23081
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Milyen hajóval, és mennyi sebzésre?
  • seepheeerd
    Mindenesetre fura az, amikor 1 hajót tudsz kilőni az ellenfél csapatából és úgy nyernek... És miért mindig én vagyok a vesztesek között? Még ha tök hülye lennék, akkor is nyerhetne néha a banda a nagy számok törvénye alapján, de nem...

Ebben a mostaniban így alakult a bejövő és a költség, semmi prémium:
  • DantesHUN
    És akkor még ott van az, nagyon nehéz jó kört menni. Egy példa: megyünk hárman két hajó ellen. De egyik csapattárs se segít, valahogy nem is lőnek, hát ez így nem jó. Elmenekülök, pálya másik végébe, ott három csapattárs 2 hajóval szemben. Segítek, így ügye 4-2 ellen..ezek se lőnek valahogy vagy nem tudom mi van, de hirtelen megint egyedül vagyok, mind elsüllyedtek, a ellenséges hajók szinte hp-t se vesztettek. Na innen érdekes nyerni, és sok kreditet szerezni. Pluszban az ügye olyan finomságok, hogy a random faktor naná hogy a másiknak adja be a több sebzés, ő gyújt ki engem, és nem fordítva, stb.
    Tudom, ez elvileg hosszú távon kiegyenlítődik.
    Igen, tudom a WOT-ban is így volt. A csapatjáték teljes hiánya, és a idióta WG faktor. De ezt a két dolgot a WoT-ban is meguntam, hogy nem lehet soha senkire számítani. Vagy hogy tankkal lövök három nullásat, az ugyanolyan típusú ellenfél tankja három max-ot.
    Nem vidít fel, hogy itt is ugyanez van, és ráadásképp, itt többet kéne fizetni, vagy farmolni. Kicsit elszálltak a pénzügyi résszel.
  • DantesHUN
    Nem tudom, és azt hogy számolják: 37k sebzés 75 ezer kredit, 41k sebzés 62. ezer. Mind a kettő vereség volt szóval...a több sebzésre miért kevesebb? Áh, szar fos az egész.
  • seepheeerd
    (emellett fura, hogy több ezüstöt adott a vesztes csatára, kevesebb XP mellett... hogyan számolják ezt?)
  • seepheeerd
    Az így van, egyszer tekintettem rá, akkor valami 7-8000-et láttam, csodálkoztam is... na meg azon is, hogy 5millió körül jártam, amikor megvettem a New Yorkot... Az sztem baromi sok...
  • DantesHUN
    De ez nem a nettó nyereség. Ilyenkor levonások nélkül+minden extrával mutatja az összeget. A nettó ettől jóval kevesebb.
  • seepheeerd
    Hát az tényleg az... én sima hajóval a kapott prémium nappal ilyesmiket kerestem (kicsit lejjebb látod a fotót egy vesztes csatáról):

• seepheeerd
    Ctrl+kijelölöd a megjelenő kurzorral.
  • kabel15
    Mivel lehet elsődleges célpontot adni a légvédelemnek?
  • DantesHUN
    És hát igen, a baj ott van tier 8-től ugrik meg döbbenetesen az árak. Tier 6-os: 1,2 millió. T7-es hajótest: 1.9 millió. T8-as test: 4 millió. T6 és t7 között nincs dupla akkora ugrás, de t8-nál több mint duplája.
  • DantesHUN
    Na úgy körülbelülre, ilyen árakkal, ezer csata! prémium acc. nélkül egy prém hajóval a kredit összefarmolása, a tier X-es USA csatahajó. Ha mondjuk három ágat húzna valaki, cirkáló+hordozó is, akkor az már 3000 csata. Persze nem egészen ennyi, mert ügye XP-t is kell gyűjteni, és a normál ág is hoz valamennyi kredit nyereséget, tier 5-6 környékéig egész biztos pluszos, t 8 felett meg erősen veszteséges lehet, tehát ott meg több kreditet kell farmolni, szóval úgy körülbelülre három ezer csata az kell.
    Mennyi lehet egy csata átlag ideje? 10 perc? Hát úgy egy röpke év kell ennyihez, na.
  • sith7
    Hát ezért találták ki a tier 7 -8 -as prém hajókat ... ismered a szlogent ... " Wot ... játszd ingyen " :-)
  • DantesHUN
    Épp ellenkezőleg. Prém hajó, 37k sebzésre, nettó haszon, prém nélkül 75. ezer kredit. Ez nagyon kevés. Nagyon nagyon sok farm lesz ebből.

