22563
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Toweliee
    Mai nab kérdésem: Gremyashchy-ra (Destroyer) és Yubari-ra (Cruiser) melyik upgradeket kell rakni?
  • DantesHUN
    Én semmi ilyesmit nem látok, de az szerintem más lesz. A mission-nál akkor szokott vissza számolni, hogy például mennyi idő múlva ehet teljesíteni ismét, vagy ilyesmi.
  • Caliph
    játékon belül a mission fül alján számol vissza
    bal fölül
    bár jobban átgondolva lehet csak a küldikre vonatkozik :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.04.29. 19:33:22
  • DantesHUN
    Hol írja? A honlap jelenleg nem tölt be.
  • StrikeFor
    ohh na így már vágom! köszi
  • Dewri
    Akkor lesz elit (babérkoszorús), ha minden ki van fejlesztve ÉS a következő hajó is ki van fejlesztve. A wotban is akkor lesz elit a jármű, ha a következőt is kipörgeted tapasztalattal (megvenni nem kell, csak kifejleszteni).
  • StrikeFor
    hmm akkor nem vágom,hogy miért nem babérkoszorús 2-3hajóm amin pedig minden modul ki van fejlesztve.....ágyuk,hajótest,radar
  • Hell Girl #2728
    Az a csillag az xp-t jelent. :)

,,Babérkoszorús" meg akkor lehet a hajód, ha mindent kifejlesztesz rajta (modulok+hajók egyaránt).
  • Caliph
    na még 7 órát ir update ig
  • StrikeFor
    hogyan lehet egy hajót olyan babérkoszorús:P verzióra variálni,hogy az azzal szerzett XP-t lehessen másik hajó fejlesztésre is használni?
  • StrikeFor
    OMFG 5 hajót nyírtam ki :D 4700 csillag :) legjobb köröm eddig St.Luis-al
  • DantesHUN
    Azt írták( ez az amcsi fórum) hogy csak a zárt bétában jászható? Azt nem értem, akkor eleve minek? Valamilyen formában vissza fog térni. Azt mondjuk el tudom képzelni hogy jutalom lesz. Vagy bekerül előrendelői csomagba majd. Benne lesz ez , ha most berakták, és ezen túl: amit a WG mond, az egy dolog, de a tapasztalat, a WoT kapcsán is azt mutatja, előbb-utóbb minden szir-szart betesznek prémiumnak, hogy vegyed, vegyed, fizess, fizess. Aztán persze van amit kivettek, már nem lehet megvenni, van ami szintén exluzív valamiért jutalomként járó tank persze.
  • Pluskast
    Érdemes ezt olvasgatni.
  • DantesHUN
    Ugyan, biztos meg lehet majd vásárolni, ebből kaszál a WG...hogy ha majd éles lesz, lesz annyi prémium hajó...az kell a népnek. A WG-nbek meg a pénz.
  • Pluskast
    Tök mindegy ez a hajó csak a zárt bétában lesz játszható ebben a formában annak végével már nem lesz aranyért megvásárolható sem játszható. Nem tudni, hogy rendesen benne lesz a végleges tech tree-ben vagy sem, de olyan hírek is keringenek, hogy lehetséges, hogy ez amolyan ingyenes ajándék hajó lesz a zárt bétában résztvevőknek majd.
  • DantesHUN
    Igaz, de mondjuk a prémium tankok is általában gyengébbek mint a normál verzióik a Wot-ban is. De az a 16 km-es lőtáv, az nagyon kevés. Persze ha élesbe menne a játék, és jól lehet vele kreditet farmolni, akkor érdemes lenne megfontolni, de az még soká lesz.
  • Pluskast
    Amúgy - nem tudom ez kinek újdonság vagy sem - most a fórumot olvasva a warspite-ról egy szuperteszter gyerek beírásában olvastam, hogy a nyílt béta szeptemberben fog megindulni (lehet elszólta magát? :) )
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.04.29. 15:13:41
  • davidbog
    Inkább nem. Jelenlegi adatai alapján nem túl bíztató. A fordulási sugara kiemelkedően jó. Cserébe kicsit lassú és csekély a lőtávja és a toronyforgatása is nagyon rossz.
    A jelenlegi AP sebzések is elég komolyatalanok a csatahajóknál: 1"-enként csak 1500 az eltérés a sebzésben. Így gyakorlatilag nem a lövegek kalibere és a lövedék tömege számít (mint a valóságban), hanem a csövek száma. Amíg ez így marad nem lesznek túl jók a 4x2-es BB-k. Pláne ha olyan kicsi lőtávolságúak mint a Warspite esetében.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.04.29. 14:20:53
  • Jacktor

Kapitányi képzettségek és fejlesztés
  • kissssss
    9 meg 10000ft kidobni egy nyavalyás hajóért? ennyiért már egy teljes játékot is tudnék venni..... na hagyjon engem békén wg a hülyeségeivel.

