23024

A Wargaming új MMO játéka
-
Bizony. St.Luisból úgy kiszedett a SAJÁT romboló, hogy öröm volt nézni. Mögöttem elhelyezkedik, majd úgy dönt el engedi az összes torpedót a marhája. -
A WoT-os hülyék megjelentek itt is. Csapattársak simán kiküldik az összes torpedójukat, össze-vissza, nem nézik mi van ha csapattársat találnak el...előbb a hp-m 2/3-át kapta le egy ilyen okoska... -
Tayaka #1513 A januárban sikerült kipróbálnom az amerikai szerverről , ha jól emlékszem. Most is van rá esély szerintetek? Csak már elfelejtettem, hogy melyik oldalon kellett jelentkezni. Tud valaki segíteni ebben?
-
silverchain #1512 Már le is zárták a jelentkezést? Nekem már nem enged jelentkezni. -
hekus2014 #1511 oké köszi megy
-
twi452 #1510 nekem totál nulláról 4 gigát szedett le úgyhogy nagy gond nem lehet :) -
DantesHUN #1509 0.3? Ha bent vagy a CBT-n, és letöltöd, feltelepíted, utána patch-elni magát, a méretét nem tudom ,de így működik. -
hekus2014 #1508 Sziasztok leírná nekem mi az aktuális verzió szám mert nekem csak 4 gigát szedet le . -
DantesHUN #1507 Nem lesz -
twi452 #1506 szerintetek ebből lesz valami? most ki is próbáltam meg néztem azért videókat de.. nem tűnik valami érdekesnek a játékmenet :D
tényleg ez a vagy kicsit sebez vagy nagyot aztán ennyi dönt szinte :) -
DantesHUN #1505 És persze, úgy érdemes ha a két hajó szépen párhuzamosan nem pedig valami extrém szögben vagy egymáshoz. De...ez is random. Láttam már kicsi cirkáló hátsó ,,sarkát" épp elcsípte az AP gránát, és max sebzés. De néha a kompett oldal sortűz se ad semmit, bár igaz utolsó patch nagyobb eséllyel sebez az AP -
Hát, amúgy kibaszottul szép lett, most nem azért. én úgy vettem észre ez alatt a pár csata alatt, hogy AP-val ne a hajó oldalába lőj, hanem a felépítménybe, akkor adja szépen. :)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.12. 15:21:17 -
Dagohun74 #1503 Én ezért használok HE-t. Bár Mondjuk közelre AP-t. Közelre mintha jobban adná. -
DantesHUN #1502 Nagyon random a dolog, de elvileg közelre, vagy ha nagy csatahajóval vagy, én így szoktam használni. -
hekus2014 #1501 Sajnos az amerikai szerverről még nem lehet le tölteni . -
Szépen gyűlik a nép. Már 2300 fölött a létszám. Még Tier I-ben csónakázom. Kicsit érthetetlen az AP lőszer működése továbbra is. -
Na, 10MB/s-el le is jött elég gyorsan, torrent nélkül, lehet kipróbálni. -.- -
Plata #1498 Arany az egy darab sem. -
Dagohun74 #1497 Jaja észrevettem valahogy nem úgy muzsikáltak mint a legutóbbi hétvégén. Végül is csak annyira kell majd a gold hogy legyen helyem . :) -
DantesHUN #1496 Majd adnak gold-ot, amíg ki nem megy élesre nincs olyan lehetőség, hogy fizetni kelljen érte. Lehet event-ek lesznek, vagy jutalom valami küldetésért, vagx ha x csatát lejátszol, ilyesmi. A hordozókat meg egyre jobban cseszik el. -
Dagohun74 #1495 Anno a WoT bétában adtak nap 500 gold-ot itt nem lesz? Csak mert a prémium hajókat nehogy már megvegyem rendes pénzért. Főleg hogy lesz még wipe. Egyébként a hordozós csatáim tegnap rendre kudarc volt. Mivel 1200 pisztáciám van semmit nem tudok belőle venni max garázs helyet. De legalább rohadt drága lett minden a lvl4-es hordozó 280000. Viszont jobban is ad a meccs végén. -
Igen, valóban. Most nézem, hogy van 28 ezer free XP-m és egy millió valamennyi creditem. Nem pocsékolunk. Ez egy beta teszt, szóval csak szépen sorjában próbálkozom mindennel, amire futja az időből. -
DantesHUN #1493 Tier 3 Aurora. Hát ez a hajó továbbra is egy vicc. Annyira lassan fordul, hogy egy St. Louis körbe táncolt és szétlőtt. Hiába van rajta sok ágyú, mint egy beteg tetű. Iszonyatosan lassú.
