22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#2702 De jó lenne :) -
Dagohun74 #2701 Akkor ma jön a nagy patch? -
Dewri #2700 Az valószínűleg valamelyik küldetésre adták, amit sikerült teljesíteni. Ez free xp, ami kiegészíti a rendes xp-t. Nem wotoztál még soha?
Ezzel pl meg tudsz venni fejlesztéseket a hajókra, vagy ha hiányzik valamennyi xp a következő hajóhoz, akkor ezt mellé lehet számolni és akkor lehet, hogy meg tudod venni. -
Dewri #2699 Szerintem a free xp-re gondolt, azt jelölik arany csillaggal... -
DantesHUN #2698 Csillagot? Miféle csillagot? Mármint hogy kaptál gold-ot, (token-t) a credit( ezüst, normál pénz) mellé? Vehetsz belőle prém. hajót, prém. napokat, free xp-t vállhatsz át. -
StrikeFor #2697 hmm valamire kaptam 3000 arany csillagot! azt miért kaptam és mire jó? -
DantesHUN #2696 Csak az nem világos nekem , hogy most a Warspite is pénzes hajó lesz, mint a pre-order hajók, vagy 7500 token-ért, de hát kinek van 7500 token a játékban? Nekem is csak 1400 van. -
DantesHUN #2695 http://worldofwarships.eu/en/news/common/welcome-warspite/
Jön a Warspite!!!!!! -
Plata #2694 Nah ezek a japánok sem olyan rosszak.
-
Dewri #2693 Nem a csatahajó megy közel a rombolóhoz, hanem a k***va romboló jön közel a csatahajóhoz...:)
Valóban érdemes figyelni a torpedós hajókat és a torpedós gépeket és mindig igyekezni merőlegesen helyezkedni hozzájuk képest! Csatahajóval különösen figyelni kell, mert lassan fordul, ha már torpedójelzés van, általában késő elkerülni.
Ezzel együtt nem árt sasolni a távoli hajókat, főleg a csatahajókat, mert azok már elég messziről is elkezdenek lőni, jó ha ilyenkor szintén nem az oldalunkat mutatjuk. Csatahajóval pl egész jó eredményt lehet elérni kitérés terén, ha hirtelen ráfékezünk ÉS kanyarodni kezdünk egyszerre. Ilyenkor hirtelen egy pillanatra elég erősen belassul (valahogy olyan, mint a Csatahajó filmben, mikor ledobták a horgonyt...:)), ezzel sokszor el lehet kerülni a távolról ránk lőtt sorozatot, mert azt ugye elénk célozzák általában.
Cirkálóval egész jól működik az a taktika, hogy kinézünk magunknak egy másik cirkálót (csatahajót szigorúan elkerülni, rombolóval óvatosan!) a távolban/sziget mögött (lehetőleg nem olyat, ami lát/lő minket...), arra rámenni egyenesen, a közelében aztán elkezdeni ráfordulni oldallal. Amikor lőtávban vagyunk, elkezdeni lőni ezerrel, de közben folytatni a fordulást (általában 1-2 teljes oldalsorozat belefér ezalatt), aztán amikor már mögöttünk van, elkezdeni távolodni padlógázzal, a hátsó ágyúkkal továbbra is lőni, figyelni a válaszlövéseket és cikázni előlük. Ezzel a módszerrel jöttem már ki egyszerre 3 ellenfél elől is. Hátránya, hogy végig hátrafelé kell figyelni, így a hajó előtt egy sziget, vagy egy csapattárs bezavarhat, de nagyon... -
DantesHUN #2692 Ja, oké, így már értem. -
#2691 Nem! Nem azt írtam, hogy oda lőni, hanem, hogy oda célozni, vagy attól egy kicsit arrébb, mivel a lövedék ennek következtében hátrébb fog becsapódni, nagyjából ott ahol a citadel van. Lehet nem volt egyértelmű ahogy leírtam. -
DantesHUN #2690 A hajó orrára célozni? Épp hogy nem éri meg ott eltalálni, ott nincsenek modulok, ott nincs ,,semmi". A hajó közepét érdemes eltalálni, nagyjából ott ahol a páncélövnek lennie kéne. Ha egy csatahajó orrát találod telibe, általában semmit nem sebez. AP-vel persze. -
Toweliee #2689 Köszönöm!!
(jaja Cleveland, elgépeltem)
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.04.28. 14:26:44 -
Plata #2688 Cleveland?
Akkor kb 2 percig(ha jól rémlik) pontosabban lőnek az AA ágyúk.
