22410
A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #3542 Tessék: Így lehet kihasználni a terepadottságokat. Ha a hordozó így támad, nem tudja célba venni, ez még a béta hétvége idejéről való, a wipe előttről. Direkt azért mentettem el, hogy ezen a ponton a célpont nem támadható.
Itt az látható, amit ti is gyakran elhibáztok. Egyenes vonalban halad a célpont...meg se mozdul, nem tér ki. Elcseszte. Ez az amit másképp kéne! Ráadásul én se csináltam semmi nagy dolgot, ez egy könnyen kikerülhető támadás, aki ezt nem tudja kikerülni...az béna.
Több mint 300 csata alatt a wipe óta egyetlen egyszer láttam olyat, hogy nem tudtam sehogy se kivédni egy repülőtámadást, és el is sülyesztettek. Más esetben, mindig az én figyelmetlenségem, vagy bénzásom volt az ok. Abban az egy esetben, két 8-as hordozó, platoon-ban minden gépével egyszerre támadt meg. Azt hiszem, a 300-ból egy! elfogadható arány. -
StrikeFor #3541 na azt se tudom :D -
StrikeFor #3540 a repülők nem vízszintben dobják le a torpedót mint egy csónak :P az meg,hogy 2,4-re vannak abban benne van a repülési magasságuk is ! az nem a tényleges 2.4 km............mintha valaki fejbe dobna egy tojással 2 méterről,de aki megdobott a 10 emeletes ház tetejéről dobja te meg 2m-re vagy az ablak előtt a földszinten -
#3539 tudtommal lehet,úgy ahogy a wotban is .bár nekem sincs bekapcsolva :)
bár most belépve nem is találom akkor lehet kivették :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.06.02. 21:50:25 -
StrikeFor #3538 lehet felvenni? :P -
kailee #3537 leginkább onnan fogod érezni hogy mi az a távolság ami közelit jelent ha egyszer kétszer betalál. van egy x távolság a ledobástól amíg ha oda is ér a hajódhoz nem fog se felrobbanni se tovább menni. ezt onnan tudod, hogy benne vagy e még vagy már robbanni fog hogy a torpedónak látod azt a piros háromszöget. ha az még nem jelent meg a ledobás után akkor az még nem robban.
a kép ből ítélve látni lehet az ellenség repülőjét ami 2,5 kmere van és vissza felé halad már. a sebességet hátramenetbe nyomtad, ami ilyenkor nem nyerő és fordulni se fordultál.
-
StrikeFor #3536 te nem lehetsz ennyire értetlen.........és szemellenzős........NÉZD MÁR MEG A KÉPET!!!!!! az nem 2km !! segítség a 190 méteres hajó aminek éppen 90 fokkal 100-120 méterről dobnak neki 6 db MIND ROBBANT SEBZETT torpedót.........külön segíłtség a kép tetején lévő hegy sarkában éppen 10 km-re lévő hajó..........ahhoz is érdemes viszonyítanod.........de a hajó hídjának magasságában lévő 1-2-3-as torpedó még jobban szemlélteti a távolságot kár hogy nem látod -
#3535 a torpedók valóban közel vannak de a század ami ledobta 2.4 kmre van tőled...valami nem kerek. videó kár hogy nincs azon egyértelmű lenne mi történt.
ha esetleg be van kapcsolva a felvétel linkeld be légyszives és megvitatjuk :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.06.02. 21:42:26 -
DantesHUN #3534 Ezzekkel mentem a legkevesebbet a wipe óta...benézted...és a kép továbbra is csak azt mutajta, hogy elbénáztad, de emiatt nem rinyálni ,meg a hordozókat kéne szidni, és pláne nem engem. Aki olyan béna hogy nyílegyenesen belemegy hajóval egy sor torpedóba, az meg is érdemli.
2,4 km-re vannak, és még csak nem is fordulsz...erre mit lehet mondani? Háromszor ekkora távolságból kellet volna elfordulnod! Minimum! És még neked áll feljebb...miután ilyen amatőr módon magadat szívatod meg...
