22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Tech Tree ben meglehet nézni, de magas szinten sok. Alacsony szinten max kétszer tudod pótolni az elvesztett gépeket, magas szinten nehezen fogynak el. Tier x ben lesz az majd 100 is legalább
  • DantesHUN
    Az tuti. Egy kutya megértené. Ti meg...
  • horika
    Ne nevezd többségnek, csak azért látszik annak, mert sokan azért járnak az emberek, hogy kisírják magukat, tudva, hogy úgyis lelki támaszt kapnak a többiektől...
  • Userx2
    Egyébként mennyi repülő van egy 6-os szintű hordozón? Úgy darabra kérdem, nem századra. És mennyi lesz egy 9-esen? Műholdnézetes játékot nem kedvelem, hogy belevágjak abba az ágba. És nincs is nagy bajom belük még 6-os szinten. Hordozó nem egyenlő az artyval nálam.
  • bendsara
    Vegyél vissza, de nagyon gyorsan, mert nem a kutyáddal beszélsz.

Terápiát javaslok neked meg szemüveget, mert úgy látszik te nem ugyanazt a játékot játszod, mint itt a többség...

Rühellem, ha valaki úgy próbálja kisajátítani a topicot, hogy tolja a hülyeségét. Értsd meg, hogy nem a tied és az emberek nem kíváncsiak az idióta szövegedre.

Légy szíves keress egy másik helyet, ahol kiélheted magad.....

• DantesHUN
    És nem akadékoskodok, vagy vitatkozok veled, mert amit mondasz egyetértek. Csak kiegészítésként mondom.

Sokan akkor se fordulnak semmikor se, amikor nem lőnek, nem harcolnak, nem kell másra figyelniük. Jó ,hát én is bambultam már el...de erről nem hordozó tehet, aki ezt kihasználja. Meg még csak nem is WG. De most erre mit lehet mondani?

A másik dolog: amikor épp egy másik csatahajóval harcolsz, és nem veszed észre időben. nem mindegy, hogy romboló , vagy cirkáló, vagy repülők lőttek ki torpedót? Sőt, a romboló rosszabb, azt venni észre legnehezebben.
  • DantesHUN
    Elvileg páncélozottak is lesznek, ha egyszer azok lesznek.
  • DantesHUN
    Hát körülbelül amikor átmennek zuhanóbombázásba...azért ezt rohadt nehéz kiszúrni és gyorsan történik. De az biztos, hogy ha már lövi őket az AA, akkor túl közel vannak ,-ez pár km- és meg kell próbálni kerülni és mozogni.
    Ha már a kis hatótávú AA-k is lövik őket, akkor meg nagyon közel vannak, és pillanatok múlva dobják a bombát. De szerintem ez nehezebb mint torpedókat kikerülni, mert nincs vészjelzés, és gyorsabban csapnak le.

Legjobban amúgy ezt is úgy lehet kitapasztalni, a hordozó ágba is érdemes belekezdeni. Én is másoktól láttam hordozóval mit csinálnak a zuhanóbombázóim ellen.

De szóval na: én az egészet az AA-k lövéséhez próbálom időzíteni.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.02. 22:39:39
  • DantesHUN
    Persze, teljesen igazad van, de hát épp ez a lényeg, minderre figyelni kéne egyszerre. De azt is mondtam, nekem se sikerül mindig, sőt. De az csak én bénázásom! Kit okoljak ha nem figyeltem és nem vette észre időben? Az csak az én bénázásom. És persze így van, nem lehet mindig megcsinálni. De hát gyakorlás, rutin, és aztán az esetek többségében sikerül. És épp azért mondom hogy nagy távolságról kell , mert ezt könnyebb begyakorolni, míg a videóban amit csinálsz, -mondom teljesen jó-, de szerintem az nehezebb.
  • Dewri
    Ja, azt én se vettem még észre. Látom, hogy jönnek, aztán egyszercsak robbanások mindenhol...
  • Lokker
    Én még mindig annál a tojásos 10 emeletes 2 méterre dolognál vagyok leragadva. A képen amit beszúrtál annyit látunk hogy jönnek a torpedók és a repülők meg 2,4km-re vannak.

