hír. Nem kell előröl kezdeni. Ráérünk majd open bétánál. -
Lokker #1172 Hétvégére lejön, nem kell izgulni. -
DantesHUN #1171 Én is észrevettem, lassabban tölt le, mint mondjuk egy WoT patch. Lassabb és gyengébb a szerver, és sokan is töltik egyszerre. A WG mindig jó munkát végez. -
Plata #1170 Igen,majd valamikor,kapsz egy levelet egy kóddal vagy mi a ragyával,amivel mehetsz tesztelni. -
fantomvampire #1169 most iratkoztam fel akkor kapnom kell majd levelet ? -
Plata #1168 Az nem elég,jelentkezni kell tesztelőnek,és pár hónap múlva ha mákod van bevesznek,de most van béta teszt hétvége,amire bárki mehet,aki feliratkozott. -
fantomvampire #1167 Nos en beleptem az accountomal ami a wot-hoz van. De semmi. Valaki tudna segiteni hogy is lehet bejutni ? És letolteni a jatekot stb.
Utoljára szerkesztette: fantomvampire, 2015.01.21. 08:54:14 -
Plata #1166 Béta hétvégés játékot szedném le,4800.89 mb lenne,de tegnap este kb 8 óra óta csak 2273 mb jött le.Mi a fenéért ilyen rohadt lassú?Steamről orginről vagy uplayről ötször ekkora játék is lejön 1-2 óra alatt. -
DantesHUN #1165 A fórumon elolvastam, ott azt írják még se törlik a legutóbbi eredményeket. -
Ninju #1164 Szerk.: Na amit írtam, azt átgondoltam és szerintem hülyeség. :)
Utoljára szerkesztette: Ninju, 2015.01.20. 16:54:18 -
Dagohun74 #1163 thx -
DantesHUN #1162 Tier IV-es az első hordozó, és a St. Louis-ből lehet fejleszteni -
Dagohun74 #1161 Tier mennyi-től vannak hordózok? És melyik ágból nyílnak?
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.01.20. 15:08:38 -
Dagohun74 #1160 A fene. Nem sok időm lesz. Akkor csak a japán hajók. -
DantesHUN #1159 Szerintem igen. De most ki lehet fejleszteni a hordozókat is. Meg akár tier X-ig is ellehet menni. -
Dagohun74 #1158 És vajon elölről kezdeni a fejlesztést? -
DantesHUN #1157 Gondolom igen -
zsan666 #1156 Remek! Ha az előző hétvégi akcióban voltunk, akkor ide automatikusan bekerülünk, igaz? -
DantesHUN #1155 http://blog.worldofwarships.eu/wings-over-the-water-weekend/
A hétvégém ismét ki lehet próbálni, ha valaki akarja. -
#1154 Sziasztok!
Jó lenne már ha a por nép is kipróbálhatná. -
DantesHUN #1153 A hiv. oldalon is felvettem ám két dolgot csak sajnos, nem igazán értettek velem egyet, pedig szerintem nem jó irányba tart a fejlesztés. De hát..na mindegy. -
lammaer #1152 Csak Dantes mesél róla úgy :) -
DantesHUN #1151 Csak zárt alfa fázis van. -
Tayaka #1150 Sziasztok, jelenleg nem lehet játszani ezzel a játékkal tudomásom szerint jól tudom? Csak mert úgy meséltek róla, mintha most is nyomnátok.
-
DantesHUN #1149 Amúgy, ezt s értem. Hogy lehet, hogy a csatahajók másodlagos ágyúinak lőtávja, 4 km? Az nem nagyon kevés? Az Amagi 140 mm-es ágyúinak jóval nagyobb lőtáv kéne. Nem 4 km. -
DantesHUN #1148 Én nem érzem annak. Csatahajóval is megyek sokat, és nem érzem hogy a hordozók túl erősek lennének. Sőt, ez az egy rész a hordozó és a repülőgépek, amit sikerült kiegyensúlyozni.
Sokkal rosszabbak a pár km-es körön belül láthatatlan rombolók és cirkálók, amik sokszor nagyobb sebzésű torpedót lőnek ki. -
lammaer #1147 Értem. Hát ez még így mindig elég unfair. Persze várható volt hogy beraknak vmi nem odavalót :( -
DantesHUN #1146 + még egy. Volt olyan csata is, ahol egyedül a Ranger hordozóval két Omaha osztályú cirkáló ellen. Semmit nem tudtam csinálni. Az összedolgoztak, a légvédelmük mindent ledarált. Ilyen is van. -
DantesHUN #1145 Ja a láthatóság. Természetesen ha a hordozóval nem látom, támadni se tudom. Kell valami ami felderíti. -
DantesHUN #1144 Nem egészen. A Wot-ban látod honnan és milyen irányból támad az arty? Nem.
