World of Warships

Oldal 1 / 466Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Küldetés miatt mentem egy kört T3 és T4 új DD-vel,tettem a T4-en pontot a super nehéz ap lőszerre, volt hogy egy cruiserbe öt citadellát lőtt.😮

Caliph írta (#23267):
armoryban ne felejtsd el beváltnai legendás bonusokra a dolgokat. asszem a piros szűnt meg és lett legendás helyette,amennyi piros eco bonusod volt,azérr kapsz tokent és azt váltassz legendás bonusból amit akarsz 😛
kredit,xp,kap xp,vagy free xp
midnegyik nőtt egy kicsit,de a free xps a legtöbbet,az majd a duplája,szal hajó xpt ne válts 😛
én fele felében kredit és free xpt váltok sztem

Ó nekem még kék sincs nem hogy piros.🤣

Caliph írta (#23266):
valóban nem csökken a progress,de ez független az AA dologtól,op ,nincs repcsi,mégsem csökken 50 sec után
illetve csökken,de nem nullára
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 08. 13. 17:54

Hát én csak ott vettem észre és rövid csata volt,sokat nem tudtam tesztelni,van rá modom ami figyleli a progresst és eddig mindig csökkent,ki is jelezte mod hogy mennyi időm van,peccs előtt éjszakai szutyok operationsban töbször elfogyott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 08. 13. 18:02

Caliph
armoryban ne felejtsd el beváltnai legendás bonusokra a dolgokat. asszem a piros szűnt meg és lett legendás helyette,amennyi piros eco bonusod volt,azérr kapsz tokent és azt váltassz legendás bonusból amit akarsz 😛
kredit,xp,kap xp,vagy free xp
midnegyik nőtt egy kicsit,de a free xps a legtöbbet,az majd a duplája,szal hajó xpt ne válts 😛
én fele felében kredit és free xpt váltok sztem

és az aranyat se felejtd kivenni,mert ha jön majd az új update pár hét múlva,akkor ezt bukod
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 08. 13. 18:02

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
valóban nem csökken a progress,de ez független az AA dologtól,op ,nincs repcsi,mégsem csökken 50 sec után
illetve csökken,de nem nullára
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 08. 13. 17:54

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
mindjárt tesztelem. az AA módosították,ahogy irtam lentebb,van a rövid O meg a hosszan nyomott O. a rövid o olyan mint eddig,csak már teljes hajó körüli teret lefogja,a hosszú O feltöltős. mindkettőn van CD és vagy egyiket vagy másikat használod. sztem nem a másodlagos képességes feltöltés állt meg hanem az AA feltöltés
most értem haza,gyors letolom az 5 csatát,akkor libertard lesz az egyik

Letoltam az öt csatát,1 operations 4 co-op.
Viszont valami bugra futottam azt hiszem,vagy hibás a mod.
Libertad-nak ugye van képessége,ha meglövök valamit elkezdi feltölteni,de 48 másodperc múlva elkezd fogyni ha nem sebzek.
Co-op csatában csapattárs sub-ra küldtek rá repülőket,amit én lelőttem AA-val,be nyomtam az O-t hogy jobban lőjön AA.
Viszont ettől az akciótól a libertad speciális képességén a hátralévő cd megállt,most vagy a mod hibás vagy tényleg 29 másodpercnél befagyott a visszaszámolás. Mivel már nem tudtam mire lőni a csata végéig úgy maradt és nem is csökkent. Hülye szigetes térkép volt a maradék három hajó meg sziget mögött volt.

Caliph írta (#23262):
hát simán nem történt ilyen velem,a szigetes célkör ugrás meg régóta megvan,régen még durvább is volt,volt hogy 15 kmre lehetett ezzel a trükkel rakétázni 😛

Angol vagy orosz japcsi vagy amcsi CV-vel nincs gond,de német prémmel az agyamra megy.

Caliph
hát simán nem történt ilyen velem,a szigetes célkör ugrás meg régóta megvan,régen még durvább is volt,volt hogy 15 kmre lehetett ezzel a trükkel rakétázni 😛

Caliph írta (#23260):
német rakétással azért bénázol mert az AP rakéta. csakis oldalról,csakis könnyű cirkákat viszotn eltöröl a víz színéről
a marhás torpedósokra meg vigyázni kell,mert nagyon lassú a respawn. a két rakétás meg jó tűzgyujtó.
mérlegeled aztán eldöntöd kiveszed e,valszeg lesz majd valamikor szénért is,de most kb ingyen van 😄

Nèmet rakètás cèlzása trükkös ,be cèlzod a hajót ès rá ereszkedsz erre a cèlkór vagy fèl kilóméterre arrèbb lesz. Te meg nèzel hogy most mi a fax van.
Sőt ha a hajó egy sziget mellett van a cèlkór arrèbb ugrik kèt kilómètert is.

