22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Az tuti, hogy csak a zárt béta végéig használható, mert utána mindig wipe lesz. Az ár meg, persze lehet mégis több lesz, annyiért árulják, amennyiért az emberek többsége hajlandó meg is venni, de azért csak olyasmi lesz az árképzés mint a Wot-ban.
  • Pluskast
    Legyen igazad. Mindenesetre ez a hajó ennyi pénzért nem jó vásár. Egyébként olvasgatva a fórumot egyre több jel mutat arra, hogy a következő prémium hajó a Bismarck lesz. Gondolom ez is csak a zárt béta végéig lesz használható.
  • DantesHUN
    Nem biztos, hogy drágább lesz, egy tier 8-as tank kerül 13. ezerbe forintba. Gondolom hasonlóképpen árazzák majd be, és ez a hajó tier VI-os, amiért olyan 3-4000 gold, körüli ár szokott lenni ami, 6-7 ezer forint .Aztán persze ki tudja
  • Pluskast
    Ezt írták:

"Ahoy, Captains! I got the answer about the Warspite.

So, the ship is currently available in the Closed Beta for 7,500 tokens. At the end of Closed Beta (start of Open Beta), it will be wiped from your account, it will be unavailable for purchase, and you will be refunded your spent tokens as doubloons. (The same as any other purchase in the Closed Beta Test)

We will eventually offer the Warspite again in the future. For the time being, it is only a Closed Beta Test ship that you can play and test during the Closed Beta. I should also make a point that the current price will not necessarily reflect its future price when it is made available again after OBT."

Szóval igen majd lesz ismét valamikor, de nem ezen az áron és hiába vetted most meg OBT-re nem fogod vissza kapni és biztos, hogy azonnal nem is lesz megvehető. WG-t ismerve tuti rápakolnak majd még egy ezrest kb ugyanilyen tulajdonsággal :D
  • Pluskast
    Ez a szerencsétlen Warspite egy akkora fos lett. Tegnap mentem pár csatát Kongóval és kb majd mindegyikben volt velem vagy ellenem. Nagyjából az összes körben az elsők között volt az áldozatok listáján, én is kinyírtam egyet, de úgy, hogy meg sem tudott lőni mivel a lő távján kívül voltam. Ez a hajó egy pofátlan pénzlehúzás WG részéről.
  • Dewri
    Ma összehoztunk egy hármas szakaszozást. Érdekes módon 90% döntetlen lett, pár győzelem, a többi bukta... Fura volt, hogy ennyi döntetlen van hirtelen, mert sima játékban vagy 2 emberes szakaszban azért nem ekkora az arány. Persze ez lehetett azért is, mert hármunkból az egyikünk mindig talpon tudott maradni akkor is, mikor az agyhalott csapat már elhullott, így sikerült kitölteni az időt...

Mindenesetre nem rossz a hármas szakaszozás. 2 Fuso és egy Nagato azért tud ütni szépeket (már ha éppen kegyeskedik megadni a sebzést a játék a szokásos 310/sorozat átlagon felül...).
  • StrikeFor
    hmm nem működik minden esetben így se,hogy elől hátul kivan fejlesztve a 2 köztes hajó :(
  • Toweliee
    Mai nab kérdésem: Gremyashchy-ra (Destroyer) és Yubari-ra (Cruiser) melyik upgradeket kell rakni?
  • DantesHUN
    Én semmi ilyesmit nem látok, de az szerintem más lesz. A mission-nál akkor szokott vissza számolni, hogy például mennyi idő múlva ehet teljesíteni ismét, vagy ilyesmi.
  • Caliph
    játékon belül a mission fül alján számol vissza
    bal fölül
    bár jobban átgondolva lehet csak a küldikre vonatkozik :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.04.29. 19:33:22
  • DantesHUN
    Hol írja? A honlap jelenleg nem tölt be.
  • StrikeFor
    ohh na így már vágom! köszi
  • Dewri
    Akkor lesz elit (babérkoszorús), ha minden ki van fejlesztve ÉS a következő hajó is ki van fejlesztve. A wotban is akkor lesz elit a jármű, ha a következőt is kipörgeted tapasztalattal (megvenni nem kell, csak kifejleszteni).
  • StrikeFor
    hmm akkor nem vágom,hogy miért nem babérkoszorús 2-3hajóm amin pedig minden modul ki van fejlesztve.....ágyuk,hajótest,radar
  • Hell Girl #2728
    Az a csillag az xp-t jelent. :)

