23024

A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #3156 Ráküldtem a torpedóvetőimet az ellenséges csatahajra, erre fogták magukat és lementek a térképről. Nem is jöttek vissza. Valakinél van kölcsön keksz? Megjutalmaznám vele a WG-t. -
Plata #3155 Én az amerikai destroyert szeretném,ha használhatóbb lenne.
Gyors fordulékony,de a lő távja és az újra töltési ideje nagyon rossz.
Hetes szintű amcsi destroyer 6.4 kilóméterről hatékony,a japán 5-ös már 10 kilóméterról halálos,és gyorsabban is tölt. -
DantesHUN #3154 az USA ág miatt mindenki azokat húzza, és egyébként is, népszerűbbek sok játékosnál. -
Darun #3153 Tegnap estefelé volt 3 CV, 112 BB, 5 cruiser és 1 (!!!) destroyer. Még hogy senki nem játszik csatahajóval :D -
Plata #3152 31 carrier,84 bb 8 cruiser 2 destro. 
Épp most. -
kissssss #3151 ez nekem is feltűnt, tegnap volt hogy 46 BB is várakozott a sorára hogy bekerüljön egy csatába. -
kailee #3150 Bárki nézheti az is akinek nincs az is akinek van beta kulcsa most. Szimplán azért érdemes csak nézni hogy el lehet lesni egymástól trükköket taktikát, ha akar az ember, ha nem nem, nem kötelező nézni :)
-
Plata #3149 Sosem értettem minek nézni videót arról más hogyan játszik,ha magam is megtehetem. -
Plata #3148 Tegnap alig volt hordozó ma meg marha sok,tegnap 1 csatában jó ha volt 1 vagy 2,most 4-5.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.16. 10:32:53 -
kailee #3147 Akit érdekel esetleg most streamelek kicsit. http://www.twitch.tv/kaileemester/
Többnyire amagi lesz középontban
-
Plata #3146 Vicces a lőtávolság különbség,Fuso-val ha távolt maradok az ellenségtől durván megtudom őket szórni.
Volt hogy 17 kilóméterről durván be mákoltam amcsi hajót,és rommá sikerült lőni.
Ez most egész jó taktika. -
Dewri #3145 New York 15,6 km/49100 hp, emellett a Kongo 21,5 km/54100 hp ugyanazon a szinten, tier5-ben... Fuso 21,9, New Mexico 14,9 (!!!!!) hatos szinten... Nagato 65ezer hp, 20,5 km, Colorado 50100 hp, 16,7 km, hetes szinten... Szóval az amcsiknak van egy kis hátrányuk, dacára a 406 mm ágyúiknak... -
Plata #3144 Lag ide vagy oda egész jó csatát mentem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #3143 Igen,nekem is.
Sőt néha a tenger fura egy kicsit,mintha hibás lenne a becsapódások helyén a tenger animációja.
40 és 160 közt ugrál ping.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.15. 22:26:41 -
Sziasztok!
Nektek is laggol a játék, vagy csak nekem? Délután is idegesítő volt, most viszont már játszhatatlanná teszi a játékot. 50-60-ról egyszer csak felugrik 100-120 fölé, főleg mikor lőni szeretnék. WoTtal egyéb online játékkal semmi gond.
Állítólag túlterhelt a szerver, bár ki tudja. -
World of Tanks al játszottál? Ez olyan mint a szerszám készlet vagy kóla vagy csoki. Szóval van ilyen cuccod, beviszed csatára ha elnyomod akkor aktiválódok. Abban a csatában kifejti a hatását. Ha vége a csatának következő csatában már nem lesz bent. -
DantesHUN #3140 Tehát megmaradnak, ha felteszem a hajóra? Bocs, nekem ez zavaros. Kaptam 10 db zászlót. Ha felteszem megmarad, amíg nem el nem adom a hajót, viszont gondolom gold-ért meg átlehetne pakolni, hasonlóan a felszerelésekhez? -
DantesHUN #3139 Nézd meg a New Mexico-t, például. 14,9. -
Darun #3138 A Carolina-nak 11 km felett van a lőtávja, a Kawachinak meg 10 alatt. Az hol jobb?