Ja, és csak egyetlen repülő osztag...a pályának azon a részén...nevetséges.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.02. 21:39:56 -
DantesHUN #3533 Ja, és tessék: nézd meg
Nem volt időm kikerülni a repülőket, időben. mint ahogy azt egymillárdszor hangoztattam, hogyan kell csinálni. Ezért élesen szembe fordultam velük. Mind 2 km-en belül dobta la torpedóját, el is talált, de nem sebzett. Na erről ennyit.
Nem lehet megcsinálni? Te nem tudod.
Tessék: másik Itt is elszúrtam, túl későn vettem észre őket, de egy éles fordulóval így is mindet kikerültem.
Amúgy meg, a te képeden látszik hogy elbénáztad. Már rég fordulnod kellet volna. Nyíl egyenesen belefutsz a torpedókba. Te voltál a béna. Ezért nem rinyálni kéne, hanem manőverezni, egyel lejjebbi hsz. Ja, hogy semmit nem fogadsz meg belőle? Az már te hülyeséged -
kissssss #3532 majd meglátjuk hogy mi lesz a sorsa a hajónak, egy biztos... most jól lehet vele framolni zsetont :) -
StrikeFor #3531 akármibe lefogadom,hogy vagy carrierrel játszol 90% ban vagy rombolókkal......... -
StrikeFor #3530 de jobbat tudok...számold ki,hogy ha 2 km az amit látsz akkor hányszáz km/h a sebessége a felém közeledő torpedóknak........... -
StrikeFor #3529 szerintem szemészetre neked kell menni..........forgasd már el a hajótestet 90 fokban édes fiam -
DantesHUN #3528 Az nem 50 méter. Menj el a szemészetre. Az több mint 2 km-re dobták le. Na ennyit erről hülye rinya gép. Mellesleg...
OLVASNI! -
DantesHUN #3527 Ja. Átlagon aluli vagyok.
Nézzük csak
Neked Myogi: 13k átlagsebzés. Nekem 25k
Neked Kongo 22k Nekem 39 k
Neked Fuso: 32 k. Nekem 40k
Neked Nagato: 22k. Nekem 56k
Igen, látszik hogy mennyivel jobb játékos vagy nálam. Hát ez nyílvánvaló.
És hordozókról is többet tudsz NULLA csatával, mint én, aki wipe előtt kifejlesztette az Essex-et is.
Így van, én vagyok hülye átlagon aluli noob, te meg a nagyon jó játékos.
Csak azt nem értem, ha ekkora istenbaszta király vagy, menj már, csak egy tucat kört hordozóval. És mutasd be a nagy tudásodat. És szedj le vagy 30 hajót, ennyi csata alatt. Hiszen, te akkora nagy király vagy, és a hordozó mind OP, és legyőzhetetlen és kikerülhetetlen, és a hordozóknál van bug amit ki lehet használni, tehát bemutatnád? Na, mibe hogy lófaszt se fogsz mutatni, és egy kört se mész hordozóval. Hát igen, milyen rohadt meglepő, minden hülye rinyagép ezt csinálja. Rinyál olyasmi miatt, amivel soha egyetlen egy kurva percet se ment.
Ej, de rohadt érdekes.
Az meg külön tetszik ,hogy te ezt mind nagyon okosan mind tudod, amiket leírtam ennek ellenére azon sírsz, hogy jaj de OP a hordozó mert nem bírsz kitérni a torpedók elől.
Érdekes. Én kitudok, az átlag alatti béna hülye noob, míg te az átlagon feletti kiváló játékos, aki NULLA ismétlem NULLA csatát ment hordozóval nem tudsz.
Hogy milyen csudi-mudi érdekes dolgok vannak itt. -
StrikeFor #3526 a hajó 190 méter..........akkor a kibebaszott 50-100 méterről rám dobott 6db torpedó hogyhogy mégis robbant???? -
StrikeFor #3525 az összes "nemrobbanatorpedóhaközelrőlengedikelódehülyevagy" játékostársamnak üzenem,hogy tehetnek egy szivességet!