,,Babérkoszorús" meg akkor lehet a hajód, ha mindent kifejlesztesz rajta (modulok+hajók egyaránt).
  • Caliph
    na még 7 órát ir update ig
  • StrikeFor
    hogyan lehet egy hajót olyan babérkoszorús:P verzióra variálni,hogy az azzal szerzett XP-t lehessen másik hajó fejlesztésre is használni?
  • StrikeFor
    OMFG 5 hajót nyírtam ki :D 4700 csillag :) legjobb köröm eddig St.Luis-al
  • DantesHUN
    Azt írták( ez az amcsi fórum) hogy csak a zárt bétában jászható? Azt nem értem, akkor eleve minek? Valamilyen formában vissza fog térni. Azt mondjuk el tudom képzelni hogy jutalom lesz. Vagy bekerül előrendelői csomagba majd. Benne lesz ez , ha most berakták, és ezen túl: amit a WG mond, az egy dolog, de a tapasztalat, a WoT kapcsán is azt mutatja, előbb-utóbb minden szir-szart betesznek prémiumnak, hogy vegyed, vegyed, fizess, fizess. Aztán persze van amit kivettek, már nem lehet megvenni, van ami szintén exluzív valamiért jutalomként járó tank persze.
  • Pluskast
    Érdemes ezt olvasgatni.
  • DantesHUN
    Ugyan, biztos meg lehet majd vásárolni, ebből kaszál a WG...hogy ha majd éles lesz, lesz annyi prémium hajó...az kell a népnek. A WG-nbek meg a pénz.
  • Pluskast
    Tök mindegy ez a hajó csak a zárt bétában lesz játszható ebben a formában annak végével már nem lesz aranyért megvásárolható sem játszható. Nem tudni, hogy rendesen benne lesz a végleges tech tree-ben vagy sem, de olyan hírek is keringenek, hogy lehetséges, hogy ez amolyan ingyenes ajándék hajó lesz a zárt bétában résztvevőknek majd.
  • DantesHUN
    Igaz, de mondjuk a prémium tankok is általában gyengébbek mint a normál verzióik a Wot-ban is. De az a 16 km-es lőtáv, az nagyon kevés. Persze ha élesbe menne a játék, és jól lehet vele kreditet farmolni, akkor érdemes lenne megfontolni, de az még soká lesz.
  • Pluskast
    Amúgy - nem tudom ez kinek újdonság vagy sem - most a fórumot olvasva a warspite-ról egy szuperteszter gyerek beírásában olvastam, hogy a nyílt béta szeptemberben fog megindulni (lehet elszólta magát? :) )
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.04.29. 15:13:41
  • davidbog
    Inkább nem. Jelenlegi adatai alapján nem túl bíztató. A fordulási sugara kiemelkedően jó. Cserébe kicsit lassú és csekély a lőtávja és a toronyforgatása is nagyon rossz.
    A jelenlegi AP sebzések is elég komolyatalanok a csatahajóknál: 1"-enként csak 1500 az eltérés a sebzésben. Így gyakorlatilag nem a lövegek kalibere és a lövedék tömege számít (mint a valóságban), hanem a csövek száma. Amíg ez így marad nem lesznek túl jók a 4x2-es BB-k. Pláne ha olyan kicsi lőtávolságúak mint a Warspite esetében.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.04.29. 14:20:53
  • Jacktor

Kapitányi képzettségek és fejlesztés
  • kissssss
    9 meg 10000ft kidobni egy nyavalyás hajóért? ennyiért már egy teljes játékot is tudnék venni..... na hagyjon engem békén wg a hülyeségeivel.