A repülőket viszont látod. Ezt élesben úgy képzeld el, látom hogy repülők jönnek mondjuk balról. 15 km, és közelednek. Mikor 8-10 km-re érnek, éles 90 fokos forduló, (oké csatahajóval kicsit komplikált) mire megfordulsz, addigra ledobják a torpedóikat, de rossz irányba.
Az arty-t csak véletlenül kerülheted ki. nem tudohatod, jobbról, balról merről, és pláne mikor érkezik a lövés. Ha szerencséd van melléd lő.
Itt nem a szerencsén múlik, vagy is azon is, de sokkal nagyobb részt a játékos tudásán.
Cirkálóval, amin sok légvédelmi ágyú van, előfordul neki is megyek a támadó repülőknek, a légvédelem előbb végez velük, minthogy egyetlen bombát vagy torpedót ledobnának. Előfordult többször, 20-30 gépét szedtem le, és egy bomba vagy torpedó se talált el. Az ellenséges hordozó támadó gépeinek nagy részét kiiktattam, anélkül hogy bármit tenni tudtak volna(ez nem az én érdemem, a jó AA ágyúké persze)
A Wot-ban nem tudod kiiktatni az arty támadását.
Hatástávolságuk nincs a repülőknek, de ha kifogyott a lőszer, torpedó, bomba, mennek vissza. Úgy körülbelül 10 perc alatt három támadást lehet indítani. Újratöltés-felszállás, célpontig repülés, vissza térés. De ez a elmélet. Gyakorlatban, ha van erős légvédelem, ellenséges vadászok, akkor 10 perc alatt lelőhetik az összes támadó gépemet. És akkor a hordozó onnantól nem ér semmit. De nem is ez a baj, hanem ha úgy lövik le a repülőimet, hogy egy sikeres bomba vagy torpedó találatot se sikerül elérni. Épp ezért csak magányos, és lehetőleg lomha csatahajóakt érdemes támadni.
Míg az arty-val mindent lehet.
Az arty-nál ilyesmi szintén nem fordul elő. Legfeljebb ha kifogy a lőszerből.
Az viszont biztos, ha két hordozó, mondjuk szakaszban összedolgozik pláne három, az már nagy kibaszás. Az összedolgozó hordozók vadászai kiiktatják az ellenfél összes repülőgépét az első percekben: meg van a totális légifölény. Utána koncentrált támadás a csatahajók ellen: és ennyi. De ilyet csak egyszer-kétszer láttam. Ha a távoli jövőben kiadják a játékot, és el jut talán a klán fázisig, na ott, ott lesz ennek rohadt nagy szerepe. Randomban ez nem lesz vészes.
Csatahajóban, én a rombolóktól félek. A repülőket, úgy az esetek kétharmadában annélkül hogy eltalálnának kikerülöm. Ez nem rossz arány, szerintem. No meg, hát na. Nem is a csatahajó feladata, hogy a hordozókat levadássza.
De 1 vs 1 -ben igazad van, ott elismerem, az kurvára unfair. Ott a csatahajó csak szívhat. No de, eddig kétszer fordult elő velem ilyen eset., vagy 60 csatából amit hordozóval mentem. És ez a kettő is az MM faszsága miatt alakult így. Ha lenne fent pár ezer játékos, nem lesz olyan, hogy hordozó vs csatahajó. Csapatok, csapatok ellen, és így már abszolút kiegyensúlyozott a dolog. -
lammaer #1143 Akkor ez KB az arty szint.
Érted, az hogy a BB kikerülheti/kimanőverezheti a támadásodat az nem fair fight, mert ezzel max túlélhet, de ellencsapást nem tud mérni. Ez kb olyan mintha lenne egy boxmecss ahol az egyik boxoló karjai le vannak kötözve, ütni nem üthet de elugrálhat a másik elől...
Legalább scoutjai nincsenek a CVnek hogy a láthatósági rendszer védje a BBt? Repcsinek van hatótávolsága?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.17. 11:38:39 -
DantesHUN #1142 Az is érdekes különben , hogy a támadó repülőket messziről lehet látni. Tehát meg lehet próbálni egy elkerülő manővert. Míg, a rombolókat és némelyik cirkálót nem látni, amikor kilövi a torpedóit. Ki érti ezt? Szerintem hat pici repülőt nehezebb kiszúrni, mint gőz pöfögő hajót pár km-ről. Ezért sem túl OP a hordozó, lehet látni ha támadnak a repülők.