"jó videók én is kitudom kerülni jó eséllyel ha nem a popómba teszik"
    Nem kell megvárni míg ledobják a szeretetcsomagot már előtte fordulni kellene. Ha időben lereagálod a röpülőket akkor dobhatják azok bárhova.
  • DantesHUN
    Ha időben fordulsz nem teszik...nem érted? Ha észre veszed őket időben, akkor időben tudsz fordulni...nem igaz hogy nem bírod felfogni...időben! Időben! Nézd a minimap-et. Ha már 6 km-re vannak és rád repültek, kezdj bele egy manőverbe, így nem tudják rád közel ledobni. Értsd már meg ezt. Azért találtak el, mert elbénáztad, és azért bénázod el, mert túl későn, vagy egyáltalán nem manőverezel.
  • Userx2
    Köszi. Cirkáló ágakat viszem egyenlőre. A ledobás előtti pillanat hova tehető, elkezdenek rám fordulni, vagy amikor leértek hozzám? Nem láttam még mikor dobják a bombákat, csak azt hogy lefordulnak rám.
  • Dewri
    Ja, ez az egy nagy előnyük van, ha már féltávra lőnek a japánokhoz képest és kevesebb a hp is, legalább fürgék...
  • Dewri
    De sajnos vannak igazi profik, akik bizony csúnyán odateszik, írtam is korábban a Saipan vs Pensacola esetet, ahol mivel zoomolva lőttem a hordozót, nem tűnt föl jobbról a repülőraj, ami 1,5 km-ről vágott a vízbe, esély nem volt kerülni. A torpedók sebessége amúgy is gyorsabb, mint a hajóké, tehát ha 2 km-n belül vannak, már nem nagyon lehet elkerülni.

És mielőtt Dantes rákezd, hogy 6-8-10 km-ről kezdjek fordulni: ez nem minden esetben kivitelezhető! Rengeteg mindenre figyelni kell harc közben: közeli lövések, célzás, távoli lövések, elkerülés, szigetek közti szarakodás, támadás, menekülés, beforgatás, stb, nem feltétlenül az eget lesem folyamatosan...

Na nekem pl ezért nem hiányoznának a hordozók, tök jól ellennék ezzel a sok egyéb dologgal is...:)
  • DantesHUN
    Teljesen jó. Csinálhatnál oktató csatornát. Két kiegészítés:

A kis rombolóra az utolsó patch óta érdemesebb HE-t lőni. Nagyobbat üt rajta.

A másik: teljesen jó a torpedók elleni manőver, bár én már korábban fordultam volna, igaz ahogy láttam, közben épp másra lőttél, így lehet ezért. Így is jó, nem volt későn, csak mondjuk a japán csatahajókkal-amik roszabbul fordulnak-, vagy aki nem elég gyakorlott még a pontos manőverekben, kulcsfontosságú hogy hamarabb manőverezni kezdjen.

Mindegy, jó volt, főleg az is jó, hogy látszik milyen irányba érdemes fordulni. Meg, látszik hogy milyen jók ilyen manőverekben az US csatahajók. Úgy fordulnak mint egy cirkáló.
  • StrikeFor
    jó videók én is kitudom kerülni jó eséllyel ha nem a popómba teszik
  • DantesHUN
    ,nem akkor kell fordulni, amikor a repülők ledobták a torpedókat. Előtte. Az előtte, azt jelenti ,hogy előtte. Nehéz fogalom az előtte? Hajótól, és repülőktől függ, de legyen olyan 6-8-10 km. Élesen, jókora félkörívben, tehát 180 fokban!

