22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN

A másikban igazad van, évfordulós cucc lesz gagarinra . Igen, mert hát Gagarinak sok köze van a hajókhoz. Akkor ez a nagy bejelentés amin dolgoztak...nem ám páncél vagy valami értelmes. De hogy a training hogy lehet , igazi rejtély.
  • DantesHUN
    Hát ez azért beszarás. Mi a fene lehet a magyarázat? Nézze már meg mindenki, hogy van-e neki training lehetőség. Nagyon érdekelne mi alapján elérhető egyeseknek, másoknak meg miért nem?
  • zsan666
    EU, persze, hogy tudom. Még az előződre írtam, hogy nem tudom (miért nincs nálad training)
    Igen, április 1.-én volt a spaceship-es irkálmán; egy orosz cikkben azt olvastam, hogy 9-13 között lesz elérhető ez a játék Gagarin és az űrhajózás ünnepére talán (google zsengén fordít, én meg majd mindent elfelejtettem az oroszórákról) Bár elég nagy marhaság részükről ilyesmivel foglalkozni a javítás, fejlesztés helyett!
  • DantesHUN
    Hát azt csak tudod melyik szerveren vagy. Ránézel a hangárra, CBT EU, az Eu szerver. A videó szerintem az áprilisi tréfa, semmi több. De ez a training mode, ez hogy van?
  • Dewri
    Még egy kis sírás: csatahajót miért a térkép legeslegeslegaljára kell tenni? Ahonnan garantáltan nem fog odaérni még az első ponthoz sem a csata végére?????? A jeges pályán most 1000/140-re buktunk, mert minden csatahajót alulra tett, a többi gyökér (cirkálók, rombolók, akik gyorsak és följebb kezdtek) semmit nem csinált, mi meg padlógázzal nem értünk föl egy ponthoz se, mire vége lett!!!! 5 percen keresztül nyélgázzal mentem egyenesen és nem értem oda, ellenfelet nem is láttam, nemhogy lőhettem volna valamit!!!!!!! Ez mi?????? De erre is adott 31ezret, gyanítom a rendes szerveren ez ugyanez lesz csak negatívban...
  • zsan666
    Sajnos nem tudom. Nem gondoltam, hogy véletlenszerűen van training... WG ....
    A sugárhajtású izék meg: "Űrcsata!"
    Találtam egy, mai feltöltésű videót. Lövésem nincs, mi ez amúgy...Játék szupertesztereknek?
  • DantesHUN
    Vagy esetleg nem az EU szerveren vagy? Nem tudok semmi magyarázatot kitalálni
  • DantesHUN
    De hát a profil szintlépéseknél is az elérhető legnagyobbnál vagyok. Ez hogy lehetséges?
  • Dewri
    Azért most egy csöppet teleszökkent ezzel a szigetes baromsággal már... Harcolj 3 hajóval 360 fokban nézelődj, figyelj a repcsikre és emellett még kerülgesd a méterenként lerakott tetves szigeteket is! Az igazi hajón nem véletlenül volt külön kormányos, marhára nem neki kellett az ágyúzással foglalkoznia vezetés közben!!! Ha megfeleznék a szigetek számát a pályákon, az talán javítana valamit, mert ez így undorító. Vagy azt kell csinálni, amit a hordozók, kezdőpont mellett lebegni? Harmadszor bukok cirkálóval szigetre futás miatt, mert a lövedékeket, torpedókat csodásan kikerülöm, közben szétirtok mindenkit, de ehhez hátrafelé kell néznem folyamatosan!!!!! És a gané sziget meg szemből jön. Sokat ér így a hajók fordulékonysága. Tényleg a nyílt óceános pálya a legjobb, de azt meg sose kapom...
  • zsan666
    Friss képkivágás:

