23081
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • kabel15
    Lehet mondani bármit a wargamingre de a support az korrekt. Írtam nekik tegnap egy levelet hogy véletlenül rossz régióba regisztráltam be a béta kulcsomat és mivel NA lett a régió ezért hatalmas a latency-m. Elkérték a kódot. Majd most jött a válasz hogy aktiválták számomra az EU hozzáférést
  • DantesHUN
    Istenem...ki volt az a fasz, aki szerint ez a keresztbe kasul X térkép jó ötlet? Ez kinek volt az ötlete? Ez borzalmas. Mindig ugyanaz van. minden irányból ellenfél vesz körbe. A csapattársak össze-vissza csalinkáznak, és minden irányból bekerítenek minket. Egyszerűen senki nem érti merre menjen, és csak szarakodnak.

• kissssss
    na sikerült nekem is frissíteni a játékot.... instant beaktiválta a pém accot az átkozott, most álljak neki grindelni ahhh.
  • DantesHUN
    Az nem baj, de az tuti hogy sokan hiányolják, és ezt nyíltan írják a fórumon, játék közben chat-en.
  • StrikeFor
    a 2 első USA Battleship eléggé eldobott ködarab,nulla lőtáv,lassú,lassú töltés......oké viszonylag jól fordul...és?
  • tutyimutyi2
    igen csak hát eme agyi szintre sokan nem jutnak el, volt már olyan hogy amcsi destroyer hátulról eleresztett asszem 6 torpedót olyan irányba ahol hárman is harcoltunk az ellenséggel természetesen szűk helyen és lett is neki egy triple kill-e aztán még ő volt felháborodva hogy miért nem bírtuk kikerülni a torpedóit
  • StrikeFor
    szerintem most eltűnt az AIM BOt.....nincsenek ilyen csodagyerekek 2 napja még tömve volt velük a játék
  • DantesHUN
    És ha valaki be megy a torpedó útjába, amikor ellőtted nem volt ott senki, de a csapattárs belemászik? Akkor a óvatlansága miatt szívsz te is. Jó ötlet.
  • DantesHUN
    Mégjobb: annyira tilos az aimbot, hogy nyíltan kérdezgetik a fórumon...mekkora vicc kategória már.
  • Jacktor
    Ezért nem lövünk torpedót olyan irányba, ahol esélye van annak, hogy csapattársat találjon...
  • DantesHUN
    Hát ez aztán jó nagy marhaság.
  • tutyimutyi2
    azé az a friendly fire-se lehet rossz hogy ami sebzést okozol csapattársnak azt te is megkapod, kilövöd a torpedóidat aztán valameik nyomorék meg bemegy a torpedó utjába és ha destoyerrel vagy akkor már meg is haltál
  • Awakening
    Szia Crossy, csináljunk hajós HPTS-t. :)
  • StrikeFor
    miért nem takarodik az összes majom az anyukájába aki kezdés után megindul a map szélére és ott veri a faxát és nem csinál semmit a játék 2/3-ban majd mikor a maroknyi valóban játszó játékost lemészárolnak akkor megindulnak a 2 perces végjátékra a semmire.............?!?!?!?! milyen majomagyu balfax jóska találta ki ezt a baromságot?
  • crossy104
    Megoldva.: Már jön le a játék. Köszi mindenkinek.
  • crossy104
    Kulcs már nincs. Viszont mindegyik hajónál irja hogy CBT open. Gondolom akkor kulcsot ad.

Más. A prém hajók közül melyiket éri meg megvenni?
    Utoljára szerkesztette: crossy104, 2015.05.15. 14:17:27
  • crossy104
    Köszönöm mindenkinek.
  • ikarus44
    Akkor szerintem az te voltál. Én nem tudok még játszani vele így a pálya nevét sem tudom, de abban a csatában volt egy olyan részlet hogy egy szorosból kimenve találkoztál egy Aurórával, meg egy ásik USA BB-vel (a nevére már nem emlékszek) nem?
  • Trucker39
    Tegnap mondjuk játszottam pár csatát az USA BB-vel is. Sajnos a videót nem tudom megnézni, mert mobil netem van.
  • ikarus44
    Akkor tévedtem elnézést . Csak azért gondoltam hogy te lehettél, mert annak a játékosnak is Trucker39 volt a felhasználó neve.
  • Pluskast
    Tessék online keystore-n 14 euro
  • Pluskast
    De miért akarsz annyiért befizetni, hogy játszhass? Én 14 eurót fizettem, kaptam 1 hónap prémiumot mellé.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.05.15. 13:19:56
  • Trucker39
    Kicsi a valószínűsége, mert mostanában nagyon keveset játszom. Elköltöztem másik lakásba és egyenlőre elég kevés idő, energia jut játékokra. Kicsit esténként megyek néhány csatát.