Tier 6. Clevland és Aoba. Na ezek jól sikerültek, lehetett rendes cirkáló játékot játszani.
Kongo. Végülis nem volt rossz, csak minden hajó mind két csapatból egy irányba vonult fel, és kicsit túl zsúfolt volt már a dolog. Annyi lövés záporozott mindenhonnan .
Lexington. Ha hordozóval vagyok, csak a hülye jeges pályára rak be, ahol alig lehet érdemben harcolni mert tele van sok szigettel. No meg, az ilyenek, ha én átrepülök egy ellenséges hajó felett, a repülőimet leszedi a légvédelem. Az ellenfél repülői meg 4-5 hajónk felett sértetlenül átrepül. Hogy csinálja? Na mindegy. Döntetlen lett. A csapat elbénázta, de le járt az idő és nem bírtak kinyírni . Pedig nagyon igyekeztek.
Rettenetesen kevés Xp-t adott.
55K sebzésre, 1000 xp? Miaszar? Azért a Lexington még kiherélve se olyan rossz hajó. Csak a repülőgépek sebességét is vissza vették, ez azért szar, mert ugyanannyi idő alatt, kevesebb bevetésre tudnak menni, mivel ügye lassabbak, ezért kevesebb a lehetséges sebzés is, ami miatt még siralmasabban jön XP és credit.
5 csata, három győzelem ,egy döntetlen. 6 elsüllyesztett hajó. Az mondjuk nem olyan sok, de sebzés azért szépen volt mindegyikkel. -
Plata #1492 Free xp-t 4-es szinten kapod meg,az én accom egyből 4-es szinten volt.Én sokat játszottam alfa hétvégén.
T5 destroyerre volt xp-m fullosra fejleszteni,meg T3 cruiserre.És egy kicsi még maradt.Ha jól emlékszem 1 milla pénz is volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.12. 13:24:48 -
Nazarov77 #1491 Na itt a baj, nem sokat mentem hétvégi teszten :D
Konkrétan 3-4 kört.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.03.12. 13:13:17 -
DantesHUN #1490 Nem hiszem, az alapján adták mennyit ment valaki korábban. -
Plata #1489 Van fent 748 játékos és csatára vár 36.Többi mi a rákot csinál. -
Nazarov77 #1488 Érdekes nekem nincs semmi free xp-m fejlesztésekre mint nektek. Ha elérem a 2. szintet és unlockolom a random battle módot akkor jönni fog?
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.03.12. 13:05:51 -
Dagohun74 #1487 Én még tartogatom magasabb tiernél a modulokra.
-
Plata #1486 Igen volt,egyből t5-re fejlesztettem destroyert és t3-ra cruisert. -
DantesHUN #1485 Azt attól függően adta, hogy valaki mennyi kört ment. -
Dagohun74 #1484 De lenni kellene free xp-nek és pénznek is, és talán egy kis aranynak is. Úgy könnyebb az indulás. -
Angelus1991ster #1483 Apply for Acces megnyomás után a profil rsézt hozza be, ahol :
You have fought no battles. To download the client, follow the link: Download Game. -
Közben nálam is letöltődött és be is engedett a szerverre (650-ik voltam). Sajna a hétvégi dolgokat törölte a szerver. Két kis hajó árválkodik nálam a dokkban. Délután majd ha működik minden és sikerül újra csatlakozni, majd próbálkozom én is ... mármint nem tengeri beteg lenni. -
DantesHUN #1481 http://worldofwarships.eu/en/news/common/cbt-start-announcement/
Na itt lehet jelentkezni a CBT-re -
Plata #1480 Tier 5 hajóval nehéz csatát találni.
Van 600 valamennyi játékos de abból csak 38 várakozik csatára.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.12. 12:27:15 -
DantesHUN #1479 Na megyek mindennel egy-egy kört, meglássuk most milyen a harci helyzet. -
DantesHUN #1478 Az AP, mivel NINCS PÁNCÉLZAT A JÁTÉKBAN össze-vissza értelmetlenül sebez. Teljesen random, bár feltekerték a random sebzés lehetőségét. Többször sebez mint eddig.
Cirkálóval közelről érdemes AP-vel lőni, mondjuk 5-8 km távolságból, és tier szinttől is függ persze. Csatahajóval AP-vel érdemes lőni csatahajókra, és cirkálókra.
Hordozóra és rombolóra HE-vel érdemes lőni. -
Plata #1477 Igen közben felkúszott a szám. -
DantesHUN #1476 A szerver szerint 560-an vannak jelenleg