És mi van, amikor szerencsétlen kör van, mint a legutóbbi. Két lövéssel intéztek el. 100%-ról Kaptam egy lövést, kigyullad. Javítok, és próbálok kifordulni, újabb lövés, újra kigyullad+kimegy a hajtómű. Hajó megáll, ég, annyi. Hát ez kurva jó.
  • Dewri
    Itt lenne jó a war thunder féle megoldás, hogy kiválasztanád melyik hajót akarod fejleszteni, aztán bármivel mehetnél, arra menne az xp, nem feltétlenül kéne az előtte levővel kínlódni... De ez a wg...
  • seepheeerd
    De mintha most több zseton esne... 100ezrek körül kapok és 7-8000 a javítás...
  • sith7
    prémmel, vagy prém nélkül ?
  • StrikeFor
    pont ezt számolgattam és hasonló horror eredményt számoltam ki.......

New York---> North Cali-ig számoltam 5-600 csatát :D az alap hajóra :D
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.28. 11:48:28
  • sith7
    Kiváncsi leszek, mikor fog ez első tier 10 -es csatahajó kifutni a vízre ... nekem nem ezen a héten, az tuti :-)
  • TuskoMobile
    ez nem újdonság ez wg
    wot-nál is először arra számított mindenki aki elkezdte hogy majd a klasszikus tankok lesznek a sztárok erre minden szart belepakoltak
    itt is ez lesz a vége még jól el nem cseszik varázslókkal meg mindenféle csodalénnyel akik csoda sebzéseket fognak csinálni
    itt is eljutnak majd a 1hit-ig csak kérdés mivel wot-nál az artisták viszik a pálmát

örüljetek hogy arty potléknak nem tengeralattjárókat raktak be
  • DantesHUN
    Rettenetesen elvannak szállva az árak. Néztétek? 9-as szinten, az Iowa második hajótest: 5 millió!
    A Montana? 20 millió.
    Prémium nélkül, átlagban, még ha van is egy prémium hajód, hány csata ennyit kifarmolni? Vagy 150? És ez csak egy hajótest. A Iowa-tól a Montanaig eljutni meg több mint 400 csata, összeszedni rá a kreditet. Ööööö....ez kicsit sok.
    Ugyanis, még prém hajóval is, igaz lehet igen nagy köröket futni, de az átlag nettó bevétellel számoltam...szóval. Ez nagyon sok lesz.

A farmolás új fogalmat fog kapni.
  • StrikeFor
    800-akat lövök New York-al 35 secente........csodaszép
  • StrikeFor
    és a 2. napon megjelntek a Carrierek...........első meccsemen 18 db torpedót lőttek a Yorkomra fél km-ről.............takarodjon az édesanyukájába a WG
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.28. 10:11:04
  • StrikeFor
    paszmek eladtam a Yubarit véletlen :D
  • Darun
    Még mindig nincs páncél a játékban. Bizonyára a cirkálom ezért lő a rombolóba AP-vel 200-t.

Viszont sikerült elég jól kezdenem a játékot wipe után, 4 csatából eddig 100%-os vagyok, ugyanis mind a négy csatát elvesztettük. Megy ez!
  • Dewri
    A wotban is ez megy. Egy körre ad 130-350 xp-t és 3-8ezer nettó krediteket. A következő tank meg mondjuk 160ezer xp és 5 millió kredit. Magasabb szinten (tier8+) meg prémfiók nélkül garantált a minimum -20ezres kör általában. Vicc...