-
Darun #3137 Elvileg egyszer használatosak. -
DantesHUN #3136 Az mit jelent? Azt értem mire kapjuk, csak nem világos meddig. -
Elvileg ezek ilyen USE olós cuccok. -
DantesHUN #3134 Wáháhá. 100 k Nagato-val, azt hittem beszarok, olyan nehéz csata volt. 2 kill, egy New York, és egy Fuso. Szó szerint vért izzadtam, de ez jó volt.
Kaptam zászlót is, de meddig marad fenn? Örökre, egy nap, egy hét, egy csata? Mert ma már több körre nincs időm, és lehet holnap se.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.05.15. 20:14:05 -
Lehet mondani bármit a wargamingre de a support az korrekt. Írtam nekik tegnap egy levelet hogy véletlenül rossz régióba regisztráltam be a béta kulcsomat és mivel NA lett a régió ezért hatalmas a latency-m. Elkérték a kódot. Majd most jött a válasz hogy aktiválták számomra az EU hozzáférést 
-
DantesHUN #3132 Istenem...ki volt az a fasz, aki szerint ez a keresztbe kasul X térkép jó ötlet? Ez kinek volt az ötlete? Ez borzalmas. Mindig ugyanaz van. minden irányból ellenfél vesz körbe. A csapattársak össze-vissza csalinkáznak, és minden irányból bekerítenek minket. Egyszerűen senki nem érti merre menjen, és csak szarakodnak.
-
kissssss #3131 na sikerült nekem is frissíteni a játékot.... instant beaktiválta a pém accot az átkozott, most álljak neki grindelni ahhh. -
DantesHUN #3130 Az nem baj, de az tuti hogy sokan hiányolják, és ezt nyíltan írják a fórumon, játék közben chat-en. -
StrikeFor #3129 a 2 első USA Battleship eléggé eldobott ködarab,nulla lőtáv,lassú,lassú töltés......oké viszonylag jól fordul...és? -
tutyimutyi2 #3128 igen csak hát eme agyi szintre sokan nem jutnak el, volt már olyan hogy amcsi destroyer hátulról eleresztett asszem 6 torpedót olyan irányba ahol hárman is harcoltunk az ellenséggel természetesen szűk helyen és lett is neki egy triple kill-e aztán még ő volt felháborodva hogy miért nem bírtuk kikerülni a torpedóit
-
StrikeFor #3127 szerintem most eltűnt az AIM BOt.....nincsenek ilyen csodagyerekek 2 napja még tömve volt velük a játék -
DantesHUN #3126 És ha valaki be megy a torpedó útjába, amikor ellőtted nem volt ott senki, de a csapattárs belemászik? Akkor a óvatlansága miatt szívsz te is. Jó ötlet. -
DantesHUN #3125 Mégjobb: annyira tilos az aimbot, hogy nyíltan kérdezgetik a fórumon...mekkora vicc kategória már. -
Jacktor #3124 Ezért nem lövünk torpedót olyan irányba, ahol esélye van annak, hogy csapattársat találjon... -
DantesHUN #3123 Hát ez aztán jó nagy marhaság. -
tutyimutyi2 #3122 azé az a friendly fire-se lehet rossz hogy ami sebzést okozol csapattársnak azt te is megkapod, kilövöd a torpedóidat aztán valameik nyomorék meg bemegy a torpedó utjába és ha destoyerrel vagy akkor már meg is haltál
-
Awakening #3121 Szia Crossy, csináljunk hajós HPTS-t. :) -
StrikeFor #3120 miért nem takarodik az összes majom az anyukájába aki kezdés után megindul a map szélére és ott veri a faxát és nem csinál semmit a játék 2/3-ban majd mikor a maroknyi valóban játszó játékost lemészárolnak akkor megindulnak a 2 perces végjátékra a semmire.............?!?!?!?! milyen majomagyu balfax jóska találta ki ezt a baromságot? -
crossy104 #3119 Megoldva.: Már jön le a játék. Köszi mindenkinek. -
crossy104 #3118 Kulcs már nincs. Viszont mindegyik hajónál irja hogy CBT open. Gondolom akkor kulcsot ad.
Más. A prém hajók közül melyiket éri meg megvenni?
Utoljára szerkesztette: crossy104, 2015.05.15. 14:17:27 -
crossy104 #3117 Köszönöm mindenkinek.