22410
A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #2342 Rákerestem a St. Louisra. Amit találtam, egyáltalán nem az, ami a játékban szerepel! Most akkor többféle St. Louis volt?
-
Dewri #2341 Most nézem a 2007-es csatahajós dokumentumfilmet.
A japán "Muszasi" (nem tudom hogy írják...) csatahajót 9 órán át támadták repülőkkel, 20 torpedó és 10 bombatalálat után sikerült elsüllyeszteni... A játékban elég 4, esetleg akár 2 torpedó is, de egy hatos sorozat telibe oldalról az biztos... A bombák szerencsére nem túl erősek. -
Dewri #2340 Mondjuk a War Thunder tankos részéhez alapból úgy adták a prémium tankos csomagot, hogy egyből instant béta belépés... De hát az nem wargaming... Így 2 hullámban kaszálhattak, először a hozzád hasonló bizakodókon, meg most a friss belépőkön.
Akkor most majd várható egy nagyobb hullám 5 éves Vérpistike, akinek apu/anyu megveszi a hajót, hogy ő is tudjon végre játszani. Hurrá... -
tutyimutyi2 #2339 mérne lett volna fer ők egy szóval se írták hogy kapni fogsz hozzá kulcsot csak azt hogy a zárt béta után mindenki megkapja majd -
Bellator #2338 Vettem én is egy hajót egyből amikor megjelent. Azt hittem, hogy jár hozzá beta key. Amikor kiderült, hogy nem, írtam is nekik, hogy akkor köszönöm, de nem kérem, nem tudok mit kezdeni vele és adják vissza a pénzemet. Nyilván sokan belefutottak ebbe és kérték vissza a pénzüket. De nem is volt fair tőlük, hogy nem adtak hozzá belépést, ha már fizetett érte az ember. -
#2337 Tessék elolvasni, akit érint a dolog és ez alapján ... tevékenykedni a továbbiakban.
Closed Beta Test Access
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2015.04.14. 12:16:15 -
Dewri #2336 Úgy látom itt is a tier7 a játszhatósági limit, legalábbis csatahajóval. A Fusoval még mentem jó köröket, a Nagatoval még nem sikerült. Volt egy kör, én voltam az egyetlen csatahajó, mindenki más cirkáló-romboló. Mire elértem fél pályáig ezzel a lassú döggel, már mindenki halott volt, 2 ellenfél maradt. És én még nem lőttem, csak mentem full gázzal!!!!!!!!! Akkor milyen lesz az ennél is lassabb Yamato???? Röhej.
Harcban ugyanez, ellenfélnek beadta a Des Moines-t, meg egy mázsa egyéb cirkálót, folyamatosan menekülnöm kellett, mert torpedóztak repülővel, ezek meg jöttek rám falkában. A csapat természetesen elhullott, 8-1 állásnál megálltam és szóltam az ellenfélnek, hogy lőjenek ki (tier8-9-10 szinten, 50-80ezer hp-s hajókkal 15-1-es kör az ellenfélnek...honnan is ismerős ez, várjunk csak...)...
Jeges pálya, 4 pontos foglalás, ezzel vagy nem érek oda sehova, vagy bevergődök a kis szigetek közé és gyök2-vel manőverezgetek. Ez utóbbit választottam ezúttal, de még itt a szigetek közt is egy rombolóval kellett bújócskáznom+elakadtam, kikerültem 3 adag torpedót és kilőttem a rombolót, miközben volt mellettem egy cirkáló, aki eközben konkrétan semmit nem csinált!!!!!!!!! Mire kivergődtem a jégből, már 3 pont az ellenfélé volt (a negyediket én foglaltam a szenvedés közben, nem cirkáló/romboló, amik pikk-pakk odaért volna...), nyélgázzal nem értem már át a következőre, a rombolón kívül ellenfelet nem is láttam... Szánalom. Ilyen kicsi, akadályokkal teleZSÚFOLT pályákon a tier7+ csatahajók életképtelenek lesznek!! A nyílt óceánt persze 1x se adta ma, nehogy menjek egy kicsit jobb kört...