Caliph
német rakétással azért bénázol mert az AP rakéta. csakis oldalról,csakis könnyű cirkákat viszotn eltöröl a víz színéről
a marhás torpedósokra meg vigyázni kell,mert nagyon lassú a respawn. a két rakétás meg jó tűzgyujtó.
mérlegeled aztán eldöntöd kiveszed e,valszeg lesz majd valamikor szénért is,de most kb ingyen van 😄

Caliph írta (#23257):
Na ,indul az event ,bölcsen költsd a tokeneket,egyelőre szenet acélt RP ne költs. gyűjtsd a tokeneket,egyelőre 3 hajóról még nem tudni mit tud
a marhás CV ahogy mondtad,semmi extra,de jó iparos munkát lehet végezni vele a vidik alapján.
én továbbra is erre hajtok,meg a dubira,de azért kivi vagyok mit tud a többi hajó...az ingyen tokenekkel,az 650k szénnél,meg egy kis RP ponttal ki tudnám venni a jerseyt de nekem nem ér annyit,pedig OP sniper dögnek tűnik...azért nézek majd róla vidit amint lesznek,de sajnálom rá a sok szenet meg a többit 😄

Egész angol Cv szerű.
Bár a két rakétás raj nem jó.
Rakétásokkal bénázok,főleg németekkel.🤣
De a dupla torpedós nem néz ki rossznak.

Azt hittem holnap indul.

Caliph
Na ,indul az event ,bölcsen költsd a tokeneket,egyelőre szenet acélt RP ne költs. gyűjtsd a tokeneket,egyelőre 3 hajóról még nem tudni mit tud
a marhás CV ahogy mondtad,semmi extra,de jó iparos munkát lehet végezni vele a vidik alapján.
én továbbra is erre hajtok,meg a dubira,de azért kivi vagyok mit tud a többi hajó...az ingyen tokenekkel,az 650k szénnél,meg egy kis RP ponttal ki tudnám venni a jerseyt de nekem nem ér annyit,pedig OP sniper dögnek tűnik...azért nézek majd róla vidit amint lesznek,de sajnálom rá a sok szenet meg a többit 😄

Nem,majd abból lesz T8 prèm CV.

Caliph
azért a dublont se hagyd benn,18k dubi nem kevés. updatenként 3000 lehet kivenni 9000 tokenért,és 6 update lesz...
és figyelj arra,hogy egy update 1 arany pakk,de ha nem vetted ki a kövi updeteig akkor buktad azt a pakkot,szal visszamenőleg a dubit nem lehet kivenni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 08. 11. 12:47

Eszerint ingyen kivehetem a hajót december hatodikán és utána marad 67 ezer token.

Caliph írta (#23251):
az ingyen tokenből ki lehet venni egy t10 prém hajót,meg az összes aranyat ahogy számoltam. ehhez csak napi 5 csatát kell menni sok napig 😛
ezen az oldalon csakkold mihez mit kell szedned

https://convoy.in.fkn.space/

Ó,akkor félre értettem,köszi.

Caliph
ha minden nap 5 csatát megyek,heti 6 napon akkor 10k tokent kell beváltanom 30k szénért hogy meglegyen az összes arany pakk,meg a cv. ha a hét minden napján megyek 5 csatát,akkor nem kell váltanom semmit.
ha ennél többet akarok,már szenet acélt vagy RP kellene váltanom. mondanom sem kell h acélt nem éri meg,a szén korlátozott számban lehet.az RPért meg sokat kell grindelni. mondjuk nekem most az is van,így h nerfelték az oceant,nem veszem ki 😄
650k szénért kaphatom még 195k tokent,amiből ki tudok venni még egy tizes hajót. szenem van is rá,de inkább tartalékolom,mert kevés esélyt látok rá,hogy minden nap fogok tudni 5 csatát menni,van amikor buli van,meló van,vagy csak nincs kedvem tolni,mert mással jobban tolnám...szóval ja

