23018
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Eagle16
    Nem. Majd hamarosan jön a béta. Pár hónap.
  • ikarus44
    a játék akkor most hogy is áll?
    lehet már játékosoknak is tesztelni?
  • Caliph
    K: Kedvünkre megszólaltathatjuk a kürtöt?

na még az kéne hogy a sok iq betyár végigkürtölje a csatát...
  • ToCsEk
    újabb válaszok
  • bgabor
    "Sajnos nem hallgatnak az aktivan forumozo jatekosora, mert azt mondjak hogy az nem a tobbseg. A tobbseg hallgat, aki meg beszel es kritizalja oket azokat leirjak hogy "ez csak par reklamalo ember akik hangos tobbsegnek akarjak beallitani magukat""

Csak én érzem itt átszűrődni az évtizedekkel lemaradt gondolkodásmódjukat?
    Az a kevés, aki hangot ad a problémáknak, mind a nyugati imperialisták mocskos bomlasztó szabotőr ügynökei, a csendes többség pedig építi tovább a kommunizmust Sztálin elvtársért.
  • TomDantes
    Akármennyire is utálom az arty-kat, akkor is a játék részei. Most nem azért, de figyelted a fórumokat? Még a patch előtt, tele volt rinyával, hogy jaj az arty-k használhatatlanok lesznek, kurva anyját a WG-nek. He?!

Sajnos ők is játékosok, és tegyük fel, tényleg lenne egy igazi, normális, valódi arty-nerf. AKkor meg ők mondhatnák, hogy köcsög WG le se szarja a játékosokat, mi az hogy őket nerf-elik, miközben így meg úgy.

A megoldás persze a középúr, a kompromisszum lenne, tehát ügyesen kiegyensúlyozni az arty-problémát mindenkit úgyse lehet elégedetté tenni, de, ez nem fog megtörténni.

De ez amúgy nem a WoT topic, szóval én már most utálom a repülőgép hordózókat, mert a pálya túl végéről elindítják a szarjaikat, és lebombázzák a Bismarck-omat, és elsüllyedek. Külöben is, köcsög WG, a német hajók sokkal jobbak voltak, de itt persze lenerfelik őket, és a ruszki(pláne, hogy ha nem tévedek orosz hajók nem is lesznek egyelőre benne!) szar ladikok az erősek!-Na ez az üzenet a jövőből érkezett
  • lammaer
    Nem keptelnek kezelni.... Egyszeruen szerintuk az igy jo. Nem ugyanaz :)
    Sajnos nem hallgatnak az aktivan forumozo jatekosora, mert azt mondjak hogy az nem a tobbseg. A tobbseg hallgat, aki meg beszel es kritizalja oket azokat leirjak hogy "ez csak par reklamalo ember akik hangos tobbsegnek akarjak beallitani magukat"

Engem leginkabb az arty ugyben tanusitott ignoranciajuk zavar, amikor konkretan az ovetlord altal kiirt "hogyan kezeljuk az artiprobemat" szavazasra volct egy elsopro tobbsegu valasz a jatekosoktol, ezt pedig azota is figyelmrn kivul hagyjak.

Amugy ha kicsit beegondolsz, az ervelesuk nem teljesen hibas... A nagytobbseg tenyleg csondben van es csendben tolja bele a lovet a jatekba... Vajon akkor hulye a wg ha hagyja, hadd fusson a szeker?
  • bgabor
    Szerintem itt is tettenérhető a Wargaming legnagyobb hiányossága, az hogy képtelenek alkalmazkodni a változó helyzethez. Valami fejesük másfél évvel ezelőtt kitalálta, hogy akkor a repülős jönnön másodiknak, és a hajós a harmadiknak. Időközben repülős témában jött és tarolt a War Thunder, és azt szerintem mindenki látja legalább egy fél-háromnegyed éve hogy a WG félre repülős játék zsákutca lesz. A WG pedig rendületlenül forszírozza tovább, ahelyett hogy leállítanák a fejlesztést a fenébe, és az erőforrásokat a hajós játékuk készítésébe fektetnék, ahol még lehetne keresnivalójuk, ahol meg lehetne ismételni a WoT sikerét.

De WG-ék mindig is képtelenek voltak változtatni és alkalmazkodni, ezért küzd a WoT a mai napig olyan alapvető hibákkal, amik már a megjelenéskor is megvoltak. (most az arty problémán egyhítettek valamit, de őszintén, mióta küzd a WoT az eltűnő lövedékekkel, a többprocesszoros támogatás hiányával, a túl nagy random faktorral, a szar rewardrendszerrel ami vereség esetén szinte semmi rewardot nem ad? Többéves problémák, amiket képtelenek kezelni)

Szerintem a Wargaming mindenképpen úttörő cég a maga területén, de innen már csak lefelé vezet majd az útjuk. Mióta a War Thunder megjelent a színen, azóta látjuk hogy lehet ezt a műfajt kategóriákkal jobban is csinálni.
  • TomDantes
    Hm na vajon alakul ez? Lesz ebből valami jó?
  • MitsuMishi
    A WoT esetében én is ezt gondolom, Nem sok tankos szimulátorról/ árkádról tudok(bárki tud valami jót, ne tartsa vissza :D), ami meg van, annak nagy része gagyi. Sikerült belenyúlniuk az aranyba.

