22421
A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #3073 Ezt nem tudom hogy sikerült, de hogy pár perc után 4 azaz négy tehát minden oldalról ellenfél vesz körbe. Ez hogy lehetséges? Áttették a térkép kezdőpontjait? Bármerre fordulok ellenség ellenség mindenirányból. Megint valami ami jól sikerült. -
#3072 A legegyszerűbben úgy tudsz játszani, ha veszel egy premium hajót. -
DantesHUN #3071 Jelenleg zárt béta teszt van, elvileg aki vesz pre-order csomagot, pénzért, az bekerül. De ,lehet várni is, időnként van lehetőség regisztrálni ingyen is. -
lacika17645 #3070 Üdvözlet! valaki elmagyarázná hogyan lehet aktiváló kódot igényelni, kapni, stb...
Egyre többet idegeskedek a WOT játéknál, így szeretnék váltani..a repcsis nem jött be, de ez a hajós nagyon érdekelne.. -
DantesHUN #3069 Igen, de és? Ebben mi a logika? A New Mexico 14,9! km a fejlesztett lő távja, míg a Fuso-nak 21,8. A Fuso-nak több a Hp-ja, és gyorsabb. Mi a jó akkor a New mexico-ban? Mindenben sokkal gyengébb. -
#3068 Japán csatahajók lényegesen nagyobb távolságból képesek darálni mint az amerikaiak. -
DantesHUN #3067 Oh, je. Amerikai csatahajó. Úgy ért véget a csata, egyetlen lövést se adtam le, egy ellenfél se volt lőtávban. Hála a lassúságnak és a kis lőtávnak. -
Darun #3066 Akkor moralizáljunk kicsit. Én se szerettem a suliban puskázni, nem is igazán tudtam. És én még olyan kiemelkedően okos sem voltam. De azt mondtam, ha egyes is lesz, legalább becsülettel csináltam. Ez az egyik oldal. A másik oldal meg az, hogy ilyen az élet. Egyrészt körülötted szinte mindenki csal, másrészt mire mész azzal ha elmondhatod, becsületes voltál? Maradjunk a játéknál. Jönnek a siemkák és aim bottal szétlövik az egyébként baromi fürge kis rombolódat. Mert az hogy a csatahajót/cirkálót eltalálják, az oké, de én pl kb kétszer ha tudtam sebezni rombolót, egyszerűen lehetetlen becélozni őket, viszont ha én vagyok rombolóval, kilóméterekről is kiszednek, hiába fordulok, változtatok sebességet, stb. És amit nem tiltanak a játékban, az nem csalás. A WoT-ban is van már annyiféle mod, amire simán rá lehet mondani hogy csalás...
Egy megjegyzés az észrevételedhez:azért kell másként célozni, mert elvileg eltér a lövedék kezdő sebessége. Nem mernék rá mérget venni, de ez mintha lenne a játékban is. -
DantesHUN #3065 Ez a aimbot, csalás dolog, úgy van ez, anno vizsgáztam lationból. Hármast kaptam. A többség puskázott, csalt, szart se tanult: jeles. Második latin vizsgán én is csaltam, nekem is jeles. Igaz, csalás nélkül is meglett volna, mert felkészültem, de minek erőlködjek, ha senki nem erőlködik, hanem mindenki csal? Én becsületből kínlódjak és erőlködjek? Ugyanez van itt is, aki jó játékos, főleg ha nálam jobb, tud nagyon jó köröket menni csalás nélkül is, de minek erőlködjek, ha a többség semmilyen erőfeszítést nem tesz, mert csaló programot használ.
Ezzel persze nem az aimbot mellet érvelek, és az lenne a legjobb ha kapásból ban-al jutalmaznák. -
DantesHUN #3064 Már miért? Mert nem használod? Én is ellene vagyok, és tiltani kéne, de ha a többség használja? -
Sendrov #3063 Akkor én hülye vagyok. -
DantesHUN #3062 Ja igen. ez is fontos. Mi volt majdnem mindegyik csatában a chat-ben? Van-e már aim bot. Basszus, én azt mondtam nem kell használni, nem olyan nagy előny( szerintem, lehet tévedek) viszont mégis csalás...de ha mindenki használja? Én nem akarok csalni, de most na. Ha tíz játékosból nyolc használja, az a kettő a hülye aki nem. Önmagával szúr ki. Ez szerintem nagyon rossz így, és tiltani kéne erősen a dolgot, de ha nem lesz tilos...és mindenki használja...hát most mit lehet erre mondani? Ha körülötted mindenki csal, felesleges becsületesnek lenni. -
DantesHUN #3061 Akkor így első pillantásra a tapasztalatok.