war thunderban is csak lesek mennyi aranyat elakarnak kérni egy tankért vagy repülőért.. sőt ha saját zászlódat akarod használni akkor pengessél kifelé még 500GE-t. :DD
  • Pluskast
    Én is meg tudnám venni de nem teszem, mert egész egyszerűen van nála sokkal jobb csatahajó. Persze aki a játék élmény miatt veszi meg az is más. De most őszintén annyi hajó még nincs a játékban, hogy érdemes legyen egy grindelős hajót venni pláne úgy, hogy a zárt béta végével úgy is minden nullázódik és kezdhetsz mindent elölről.
  • DantesHUN
    Pénzem nekem is van egy kevés, elvégre ez nem olyan nagy összeg, más ennyi pénzt egy éjszaka alatt elpiál, csak megéri-e, az a kérdés.
  • Caliph
    most toltam 3 kört,mindegyikben volt legalább 2 warspite. nyugaton van rá keret :)
  • DantesHUN
    Hát igen, de most 9 ezret fizetni érte? Hát nem tudom.
  • Caliph
    aki vesz pénzért
    8000 piaszter 9k huf
    15khuf ért kapsz 14500.
    kb mint wot gold
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.04.29. 12:18:12
  • DantesHUN
    Kinek van rá 7500 piaster-e? Amúgy az a baj a hajóval, kicsi a lőtáv, 16 km körüli, míg a vele egyszintű tier VI-os csatahajó messzebbre lő, ami azt jelenti, lazán kap vagy két 10. ezres találatot mire vissza tud lőni.
  • Caliph
    na kezdődik,24 megás patch jött éppen

bekerült a warspite,6os bb,7500 piaszter
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.04.29. 12:04:04
  • Dagohun74
    Nekem nincs bajom az MM-el inkább minden mással. Mivel T8-as hordozómmal tegnap 3 meccsből 2-ben T10-es hajók ellen mentem nem zavart, inkább zavart az essex mivel a vadászai ledarálták a vadászaimat. Az az igazság hogy túl egyszerű a játék ahhoz képest amit nyújtania kellene főleg hogy egy rakat dolog még nincs benne. És igen most hasonlítom egy játékhoz amihez nem kellene de mégis, ez pedig a WT de csak a szimulátor része és csak a tankos mivel eszméletlen az hangulat mikor semmi infód nincs és neked kell megkeresni kilőni az ellent kihasználva a terep adottságokat. Pedig már lassan 2 hónapja nem mentem csatát a WT-ben sem. Főleg a készítők hülye hozzáállásuk miatt. Ez is tetszett sokáig de mostanában hanyagolom valahogy magasabb szinten elveszti a varázsát erősebb nagyobb hajók de olyan mintha könnyebb is lenne őket kilőni, nem tudom páncélzat miatt vagy úgy általában a sebzés rendszer miatt. Ez a sok random nem tesz jót neki.De ez személyes vélemény.
  • Pluskast
    Azért lényegi változást ne várj ettől a patchtől (bár a lövedékekkel és a páncélzattal kapcsolatos változtatások hozhatnak újdonságot). Szerintem amin sürgősen változtatni kellene az az MM. Ha sikerülne elérni, hogy a rendszer ne tekintse egyenlőnek egy nyolcas hordozót egy nyolcas csatahajóval már sokkal jobb lenne a helyzet.
  • Dagohun74
    Tök mind1 ki melyiktől lopott. Egy kutya lassan az összes játékkészítő cég. Ilyen olyan pre-order, dlc-k stb szóval a lényeg hogy fizess. Ami érthető mert ugye dolgoztak, csak épp a legtöbb a 8. bőr lehúzása egy ugyan azon játékról vagy ép másolása más játékoknak. A lényeg ha ez a patch day megnézem merre tart a játék ha rossz irányba akkor kuka részemről.
  • tutyimutyi2
    nem küldetés hanem asszem ha az accontja eléri a négyes szintet akkor oldodik fel a free xp és kap mellé 3k free xp-t
  • DantesHUN
    De a pénzt, illettve a pre-order hajókat visszakapod, miután éles lesz a játék. Az ötletet meg a ,,nem-pénz-éhes" WT-től vették...akik ugyanezt csinálták a tankos résznél...
  • Pluskast
    Azért olyan jó, hogy ez a játék még "csak" zárt béta de lehet már venni hozzá egy rakás hajót pénzért, meg vehetsz 30 napos prémiumot, meg ha kifizetsz 14 eurót akkor be is kerülhetsz a zárt bétába :)) Azért ennyire pénzéhesek nem voltak a srácok mikor a wot zárt béta állapotban volt (a warplanes-nél nem tudom mi volt a helyzet azzal nem játszok). Szerintem simán lehetne ez már nyílt béta......
  • Pluskast
    De jó lenne :)
  • Dagohun74
    Akkor ma jön a nagy patch?
  • Dewri
    Az valószínűleg valamelyik küldetésre adták, amit sikerült teljesíteni. Ez free xp, ami kiegészíti a rendes xp-t. Nem wotoztál még soha?

Ezzel pl meg tudsz venni fejlesztéseket a hajókra, vagy ha hiányzik valamennyi xp a következő hajóhoz, akkor ezt mellé lehet számolni és akkor lehet, hogy meg tudod venni.
  • Dewri
    Szerintem a free xp-re gondolt, azt jelölik arany csillaggal...
  • DantesHUN
    Csillagot? Miféle csillagot? Mármint hogy kaptál gold-ot, (token-t) a credit( ezüst, normál pénz) mellé? Vehetsz belőle prém. hajót, prém. napokat, free xp-t vállhatsz át.
  • StrikeFor
    hmm valamire kaptam 3000 arany csillagot! azt miért kaptam és mire jó?
  • DantesHUN
    Csak az nem világos nekem , hogy most a Warspite is pénzes hajó lesz, mint a pre-order hajók, vagy 7500 token-ért, de hát kinek van 7500 token a játékban? Nekem is csak 1400 van.