És akkor se érti...
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.02. 22:20:46
  • DantesHUN
    Csatahajóval? Hát, nehéz kitérni mert pontosak. Cirkálóval, hirtelen jobbra-balra rántom a kormányt, és csökkentem kicsit a sebességet, mind ezt a bombázók ledobás előtti pillanatára! ez fontos !! időzítve. Csatahajóval is meg lehet próbálni, de azzal nehezebb, lassan reagál.
    A zuhanóbombázók az a baj, nagyon pontosak. Ezért kell jól időzíteni. De ez ritkán sikerül.

Viszont jó tipp: sok hordozó csinálja azt hogy kigyújt, eloltod, és rád küld egyből még egy szakasz bombázót és újra felgyújt. Csak akkor szavad javítást elnyomni, ha nincs több támadó gép a közelben. Különben elpazarlod a javítást, és még fel is gyújtottak.

Amúgy, én bombázóval nem támadok csatahajót. Cirkálókba, rombolókba többet sebeznek.
  • StrikeFor
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

nézd már meg az Isten szerelmére azt a qrva képet amit én készítettem!!!!!!!!

a viedódban rohadtul nem párszáz méterről jönnek a torpok............,de köszönöm,hogy engem igazolsz
  • kailee
    egyetértek a romboló torpedók rosszabbak mint a repcsik
  • DantesHUN
    ,nem akkor kell fordulni, amikor a repülők ledobták a torpedókat. Előtte. Az előtte, azt jelenti ,hogy előtte. Nehéz fogalom az előtte? Hajótól, és repülőktől függ, de legyen olyan 6-8-10 km. Élesen, jókora félkörívben, tehát 180 fokban!"

Melyik szót nem érted?
  • Dewri
    Szerintem ugyanaz a titok, figyelj és fordulj el. De én mondjuk csatahajóval nem nagyon izgatom magam miattuk, mert alig sebeznek, a lángok meg itt nem olyanok mint a wotban, hogy 5 sec alatt leég a jármű, hanem "lájtosan" ég a tűz, ráér az oltás...
  • DantesHUN

Itt egy videó. 3. perc környéke. TESSÉK FIGYELNI!!!!!

Mit hibázik a srác? Éppen hogy elkerüli a torpedókat, túl későn fordul. Mikor kellet volna? Amikor a sziget felett megjelenik a repülő osztag. Abban a pillanatban. Úgy tuti nem találták volna el, bár így is megúszta.

• Caliph
    amióta megy a sírás csak futólag olvasom a topicot bocs,read onlyban jobban jár az ember akárcsak a wot topicban :D
  • Dewri
    Itt egy kerülgetős csatahajóval, miközben 2 másik csatahajóval kell harcolnom. Én pont emiatt utálom a hordozókat, mert van, hogy marhára nem érek rá az eget lesni állandóan, mert a vízen is van dolgom bőven...

Ez meg még korábban az Omahával, persze az egész mozgékony és épp ráértem forgolódni:

Egyébként érzésem szerint a rombolók torpedói veszélyesebbek mint a repcsik.
  • StrikeFor
    ez szép és jó ,de a repülők nem hajók...tehát nem úgy engedik el a torpedókat mintha az evező lapátot ejtenéd a vízbe a csónakból a vízfelszinen...........a 2.4km-ben a gépek magassága is bent van. ám!!!
  • kailee
    na most lesz egy hakuryu vs izumu köröm itt biztos lesz torpedó dögivel
  • Userx2
    Bombázók kivédésre tudsz valami tanácsot? Elég sokszor gyújtanak.
  • Dewri
    A képen a repcsinél a jelzés 2,4 km... A torpedót általában a repcsi távolságából lehet számolni (mert a torpedók fölött nincs külön jelzés, hogy éppen hol tart), tehát ha a repcsi 2,4 km, akkor a torpedót is onnan dobta... Csak épp a távolságok furán érezhetők ebben a játékban.

Korábban már említettem, hogy szerintem ezek nem 20-25 km-s távok amik itt vannak, hanem ugyanúgy lószar 500 méteresek, mint a wotban, csak ráírják, hogy 25 km. Ezt abból gondoltam, hogy gyakran úgy néz ki, hogy 20 méterre van a felbukkanó romboló, miközben 4-5 km-t ír rá. A képen az arányok alapján valóban sokkal közelebbinek tűnik a torpedó, mint 2,4 km, de a gépre 2,4-et ír, tehát az "annyi"...