Caliph
az ingyen tokenből ki lehet venni egy t10 prém hajót,meg az összes aranyat ahogy számoltam. ehhez csak napi 5 csatát kell menni sok napig 😛
ezen az oldalon csakkold mihez mit kell szedned

https://convoy.in.fkn.space/

Caliph írta (#23248):
jön egy Anti Air rework is ,a WG által felállított cél,h ne kínozz folyamtosan egy hajót,pedig egy fogalmatlan BB aki solo warriort játszik a térkép szélén egyedül semmi teamplayyel,azt igenis szopatni kéne 😛

az eddigi O betű egy oldalra változik,mostantól ha megnyomod az egész hajó körüli légtérre vonatkozik,nem csak egy oldara,szal nem kell sasolni a repcsiket melyik oldalról támadnak,csak megnyomod,és teljes lefedettséged van
Erre jön egy funny buttonos mechanika,ami folyamatosan töltődik,ha lőnek a légvédelmi ágyúid.Még a mélységi bombás repcsiket lőve is töltődik a cucc
ha feltöltött akkor az O betű hosszan nyomásával egy papíron durvább légvédelmet ad,meglátjuk mennyire,Flamu szerint szar se ér 😄
ha nem támadnak az AA ágyúid a progress szépen el kezd fogyni,ahogy egyes funny buttonos hajóknál is van
A fentebb említett két mechanizmus nem használható egyszerre,szal van a sima o betűset használod,vagy a hosszan nyomósat ha feltöltődött,ezt a player dönti el. nyilván ha fel van töltve a funny button ,és jön 2 rakétás gyenge repcsi,arra nem lövöd el csak a simát,ha majd jön egy full torpedós század arra használod majd a hosszan nyomósat
És persze cooldown is van mindkettőn,de pl a funny buttonos cooldown közben is tölthető,csak nem lehet addig ellőni

a def AA fire modulokat megszüntetik,helyette lesz egy Auxiliary and Torpedo Weaponry Coordination nevű akármi
ha aktiválod,kapsz egy kis progressz a fentebb említett funny buttonos légvédelem töltésére,továbbá
növeli a másodlagosok sebzését,és csökkenit a torpedók és a légicsapások(holland hajók) újratöltését
ezeket a modulokat automatikusan megkapod a régi helyett ,vagy szenet kapsz

és érkeznek a CV taktikai support cuccai is: tűzoltó a repcsin,megszórja vizzel a csapattársat,eloltva az összes tüzet és a további tüzek ellen egy időre nagyobb védelmet biztosít. ez a japó és német cvken lesz,t6tól felfele,a bombázó és torpedós századokon

a javító cucc,ami a brit cvken lesz,ami lényegében egy heal a csapattárs hajónak
ledobása hasonló a fighterekéhez,ha hatótávon belül van,csak rádob a csapattársra mindkettőt
rövid idő alatt ottvan,de légvédelem le tudja lőni ha sokan lőnek rá
korlátozott mennyiség természetesen mint bármi más consumable

megpiszkálják az eco bonusokat is,érkezik a legendary eco bonusok ,kredit,xp,free xp és kapitány xp formájában mint a szürke zöld kék és piros eco bonusok
itt is lesz kavarás,bőven

Adj tanácsot.
Gyűjtsek az argentin marha eregetős T10 CV-re vagy injább arany és abből T8 olasz és angol?
T10 argentin CV prém lesz?

Kár hogy csak tech tree CV-k kapják meg.
Csak angol van meg,a T11,német és japó T8.

Caliph
jön egy Anti Air rework is ,a WG által felállított cél,h ne kínozz folyamtosan egy hajót,pedig egy fogalmatlan BB aki solo warriort játszik a térkép szélén egyedül semmi teamplayyel,azt igenis szopatni kéne 😛

az eddigi O betű egy oldalra változik,mostantól ha megnyomod az egész hajó körüli légtérre vonatkozik,nem csak egy oldara,szal nem kell sasolni a repcsiket melyik oldalról támadnak,csak megnyomod,és teljes lefedettséged van
Erre jön egy funny buttonos mechanika,ami folyamatosan töltődik,ha lőnek a légvédelmi ágyúid.Még a mélységi bombás repcsiket lőve is töltődik a cucc
ha feltöltött akkor az O betű hosszan nyomásával egy papíron durvább légvédelmet ad,meglátjuk mennyire,Flamu szerint szar se ér 😄
ha nem támadnak az AA ágyúid a progress szépen el kezd fogyni,ahogy egyes funny buttonos hajóknál is van
A fentebb említett két mechanizmus nem használható egyszerre,szal van a sima o betűset használod,vagy a hosszan nyomósat ha feltöltődött,ezt a player dönti el. nyilván ha fel van töltve a funny button ,és jön 2 rakétás gyenge repcsi,arra nem lövöd el csak a simát,ha majd jön egy full torpedós század arra használod majd a hosszan nyomósat
És persze cooldown is van mindkettőn,de pl a funny buttonos cooldown közben is tölthető,csak nem lehet addig ellőni