Ettől a szinttől számítana már igazán a csapatmunka, támogatás, összjáték nélkül a csatahajó kuka, ráadásul még ha nem lenne elég baj, de a sebzés továbbra is vicc, 7 km-ről Cleveland-be sorozat, 537 sebzés, köszi... Szóval kezd igencsak elmenni a kedvem a csatahajó vonaltól most a hetes miatt, mert azt látom, hogy innentől csak kínlódás lesz az egész. De a romboló egyáltalán nem jön be, a cirkáló meg alapból kínlódás, mert az ellenfél csatahajói természetesen simán adják a 20-30ezres sebzéseket (a jó öreg wargaming-féle "mindig az ellenfél kapja a jó csapatot/max sebzést VÉLETLENÜL"...). Ha más nem, majd visszaveszem a Fusot és játszok azzal, amíg kijönnek az amcsik, aztán ott is elmegyek hatosig majd... -
Sendrov #2335 Gondolom csak annyi köze van hozzá, hogy orosz volt, ahogy a játék készítői is. Valószínű ugyanúgy büszkék Gagarinra és az első űrutazásra, mint mi Szent-Györgyi Albertra és a C-vitamin előállítására.
De az is lehet, hogy egyszerűen csak nem lettek kész ezzel az űrhajós marhasággal bolondok napjára és így bedobták űrhajózás világnapjára.
A játékra visszatérve, bevallom, hogy a játékidőhöz képest sok időt a lemodellezett hajók nézegetésével töltök. Elképesztő sok érdekes részlet van rajtuk. Nekem, mint páncélos hadihajó mániásnak tiszta Kánaán ez a játék. :) -
DantesHUN #2334 Én azt se értem mi köze van a hajókhoz Gagarinnak. Vagy mert hogy űr-hajó..űrhajó? De inkább pilóta volt Gagarin, oda illene a repülős részbe, nem a hajókhoz. Lett volna hajós event, mondjuk Csuzima évfordulójára lehetne valami. -
Sendrov #2333 Az OK, hogy Gagarin bátor fickó volt, meg azóta is április 12. az űrhajózás világnapja, de ez az űrbe hajózás idétlen hajókkal nálam kiverte a biztosítékot. Egyetlen kört mentem csak az űrben, de bőven elég volt. Halálra idegesített ez a négyzetrácson repkedés. Kiesett tőle a szemem.
Viszont megvettem a Yubarit. Jópofa kis mókamester tud lenni, de kicsit sérülékeny. Légvédelme is egész jó. Mivel prémium cuccokra költhető lóvé is volt a vásárolt csomagban, megvettem a prémium T2-es USS Albany cirkálót. Egyszerűen csak azért, mert szép. A Szigetvár cirkálóra emlékeztet. Kár, hogy nem lehet használni a hajóorrba fixen beépített torpedóvetőjét. Valami oknál fogva kritikusan kevés 6,5km a lőtávja. A HP-m minimum 1/3-át leszedik, mire lőtávolba érek. Szóval a gyakorlatban elég vacak hajó. Ennek ellenére szinte csak Albany-val játszom. Akár milyen vacak hajó is, volt, hogy én szereztem a legtöbb pontot az ütközetben, pedig volt több T3-as hajó (St.Louise-ok és Kawachi is). Jelenleg a Cleveland kapitányát képzem vele. -
SzocsA #2332 a három prémhajó közül melyik jó? megveszem a 7est -
SzocsA #2331 addig lejár :D -
tutyimutyi2 #2330 az a napiküldi hogy 5 ship torpedo hits mérnem tudom teljesíteni spaceshipsben?avagy az olyanokat csak dd-vel lehet teljesíteni? -
DantesHUN #2329 Hát úgy valahogy. A Des Moines nagyon OP hajó azzal a tűzgyorsasággal. -
DantesHUN #2328 Ha majd élesben megy, a prém. acc egyszerre fog ketyegni mindegyikben. -
tutyimutyi2 #2327 a des moines sima játékban is olyan op mint a spaceships-ben illetve a yamato sima játékban is olyan szar mint a spaceships-ben? -
#2326 Egy időben közös accountról beszéltek, de nem hiszem hogy bevezetik majd. -
SzocsA #2325 amúgy ha a tankosban van prém accod az itt is lesz vagy külön kell már venni erre? -
#2324 Imádom a Cleveland légelhárítását. :) 1 csata : 20 lelőtt gép , Ocean map imádlak ;) -
Dewri #2323 Én úgy veszem észre, hogy a léktől jobban megy le a hp. Vagy csak úgy érzem, fene tudja, harc közben nem értem még rá számolgatni a különbséget...:) -
Dewri #2322 Megnéztem ezt az űrös szart... Hát ha a Yamato a rendes játékban is ilyen szinten lassú (úgy a mozgás, mint az ágyúi), akkor lényegében semmi értelme nem lesz, a cirkálók rommá fogják lőni, ahogy a Galaxy-k halomra gyilkolják a Yamato hordákat. Esetleg ha megcsinálják majd a páncélt, akkor talán. -
DantesHUN #2321 Semmi. -
tutyimutyi2 #2320 van valami külömbség a tűz és a víz beömlés között?
azon kívűl hogy az egyik torpedó találattól a másik meg he találattól keletkezik? -
DantesHUN #2319 Ap-t lőjj, tier 4-5-től felfele minden hajóval AP-t lövök, mindenre, mivel a játékban se páncél nincs, se sebzés nincs rendesen beállítva. Hordozóra szoktam HE-t lőni egyedül, mert az fel is gyújta, és ha lángol nem tudnak startolni a repülők. -
Dewri #2318 Ja, nekem is feltűnt, hogy a Cleveland tornyaival van ez a gond. Pedig direkt vettem rá azt a 20%-ot védő fejlesztést, de mégis állandóan főtorony sérülést kap...
