22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Közös akciók? Minek? Jelenleg még zárt béta. És ha igazak az ígéretek, sok nagy változás lesz még.
  • Toweliee
    Cleveland-re melyik 4 upgradet ajánljátok? A kapitányomnak ezek a képzettségei: basic fire training, aiming expertise + az első két javításos.
  • toma77
    Én is sajnálom, azt hittem jobb lesz. Sok lehetőséget benne hagytak szerintem a fejlesztők, de most már késő bánat.
    Azt se értem, hogy miért nem próbálták meg jobban meglovagolni a Wot sikerét közös akciókkal, küldetésekkel.
    A héten én is feladtam nagyjából.

ja, a Wot Generals bétáját is nézegetem, de eddig még nem győzött meg.
  • Toweliee
  • MuldR
    Na csak megvagy :) De akkor latom a hajos is beszippantott. Ez azert nagysagrendekkel jobb mint a repulos fos. Mai napig nem tudtam egy normalisat repulni a Sabre-el mert mindig 3v3 ba tett be....mind a kb 4 csatamba es mindig 5-6 perc varakozas utan. Sajnalom azert, mert nekem tetszett az a jatek.
  • toma77
    Ja, az én voltam.
  • MuldR
    Nem kell csinalni, ha bevezetik, akkor egyszer csak ott lesz a klantag a nevunk mogott. WOWPben is igy van. 1x beszeltem is ott egy HOAXossal. Szegeny jol meglepodott, hogy nem egyedul repulozik a klanbol :D
  • toma77
    Most már csak idő kellene rá, mert ahogy befizettem magam, rögtön nem lett szabadidőm.
  • toma77
    Ezt meg tudom erősíteni.

Remélhetőleg - és valószínűleg is - ez a játék életképesebb lesz a WoWp-nél.

• Awakening
    Grat hozzá, 7Km-ről látnak meg, de 8Km-ről tudsz torpedót kilőni. Nem hátrány...
  • toma77
    Köszi! Hétvégén már meg is vettem.
  • Awakening
    TS már van, ahogy nézem.... gold.voic.in:6300
  • Toweliee
    Nem ismered a HOAX-ot, magasról szarunk mindenkire meg mindenre, együtt játszunk, szakaszozunk, ebben merül ki a klánélet.
  • Awakening
    Hááát, nem értek egyet teljesen. WOT-ban ugyanazzal a 15 emberrel játszok 3-4 éve. Egy kisebb összetartó csapatot mindenképp jó lenne összehozni, ahogy nézem a sok replay-t, sokkal hatásosabb a szakaszozás, mint egyedül evezni.

Utoljára szerkesztette: Awakening, 2015.04.27. 19:56:03
  • Awakening
    Bejelöltelek, ha látsz, írj nyugodtan. Én is a cirkálókat nyomom(Cleveland,Aoba), néha egy kis csatahajó(Kongó).
  • Hell Girl #2647
    Szerintem meg felejtsétek el a klánozást, mert úgysem a magyarok erőssége az !!! :D

Addig jó ez a játék amíg be nem hozzák a klánokat ide is, onnantól csakis a sértődés, fikázás megy majd egymás felé. Jó magyar szokás szerint.
  • Toweliee
    Csinálhatunk hajós HOAX-ot is.
  • MuldR
    Nem hiszem, hogy Dying jatszik meg. O regen sem volt tul aktiv. Amugy valoszinuleg osszevont klanok lesznek. Abbol kiindulva, hogy WOTba es WOWP be is HOAXos vagyok, szoval WG accountra vonatkozik a klan. De amugy igen, lehetnenk 1 klanban ujra. :)
    Sot akar majd szakaszolhatnank is. Legvedelmi cirkalokat preferalom egyelore. Imadom ahogy potyognak az egrol a tuzlabdak. :D
  • Awakening
    Azaz, remélem dyingsoul is jön hajózni. :) Örülök, hogy látlak. Ha lesz hajós klán, ne habozz szólni.... :)
  • MuldR
    Igen, HADbol....Jo reg volt :)
  • Awakening
    MuldR a HAD-ból ? Ezer meg egy éve...
  • MuldR
    Akkor pay to win lenne. Toroljek csak (mondom ugy, hogy a prem hajoimmal mentem eddig talan a legtobbet)
  • Awakening
    Kérdés, hogy prémium hajókon kiképzett kapitányokkal mi lesz. Lehetne kicsit előre dolgozni, ha nem törölnék a képzettségeket.
  • DantesHUN
    Igen. A pénzért vásárolt dolgokat vissza adják, minden más elveszik.
  • kabel15
    Sziasztok!

A Closed Beta ban szerzett tapasztalati pontok pénzek stb.... elvesznek ha nyílt bétára fog át állni a játék?
    Ha valaki vesz egy Pre-order "csomagot" akkor ugyan úgy el fognak veszni a felhalmozott tapasztalati pontok és hajók?
    Gondolom az arany és a prémium hajó megmarad.
  • Dewri
    Na, végre működik a replay, azaz az adott csatát lementi egy fájlba, és úgy mint a wotban, utólag meg lehet nézni. Kicsit kezdetleges még, mert nincs sebességtekergetés, tehát csak 1:1-ben nézhető vissza, de azért már ez is valami. Kipróbáltam, mentem egy kört, aztán elindítottam a replay-t és lejátssza szépen, szóval működik a dolog!

• kailee
    A zászlókat én is úgy tudom hogy látszódik majd azért hogy lássák a többiek kivel állnak szembe mennyire tapasztalt és cserélgethető lesz. illetve minden játék előtt újra fel kell majd rakni a hajóra.