AZ HÁNY MÉTER TI KORLÁTOLTAK?!?!?! MInd robbant
-
atee73 #3524 meg1x utoljara leirom hatha megerted , nem akarok veled a jatek mechanikarol vitatkozni mivel gyakorlatilag nem is fogod fel , NEM AZ ATLAGOS CARRIER PILOTAKKAL VAN A BAJ ( A TE ESETEDBEN ATLAG ALATTI FROCSOGO NOOB) , HANEM VAN A JATEKBAN EGY ESETLEG TOBB BUG ( VAGY GLITCH) ,AMIT 1-2 JATEKOS MEGTANULT KIHASZNALNI!!!!! Amit leirsz az jo az atlag ellen , ezt mindenki tudja....
Vagy azt gondolod mivel te nem tudod megcsinalni mar nem is letezik???? Mert az mar orvosi kategoria
Meg1x megkerlek vegyel visza a primitiv stilusodbol mert ez felnott emberek kozt nem meno
U.I: azert irok ekezett nelkul mert kulfoldon elek es nincs magyar billentyuzetem
-
Dewri #3523 Ha elegen sírnak majd miatta, akkor biztos, ez jó WG szokás. Így múlt el a Foch155 dicsősége is a wotban... -
kissssss #3522
gusztustalan ez a Cleveland, nem csodálkoznék rajta ha a jövőben szénné nerfelnék. -
Userx2 #3521 Melyik tierben? -
Lokker #3520 Spg-vel van 133 csatám ha erre gondoltál. Főleg heavy tankokkal játszom.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.06.02. 21:08:49 -
Userx2 #3519 "WoT-ban az arty meg legkisebb zavarótényező," Pff Meg se kérdem mivel játszottál wotban. -
Dewri #3518 Szerintem leginkább több pálya kéne, amik nagyobbak és ésszerűen vannak megcsinálva, nem 60 sziget egy kupacban... Esetleg tehetnének be más játékmódokat. Nemzetenként 3 ág, ha sok nemzet van nem annyira rossz. És persze rendes MM, nem a klasszikus WG féle...
A valóságban a repcsiket külön személyzet lőtte a hajókról, nem automata random ágyúk csak úgy hébe-hóba mint itt, volt radar, és persze az adott flotta tagjai egymásra figyeltek, segítették egymást. Itt a csapatmunka teljes hiánya miatt nagy hátrány a repcsik ellen is harcolni, mivel többnyire tök egyedül van az ember, nyakán pár ellenfél hajójával és ilyenkor marhára nem hiányzik 3-4 torpedóbombázó kötelék.
Én bátran mernék egy közvéleménykutatást tartani a wotos artykról éppúgy, mint majd itt a hordozókról, nem hiszem, hogy a nagy többség akarna velük játszani, pontosabban ellenük... Ha nem lennének, akkor már csak a rombolók lehetnének a sírás tárgyai, de őket azért ki lehet lőni és a low hp miatt nem olyan könnyű a dolguk, egy kis nerf megoldaná...:) -
DantesHUN #3517 De egymilliárd egyedszer is, és a rohadt életbe, ugatás, meg pattogás helyett, mi lenne, ha elolvasnátok, és megpróbálnátok így csinálni?
Egy: Mintahogy számtalanszor le lett írva: nem akkor kell fordulni, amikor a repülők ledobták a torpedókat. Előtte. Az előtte, azt jelenti ,hogy előtte. Nehéz fogalom az előtte? Hajótól, és repülőktől függ, de legyen olyan 6-8-10 km. Élesen, jókora félkörívben, tehát 180 fokban! kell fordulni, mert így a repülő osztagok nem tudnak célba venni, csak ha szintén azok is fordulnak. És mivel a repülők nem képesek derékszögben megfordulni helyben , van egy repülési ívük! Ha a hajóddal tovább fordulsz, azoknak is fordulniuk kell!