A HE arra jó, hogy felgyújtson, meg kiüsse a különféle modulokat. Gyönyörű látvány, mikor egy sorozat HE után egyszerre dobja a tüzet, az ágyút és a motort az ellenfélnél.:) De a tűz a leggyakoribb. Viszont ebben a játékban a tűz alig sebez, simán kialszik magától, csatahajón egyszerre 2 tűzzel is simán harcolok, szóval annyira nem nagy szám, esetleg a kevésbé rutinosak nyomják rá pánikszerűen a javítást... illetve a hordozót érdemes HE-vel lőni, de csak azért, mert ha ég, akkor nem tud gépet küldeni/fogadni.
Sebzésben ugyanaz az ismeretlen randomértéket kapja mindegyik, néha HE-vel lő az ember 6ezer, vagy AP-vel 114 sebzést... Mondjuk ezzel pont a lőszertípus és a célzás veszíti értelmét, amíg nem állítják be normálisan... Egy youtube-os videózó meg pont a rombolók ellen a HE-t javasolja inkább, a modulsérülések miatt, bár szerintem is jobb az AP ellenük, mert azzal ki lehet szedni akár egy sorozattal is, míg HE-vel nemigen. -
#2317 Azt mi alapján ,,dönti" el a játék hogy most a HE vagy az AP sebezzen többet ? Csak mert nem tudok rájönni mi a különbség jelenleg a 2 lőszertípus között. Azon kívül hogy a HE felgyújt. Azt tudom hogy rombolóra AP-vel jobb lőni, hamarabb kiszedi.
Na meg a másik, hogy mi a franctól lövik ki állandóan a Cleveland tornyait ? AP, vagy HE-vel lőhetnek akkor ? Az Omaha + lejjebb lévő hajókon soha nem történt ilyesmi. Nem értem. Én még soha nem tudtam ilyet csinálni. :) -
kissssss #2316 elvileg... aztán hogy mi lesz gyakorlatban majd elválik. -
Dewri #2315 Azért vicces, hogy nincs rendes training mód, nem lehet kipróbálni semmit ami nincs meg, de egy ilyen űrös hülyeségben lehet menni pl a Yamatoval... -
SzocsA #2314 de ha majd lesz open beta meg a rendes játék akkor ott lesz a hajó.nem? -
#2313 Akkor másképp fogalmazok hogy megértsd : minek vennél prémium hajót ha nem tudsz semmiképpen játszani vele ? :) :)
1 a lényeg: nem kapsz kulcsot érte. -
SzocsA #2312 de van wot accom meg repülős is. mindhárom játékot lehet egy profilra csinálni a wgnél. -
#2311 Ennél többet egy rombolóval, nem maradt hp
-
#2310 Nemvalószínű. :)
Amúgy hova akarnál hajót venni, mikor benn sem vagy ? -
SzocsA #2309 ha veszek prémhajót kapok béta kulcsot? -
DantesHUN #2308 Ez volt a nagy bejelentés amit emlegettek pár napja. Gondoltam, hogy nem valami értelmes dolog lesz -
Dewri #2307 Na de már elmúlt április 1, most esik le nekik? Vagy mi ez? Azt írják csak most hétvégén vannak ezek, egy speckó űrpályán harcolnak... Tényleg foglalkozhatnának értelmes dolgokkal, pl páncélzat, normális sebzés, amcsi csatahajók, open béta, ilyesmikkel...
-
Plata #2306 Szerintem mindenki. -
kailee #2305 nagyon tuti én szintén meg kaptam őket :D -
#2304 A helyes megfogalmazás az Anime, a Manga más tészta kérem szépen. :)
Amúgy csak Skin formájában jöhetne maximum. Azt meg nem kötelező rárakni. ;)
Ahogy ismerjük a WG-t ez úgysem fog bekövetkezni. sajnos -
Plata #2303 Jesszus isten még csak az kéne hogy ilyen buzi mangás festésű hajók legyenek.