22410
A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #2462 Hát még ha valami értelmesebb hajók lennének. De ezekért én tuti nem fizetnék, de biztos sokaknak tetszenek. -
Toweliee #2461 Nem tudom, még nem próbáltam az egész játékot, most települ, viszonyításom sincs.
kissssss: elsődleges szempont az volt, hogy kipróbálhassam a játékot. Több pénzt nem akarok addig rákölteni, amíg kiderül, hogy tetszik-e. -
SzocsA #2460 mennyi creditet hoz?
Simsnek lehetne nagyobb a torpedó hatótávja. ez az 5.5 km kevés szerintem. azért egy amagi mellé menni eléggé életveszélyes. -
kissssss #2459 -
Toweliee #2458 Tárgytalan, megvettem az oroszt. -
Toweliee #2457 Sziasztok, melyiket vennétek meg: Destroyer Gremyashchy vagy Cruiser Yubari? -
Rue East #2456 A henger alakú, páncélozott szerkezeti elem, amelyre a tornyot rögzítik, az a barbetta. A torony babetta nem tudom micsoda, talán egy babetta, amit felvisznek a templomtoronyba.
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2015.04.19. 14:07:59 -
davidbog #2455 A torony alatt az a henger alakú rész.
Másnál is előfordul az, hogy a New Dawn nevű pályán elmegy a lövéshang? -
tutyimutyi2 #2454 mi ez a torony babetta? -
DantesHUN #2453 Lesz egy új mikor patch. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Captains!
Recently there were a number of reports about the survivability of the primary armament on some types of ships being too low. At first we assumed this was probably just a case of several separate game testers suffering a string of bad luck. But later, when the number of complaints increased, we decided to take a closer look at this component of the game. Eventually – thanks to your help, dear testers – we detected the problem. Here’s what happened:
Trying to make Version 0.3.0.3 more rich and consistent, we included some improvements intended for Version 0.3.1 by mistake. The problem was that, at the time of Version 0.3.0.3, those improvements were not completely configured. Specifically, while we did include turret barbettes (what is that? The Wiki is our friend!) as a part of the primary gun turret hitbox, their armor was set to zero. Those changes affected the following ships:
Cleveland
Pensacola
Atlanta
New Orleans
Baltimore
Des Moines
Aoba
Myoko
Mogami
Ibuki
Senjo
Kawachi
Myogi
Kongo
Fuso
Nagato
Amagi
Yamato
Now that we definitely know what the problem is, we will get it fixed as soon as we can. In fact, the first steps will be taken tomorrow! The barbette armor will be set to the proper thickness for all listed ships. Following this update, your guns should be destroyed less often or at least less fast – and we will be able to collect some interesting statistics. At the same time, we are getting closer to the version 0.3.1 and the complex armor changes it contains, that will be described soon in the Developer Bulletin.
Thank you for your feedback which allowed us to fix the issue so soon and sorry for the inconvenience this mistake caused to you. Because of this incident we will be able to improve the game version verification system to minimize the occurrence of similar incidents in the future.
Thank you for your attention and have a great weekend*!