-Amit leginkább vártam a páncél. Hát ez rohadt nagy csalódás. Cirkálóval ugyanúgy rendre átlőttem egy csatahajót. De csatahajóból is( Carolina) lőttek ki két sortűzzel. Szóval nem vettem észre nagy változást. Azaz van változás , mert most meg azt csinálja, hogy talál, de csak 1000-1200-akat sebez. Eddig ügye úgy volt, vagy sok ezret, vagy pár százat. Most dob ilyen ezer-ezerkétszázas sebzéseket.
Szerintem ez továbbra is úgy szar, ahogy van. Nem lett végülis rosszabb, de nekem jobbnak se tűnik, sőt inkább kicsit még kaotikusabb lesz, hogy miért sebez, miért nem. Mindegy, végülis, Nagato-val összejött 63 k sebzés, elég szar kör volt, legalább 20k-val több kéne, hogy azt mondjam rá jó kör, de fogadjuk el.
Tehét mégegyszer, így hogy mentem minden hajóval egy-két kört, nem látok nagy változást, maximum annyit: időnként ilyen ezer körüli sebzéseket dob be. De hogy miért ? Most ez lenne az hogy lepattant? Vagy talált csak nem robbant, és ugyanaz van mint eddig? Nem értem min változtattak, és mire föl dobálta az ezres sebzéseket. Szerintem , lehet csak számokon és szorzókon tekertek egyet, és nesztek armor patch. Szóval gyakorlatilag lófasz a seggünkbe.
De lehet tévedek, alig tucatnyi csatában mentem, de mindben ezt láttam. Első pillantásra nekem ez jött le.
-USA csatahajók. Iszonyat lassú. A torony forgás tragikus. De, jól fordul. Egész jól manőverezhető. Ez nem jön rosszul torpedó támadás esetén. Amúgy semmi extra. Csak a lassúsága miatt, hát jobban kéne a csapatmunka, elindulok egy irányba, mindenki lehagy...oszt szevasz. A Wot-ból is ismert probléma a lassú tank, random csapatjátékban rohadt problémás .
De erre számítani lehetett. Végülis lehet velük játszani, nem olyan rossz hajók ezek.
Ami nagy pozitívum, úgy vettem észre, másképp kell célozni. Igaz, csak első amcsi csatahajót próbáltam, de másmennit kell elétartani célzásnál. Mintha a más idő alatt találnának célba a lövedékek is.
Nem vennék rá mérget, de nekem így tűnik, és ha így van, az jó.
Japó hordozók. Hát ezektől kár tartani. Legalábbis a tier IV-es hordozó egy szar. Jött egy Langley , és egy osztag vadász géppel le lőtte az összes vadászomat, torpedósomat. Hát ez nagyszerű. És rohadt sérülékenyek, és legalább kevés gép van a japó hordozón.
Igaz, maga a hajó elég jól mozog, de a légvédelme gyatra. Fogócskázni lehet vele.
Persze lehet nagyobb szinteken jobb repülőik lesznek a japánoknak, de a USA vadászok széttrancsírozzák őket tier IV-ben. De a USA csatahajók légvédelme is kapásból megtizedeli a japó repülőket. A videóban látott pontosságot se vettem észre a japán torpedóbombázóknál. Sőt. Szerintem a Langley gépei jobbak ilyen tekintetben is, de lehet persze nagyobb tier-ben ez változni fog, az biztos ezen a szinten az amerikai vadászoké a légifölény.
Persze az jó, hogy komoly különbség van a japán és USA gépek között, csak az amerikai vadászok hát na, ,,pulykavadászat" lesz ez. De hát így is volt nem, a háborúban is.
Összegezve: amit leginkább vártam volna, hogy változzon és jobb legyen, az továbbra se lett jobb. És így ez jó nagy csalódás. -
#3060 Köszi! Na az elvileg megvan (free xp-vel együtt). -
#3059 Ilyen achievement-szerűségekkel lehet megkapni őket. -
DantesHUN #3058 A zászlókat mi alapján lehet feltenni a hajókra? Xp, vagy credit kell hozzá, vagy mi? -
#3057 86.000xp -
#3056 Valaki meg tudná esetleg nézni, hogy a kilences tier-ü japán Izumo csatahajó mennyi xp-be és pénzbe kerül? Sajna nem vagyok otthon. Előre is köszi annak aki megnézi és beírja! -
#3055 Az szokott hiba lenni, hogy nem megfelelő szerverre próbálod használni a kódot. Második hiba, hogy esetleg már nem jó az a kód valami miatt. Honnan kaptad, mi volt a levélben mellékelten leírva, stb ?