Nyilvánvaló volt, hogy a zárt béta többszázezres kredithozamait és sokezres xp bevételeit el lehet felejteni, ha kinyitnak...
  • StrikeFor
    már előre látom minimum 1 hónap lesz a North Calit kiütni.....a már értelmesen használható Battleship! a nem prém hajók se XP-t se pénzt nem hoznak :S köcsög WG
  • StrikeFor
    nekem is van Májusból :D próbáld ki most

ezt viszont nem tudtam a WT-ről
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.27. 22:13:40
  • Dewri
    A New York egy nagyon jó hajó, itt van pl egy korábbi csatám vele, 6 killt szedtem össze, szóval nem nevezném szarnak...

Ismétlem magam, de azért újra: nem az egyes csatahajók a szarok, hanem a játék kezeli szemét módon a csatahajók sebzését!!! Konkrétan a legritkább esetben ad normális sebzéseket, általában 10ből 8x semmit nem érő 500-3ezer közötti sebzéseket oszt ki egy sorozatra. Utána fél perc töltés, ami alatt egy-két cirkáló szarrá bontja a hajót. Ez már az előző verzióban is így volt és a mostanival se változott, így lényegében pont a legnagyobb, legszebb, legerősebb hajókkal esélytelen a játék...:(

Úgy látszik a wg nem tud mit kezdeni a brutális járművek kiegyensúlyozásával, ezért teljesen tönkreteszi a velük való játékot, elcseszi a páncélt, sebességet, látótávot, sebzést, a lényeg, hogy ne tudjon kibontakozni úgy, ahogy illene. Ez van a wotban is, a nehéztankok manapság lassú, vak ágyútöltelékek, amiket a medek szétszednek, az artyk oneshotolnak, nem ütnek át semmit, golddal bármi kinyírja őket bármivel... Kizárólag med tankokkal lehet még úgy-ahogy érvényesülni lassan... Itt meg a csatahajók kapták az ágyútöltelék szerepét, hogy a cirkálók jól érezzék magukat és a rombolók is tudjanak mire torpedózni... Inkább így oldják meg, mint a korábban említett saját tieres MM és no RNG bevezetésével...:(
  • StrikeFor
    szar a New York...engem a 8-as nehézcirkáló vert telibe 2 sorozattal megfelezte a Hp-m...én eltaláltam 10x és 9600dmg................

az meg elmebeteg,hogy 800k egy rohadt HULL már tier 5-ön!
  • seepheeerd
    New York, megveszem, első csata, érkezik a sorozat egy Fuso-tól, vagy 12km-ről, 42k hp-ból maradt 18k, aztán visszatöltött 2k-t a javítás...
    És akkor: játszál, hülyegyerek :)
  • seepheeerd
    Az RNG pedig egy dolgot jelent: WG véletlenszerűen(?) ad egy-egy teamnek szorzót... másként nehezen hiszem el hogy 12:4 vagy akár 14:1-es eredmény legyen (utóbbiban én lőttem ki egyetlen hajót). Ennyire béna senki nem lehet...

Ami rohadtul lehangoló: cruiserek mintha locsoló csövön öntenék a sorozatokat, 10m-en belül jön mind, az sem számít ha kanyargok, a sebességgel játszom, csak ömlik, közben nekem meg futballpályányi területre csapódnak be a gránátjaim, van úgy nem egyszer, hogy előtte, mögötte és nulla a sebzés.
  • seepheeerd
    Hát ez az! És gondolom magasabb tier is volt...
  • StrikeFor
    prém hajó,prém account győztes meccs és a különbség minimális
  • seepheeerd
    Gőzöm sincs mi a csoda van :S
  • StrikeFor
    na akkor meg pláne WTF...,de komolyan.....az XP-t is random adja???
  • seepheeerd
    Az, de mi veszítettünk :)

Hanem azt nem tudom ki ül a reserve szobában, foglal egy helyet... most 8-as az accountom és nem látom ki a franc van ott... erről tudsz valamit?
  • StrikeFor
    elég karcsú ennyi XP...te sem kaptál sokat :(
  • Lucifer970
    Nagyon köszönöm a segítséget! A végén még belejövök a játékba. :)
  • seepheeerd
    Mindent bevetett :)