23024

A Wargaming új MMO játéka
-
Nazarov77 #1715 Hát meg a zárt/open béták 80%ából kiindulva :)
Általában így megy, kivéve ha direkt béta állapotba tartanak valamit, hogy legyen mire hivatkozni de már lehet fizetni a játékért és nem wipeolják. -
DantesHUN #1714 Persze, sőt több wipe is lesz még biztosan , a Wot-ból kiindulva. -
Megígértem magamnak, ha kapok hozzáférést a zárt bétához, akkor ott leszek és alkotom a "tömeget", amikor csak tehetem. Nos, kaptam hozzáférést. -
Nazarov77 #1712 Nekem is nagyon tetszik a játék, de én azért nem játszok vele sokat mert megjelenés előtt úgyis wipeolva lesznek az accountok és 0ról kell kezdeni, arra jó ez most, hogy kipróbáljam és elsajátítsam az alapokat játékmechanikai szempontból meg tapasztalatszerzés, de nem fogok nagy tiereket grindolni. -
Kár lenne érte. Az elmúlt napokban - a hibái ellenére is - határozottan megkedveltem. -
DantesHUN #1710 Például most csak 500-an vannak. Nem csoda különben, sokan eleve megunják a hajózást. A Wot-ból szabadult egy bitieseknek túl bonyolult. A hajózás rajongóinak túl egyszerű. A kaotikus sebzés rendszer, a bugos dolgok, a kiherélt, és élvezhetetlen hordozók, a torpedó spam meg elriasztja a maradékot. Jó ideje mondogatom, hogy ha ezekt nem teszik rendbe ez hatalmasat fog bukn, de hát, a WG-nél másképp gondolják -
na tegnap sikerült tesztelni az ütközésmodellt is. illetve annak hiányát. 3\4 hps kongoval gondoltam átmegyek egy pár ezer hps kawachint de szépen elpukkantunk mindketten. következő csatában hasonló felállásnál egy crusier rammolt le majdnem full hpról :D -
Sajnos kezd megfogyatkozni a játékos létszám. Pedig elég élvezetes csatákat lehet menni. A rossz csatákból meg lehet tanulni. -
DantesHUN #1707 Aon gondolkodtam, hogy lehet meg valakinek az Atlanta. Ha valaki a nerf után maximum kapható gold-ot kapott, akkor se elég rá. Lehet valami másmódon hozzájutni? -
DantesHUN #1706 Hát ez már csak ilyen, és ezen nem is akarnak változtatni -
kailee #1705 hát a destrók ból most lett elegem. nem elég hogy fossák a torpedót de még láthatatlanok is. 18kmere ellátok és azon belül nem volt destro de a torpedói már ott voltak mellettem -
DantesHUN #1704 Mert jól működik az MM. Jó oké, a kezdet kezdetén a WoT is ilyen volt. -
Plata #1703 Azt sem értem hogy miért rak be 3-4 szintel nagyobb hajók közé néha. -
Plata #1702 Én tegnap voltam teszt alany.Meg lett a 4-es Battleship,bementem csatába,t7 hajók közé,barom destoyer csapattárs megsorozott torpedókkal így ki is lett próbálva milyen az ha közelről telibe nyom egy gyökér.
-
Ninju #1701 Van training csata is. Nem kell éles csatába bemenni.
-
Dagohun74 #1700 Ez a tesztelés dolog érdekesen hangzik, főleg hogy a csapat társak mit fognak hozzá szólni. Egyébként benne lennék. 
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.03.18. 11:46:39 -
DantesHUN #1699 Hát azt megkell hagyni, azért igen szépek és részletesek a hajók. -
-
lehetne tesztelgetni a rendszert,elvileg azért is vagyunk. divisionban bemenni csatára egymás mellé hajózni és tesztelgetni melyik lövedék hol mit sebez. nyilván fognak anyázni a csapatból hogy egymást lövitek de hát tesztelésről lenne szó :D -
DantesHUN #1696 Időnként szerintem ez után is hívnak be embereket. -
Plata #1695 Ok,de ha voltál alfa teszt hétvégén akkor már be is kerültél.Ha nem akkor majd csak akkor ha lesz nyitott béta,talán a nyáron vagy ősszel? -
Toweliee #1694 Légyszives szóljatok ha be lehet kerülni :) -
Plata #1693 Nem is tudtam hogy van magyar chat. -
DantesHUN #1692 Azt hiszem az elmúlt hónapokban elég kört mentem, hogy megtudjam ítélni. Elhiszem hogy elméletben van egy rendszer. Még azt is elhiszem ennek így kéne működnie. De a gyakorlatban nem működik. Lehet szar eléve az egész. Lehet azért mert még nincs kész. De nem működik se jól se átláthatóan. Két hete !!! még sokkal kevesebbett sebzett az AP. Azóta feltekerték, hogy nagyobb eséllyel sebezzen.Akkor meg milyen rendszer van benne? Egy biztos dolog van benne a random. Aminek az értéke jelenleg ismeretlen. -
Azért van benne rendszer bőven. Óriási a random faktor (ami szerintem bizonyos fokig érthető), de abban még sosem csalódtam, amikor egy kilométerről megsoroztam ap-vel a felépítményt. A tényleges hp-beli sebzésen kívül rengeteget számít még a modulok kiütése is, és amit észrevettem, az az, hogy a legkevesebbet általában a hajótest vízvonal feletti részén sebzik a lövedékek. Ez általában akkor a legfájóbb, amikor közelharcban csatahajóval kitárazok egy cirkáló felépítményére, de a távolság hirtelen mellé becslése miatt túl alacsonyan csapódnak be a lövedékek, ami sebez kétezret, de neki lesz szabad fél perce torpedózni meg szétlőni.