Azt hiszem két percig tart a hatása,jóval ütősebbek lesznek a légvédelmi ágyúk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.28. 14:07:04 -
#2687 Azzal egy rövid időre meg tudod növelni a légvédelem hatékonyságát. Messzebbre tudnak lőni, illetve hatékonyabbak lesznek. -
Toweliee #2686 Mire jó a Cleverland-nél az Y gomb? -
Awakening #2685 Elég összetett a dolog, főleg BB-vel. Ahogy a kolléga írta fórumon, 1 toronnyal nagyjából belőni, utána mehet az összes többi. -
#2684 Érdemes a hajó elülső orr részének környékére célozni (illetve attól kissé visszafelé). Ott van ugyanis az egyik citadel rész amivel elég nagy találatot vihetsz be, ha átszakítod a hajó páncélzatát. Ha nagy távolságra lősz akkor általában az egy, másfél plusz hajótávolság a jó ahhoz, hogy a lövedékeid úgy essenek le, hogy be is találjanak. Saját tapasztalatom alapján azt vettem észre, hogy ha AP-vel lősz akkor inkább a hajó oldalát érdemes lőni mint a felépítményt, mivel azzal nagyobb mennyiségű pontot tudsz szakítani. Ha csatahajóval mész és romboló ellen harcolsz érdemes inkább HE lőszert használnod. Bár csatahajóval sose menj túl közel a rombolóhoz vagy legalábbis ne menj vele párhuzamos harcot mert akkor tuti, hogy beszopod a torpedóit. -
Sendrov #2683 A játék hivatalos honlapján érdemes megnézni a Naval Academy oktatóvideókat. A kezdő kapitányok részére készítették őket. -
StrikeFor #2682 a célzást nem vágom még...elég jól eltalálok mindent,de valahogy sokszor nem érzem magaménak a találatot mintha valami rásegítés is lenne.......aztán meg a tuti skulók meg mellé csobbannak.........jópofa,hogy van ilyen célra tartás a szálkeresztekkel!
esetleg valami jó tanács célzáshoz? -
Awakening #2681 Látom mindenki ismerkedik a játékkal. Azért ha valamire rájöttök osszátok meg légyszi. Van néhány homályos folt... :) -
StrikeFor #2680 ááá de fax vagyok :D még annyi kell :Dááááááááá -
Ytar #2679 OMG!
1133 hiányzik ... -
StrikeFor #2678 van 1400 pontom kell 1100 mire klikkeljek,hogy megvehessem?
-
MuldR #2677 ottvagyok :) -
StrikeFor #2676 NOOB kérdés: hogyan fejleszthetek új hajót?? van egy prémium hajóm T4es japán ,de hiába szerzek vele XP-t azt nem költhetem más osztályú hajó fejlesztésére? nem úgy van mint WT-ben?hogy a T3as géppel is húzhatsz T2 vagy T4-es gépet is.......... -
Awakening #2675 Ott lesz az... Már be is hívtalak szakaszba. 3.-nak jöhet aki akar, 5-ös tier -
Awakening #2674 Gondolom az ALT+NUMENTER→ESC gombkombinációt nem kell bemutatni senkinek. Ha mégis, akkor örülök, hogy segíthettem.
Utoljára szerkesztette: Awakening, 2015.04.27. 21:40:57 -
MuldR #2673 Nem latok semmilyen uzenetet. Probaltam beirni a neved a keresobe, de nem dobta ki. -
Awakening #2672 Igen, próbáld ki -
csoszi87 #2671 Aha!
Tehát hiába jár le a töltési ideje és akarok életet gyógyítani, ha előtte gyógyultam, nincs már mit visszagyógyítani.
Rohadt ideges voltam 1-2x, mivel ez miatt lőttek ki. Nem tudtam 3000 életről visszajönni. -
Toweliee #2670 A másodiknál a main battery + 10%-ot ad a töltési és 15%-ot a célzás sebességhez, jó ez? -
DantesHUN #2669 Valahogy úgy van. Én akkor használom ha kaptam egy nagy sebzést, és utána egy kicsi nyugi van, próbálom jól időzíteni. -
Awakening #2668 Ha nem tud mit megjavítani, akkor hiába nyomod. Bekapott találat után érdemes rányomni. -
csoszi87 #2667 Azt lehet tudni, hogy a csatahajón miért nem szokott működni az életerő töltés?
Nyomom, mint a hülye az Y-t, villog is de nem kezdi meg a javítást..
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.04.27. 21:16:34 -
Awakening #2666 Első kettő Main battery,Damage control system, steering gears. -
MuldR #2665 Anno mielott kijott volna a repulos szar a warGAYming azt igerte, hogy a WOT es WOWP kalanoknak ossze kell dolgozniuk majd, mert kozos CW map lesz. Ezert is ugrottam neki, hogy legyen egy tier 10 es repulom. Utana azt igertek, hogy egyesitik a klanokat es megnovelik a klan max letszamot, igy nem mas repulos klanokkal kell egyuttmukodni, hanem klanon belul megoldhato lesz.
Na ebbol semmi nem lett. En mar csak azt varom, hogy ugy is lehessen botok ellen csatazn i, hogy xp+creditet kapjak erte, oszt elleszek en azzal a repulos szarral. -
DantesHUN #2664 Ja. Annál meg megint minek közös akció? Az jókora bukás lett, nem segítene rajta semmi -
toma77 #2663 WoWp sírja felett merengtünk.