Repülős játékok esetében már azért van választék, mind szimulátor (Il-2 szériák pl.), mind árkád (HAWX például) terén. Igaz, ezek nem MMO-k, de azért konkurenciának tekinthetőek.

Hajósból én csak a NavyFieldet ismerem(ebben az esetben is, aki tud hajós játékot, ne folytsa magába), ki is próbáltam, de valahogy más élményre vágyok. Hasonlóra mint a Silent Hunter, csak hajókkal, és úgy látszik, hogy a WoWs elhozhatja ezt.

Szóval elég valószínű, hogy statisztikák alapján hozták össze, hogy a repülősnek nagyobb a prioritása, de szerintem azzal is lehetne számolni, hogy a hajós játékok piaca meg nem annyira telített. SZVSZ
  • lammaer
    Ezt egy kicsit másképp látom....

A WOT telitalálat volt, mert ABSZOLÚT nem volt konkurenciája és a témaválasztás (tankok) is sokakat érdekelnek (pistike játszhat KIRÁLYTIGRISSEL) :)

A hajós téma egyrészt nem egyedülálló az MMO piacon (Navyfield nevű MMO régóta kinn van és most indulgat a 3dsitett rész) másrészt nem érdekel annyi embert mint a Tigrisek (ezt pl lemérhették a navyfield népszerűségéből is).

Sztem amúgy repülősből sincs sok MMO (hány is van? :) ), és a repülős játékok azért vmennyire népszerűek. Ebből gondolhatták hogy megérheti olyat csinálni, míg a hajósra való igény.. kérdéses.
  • ToCsEk
    kérdés válasz
  • davidbog
    Nem. A középső képen egy New Mexico-osztályú csatahajó van.
  • MitsuMishi
    De nem is értem hogy gondolták. Repülős játékból mint égen a csillag, a hajós játékok terén meg csak egy hatalmas űr tátong. Ez egy hatalmas fail a WG-től, főleg hogy a wowp is eléggé beégésnek tűnik, bár a WG-től vmi ésszerűt várni...
  • Pluskast
    Na igen az jó lenne. A wot-t meg wowp-t leszarom engem csak ez az egy érdekelne a sorozatból. Okosabb lett volna ezt kiadni amúgy mint a repülős részét az jöhetett volna ezután.
  • TomDantes
    A North Carolina tier VIII-as hajó lesz, 3*3-as 406-os ágyúkkal, 51 km/h, armor 406-178mm?, rate of fire 2; Firing rage 33, 7km, aztán lesz 127 mm-es ágyú, rate of fire 12-15, Firing rage 15,9 km

Fasza...de látnák már a játékot mozgásban.
  • Ali22
    Google-n találltam, Silent Hunter-t pedig nem játszottam ezért nem tűnt fel.
    De szerintem az igazi is valami hasonló lessz!
  • Eagle16
    Tééényleg :DD

Pedig azzal is játszottam de nem ugrott be.
  • TomDantes
    Ez de szaaaaaaaaar. Áááá. De utálom az ilyeneket, akik ilyen kamu izéket csinálnak.
  • Pluskast
    De meg kell hagyni egészen jól betették vele a népet :))
  • Tuvok #289
    Ez Silent Hunter 3 ...
  • MitsuMishi
    Ez nem World of Warships, hanem Silent Hunter 3. A személyzet a jelzéseik ,és a dokk tuti onnan van. A felső feliratnál meg "hangár" van irva dokk helyett, bár ez már csak egy kis szépséghiba ( de innen is látszik hogy máshonnan van kivágva).
  • Torzonborz
    "A HP-csík a helyén van, mint WoT-ban."

Nálam már itt elkaszálta magát. :D
  • TomDantes
    Annyira azért a WoWP sem szar. Bár a jótól kilométerekre van. És pont tegnap csak háromból háromszor volt játszhatatlan valami hülye bug miatt...de volt már olyan ,hogy azt mondtam közelít a tűrhető szinthez. De hát...akkor is veszet fejsze nyele az már. Elcseszték már azt.

A Warship ellenben szerintem fasza lesz. Oké, a Tripitz tier 7-es...jó tudni. A Prinz EWugen tier 9-es, a Xamato 10-es. És a játékmenet is, hm, repülőgéphordozók? Kiad egy parancsot és támadnak a repcsik? ( vajon műhold nézete is lesz a repülőgép hordozóknak= arty?)

A célzás és lövés így leírva jónak tűnik.