Legjobb esetben egy torpedó se talál, legroszabb esetben se talál 20 csak kettő, és 30.ezer helyett csak 6 ezret sebeznek!
Kettő: Aztán. Javítás. Akár kigyújtanak. Akár vízbetörés, ne nyomd el egyből! Nézz körül kicsi szemeiddel, jönnek-e még? És utána nyomd el.
Három: A túl közel ledobott torpedók nem robbannak. Ezt ki lehet használni, ha kitérni nem lehet mert annyira közel dobták le, ami egyébként nem 50 méter, mert az hazugság!!! hanem mondjuk 1-1,5 km, akkor ha megfelelően fordulsz, rá párhuzamosan ! a torpedókra, nem robbannak, hiába találnak el! Igaz, ez nehéz manőver.
Négy: ha már közel jönnek amúgyis érdemes szembe fordulni a torpedók várható irányával, így a hajó kisebb célpont, kevesebb torpedó találja el, és ami eltalálja az se jó szögben, illetve az orrot találja el, nem az oldalát.
Öt: Nézd a térképet. Figyeld melyik irányból jönnek és mennek a repülők. Messziről is látni, eszerint válassz útvonalat
Hat: Egyedül ne hajózz. Más csatahajókkal ,de leginkább cirkálókkal menj együtt. Így az erős légvédelem szétszedi a gépeket.
Hét: az élen se hajózz, ne te legyél az elsődleges célpont.
Nyolc: Ne menj be csatahajóval olyan helyre, ahol nem tudsz manőverezni.
Kilenc: Használd a terepadottságokat: a térkép széléről nem tudnak a repülők támadni. Szigeteknél se tudnak támadni. Jó tudni, hogy a repülők AI-ja gyakran megzavarodik ha valami terepakadály is van.
Tíz: a gépek nyomonkövethetőek. Nem úgy mint a WoT-ban ahol nem látszik az arty lövése, itt az is látszik merről jönnek, és merre mennek. direkt néztem. 26!!!!!!! km-ről már feltűntek a gépek. Mivel vissza követhetőek, lehet tudni merre van a hordozó, és azt is merre fog támadni legközelebb. Ugyanígy: ha a térkép egyik pontján adott irányból tűnnek el, következtetni lehet, hogy mi a célpontjuk. Azaz: ha térkép bal széle menten repülnek párhuzamosan, akkor nagy eséllyel nem fognak a térkép közepén lévő hajókra támadni.
Tizenegy: ha vannak vadászgépei a szövetséges hordozónak: hajózz arra amerre mennek, ha annyira nagyon fosol. Persze nem garantálható hogy megvédenek,mert nincs csapatmunka. Mégjobb: menj szakaszban, egy hordozóval, aki majd légifedezet ad.
És mibe, hogy ezekből egyetlen egyet se, soha a büdös kurva kettébaszott életbe meg nem fogadtok, csak rinyáltok tovább. ja, és igen Dantes kussoljon...mi a faszt képzel...még a végén segíteni akart hogy ne szopjunk állandóan...rohadjon is meg! Még ilyet...tanácsot ad... -
kailee #3516 Szerintem nincs baja hordozókkal leginkább ott lett elszúrva, hogy nem egyszerre volt bent a 2. mert most hogy csak az egyik volt ahhoz nyilván hozzá szokott az ember és most fáj neki hogy le lett nerfelve. japánoknál most egyedül csak azt módosítanám hogy maximum 2 vagy maximum 3 torpedos lehessen.
mondjuk még a japánokét nem húztam ki csak amcsit de nekem ennyi észrevételem van
-
Awakening #3515
Kérte valaki, hogy itt okoskodj ?
Ezt neked kerestem, el leszel vele egy darabig...
hajós játék
Hagyd ezt itt, nagyfiúknak való játék.
Üdv.
