23018
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • lammaer
    Egyelőre őszre tippelik hogy lesz belőle alfa....
  • ikarus44
    én inkább a North Carolina 406mm lövegeivel lövöldöznék.
  • mijki
    Nekem ez az év egyik legjobban várt játéka. Minden vágyam 380mm-es ágyúkkal lövöldözni egymást. :)

Addig egy kis kérdezz felelek:
    QA
    sok érdekesség van itt
  • Pluskast
    Szép trailer de semmi több. Véleményt alkotni róla meg akkor lehet ha minimum láttunk egy gamplay videót. Addig meg ez nem más mint egy ígéretesnek tűnő koncepció.
  • ikarus44
    én jobban örülnék, hogyha a valódi neveik lennének benne, már csak azért is mert így rálehetne kényszeríteni a játékosokat hogy utánaolvassanak, és így legyen némi történelmi ismeretük, és így talán nem lesz az mint a WOT-ban hogy bemegy a kis 11 éves pisis a PZ IV-esével aztán megkérdi hogy melyik nemzet gyártotta.
    az ilyenek teljesen kiborítanak!
  • lammaer
    Hát igen, az NFben nem létezett a matchmaker, kb az volt hogy level1-60 a blitz battle, all pedig a great battle.

Azt választhattad hogy melyikbe mész, de blitzben is pl destroyerekkel sokmnident nem lehetet kezdeni egy skilles BB1 (Revenge, az még befért a level 60ba) vagy a prém cirkálók ellen. Én vagy 3 garnitúra legénységet kihúztam csak hogy a BB1-emmel a blitzben maradhassak.

Great battle az meg szopás, cirkálóval hülye volt aki oda ment, de a BB1-eknek se volt esélyük egy BB5 v BB6 ellen.

Ehhez képest a wot mm maga a paradicsom. Lehet ezért nem sírtam sohase az ellen ha +2 tiere van köztem és a célpont közt, NFben megedződtem :)
  • Torzonborz
    Én nem akarom a WoT bukását , egyszerűen csak egy jobb harckocsis mmo-t szeretnék mert nekem a WoT már nagyon nem gyere be ( még egyszer : nekem ). Jelenleg úgy látom hogy a Gaijin talán képes lesz olyat alkotni ami majd megfelel mert a WT is olyan ( ismétlem : nekem ).
  • TomDantes
    Ja, hát igen mivel ott a WT a Warplanes*nek kevesebb az esélye, de mi lesz ha a WT-nél is megjelennek a tankok? Sokan, valamiért a WoT bukását várják, szinte örömködve,-nem tudom miért okoz bárkinek örömet, ha belebuknának, nekem más dolgok okoznak örömet, na de mindegy- hát kiváncsi leszek erre is.
  • TomDantes
    Ez is lehet. De a hajók: szerintem érdekelné az embereket egy jó hajós játék. A NavyField2- beta tesztjében játszottam, egyszer! Mert a szerver pár alkalommal inkább nem működött /kifagyott a játék már nem emlékszem. Az egy dolog, hogy nem szép, de marha izgi volt. A legjobb hajómat egyetlen lövéssel lőtte le egy sokkal nagyobb hajó, az én lövésem meg mintaha borsóval dobáltam volna. Kb, mintha a WoT-ban a loltraktor egyből Tiger II-esek ellene menne...elég is volt ennyi belőle. Azóta lehet haladt ott a teszt fázis, és már jobb...de teljesen elvette a kedvem ezzel.
  • lammaer
    Van egy olyan sanda gyanúm hogy a WG okkal nem tol bele sok erőforrást a repülősbe.
    Ugye egyrészt van a WT ami már előrébb jár (tehát nem lennének egyeduralkodók a piacon, osztozni kéne a játékosokon) másrészt a repülés úgy tűnik nem annyira izgatja a népeket mint a tankozás (tehát jelentősen kevesebb player).

Szóval szerintem max presztízsből nem lőtték még le a WowP-t, a tankot meg tolják továbbra is ezerrel fejnek.

A hajós - sztem az még kisebb játékosállomány mint a repülős, lásd a NAvyFieldet, ami elteng-leng, de sztem még 5000 player se volt fenn soha egyszere az ÖSSZES szerveren...
  • TomDantes
    Én azért Warplan-oztam két napot. Nem lenne rossz...lenne benne potenciál..ha nem lenne bugos
    ha jobb lenne az irányítás
    több térkép, és több géptípus kéne bele...és....több játékos!

Mert vannak részei amik jobban tetszenek mint a War Thunder, de összeségében a Warplanes bukta, bukás, vacak szar, ebben a formában.
  • TomDantes
    Ezen gondolkodtam én is. Hogy mindenki Yamato-val fog menni, vagy Yamato-osztály lesz, de adhatok saját nevet a hajómnak. Ez utóbbi megoldás tetszene.

Csak épp ha én nevezhetem el a hajómat...lefogadom lesz 5 ezer Hitler meg ilyesmi féle hajó...lesz több ezer FUCK....vagy ha lengyel az illető HMS Siemka kurwa....ha magyar az illető USS Pinaszőr...