De ez kábé olyan lehet, mint a "nem szopat a játék, csak te érzed úgy" mondat a fórumászoktól wotban, mikor a 12-ből 12 buktám miatt nekiálltam sírni... Tehát az nem 50 méter, csak úgy érzed...:)
  • StrikeFor
    szerintem inkább aludj............

én feladom veled fölösleges diskurálni,mert csak a saját baromságod hajtogatod........nem azzal van a baj,hogy nem tudom mikor forduljak,vagy,hogy fordulok-e..........azzal van a baj,hogy a kikúrt gépek a seggedbe rakják direktbe a "nem robbanó" torpedókat...........jóéjt
  • StrikeFor

• kailee
    Megpróbálok olyan streamet csinálni ahol torpedókat kerülgetek majd kiderül menyire fogja bírni ilyenkor este a net de egy ideig fent lesz a videó is http://www.twitch.tv/kaileemester/
  • Dewri
    Vigyázz, nehogy stroke-ot kapj...:D
  • DantesHUN
    Könyörgöm, valaki magyarázza már meg, miért ennyire idióták. Miért nem lehet felfogni? Hogy kéne már nekik elmagyarázni hogy felfogják? Ennyire nem lehetnek emberek buták és értetlenek! Nem bírom felfogni. Ilyen egyszerűen nincs.
  • Dewri
    Párszor már belinkeltem, de nem divat a visszaolvasás, látom...

Legutóbb a 3470-es hozzászólásnál van a módszer, nem menüben kell bekapcsolni, hanem kívülről kell hekkelni kicsit, utána már megy.
  • DantesHUN
    Ember, te tényleg ennyire buta vagy? Nem érted, hogy FORDULJ AZ ELŐTT HOGY LEDOBNÁK! Mit nem fogsz fel ebből?
    FORDULJ AZ ELŐTT HOGY LEDOBNÁK!
    FORDULJ AZ ELŐTT HOGY LEDOBNÁK! FORDULJ AZ ELŐTT HOGY LEDOBNÁK! FORDULJ AZ ELŐTT HOGY LEDOBNÁK! FORDULJ AZ ELŐTT HOGY LEDOBNÁK! FORDULJ AZ ELŐTT HOGY LEDOBNÁK! FORDULJ AZ ELŐTT HOGY LEDOBNÁK! FORDULJ AZ ELŐTT HOGY LEDOBNÁK! FORDULJ AZ ELŐTT HOGY LEDOBNÁK! FORDULJ AZ ELŐTT HOGY LEDOBNÁK! FORDULJ AZ ELŐTT HOGY LEDOBNÁK! FORDULJ AZ ELŐTT HOGY LEDOBNÁK!

Hányszor kell még leírni?!
  • StrikeFor
    akkor most újra nézd meg az én képem és a tied közötti különbséget..........a te képeden valóban 2-3 km ről jönnek a torpedók....nincs is vele hiba ,de könyörgöm lásd már meg az én képemet is!!!!!! ne szajkózd már lassan 2 hete ugyanazt a bullshit-et
  • DantesHUN
    Biztos, hogy több mint 2,4 km-ről dobták le. Látszik a képen.

Azonkívül is a te hülyeséged. Miért nem fordultál el? Akkor amikor még 6-8 km távolságban voltak? Nem működik az A-S gomb vagy mi? Ez csak a te hülyeséged semmi több. Fogd már fel végre, hogy rágjam ennél jobban a szádba?!

Elolvastad?!

Első pont: ,nem akkor kell fordulni, amikor a repülők ledobták a torpedókat. Előtte. Az előtte, azt jelenti ,hogy előtte. Nehéz fogalom az előtte? Hajótól, és repülőktől függ, de legyen olyan 6-8-10 km. Élesen, jókora félkörívben, tehát 180 fokban!"
  • Lokker
    wat?