Awa -
Lokker #3514 Ha nem lenne hordozó akkor más miatt menne a sírás. WoT-ban az arty meg legkisebb zavarótényező, ha tudod hova szoktak felállni és onnan nagyából hova tudnak belőni észre se fogod venni hogy vannak. Engem sokkal jobban zavarnak a 10-es td-k a 900 körüli sebzéseikkel főleg amióta gold ammoval lőnek.
Kell ide a hordozó mert szerves része volt a tengeri hadviselésnek, ha nem lenne benne ezt kifogásolnák meg még kevesebb tartalom és változatosság lenne a játékban. Nemzetenként 3 ág? Kicsit szánalmas lenne. Én azt mondom ki kell próbálni menni vele alsó hangon 30-40 csatát és tökéletesen kiismeri az ember. Legalább nem keletkeznének azok az "50 méterre dobja le" legendák. -
DantesHUN #3513 Bazd meg, ezerszer le lett írva mit kell csinálni. De ti csak rinyáltok. Az hogy béna barmok vagytok az egy dolog ,de hogy olvasni se tudtok?
Mi a szarért nem lehet megfogadni amit írtunk mi?! Vagy nem éritek vagy a mi szar van?! Nem rinyálni kéne, hanem gondolkodni, és tanulni.
Tucatnyi trükk van, amit meg lehet próbálni , de hiába, ti csak ugatni tudtok egyből! Hát ebből meg kurvára elegem van! Mit képzeltek mégis mi?! Agyatlan banda, bazd meg, segíteni akar nektek az ember, erre leugattok, le köcsögöztök, rinyáltok...ti húzzatok innen a bús picsába!
Szerinted mi a szarért írtam le számtalanszor, hogy mit csináljatok a nyamvadt hordozó ellen? A magam szórakoztatásra? Vagy hogy kopjon a billentyűzet?! Kapjál már az agyadhoz te is meg a többi hülye gyerek.
Ha legalább egyiktől azt mondaná: ő nem tudja megcsinálni, valaki segítsen, és mutassa meg de ti csak pattogtok és rinyáltok. -
DantesHUN #3512 Te meg találd meg az ékezet. -
atee73 #3511 Vegyel mar vissza az alpari stilusodbol ... eddig akarmelyik jatek forumra irogattal onnan mindig kibaxtak vagy kiutaltak ezert , mit kepzelsz magadrol ??? az osszes hivatalos forumon ezt irjak ( nem hozzad hasonloak hanem magasabb csataszammal rendelkezo normalis jatekosok)
Te meg itt mindenkitt leugatsz aki ellenkezo velemenyen van, mintha a te velemenyed szamitana valahol ( felreertes ne essek az enyem sem szamit de en veszem magamnak a faradsagot es utana nezek mit irnak azok akik ertenek hozza es nem olyan primitivek mint te)
Egyszer valamelyik jatekban legalabb tegyel le vmit az asztalra ne csak a pofad legyen nagy.
a hivatalos forumokrol kiszivargo infokbol mar kiderult hogy meg fogjak valtoztatni a carrier-eket (pont a szerinted nem letezo problemak miatt.)
Azt akkor arebb tolhatod a szekeret vmi mas jatek topikjaban osztani az eszt amig ott is ki nem ismernek -
Dewri #3510 Szerintem azt senki nem bánná, pláne aki főként csatahajózik. Ahogy az artymentes wot is maga lenne a kánaán... -
Lokker #3509 Ha nem lenne hordozó a játékban akkor meg az lenne a baj. -
Awakening #3508 Vegyél már vissza kistáska, a WOT fórumon is bizonyítottál, most itt próbálsz észt osztani... Nem igazán megy, törődj bele. Ezt a hangnemet otthon add elő ( ameddig szobafogságot nem kapsz anyucitól kakaó és net nélkül ) . Az angol nyelvet megpróbálhatod, a hivatalos fórum tele van ezzel a problémával. A baj, hogy a 2 bit mellé kellene még pár kapacitás a megértéshez, az meg ugye nem áll rendelkezésre. -
DantesHUN #3507 De komolyan, hogy lehet ennyi ember, ennyire degenerált? aj istenem, hordozó..nem tudok kitérni...jaj..istenem...