Nem azt mondom hogy nincsenek benne érthetetlen esetek, de azért messze nem olyan súlyos a helyzet, mint ahogy azt lényegében oldalak óta folyamatosan írod :D -
DantesHUN #1690 Egy fenét számít. Én is azt hittem, sokáig, de nem. Ja, számít hl találod el? Akkor a hajóm hátsó ,sarkát" miért trafálta telibe az AP és sebzett maxot? Na?
Vagy. Ugyanolyan haj ó mint az enyém, ugyanolyan távolságból, szögből, ugyanoda lövök. Neki sebez, nekem nem. De van hogy fordítva.
Vagy nagyon messziről rálövök, gondoltam feleslegesen AP-vel csak a másik hajó felépítményre látok szemből! és maxos sebez. Majd utána, jóval közelebről, komplett oldal sortűz egy hajóba: semmi.
ez csak duma, hogy így meg úgy meg szög meg távolság meg hol találod el. Teljesen random, semmi más nincs, csak egy random szorzó.
Semmilyen wot add-on nem használtam különben meg.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.17. 20:02:34 -
Dagohun74 #1689 Hát nem tudom biztos számit. De valahogy akkor is random az egész. HE, AP hol ez hol az sebezz. -
Dagohun74 #1688 Legjobb meccsem szerintem a mai nap.
-
kailee #1687 számít hogy hol találod el nem mindegy, hogy hajó test, torony vagy fedélzet egyebek. gránát raktárat üzemanyag cellát stb ha oldalt találod el olyan szögbe a páncélt sebezhetsz 260 at . ha úgy hogy átmegy rajta akkor 10 ezret is. sok tényező van amitől számít csak max nem látod át annyira. hozzá szoktatok a wot addonokhoz ami megmutatja mi hol van. utána kell néz interneten hogy néz ki a hajó, mi hol helyezkedik el, aztán majd tudjátok mit mért sebez -
twi452 #1686 ezek a dd-k tényleg elkúrják az ember napját :D
most is bejött egy szakasz ezekkel a torpedófosókkal és gyakorlatilag nem volt hova menekülni -
Tudom, hogy olyan szakasz van, csak nem nagyon volt rá jelentkező, amikor múltkor én is kérdeztem. :D -
DantesHUN #1684 Ha egyszer a sebzés rendszert megcsinálnák, én minden más hibáját már elnézném. De hogy megint: három csata cirkálóval : 40 ezer sebzést lövik AP-vel. Csatahajóval szintén.
Utolsó előtti csata a Mogami-ból két sortűzzel ki lő egy Aoba. AP...én direkt HE-vel lőttem rá, gondoltam innen nem sebezne...de.
Csatahajóval utolsó: 260 sebzés egy találattal. fél órával korábban 10. ezer egy találattal. Nagyszerű. -
Dagohun74 #1683 Nem igaz nem birok nyerni. Ez valami orosz betegség mint a WoT-ba mind a WT-be, egyik nap mint az álom ugy megy, másnap rémálom. -
Dagohun74 #1682 Van szakasz. division vagy mi a neve.
-
Engem mijki néven megtalálsz. Ha épp online leszek, írj rám és platoonozhatunk :) -
Scharnhorst #1680 Pedig szívesen játszanék platoonba. A két magyar channelszoba kong az ürességtől vagy ha véletlen ír valaki akkor arra sincs nagyon válasz. :D -
Még nem igazán vannak platoonok WoWs-ban. :) -
Plata #1678 Nem is néztem meg,gondolhatod mennyi kedvem volt megvárni a csata végét. -
Scharnhorst #1677 Nincs valami ts ahol összegyűlnek akik játszanak? -
DantesHUN #1676 Csatavégi összesítésben kiírja mivel sebeztek. De biztos AP volt amiben az a érdekes, elvileg nem kéne egy rombolót az AP-nek sebeznie, mivel azon semmi páncél.