Jó ideje ott van már, nem figyeltem mikor jelent meg az opció, de nem az elején. Talán, valamelyik profil szintlépésnél, nem tudom.
    Amúgy meg csak egyszeri weekend tester-ként kapcsolódtam anno. Szóval passz...
    Utoljára szerkesztette: zsan666, 2015.04.09. 18:50:28
  • DantesHUN
    Nincs is training mode a játékban. Max Co-Op lehetséges, de training nincs is benne. Te mivel játszol? Régebben volt benne, de most nincs. El nem tudom képzelni mik ezek a fura hajók...azt meg pláne nem értem, hogy kerülsz training mode-ba? Te supertester vagy?
  • zsan666
    Enterprice, Yamato, Galaxy, Zaya és Flyfire.
    A training-ben találtam rájuk és az eventre utal a tűzijáték effekt a torpedóiknál, illetve ha eltalálnak.
    (Mellesleg nem rossz itt a training, akár egyedül is bemehetsz és olyan csapatot raksz össze botokkal amilyet akarsz)
  • DantesHUN
    miféle sugárhajtóműves hajók?
  • zsan666
    Mik ezek a XI-es szintű, sugárhajtóműves hajók a játékban? Valami eventröl maradtak bent)?
  • tutyimutyi2
    am a honlapon megvásárolható hajók közül az orosz és a japán szerintem megvásárolható lesz hisz most is ott szerepel a tech tree oldalán egyedül csak az a amcsi sims ami szerintem olyasmi lesz mint wotban a type.
  • tutyimutyi2
    rossz sebzés rendszer alatt azt érted amikor a tank sarkát lövik meg és motor vagy az ammo sérül?
  • DantesHUN
    Hát pont ha normálisan működik a rendszer, akkor a S.t Lousit nem sebzi a Yamato, lévén az Ap lőszer átmegy St. Louis-on és nem robban. De egy Pensacola -nak ilyen távolságból sehogy nem kéne átütnie és sebezni egy Yamato-t, ebből követezik amiről beszéltünk.
  • Dewri
    Hát igen, ha wot-szerűen van kezelve itt is az átütésrendszer, akkor nem kéne a páncélnál kisebb átütéssel sebezni a célpontot. Másrészről meg, ha wot-szerűen van kezelve, akkor az már régen rossz, mert pl akkor simán lehet, hogy a Yamato nem lövi át fél méterről a St. Louist sem, ugyanúgy lehetséges Erie cirkálóval Fuso-t ölni... Kérdés, hogy itt mekkora random faktorral dolgoznak.
  • DantesHUN
    Pensacola-val, és AP-vel,m és beadta a max. sebzést. Távolság lehetett vagy 10 km, és bele az oldalába, a páncélövbe. Persze nehéz pontosan megmondani, mivel nincs visszajátszás. De ez nem igazán lehetséges a 203 mm-es ágyúkkal, ebből következően : nincs páncél.
  • Sendrov
    Passzolok.
    Tier 6-nál nincs nagyobb hajóm, Yamatoval még nem találkoztam.
    Bocs a kérdésért, de mit értesz az alatt, hogy kis cirkálóval átlőni a Yamato oldalát? Ap vagy HE? Milyen távolságból lőttél (alacsonny vagy meredek röppálya)? Sebezted csak, vagy kilőtted valamelyik lövegtornyát, vagy a hajtóművét, hogy lángoljon a kéménye? Mert a Yamaton is csak a hajtómű és lőszertárolók (övpáncél), a központi vezérlőtorony alsó része illetve a lövegtornyok voltak brutál módon páncélozva. A többi részt mért ne lehetne kis cirkálóval is sebezni? Az meg, hogy sok viszonylag jelentéktelen sérüléssel is el lehet süllyeszteni egy Yamatot, a játék hülyesége, mert a felépítmény sebzéséért is HP-t von le, a HP meg ugye véges. Előbb-utóbb elfogy, még akkor is, ha az övpáncél sértelen. (Megjegyzem a játékegyensúly miatt jól is van ez így, bár lehetne rajta csiszolni még)
    Nem kötözködni akarok, tényleg, komolyan kíváncsi vagyok a véleményedre és a tapasztalatodra. Én ugyanis még elég keveset játszottam ezzel a játékkal.
  • DantesHUN
    Igen, szép, meg igen koszolódik a tank, meg sérül az ágyúcső, de ezzel együtt amikor legutóbb néztem nagyon hibás volt a War Thunder sebzésrendszere. És ahogy a hozzászólókat olvasom, azóta se lett jobb, de nem állítom hogy így van, mivel személyes tapasztalatom régi.
  • Dewri
    Ne az MM-et meg a játékmenetet (átütés, sebzés, stb) nézzük, az ugyanaz a fos... De a grafika, a tankok megjelenítése, a környezet már a zárt bétában sokkal szebb volt mint a wotban valaha. Most erőlködnek a HD modellekkel, de szerintem azok se érik el a WT szintjét. A fizika is alapból jobb, a tankok külsőleg piszkolódnak, sérül az ágyúcső, egyáltalán: lehet direkt ágyúcsövet lőni, miközben a wot még mindig nem számol a csővel... Lövedék súlya és íve számít, wotban egy random érték, messzire is ugyanúgy megy mint közelre... És még számos ilyen különbség. Erre számítok a hajós verziónál is: hatalmas, gyönyörű pályák (bár elismerem, itt is szép...), a hajók még ennél is jobban fognak kinézni (szépek itt is, de mondjuk a kék Clevelanden kívül minden hajó egyforma barnás színű kell legyen?), esetleg találatnál szétrepülnek majd egyes fedélzeti elemek, elnyílnak az ágyúcsövek, stb...
  • Sendrov
    Ezt a pálya méret dolgot nehéz lenne megmondani. Valamelyik fejlesztő írta a fórumon, hogy a BigWorld fejlesztőivel közösen sikerült megoldani, hogy az engine képes legyen a hajókhoz igazított nagyobb pályák létrehozására.
    Persze lehet, hogy neked van igazad és ez csak azt jelenti, hogy mókoltak a mértékegységekkel és a méretarányokkal.
    Bárhogyan is oldották meg a dolgot valószínű, hogy tényleg az időhiány miatt tartották meg a BigWorld motort. Egyszerűen ezzel tudták tartani az ütemtervet. Bár így sem kapkodták el...
  • DantesHUN
    Ha lenne páncél, hogy sikerülhetne átlőni egy Yamato oldalát, egy kis cirkáló ágyújával?
  • DantesHUN
    Hát én erre az utóbbira nem vennék mérget. Amikor utoljára néztem a War Thunder tankos részét, eléggé furcsa anomáliák voltak benne, igaz ez rég volt. De ahogy a fórumot olvasom, most se jobb, de ezt nem tudom személyesen megítélni.
  • Sendrov
    Csak azért kérdeztem, mert nekem meg olyan érzésem van, hogy igenis számol a páncéllal. Persze nem olyan látványos és kiszámítható módon, mint a tankoknál a WoT-ban.
    Sőt, AP lőszerrel tüzelve volt, hogy úgy tűnt, hogy már találkoztam az "Immunity Zone" effektel is.
  • Dewri
    Szerintem meg itt a pályák semmivel nem nagyobbak mint a wotos pályák, csak a távolsági feliratokat km-ben adják meg, nem száz méterben. Ezt pl onnan gondolom, hogy mikor közelharcot vívunk szinte összeérő hajókkal, akkor is 3-4 km-t ír távolságra. És hát BigWorld motor. Meg wargaming... Nem vállalták be azt a blamát, hogy csatahajók lövik egymást 500 méterről, ezért azt írja a rendszer, hogy az 20 km...