a def AA fire modulokat megszüntetik,helyette lesz egy Auxiliary and Torpedo Weaponry Coordination nevű akármi
ha aktiválod,kapsz egy kis progressz a fentebb említett funny buttonos légvédelem töltésére,továbbá
növeli a másodlagosok sebzését,és csökkenit a torpedók és a légicsapások(holland hajók) újratöltését
ezeket a modulokat automatikusan megkapod a régi helyett ,vagy szenet kapsz

és érkeznek a CV taktikai support cuccai is: tűzoltó a repcsin,megszórja vizzel a csapattársat,eloltva az összes tüzet és a további tüzek ellen egy időre nagyobb védelmet biztosít. ez a japó és német cvken lesz,t6tól felfele,a bombázó és torpedós századokon

a javító cucc,ami a brit cvken lesz,ami lényegében egy heal a csapattárs hajónak
ledobása hasonló a fighterekéhez,ha hatótávon belül van,csak rádob a csapattársra mindkettőt
rövid idő alatt ottvan,de légvédelem le tudja lőni ha sokan lőnek rá
korlátozott mennyiség természetesen mint bármi más consumable

megpiszkálják az eco bonusokat is,érkezik a legendary eco bonusok ,kredit,xp,free xp és kapitány xp formájában mint a szürke zöld kék és piros eco bonusok
itt is lesz kavarás,bőven

Caliph
no megjött a másik 3 eddig titkolt tokenes hajó: Rodina egy ruszki BB,Togasa egy japó BB,és egy francia cirka,a latusé trévilla vagy mi a rák
nem tudni mit fognak tudni,amiért érezhetné az ember h kell neki...én továbbra is az aranyra meg a cvre fogok hajtani,az lazán kivehető az ingyen tokenekből

ja és érkeznek early accessben a pan amcsi rombolók is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 08. 11. 10:31

Ok,ez a hajó tényleg elmebeteg.

Lövöm a cruisereket és azt látom hogy egymás után szedi ki a másodlagos a DD-ket,jön rám vagy 10 dd és egymás után szopacs.🤣

Vagy kètpercig He lövedèkkel lődöztem mert nem vettem èszre.😞

Caliph
nagyon beteg másodlagos dög 😛 én most a német másodlagos cirkákat kezdtem húzni,még csak a hatosnál járok,elég erősnek tűnik,meglátjuk mi lesz később

Nem tudom mióta van kifejlesztve ez a hajó,de tökre eélfeledkeztem róla.🤣
Ma eszembe jutott,felszereltem és mentem vele egy kört.

Látom ha mobilról írok a fórum még mindig megduplázza.

Gondolom ez ilyen 50k arany minimum.
Operationsban dupla lègicsapás.
Kva fun lehet.

Caliph írta (#23238):
Plata ez kell neked,holland sub légicsapással 😄

Kő.😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 08. 06. 17:12

Caliph írta (#23238):

Kő.?😄

Caliph

Hááát,remélem hogy operationsban jók lesznek.
Jó lenne valami erős Bb a csapatban,mert a legutóbbi super BB a szuper szar kategóriát sem éri el.

Caliph
jönek az első infok a new jerseyről...support battleship lesz(ez az újdonság,hogy segítheted a társakat tűzoltással stb),f key lesz mint a satsumánál,azaz pontosabb lesz a löveg,gyors lesz mint osztálya többi hajója,kicsit kevesebb hp
superhealt is kap
gyors reload
alap battlecruiser szórás,amit a Funny buttonnal még pontosabb lesz
papíron OPnak tűnik...
new jersey div,felbuffoljátok egymást a support szarral,aztán kb minden visztek ami egy kicsi kis broadsideot is mutat felétek 😛
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 08. 06. 13:14

Caliph írta (#23229):
először a subok is eventen jöttek ugye 😛

Ma olvastam egy cikket a wows legendsről,abban azt írják hogy a rakétások csak ideiglenesen az eventre kerülnek be.
Nem is tudtam hogy már pc-n is lehet tolni,azt hittem csak konzol.