Amúgy meg.... 72 db repülőgép!!! Hogy mi lesz itt...
-
Sendrov #3054 Ruszki oldalon olvasom, hogy csökkentették a főtüzérség forgási sebességét a Kongón és a Fusón. Fasza. Az Amaginál és a Nagatónál pedig a másodlagos tüzérség pontosságát csökkentették. Nehogy már ezek a csúnya nagy hajók idő előtt kilőjék szegény rombolókat, amik egyébként is a semmiből teleportálódnak a csatahajók mellé 2 km-en belülre. Nekem eddig a másodlagos tüzérség kis lőtávja és pontatlansága szúrta a szememet leginkább, erre most ezt is nerfelik.
Lehet rombolóznom kéne inkább, akkor ennek még örülnék is.
Warspite meg kap egy csomó kis javítást. Erre valószínű rá is fért. -
Dreambird #3053 Sziasztok! Egy kis segítség kellene! Még április közepén megkaptam e mailban az aktiváló kódot. De amikor megpróbálom bemásolni vagy beírni a kódot a helyére azt írja ki,hogy érvénytelen a kód? Tudnátok segíteni,hogy mit csinálok rosszul? Előre is köszönöm és jó játékot mindenkinek! -
#3052 Csak lejött....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #3051 Ha valaki kipróbálta az amerikai csatahajót írja már le a véleményét,nekem az amerikai hajók jönnek be,d enem merem kipróbálni,a meglévő amerikai carriert is nerfelték. -
Plata #3050 Úgy nézem az amerikai hajók minden téren gyöngébbek mint a japánok. -
Plata #3049 Állati lassan jön le,és állandóan elmegy tőle a net.
Egy órája töltöm és még csak 1436MB jött le. -
Dewri #3048 És máris létezik egy WoWs koppintás, facebook alól megy, böngészős, telepítés nélkül, alfa verzió. Vicc kategória... Viszont rögtön vannak benne németek is. Megnéztem, de még teljes képernyőt se tud, a hangok bénák, a grafika és az irányítás szintén... A Ground War Tanks szintén facés wot koppintás nagyságrendekkel jobb munka...
-
#3047 Mind1, végülis ez úgy is zárt béta. az itt elért dolgokat úgy is elveszik majd ha nyílt béta lesz. Akkor majd regelek Eu ra. -
#3046 Na-n vagyok de EU ra nem is tudok csatlakozni.
DantesHUN:
Japán hordozó: Kawachi val kell 5200xp
Amcsi csatahajó: Chester 2600xp.
Amúgy akkor én most nem is mehetek vissza Eu szerverre? Vagyis nekem akkor NA-s kulcsom van EU szerverre nincs? Csak mert én eddig azt hittem csak NA szerverek élnek. És így meg 200ping em van :/ -
DantesHUN #3045 Akinek NA szerveren már lejött a patch, és játszott vele, megnézné mennyi XP kell az első japó hordozóhoz, illetve az első amcsi csatahajóhoz? Kíváncsi vagyok van-e elég free xp-m. -
DantesHUN #3044 NA-n tölthető, EU-n nem. EU-n holnap. -
Avenger93 #3043 Neked nem azért lett most elérhető mert CBT NA-n vagy? mert nekem CBT EU-n semmi -
Risa #3042 A EU-s szerveren-még a rég verzió fut, most voltam fent. -
Jacktor #3041 Ezt én is onnan vettem amit alul linkeltek :) De ha valakinél elindul ma a patchelés, akkor elindul :) -
#3040 Azt nem tudom. De egy Japo 5. szintű hordozón van annyi repülő mint az amcsi 10 esen. És ez a szám csak nő -
#3039 Akkor nem értem mi ez a holnapi patch történet. Amúgy a japó hordozók miért csak 8-as tierig vannak? -
#3038 Aham, és mások is azzal jönnek. Most voltam egy csatában 10v10 talán na abból 16db 3 as amcsi csatahajó volt a többi meg ami előtte van 2 es. -
#3037 De akkor neked most felpöcsölte a játékot és tudsz amcsi csatahajókat fejleszteni? -
Dewri #3036 Valóban holnapra ígérik.
-
#3035 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Új betöltőkép -
Itt az új Tech-Tree
LVL7 től jönnek a zászlók meg hasonlók+ kaptunk 1 nap prém et.
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.05.13. 15:26:06