crossy104: olyan premium hajót vegyél (ez fontos), ami alá oda van írva, hogy egyúttal biztosítja a hozzáférést is a zárt béta játékhoz. Kulcsot nem fogsz kapni, hanem a regisztrált felhasználói neveddel belépve a wows oldalára már töltheted is le és telepítheted a játékot.
  • DantesHUN
    Úgy tudom ha veszel hajót, akkor igen.
  • crossy104
    Sziasztok! Bocs a lámaságért. Ha veszek valamit giftshop-ban akkor automatikusan küldenek béta kulcsot és játszhatok?
    Előre is köszönöm.
  • ikarus44
    Trucker39: Jól láttam, Ph3lan és Cleverland streamjeban az egyik csatában ott voltál? (Ph3lan nézőpontjából pont látszottál amint egy South-Carolina osztályú BB-vel hajózol nagyban)
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.05.15. 11:21:03
  • DantesHUN
    De ez eddig is így volt.
  • Plata
    Valami páncél van,vagy csak random cumi,Fuso-val el találtam az amerikai csatahajót,kiírta hogy 4 találat,de sebzés 0.
  • DantesHUN
    Na, szóval páncél továbbra sincs, és gyakorlatilag nem csináltak semmit. Na ezért mondtam pár napja, nagyon korai ,hogy szeptemberre open legyen. És ezért csalódás ez a patch.

A horozókkkal meg kibasztak, még szerencse, hogy nem megyek hordozóval.
  • DantesHUN
    Azért, szerintem mert az új pályán keresztbe vannak két pontban a csapatok. Mit egy hülye X-ben vannak felállítva, és soha senki nem tudja merre menjem. Ö...előre...de ott is mi vagyunk...hátra..ott térkép vége...jobbra...balra...bööööö bum. Vége meghaltunk. Eh, minek bonyolítani? Az átlag úgyse érti.
  • Pluskast
    "sokan csak aiam el mentek mert kb első 5 percbe kihullik a társaság fele"

Nekem ezzel az elején kimúlással az új pályán van bajom. Állandó jelleggel szendvicsbe kerülök és eddig mindig, de tényleg mindig engem rakott be legnagyobb tierü hajóként és kb 5 percnél tovább nem tart a játékom mert a kis térképnek köszönhetően mind a 2 oldalról elkezdenek lőni, plusz megtalálnak az ellenséges torpedóbombázók is. Tegnap késő este megvettem az Izumot. 3 csatát mentem vele mind a háromszor az új pályára rakott be. Az elsőben kb 5 perc alatt haltam meg a másodiknál szó szerint 2 perc után a harmadikat túléltem de csak azért mert még az elején zátonyra futottam és képtelen voltam kiszabadulni. Nekem nagyon nem tetszik az új map.
  • Pluskast
    Mert erre mondják a fejlesztők, hogy átment a lövedék a hajón de nem sebzett semmilyen komponenst. Amúgy kb a páncéllal kapcsolatos változás ebben ki is merült meg most már nehezebb citadel hitet bevinni, illetve ha be is viszel 13-14 ezernél többet nem sebez. Összességében amúgy nem rossz ez az új patch. Valaki tudja amúgy, hogy a 9-es 10-es japcsi illetve a tizes amcsi hordozók mikor kerülnek be?
  • StrikeFor
    ó baszki :=(
  • Plata
    Nem örökre kapod,fogyóeszköz,kiírja hány darabot kaptál.
  • StrikeFor
    ŐŐŐŐŐ hova tűnnek a megszerzett zászlóim??? egy csatára kapod csak?? WTF?
  • DantesHUN
    Akkor lehet az a lepattanó. Bár...nem tudom. Ha ez lepattanó, akkor az mi amikor olyan 1000-1200at ad be csak?
  • kailee
    azt láttam én is sokszor nem írja ki de ilyenkor szerinte ma lepattanót jelezné. De azért mostanában is előfordulnak olyanok hogy 1 lövedék levisz 14000 ret és van olyan máker hogy egymás után eső lövedék ből 4 is ilyet ad. ez megint aim gyanús
  • Dewri
    Igen, nekem is feltűnt, hogy amikor 4en is rámlátnak, simán elvagyok jó ideig. Eddig pikk-pakk kilőttek ilyenkor. A sok csíter gyökér most
    tanulhatja újra a játékot...:)

Viszont csomószor van olyan, hogy sebzek, de nem ír ki semmilyen értéket, csak hogy találat 1x-3x-stb, de nem látom mennyit ütöttem. Eddig azért kiírta rendesen. Meg egyes hangok is hiányoznak, pl induláskor, áttöltéskor eddig volt hang. A lövéshangok is változtak.
  • kailee
    Nekem be jönnek az újítások. Időnként van még persze olyan hogy tényleg hihetetlennek tűnik a sebzés. de azért sokat finomult. Én már kevésbé veszem észre azt hogy a cruiserek letudják darálni az amagit. többnyire a bs-ek amik nagyot tudnak sebezni.

Mind össze most is a csapat számít. látni nagyon a csapatokon és a meccseken, hogy sokan csak aiam el mentek mert kb első 5 percbe kihullik a társaság fele
    Amagi patch után
    Amagi patch után csapat
    Amagi patch után okozott kár
    Amagi patch után elszenvedett sérülés
  • DantesHUN
    Érdekes. Kár hogy nincs training mode, lelehetne ellenőrizni. Bár nem tudom hogy lehet ezt látni, ilyen apróságra figyelni csata közben záporoznak a lövések. Persze biztos így volt. De az is tuti, lazán átlőttem csatahajókat. Igaz, nem toronyra céloztam.

Mondjuk az sokat elárul, hogy nincsenek páncél adatok a játékban, a korábbiakat is kivették. Eddig írta hogy citadel, kazamata stb. Most a hajótest modulnl ír csak 1 számot.