Lehet mégse lenne jó ötlet.
  • lammaer
    Navyfieldben is volt Montana, sőt Nebraska osztály is :)

Szóval az Iowa csak a top3 alján volt :D
  • ikarus44
    csak az lesz majd egy kicsit vicces amikor a tenger közepén lesz mindkét csapatnál majd yamato.
  • Eagle16
    A Warplanes nekem sem tetszik, de remélem ez jó lesz.

Még akármi lehet a tech-fával, szerintem voltak tervezve a Yamato-nál nagyobb hajók is ám :)

Ammcsi oldalon sem feltétlenül az Iowa-osztály lesz a cúcs, hanem pl. kehet ez is: Montana-class
  • TomDantes
    Fú, de örülnék ha lenne egy pre-alfa-béta-gamma zárt teszt az E3 után és tesztelhetnék is.
  • lammaer
    Áh, nincs ez a játék még sehol, trailereket már tavaly is tologattak :(
  • TomDantes
    Vajon a Szent István bekerül jászható hajóként? Azt értékelném.
  • TomDantes
    Ötletem sincs. De láttam face-en, egy képet a Yamato-ról, és az tier X-es lesz, ennyi a fix
  • ikarus44
    a hajók osztályként, vagy 1 kifejezetten 1 hajó lesz.
    pl:USA ágon a repülőgép-hordozóknál, úgy lesz mondjuk T10 szinten, hogy ranger osztály vagy úgy mint(mondjuk) USS ENTERPRISE?
  • TomDantes
    Fasza trailer, de...de....de....lássuk már játékként. Mert a Warplanes bukás. Bár most repültem pár kört, de...hagyjuk. Bukás. De jó lenne már valami teszt fázis, hogy lássuk.

Ja, a Yamato tier 10-es hajó lesz. Hm...japó úszú Maus?
  • Eagle16
  • davidbog
    Én is sajnálom, már csak azért is mert a repülők egyáltalán nem érdekelnek, és így azok miatt várhatok a hajókra.
    De legalább lesz konkurenciája és úgy néz ki kapásból kettő is. Gaijin hajós játéka és a Navy Field 2. Úgy néz ki a NF2 van a legelőrehaladottabb állapotban, mert arra már lehet is jelentkezni tesztelőnek.
  • Belkar
    Hát szerintem nagyon elbaszta a WG hogy nem ezt adta ki előbb a Warplanes helyett... Hiszen repülős játékból van kismillió a hajós játékok pedig hiánycikknek számítanak...
  • lammaer
    Ezzel mi csak jól járhatunk, így vagy úgy :)
  • MitsuMishi
    Elkéstek vele :) A War Thunder minden bizonnyal hamarabb dobja ki a a hajóit :)
  • Caliph
    hát jobb lenne ha kapkodnának mert a world of warplanes a jelenlegi állás alapján vesziteni fog a war thunderrel szemben,szóval addig tökölnek ezzel is míg vki megelőzi őket hajókázásban is
  • lammaer
    A másik számomra hasznos infó, hogy alfa teszt jó esetben csak idén nyáron... szóval elég messze van még a cucc.
  • kobra223
    na végre valami infó elég nagy volt a csend
  • davidbog
    Részlet Overlor blogján kirakott posztból a World of Warshipsről szól.

"14. No, our gameplay mechanics won't mimic Battlestations game series."

Itt a többi 15 kijenetés/válasz is megtalálható.
  • davidbog
    Ez még mindig alig több a semminél. Lehet hogy a NF2 hamarabb kijön mint ez.
  • Eagle16
    Battlestation: Pacific és Battlestation: Midway

lammaer: arra én is kíváncsi leszek
  • TitaniumRR #237
    A képeket elnézve tetszik.
    Kár, hogy csak Online.
    Létezik-e hasonló játék, ami Offline?
  • lammaer
    Alakul... jó lenne ha adnának ki olyat amin látszik a UI... mondjuk kiderülhetne hogy itt is kell a gune levationnal játszadizni, nem csak simán point n click lesz...
  • Eagle16
    A spoiler-ek alatt képek a játékból: LINK

Kösz Gunslinger! :)
  • lammaer
    Na, még át is verték a fejem... :)

Mondjuk a battlestationst szerettem, egynek elment, de kizárt dolog hogy ilyesmit tolnék 1 hónapnál tovább....
  • TDantes
    Sejtettem hogy nem a játékból van, csak azt nem tudtam hogy miből. Az a , hogy a Warship már most szar -olvastam neten- egy olyan videó alapján ami nem is a Warship-ból van. Nem baj.
  • Eagle16
    Battlestation: Pacific...

• lammaer
    Úgy tűnik egy World of Warships gameplay videjó, legalábbis ezt írta a youtubeon a feltöltő :)

Nem tűnik izgisnek, hiányolom belőle a navyfieldes tüzérségi "komplexitást", ez a ráviszem a célpontra az egeret azt lövök nagyon kevés. Plusz ugye itt nincsen "terep", ergó a játékmenet sokkal laposabb mint a tankos játéknál (fedezékek, spottolás stb).
  • TDantes

Ezt láttátok már Ezmiez akar ez lenni?