És több személy is van a hajón. Tüzér, kormányos, kapitány? A többi mi lehet? Torpedós ember?
  • lammaer
    Nem szabad azt a hibát elkövetni hogy egy repülős játékot hasonlítunk össze egy hajóssal.

Attól hogy a WoWP szar, a hajósnak nem kell annak lenni.

Érdekes információmorzsa volt a bologon, ezek szerint előrébb tartanak mint gondoltam. Jó lenne vmi mozgóképet látni :)
  • Eagle16
    Na ezt el kell menteni, aztán ha 0.7 vagy 0.8 körül jár a játék akkor majd lehet rajta röhögni :)

Nagyon várom már, remélem sokkal jobb lesz mint a WoWP.
  • Ali22
    In game kép:
  • ToCsEk
    egy kis infó
  • lammaer
    A WT arcade egérrel TÖKÉLETESEN játszható, azon nincs mit javítani, így ahogy van fasza. Konkrétan a joyosok sírtak/nak hogy meggyalázzák őket.

Abban viszont "észosztó/fejfogó" barátunknak igaza van, hogy nem tudom ki tud bármit is a WoW irányításáról amikor csak fotoshoppolt háttérképeket láttunk eddig, nulla gameplay cucc mellett.

(amúgyvan youtubeon egy videó, ami WoW gameplaynak nevezi magát, pedig valójában az a magyar hajós/repülős/tengeralattjárós játék az.. midway vagy mi volt a címe).
  • Wlanseraf
    Olyan mintha felcserélte volna a neveket:D WT még túl jó is az egér/bill.. wargaming retekben életben nem tudtam élvezhetőre be állítani.. túl sokat nem is erőltettem.. wargaming remek fejlesztésből elég volt 1 darab...
  • Torzonborz
    WT teljesen jól játszható joy nélkül , az FRB mód az ahol már szükség van rá . Én WT-ben már csak HB-t repülök bill/egérrel és semmi gond nincs így ( meg senki másnak sem , érdekes ).

WoWP-ra meg anno bárki jelentkezhetett és kaphatott alfa hozzáférést , Én is kaptam pedig nem vagyok bennfentes sehol.
  • KonoHUN
    Amúgy nemtudom mennyire olvastatok itt utána, mert volt néhány hozzászólás, amitől a fejemet fogtam xD
    Először is kiemelném, hogy a WoWP nekem se tetszik annyira, de higgyétek el marhára nem lesz veszteséges. Nekem nincs joystickom és kipróbáltam mindkettőt. A War Thunder totálisan játszhatatlan nélküle, még arcade módban is gyakorlatilag csak bombázóval van értelme nyomulni. WG játéka viszont teljesen élvezhető egérrel, így mindkettőnek elég lesz a játékosbázis.
    Aztán a nyílt, ergo játékosok által bekerülhető World of Warships tesztet 2014 Q1re írták legkorábban, úgyhogy még baromi soká fogtok bármit is kipróbálni, mivel az alfa a repcsisnél is bennfentes (portálok, magazinok stb emberei) meghívásos volt, ezért lehetett az áprilisi regre augusztusig várni.
    Ja igen, volt szerencsém olyan 2-3 hétig Navyfield 2vel tesztelni, hát én véleményem szerint az egyhez képest (amivel jó két évig játszottam) jelenlegi állapotában egy nagy rakás szar xD
    Egyébként kérdés, honnan tudjátok milyen lesz a célzás itt lentebb, mikor én egy büdös gameplay shotot se láttam még belőle, nemhogy videót?
  • Ali22
    Montana-nak 2 kéménye van!
  • kissssss
    kár hogy nem a navy field féle célzást választották...
  • ikarus44
    a középső képen egy Montana osztályú csatahajó van?
  • TomDantes
    Szép képek....oszt annyi. Vajon lesznek szigetek is a pályákon, vagy csak ezeken a képeken vannak látványelemként?
  • mijki

• lammaer
    Alfa tesztre sztem nem nagyon szokas/erdemes meghivni kulso jatekosokat... En beta elott ra se neznek semmire, az alfa meg rohadt korai...
  • ikarus44
    ez nem hinném hogy jó ötlet lenne.
    sztem olyan rendszert kéne bevezetni mint a WT-nél. ott pár perc alatt meg vagy mindennel, és már játszatsz is.
    de az a rendszer is jó lehet ami a WOWP-nél volt, annyi különbséggel hogy ott ne az legyen az, hogy jelentkezek áprilisban, és megkapom a kódot augusztusban. (mert nálam ez volt)
  • TomDantes
    Ha lesz is ősszel alfa teszt, vajon kik tesztelhetnek majd? Megint ez a kuncsorgás kódért, vagy...lehetne olyan is, akik régóta vannak WoT-ban meg akr a warplanes-ben kaphatnának automatikusan lehetőséget. De ezt azért nem hiszem