Ha megsemmisül a hajó akkor most is akadályt szolgál amíg el nem süllyed. mert ha kilőnek egy csatahajót mondjuk és te megpróbálsz át menni rajta mind addig nem fog menni, amíg el nem merült. hogy sekély vízben megmard-e szerintem igen. Hülyén nézne ki a tervezőktől, ha ott is elmerülne.

amúgy jelöltek meg időpontot hogy mikor lesz? mert azt én nem találtam.
  • kissssss
    én úgy tudom hogy látszódni fognak a zászlók játék közben is.
  • DantesHUN
    Korábban volt ilyen térkép, és a minimap-on jelölték, a sekély részeket.
  • Sendrov
    Az új patch páncél javítástól nem várok sokat. Hivatalosan annyiban kimerül a hatása, hogy: "mérsékelt védelemnövekedés a csatahajóknak és cirkálóknak". Ez a "mérsékelt" szó aztán bármit jelenthet.
    Az új pálya már érdekesebb lehet a sekély tengerrészekkel, ahol csak könnyű, kis merülésű hajók tudnak áthaladni. A kérdés az, hogy mi lesz, ha egy nagy merülésű hajóval 30 csomós sebességgel belerongyolok egy ilyen részbe. Ott ragadok a meccs végéig? Mesterséges segédlettel jelölve lesz valahogy a sekély víz, vagy csak a tenger színe lesz ott más? Vagy a sok egyéb mellett most már erre is figyelnem kell? Majd a hajóorrba küldök egy matrózt madzaggal és mérőónnal, hogy szaladjon már vissza a hídra, ha gáz van. Persze az is lehet, hogy egyszerűen csak megoldják a szigetveszély jelöléssel. Ha pedig egy kis merülésű hajó el lesz süllyesztve a sekély részben, akkor ugyanúgy elmerül, mint a mély tengerben, vagy normálisan ki fog látszódni a felépítménye süllyedés után? Ha igen, akkor ez akadály lesz a többi hajónak (pl. mint a WoT-ban a roncs tankok)?
    Persze kíváncsi vagyok az új kibalanszolt AP és HE lőszerek gyakorlati hatására is. Meg persze a sok szép új hajóra. Megint lesz mit nézegetni. :) A code zászlókat viszont nem várom. Olyan bazárinak látszik tőle a hajó. Tényleg, a zászlók játék közben is látszódni fognak, vagy csak a kikötőben?
  • Awakening
    Akkor a Gremyashchiy. Mind a 4 megvan, az előrendelhetők közül ez a legjobb, 8Km torpedó-12Km tüzérség. A tornya lassan fordul, de pontos.
  • Plata
    WoT WoWs WoWp ugyanazon az accon van.
    És bár nekem csak 1 T10 tankom van,mert többit eladtam,de sok tankom van,tippre olyan 25 körül van a garázsban,főleg t8.és van pár prém is.Sőt voltam olyan hülye hogy WoWp-ben is vettem prémet.
  • StrikeFor
    Ohh nocsak, jaja annyit elbaszok 2-3 havonta WT re is :)
  • StrikeFor
    ja azt nem tudtam,de adtam volna cserébe addig STEAM vagy WT accot a bizalom jeleként
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.26. 22:23:52
  • Dewri
    6ezerért ki lehet próbálni, eddig nem volt ilyen lehetőség, de már van sajnos, vagy nem sajnos, nézőpont kérdése... Annyira nem sok ez az összeg, sokan simán költenek ennyit a wotra, vagy mondjuk cigire egy hónapban, esetleg 20x ennyit egy "okos"telefonra (pedig ezek aztán igazi pénzkidobások szerintem...). Illetve ennyi volt egy bekerülő csomag a WT GF zárt bétába is.

Szerintem megér ennyit, nagyon hangulatos és izgalmas játék, (számos hibája ellenére) szórakoztatóbb, mint a mostani tankos kínálat. Nem érdemes kizárólag videók alapján ítélkezni, mert játszani és nézni egyáltalán nem ugyanaz a fíling. Persze én könnyen beszélek, mert ide bejutottam kóddal, de a WT GF 6ezrét befizettem anno, mert már nem bírtam kivárni az open bétát és az első pár hónapban nem is bántam meg.

Ha mégis sok ez az összeg, akkor vadászni kell a WoWs témájú twitch élő adásokat, ott szoktak kulcsot osztogatni, illetve Phelan és cleverland élő adásaiban is adnak kódot időnként a youtube-on.
  • Trucker39
    Kicsi a valószínűsége, mert szerintem a legtöbbünk azzal az accounttal van benn a WoWs-ban, mint a WoT-ban. Kicsit sem szeretném a 10 egynéhány db T10 tankot, meg a jó néhány premium tankot kölcsön adni bárkinek is.

• StrikeFor
    valaki lenne olyan jó fej és megosztaná az accountját,hogy kipróbálhassam a játékot? előre is köszönöm

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.26. 20:57:01
  • Dewri
    Jó az AP-vel is! :)

• Caliph
    én visszavettem a st louiset ,fun az a hajó,igazi gyújtogatómester :D
  • Plata
    Basszus,hogy lehet ennyi marha ebben a játékban,Cleveland-el én érek elsőként az A pontba,kilövök egy destroyert,szarrá lövök egy cruisert,mire odaérnek a többiek,harcolok két csatahajóval,erre az állat csapattársak szarnak rá hogy én ott állok köztük meg csatahajók közt,és rám okádnak minimum 20 torpedót.Sikerült elkerülni az azonnali halált,de két torpedó így telibe is nyomott.Nem igaz hogy normálisak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.26. 18:26:37