Nem is értem miért ezt a grafikus motort használják, ha ennyire korlátolt, és ezt már a wot alatti évekből pontosan tudják. Itt volt a lehetőség, hogy új játék alá kijöjjenek egy új motorral, ami hatalmas tereket kezel, csodás fizikai modellezéssel párosulva. De nem, sietni kell pénzt szerezni gyorsan, mielőtt kijön a Gaijin féle hajós projekt, ami ugyanúgy elmossa őket mind megjelenítésben, mind fizikában, mint a tankos rész tette...
  • Pluskast
    Április 10.-én. Legalábbis a végén ezt mondja.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.04.09. 15:53:03
  • DantesHUN
    Én csak azt nem értem, ezek most olyan csomagok mint a WoT-ban voltak az előrendelői csomagok? Vagy most ez ettől függetlenül vehetünk előre prém hajót?
  • MuldR
    Ami WOTba preorder csomagba volt 3 tank az kesobb sem volt megveheto. Nem tudom ezek a hajok ilyen limited verziok lesznek-e.
  • Plata
    Na ilyen jó kis vesztes csatám sem volt még.

Három hajót egyetlen sorozattal lőttem ki,ilyen sem volt még.
    Ja tényleg,valami fura dolgot vettem észre az új pályán,a vízben néha kékes robbanások vannak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.09. 15:37:42
  • Dewri
    Akinek kell kulcs, írjon hozzászólást ehhez a videóhoz, minél gyorsabban, állítólag 5 béta kulcsot sorsolnak majd ki a nézők, illetve kommentelők között, bár azt nem írják hogy mikor.

A facebook-on osztották meg 3 órája ezt a linket:

Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.04.09. 15:32:18
  • DantesHUN
    Amúgy se tudod egy WG játékban sem kipróbálni a a prém cuccokat vásárlás előtt.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.04.09. 15:06:45
  • Dagohun74
    You will receive the item from this pre-order bundle after the Closed Beta.

Nos azt írja closed beta után kapod meg. De akkor se tudom kipróbálni vásárlás előtt. Akkor inkább sima piasztert. Mármint ha költeni akarnék rá. Valószínű drágább lesz később ez gondolom előrendelési akció.

Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.04.09. 15:03:05
  • DantesHUN
    Mondjuk engem személy szerint egyik hajó se mozgatott meg. Mondjuk ez ízlés kérdése, de engem a kis rombolók nem mozgatnak meg. Az Atlanta, az már érdekesebb lenne. Vagy a Warspite ami állítólag prém hajó lesz. no meg pláne egy Bismarck, ami állítólag szintén. De ez tényleg ízlés dolga, kinek mi tetsztik.

Na de ha jól értettem, a honlapon, tehát az van hogy aki most megveszi, megkapja, és ha éles lesz a játék újra megkapja ezeket a hajókat? Hát még persze jó hogy nem veszik el örökre.
  • DantesHUN
    És ez most mi? És aki megveszi, annak ez megmarad? vagy mi ez? Vagy ez ilyen előrendelői csomag, ha megveszed, majd megkapod ha élesre megy?
  • MuldR
    Igen ez eleg gaz, legalabb adnanak a preorder pack melle beta kulcsot.
    Igy varhatjak mikor koltok erre a szarra. Most vettem 30500 goldot. Fulladjon bele SerB. :P
  • Dagohun74
    Konkrét info nincs inkább amolyan megérzés.
  • Dagohun74
    WoWs bolt.

Na lehet prémium hajókat venni. Nekem ezzel az a gondom csak nem lehet kipróbálni. A WT-ben lehet menni az összes prémium cuccal a gyakorlón, el tudod dönteni megéri e mit veszel.
  • Sendrov
    Üdv!
    Új vagyok a fórumon.
    Jól értem, hogy a játék jelenlegi verziója még nem számol a páncélzattal? Ez konkrét infó, vagy csak tapasztalati vélemény?