az előtt kell fordulni mielőtt a repülők ledobják a torpedót. Ebből a cefetül egyszerű mondatokból, melyik szó az amelyik nem érthető? Az ,,előtt" a ,,kell" a ,,fordulni" a ,,mielőtt" a ,,repülő" a ledobni" a ,,torpedó" ? Melyik szó ismeretlen? Úgy érdekelne. Vagy esetleg, angol német, vagy latin nyelven próbáljuk meg? -
DantesHUN #3506 Hihetetlen, hogy itt mennyi kibaszott hülye van. És nem, nem fogok szebben fogalmazni. Aki nem akar, és nem képes tanulni, és felfogni, hogy mi a faszt csináljon ha lát egy hordozót, az hülye.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.02. 16:27:19 -
Plata #3505 Szerintem is baj van,rossz a repülők elosztása,kevesebb bombázó legyen és több torpedós.
Bár igaz ami igaz.Bombázókkal is le lehet égetni egy csatahajót,de lassú és sok veszteséggel jár.És mázli is kell hozzá.
Az amerikai hordozóknak kellene egy kis buff,a japcsiknak egy kis nerf. -
bendsara #3504 Dantes!
Hihetetlen! Te valami más álomvilágban élsz. Hány embernek kell még elmondania Neked, hogy baj van a hordozókkal, hogy megértsd. Nézd meg légy szíves a nemzetközi fórumokat.
...ha húszan mondják, hogy részeg vagy, ne kötözködj - inkább feküdj le....
Utoljára szerkesztette: bendsara, 2015.06.02. 15:40:59 -
Darun #3503 A WoT betegség az, hogy ez a játék is tele van ratyival. Megvettem az Independence-t, full stock, mondom kipróbálom. Berakott egyedüli anyahajóként az X-es pályára (Hot Spot) Az ellenség elkezd foglalni, erre a 3 rombolón elmegy a pálya szélén lévő csatahajóra vadászni. A végére 2 romboló ellen maradtunk egy csatahajóval. Jah, resetelni meg a foglalókörből kiszedni az ellent persze nekem kellett, a stock noob anyahajónak. Itt jegyezném meg, nem véletlen megyek amcsi CV-vel, ez a torpedózás nekem nagyon nem megy. Inkább légteret biztositok. Ehhez képest az egyetlen torpedós századdal kinyirtam egy BB-t meg egy rombolót. Ez utóbbi poén volt, mert pont beködözött, ráadásul kb 50 méterrel a hajó mellé dobtam és a hajó átment fölöttük... csak a torpedók utólérték, mert éppen fordult. 240 HP-t hagytam benne. Viszont... utána odajött hozzám pofozkodni és a másodlagos fegyverzetem baszott rá lőni, pedig 240 HP-t simán ki kellett volna szedni, a hajó 1-2 kilóméterre volt, tehát még az sem lehet hogy lőtávon kivül, ráadásul mivel stock voltam, a két másodlagos löveg még fenn volt. És semmi. (nem, nem kapcsoltam ki P-vel) És még az sem lehet, hogy előre néznek mint a Bogue-nél, mert ez konkrétan az orrban meg a taton van. Jah, és persze a végén a csatahajót is kinyirták, tehát egyedül maradtam. És persze kimanővereztem a romboló torpedó sortüzét is, mondjuk kettő eltalált, mert ugye egy fordulásban lévő anyahajóval 3 sziget között nem olyan könnyű kitérni a 2 kilóméterről jövő sortűz elől. És túléltem, mert lejárt az idő. Soha többet nem lesz ilyen jó csatám, a ratyi rombolók meg irták a cseten, most mutassam meg. Hát so, so... a végén a pont értékelés beszélt helyettem.