war thunderban is csak lesek mennyi aranyat elakarnak kérni egy tankért vagy repülőért.. sőt ha saját zászlódat akarod használni akkor pengessél kifelé még 500GE-t. :DD
  • Pluskast
    Én is meg tudnám venni de nem teszem, mert egész egyszerűen van nála sokkal jobb csatahajó. Persze aki a játék élmény miatt veszi meg az is más. De most őszintén annyi hajó még nincs a játékban, hogy érdemes legyen egy grindelős hajót venni pláne úgy, hogy a zárt béta végével úgy is minden nullázódik és kezdhetsz mindent elölről.
  • DantesHUN
    Pénzem nekem is van egy kevés, elvégre ez nem olyan nagy összeg, más ennyi pénzt egy éjszaka alatt elpiál, csak megéri-e, az a kérdés.
  • Caliph
    most toltam 3 kört,mindegyikben volt legalább 2 warspite. nyugaton van rá keret :)
  • DantesHUN
    Hát igen, de most 9 ezret fizetni érte? Hát nem tudom.
  • Caliph
    aki vesz pénzért
    8000 piaszter 9k huf
    15khuf ért kapsz 14500.
    kb mint wot gold
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.04.29. 12:18:12
  • DantesHUN
    Kinek van rá 7500 piaster-e? Amúgy az a baj a hajóval, kicsi a lőtáv, 16 km körüli, míg a vele egyszintű tier VI-os csatahajó messzebbre lő, ami azt jelenti, lazán kap vagy két 10. ezres találatot mire vissza tud lőni.
  • Caliph
    na kezdődik,24 megás patch jött éppen

bekerült a warspite,6os bb,7500 piaszter
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.04.29. 12:04:04
  • Dagohun74
    Nekem nincs bajom az MM-el inkább minden mással. Mivel T8-as hordozómmal tegnap 3 meccsből 2-ben T10-es hajók ellen mentem nem zavart, inkább zavart az essex mivel a vadászai ledarálták a vadászaimat. Az az igazság hogy túl egyszerű a játék ahhoz képest amit nyújtania kellene főleg hogy egy rakat dolog még nincs benne. És igen most hasonlítom egy játékhoz amihez nem kellene de mégis, ez pedig a WT de csak a szimulátor része és csak a tankos mivel eszméletlen az hangulat mikor semmi infód nincs és neked kell megkeresni kilőni az ellent kihasználva a terep adottságokat. Pedig már lassan 2 hónapja nem mentem csatát a WT-ben sem. Főleg a készítők hülye hozzáállásuk miatt. Ez is tetszett sokáig de mostanában hanyagolom valahogy magasabb szinten elveszti a varázsát erősebb nagyobb hajók de olyan mintha könnyebb is lenne őket kilőni, nem tudom páncélzat miatt vagy úgy általában a sebzés rendszer miatt. Ez a sok random nem tesz jót neki.De ez személyes vélemény.
  • Pluskast
    Azért lényegi változást ne várj ettől a patchtől (bár a lövedékekkel és a páncélzattal kapcsolatos változtatások hozhatnak újdonságot). Szerintem amin sürgősen változtatni kellene az az MM. Ha sikerülne elérni, hogy a rendszer ne tekintse egyenlőnek egy nyolcas hordozót egy nyolcas csatahajóval már sokkal jobb lenne a helyzet.
  • Dagohun74
    Tök mind1 ki melyiktől lopott. Egy kutya lassan az összes játékkészítő cég. Ilyen olyan pre-order, dlc-k stb szóval a lényeg hogy fizess. Ami érthető mert ugye dolgoztak, csak épp a legtöbb a 8. bőr lehúzása egy ugyan azon játékról vagy ép másolása más játékoknak. A lényeg ha ez a patch day megnézem merre tart a játék ha rossz irányba akkor kuka részemről.
  • tutyimutyi2
    nem küldetés hanem asszem ha az accontja eléri a négyes szintet akkor oldodik fel a free xp és kap mellé 3k free xp-t
  • DantesHUN
    De a pénzt, illettve a pre-order hajókat visszakapod, miután éles lesz a játék. Az ötletet meg a ,,nem-pénz-éhes" WT-től vették...akik ugyanezt csinálták a tankos résznél...
  • Pluskast
    Azért olyan jó, hogy ez a játék még "csak" zárt béta de lehet már venni hozzá egy rakás hajót pénzért, meg vehetsz 30 napos prémiumot, meg ha kifizetsz 14 eurót akkor be is kerülhetsz a zárt bétába :)) Azért ennyire pénzéhesek nem voltak a srácok mikor a wot zárt béta állapotban volt (a warplanes-nél nem tudom mi volt a helyzet azzal nem játszok). Szerintem simán lehetne ez már nyílt béta......