Caliph írta (#23233):
még 3 hajóról nem tudjuk mi lesz,szal ne kiabáld el ... 😛

Legyen tengeralattjáró Cv rakétákkal.😎

Caliph
még 3 hajóról nem tudjuk mi lesz,szal ne kiabáld el ... 😛

Caliph írta (#23231):
az egyik legritkább prém,és a legjobb prém t8as sztem...sok sikert 😛

Úgysem jön össze.
Mindig arra vágytam,de hiába nyitottam tavaly is meg tavaly előtt is egy rakás ládát,lett egy rakás cruiserem,hogy baszná meg a Wg a crusiereit.🤣
Megtanultam a leckét,ha vágyom egy konkrét hajóra az úgysem esik,inkább lesz egy rakás cruiserem.
Egyébként az évfordulós fél éves évenkénti éves eventen hogy hogy nem lesz sub?😎

Caliph
az egyik legritkább prém,és a legjobb prém t8as sztem...sok sikert 😛
nekem nincs meg,nem tom hogy változott az évek alatt...lehet már nem a legjobb t8,de mindenképpen erős
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 08. 05. 18:11

Caliph írta (#23229):

Akkor kèrem az Enterprise CV-t is
Eventen mentem vele.🤣
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 08. 05. 16:30

Caliph

Caliph írta (#23227):
Persze ezért mondtam h ne vegye ki senki most,mert jön majd 40-50 milla krediért mint az összes többi supership
ezek az early access hajók,azért fizetsz h kb 3 hónappal előbb játszahass vele

Az igazság az hogy ezek az early acces super olasz BB-k csak fejfájást okoztak,mert idióta barmok hozták csak asszimetrikusba vagy operationsba.
De szerintem a konzolos wows-ban a rakétás hajók csak eventre vannak bent mint nekünk régen,nem?

Caliph

Plata írta (#23225):
Hiszen még a tech tree-ben alig van T11.
Vicces hogy az olasz t11 Bb amiért múlltkor elkértek egy nagy adag pénzt ingyen bekerül.😎

Persze ezért mondtam h ne vegye ki senki most,mert jön majd 40-50 milla krediért mint az összes többi supership
ezek az early access hajók,azért fizetsz h kb 3 hónappal előbb játszahass vele

Caliph
hmas vengenance: ausztrál cv ,egy az egyben ocean. nem is véletlen,angol szerzemény,ugyanaz a colossus class,ugyanazokkal a sea vanpirekkel
szóval ha ki is hozzák,kell valami funny button vagy nemtom,mert lényegében egy ocean 😄
meg volt egy majestic class cvjük is,összesen talán hat,abból egy sincs benne a játékban,abból volt kanadai,indiai változat is

Caliph írta (#23224):
hát biztos jönnek majd valamikor,bár nyilván angol cv másolatok lesznek 😛

van egy egyszerűbb játék változat,wows legends vagy mi,oda most érkeztek a modern erás hajók,cirkálórakétákkal
sztem lassan át fog lépni ez is t12be 😄

Hiszen még a tech tree-ben alig van T11.
Vicces hogy az olasz t11 Bb amiért múlltkor elkértek egy nagy adag pénzt ingyen bekerül.😎

Caliph
hát biztos jönnek majd valamikor,bár nyilván angol cv másolatok lesznek 😛

van egy egyszerűbb játék változat,wows legends vagy mi,oda most érkeztek a modern erás hajók,cirkálórakétákkal
sztem lassan át fog lépni ez is t12be 😄

Látom a CV is benne van,bár még ezzel az argentín Cv dologgal nem békültem ki. 😊
De Cv-ről jut eszembe hogy valamelyiknap láttam a franc se tudja melyik csatornán egy műsort amiben az ausztrál CV-kről volt szó,ha már ilyen marhakergetős ország kamu CV.jét beteszik akkor ausztrált miért nem?
Nekik tényleg vót.
Igaz valamikor az 50-es években,de akkor is Cv és léteztek.
Úgy rémlik két féle osztályú Cv-jük volt.
T11-nek elmennének jet-ekkel.
Közben rákerestem guglival és találtam is videót.

Caliph

Életemben először mentem ezzel az ingyen kapott izével.

Oldal 1 / 466Következő →