:izmena:
*Yes, we know it is only Thursday - it's the spirit that counts
Ami nekem nagyon fura, hogy mit írkálnak? Torony meg barbetták meg a páncélzat...most akkor hogy van ez? Mégis van? Ezt most csinálják, de a csatahajókat-öv páncélt , fedélzetet- minden átlövi? -
DantesHUN #2452 Persze, csak arra utaltam, hogy az Aurora a játékban időnként teljesen haszontalan. -
ikarus44 #2451 Nem csak a hajóik miatt verték el :) -
DantesHUN #2450 Az eddigi legszarabb kör. Aurora...olyan lassú, hogy egyetlen egy hajó sincs lőtávolságban. Amerre elindultam, ott minden hajót kilőttek, megfordulni meg felesleges, sehova nem ér oda. NULLA lövés. Nem csoda hogy elverték a oroszokat...ilyen hajókkal... -
#2449 Úgy hogy bugos a játék azért. :) -
#2448 5-től repülők, 6-tól extra légvédelem / ha jól tudom :) -
tutyimutyi2 #2447 a cruiserek hanyas szintől kapják meg a skilljüket? -
tutyimutyi2 #2446 érdekes megfeneklettem jobb oldalamon sziget kilőnek és jobbra dőlve elsüllyedek, hogy tudok elsüllyedni hogy megfeneklettem? -
SzocsA #2445 szar 5.5 km tier 7ben -
tutyimutyi2 #2444 miért van az hordozóval hogy 1 szakasz ellenséges vadászra ráküldök 2 szakasznyi vadászt és 1 az hogy az ellenséges szakasz mind a kettő szakaszomat tudja egyszerre sebezni míg ha énrám támad 2 szakasz akkor én csak az egyiket tudom ráadásul így két szakasznyi repcsivel első próbánál leszedte mind két szakaszomat a másodiknál meg a két szakaszom összesen leszedett 3 repcsit aztán kifogyott. -
DantesHUN #2443 Szerintem csak rossz napjaid vannak. Nagyjából ugyanolyan a sebzés mint eddig. -
tutyimutyi2 #2442 asszem korábban rádírtam csak valamiért privátban hogy kongo egy sorozat 12 hp ellenségbe
egyébként esetleg valaki megvette a az amcsi simis-et ha igen mennyi annak a torpedó hatótávja? -
Dewri #2441 A fél fórumot telesírtam már, hogy a csatahajók sebzése újabban milyen szinten van elcseszve, 150-300-at sebző sorozatok, stb. Nyilván kevés a 30ezer, mivel az AP sebzése bőven 10ezer fölött van, így egy sorozat esetén simán lehetne akár 80ezres lövés is, de egy wg játékban, különösen az elmúlt hét kínlódása után ez a 30ezer is nagyon tetszett, egyben új rekord, mert Kongoval volt egyszer 20ezrem, Fusoval 25ezer, és most Nagatoval ez a csúcs-sebzésem.
Még senki nem jelentkezett, aki a múltkori Cleveland-el elkövetett 59 hp-t sebző lövésemet alulmúlta volna... Enyém a győzelem? :) -
#2440 Szerintem nagyon is tisztában vagytok vele, mit is gondolok az efféle segédprogramokról, MOD-okról. -
DantesHUN #2439 Nem lazán az ágyúkkal. Nem az lényeg hogy egy lövéssel mennyit sebez, hanem mennyi a dpm, ami kurva nagy, mivel nincs páncél,(vagy nem emiatt nagy) hanem a páncél hiánya miatt mindenbe nagyon sokat nagyon gyorsan tud lőni.
30.000 sebzés a Nagato-val nagyon kevés. -
DantesHUN #2438 És ez nem csalás? -
#2437 na ezt felrakom majd hétvégén és kipróbálom de a videó alapján is eléggé unfairnak tartom -
Dewri #2436 Mondjuk itt a videóban nagyrészt nagy, lassú hajókat lődöz vele. Nem tudom, hogy rombolónál is garantálja e a találatot, mert amíg a lövedék megteszi az utat a rombolóig, addig az simán el tud fordulni, ha van elég távolság. Ez a progi meg csak a tuti találatot kalkulálja be, nem számol a fordulással szerintem. De mindegy is, ahogy több hozzászóló írja, ez pont a játékélményt teszi tönkre, mert így egy betanított majom is képes eltalálni bármit, hiszen csak a piros x-re kell céloznia és kész.
Én biztos hogy nem használnám, pont ezért, hiszen az adja a sikerélményt, mikor te találod el a hajót pontos célzáskalkulálás után. Amúgy is van segítség, mert ha az alt gombot megnyomjuk célzás közben, akkor kiírja, hogy pontosan hány km-re fogok lőni, amit összevetve az ellenség távolságával, már csak azt kell megbecsülni mennyi idő míg odaér. Ha van olyan gyökér, aki még arra is lusta, hogy ennyit megtegyen, az minek játszik?
Na, például ez egy remek opció lenne, a wg kigyomlálhatná a szerverről az összes ilyen programot használót, mert ezek nyilvánvalóan nem ide valók, csak elrontják más játékát. De van egy olyan szomorú érzésem, hogy az 5 éves Vérpistikék közül, akiknek apu/anyu megvette a 8-as prémium hajót, szintén sokan ezt használják, mert így van sikerélmény, ezért a wg nem fogja ezt kigyomlálni, mert akkor a prémiumos durcás lesz, hogy melóznia is kell a pénzéért és az veszélyes a wg szempontjából, ha a fizető vendég durcás... -
#2435 Találtam egy videót, hogy ne csak régi képen mutogassam, hogy bajom van az Aimbot használatával kapcsolatosan. Ez ugyan nem Aimbot, "csak" Aim Assist, de ha végig nézitek a videót, érteni fogjátok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Dewri #2434 Milyen tierben volt? 127 mm ágyúi vannak, ami elég gyengének számít, pláne tier7-ben. Lehet hogy a torpedóival kaszált, vagy csak ellopta mások elől a killeket, mert nem hiszem, hogy 127-es ágyúkkal le tud szedni 5 hajót, mikor más cirkálók 152-203 mm-el, vagy éppen csatahajók a 410 mm-el sem igazán tudnak, főleg ahogy most sebez az AP, legtöbb lövés 500 sebzés alatt...
Bár ma toltam egy 30ezres sorozatot egy hordozóba Nagatoval, vissza kellett néznem a videót, mert nem hittem el, majdnem sírtam is a boldogságtól, hogy csatahajóval valahogy egy hét szenvedés után egyetlen sorozat erejéig bár, de elmozdultam a 300-as sebzésátlagtól...:) Mondjuk lényegében ez volt az összes sebzésem abban a körben, azon is majdnem sírtam egy sort... -
DantesHUN #2433 Nekem sincs kérdőív, ne izgulj -
DantesHUN #2432 Tegnap láttam egy Atlanta-t ami 5 killt csinált. Mert azzal a tűzgyorsasággal...mindenbe belebikázik AP-val...ha lenne páncél, nem csinált volna 5 killt. A gyorsan lövő hajók brutálisak így. -
Dewri #2431 Már több helyen olvastam a kérdőívről, de nekem nem jött még ilyesmi, pedig lesem a 'spam' mappát is... -
#2430 Vagy kérdőiv vagy mifene. Délután jött emil formában. -
Dewri #2429 Milyen tesztlap? -
#2428 Tesztlapot töltsétek ki! -
Dewri #2427 Igen, jó lenne a replay, úgy mint a wotban, kintről indítható formában. WG játék és a screenshot működik, betehették volna ezt is. Addig meg marad a "minden csatát élőben felvenni" módszer... -
davidbog #2426 Na ja csak csinálnák már meg. Mert most ez így nagyon gáz. Egy 14-16"-es lövedéknek átlagba 2500-as sebzése van. Egy 6-8"-esnek meg 1000-1500. Csak míg a nagyokkal percenként 2 lövést lehet leadni addig a kicsikkel minimum 4-et... Szóval DPM-ben nagy hátrányban van a BB.
A két új kérdéses hajóról meg nem tudok nyilatkozni, mert csak ikonok vannak azok is felirattal. Látni kéne őket, de a tier 9 BB elvileg az 3x3 41 cm-es orrtornyos Yamato, a tier 10 CV-nek elvileg a Taiho-Kai-nak kéne lennie. Ez egy megnövelt hosszúságú Taiho.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.04.17. 18:12:08 -
DantesHUN #2425 Tegnap egy csatát mentem a Nagato-val, és összejött a 75.000. Ha lesz páncélzat, és normális sebzés, akkor jobb lesz ez. -
#2424 Majd kitalálják, hogy a játékosok is maradjanak, meg ők is tudjanak tovább luxusban élni.
Sajnos Replay még nincs a játékban, remélem azért lesz.
Tudom, nem bizonyíték semmire, de statisztikailag érdekes. Két cirkáló lőtte egymást. Nekem mindösszesen 2 db találatom volt annyi idő alatt, míg akit én lőttem meg 13db és el is süllyesztett. Mindenféle manővert végeztem, kíváncsiságból. Nem befolyásolta a találati mennyiséget.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Sendrov #2423 Azon tűnődöm, hogy ezen segíteni fog-e a prémium csatahajók megjelenése.
Mert ha lesznek és azok sem fognak sebezni, akkor elindul a prémium hajósok nyifi-nyafija, hogy a drága biszmárkkám vagy a szipiszupi várszpájtom nem sebez...jajjj... és akkor a WG-nek lépnie kell.
Bár, ha a WoT-ból indulok ki.....nem biztos, hogy várom a prémium csatahajókat...