23018

A Wargaming új MMO játéka
-
seepheeerd #3830 Az Iowa IX én is arra gyúrok... az Iowa osztály évtizedek óta a kedvenc osztályom...
(6000 kell a Norh Carolinához :)) -
ikarus44 #3829 Nem a North Carolina? Az Iowa T9-es. -
StrikeFor #3828 jaj nagyon szép! alig várom,de én most a T8-as IOWA osztályú Battleshipre vagyok ráizgulva még ha szopatom is majd magam vele,mert semmire nem jó egy BS -
majd a des moines ami ugyanez t10ben :D -
seepheeerd #3826 Most hirtelen egy csomó modul és hajó (az csak tierVII-ig nálam a csatahajó ágon) félárú cimkét kapott :) -
DantesHUN #3825 És mióta mondom már ugyanezt? Sokkal veszélyesebb mint bármi. Nem egy hordozótól, vagy rombolótól kell félni, hanem ettől. -
StrikeFor #3824 de b+ ilyen hajót!! 8 másodpercenként tölti a 4x3-as ágyukat amik gyújtanak és kegyetlenül pontosak, a légvédelme kegyetlen, kurva gyors--én boostoltam is a gyorsulását és olyat fordul,hogy iszonyat......szerintem a játék legdurvább hajója -
kissssss #3823
az szép....
-
StrikeFor #3822 Őőőőő hellószia............szerintem itt valami nagyon el van baszva,mondom ezt annak ellenére,hogy ezzel így lehet játszani
-
Toweliee #3821 Eddigi legizgalmasabb köröm, 2mp volt hátra a csatából mikor kilőttem az utolsót.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Toweliee #3820 Megoldódott, dx hiba volt. -
Toweliee #3819 Sziasztok, segítségeteket kérem. Feltelepítettem egy új gépre a WOWS-t, launcherrel mindennel, de indításnál ez az üzenet fogad. Mit kell csinálnom?
-
Lokker #3818 Azért ami a bétáért járt kis röppentyű az nem volt olyan vacak, jól bírta a strapát és mindig volt vele 3-4 killem -
DantesHUN #3817 Annyival mint a Wyoming. Amúgy honnan tudjuk? -
Plata #3816 WoWp-ben t2-3 vackokat adtak.Elég használhatatlan szutykok,szerintem. -
tutyimutyi2 #3815 vajon mekkora a lőtávval fog rendelkezni az a 4-es ajándéknak?
egyébként kár hogy itt összesen adnak 1 tankot, wowp-ben adtak 3-at is de a játék szar. -
Jacktor #3814 Jól érzed :) -
Mondjuk én azt nem értem, hogy ennek az üzenetnek mi volt az értelme. Az ázsiai szerverre kiírták, hogy wipe hamarosan, az eu oldalra meg kitették, hogy majd a wipe után megkapjuk az Arkanssas-t, de a wipe az még nagyon messze van. Akkor most hamarosan vagy még messze van? Vagy a kínaiaknál hamarabb lesz nyílt béta? Némi fejetlenséget érzek a fejlesztők részéről. -
DantesHUN #3812 Nem baj ,hogy csak 50 csata, csak mondjuk esetleg csinálhatták volna úgy 50 csatra: jár érte tier 3-as kis romboló
100 csata: tier 5-ös cirkáló 300 csata: csatahajó. Jutalmazhatnák jobban, aki többet ment. De jól van ez így. -
Annak olcsó aki bent van ... -
kissssss #3810 örülj neki hogy csak ennyi, war thunderban 1000 killt kellet összehozni 1 hét alatt és akkor is csak esélyekért játszott az ember... nem pedig biztosra, 50 killenként egy ládanyitás én megcsináltam 850-ig(17láda) és talán ha egyszer voltam a közelében a T2 prém tanknak.
itt meg majdnem ingyen adják.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.06.11. 15:59:23 -
DantesHUN #3809 Amúgy nagyon olcsón adják a jutalom hajót. 50 csata? Az eléggé semmi. -
Jacktor #3808 Ahamm. A WG egy (azaz 1) darab, semmibe nem kerülő béta kulcsot nem volt képes adni nekem hónapokig a wows-hoz (akkor még nem volt pre-order csomag), pedig több admin is hitegetett róla utána levélben (miután elküldtem az oldal referenciáit). Akkor szerinted mennyi az esély arra hogy a gamekapocs.hu/szerző akár egy fillért is kapott azért hogy így írja meg a cikket ahogy? Ne vicceljünk már...
OBT-Release: Kiemelném, hogy sehol nincs biztosra írva az, hogy nem lesz wipe az OBT után. Mindenhol csak "valószínűleg/előreláthatóan/terveink szerint" van. Ettől függetlenül a mostani álláspont az hogy nem lesz. Reménykedjünk.
Wipe:
1. Pénzért vett (pre-order) prém hajók: Visszakapod őket
2. Pénzért vett (pre-order) arany: Visszakapod mindet, akár elköltötted, akár nem.
3. A játékban, aranyért vett prémium hajók: törölve lesznek, de az árukat aranyban visszakapod (lásd 2-es pont)
CBT account adatok törlése (wipe) hamarosan + CBT jutalmak -
A hivatalos válasz a fejlesztők részéről az, hogy új nemzet csak az OBT után jön. Először a ruszkik aztán a németek és angolok. -
DantesHUN #3806 Ne félj, jönnek azok hamar, pedig nekem nem hiányoznak. Inkább az angolok, de ruszki, német lesz a sorrend. -
Plata #3805 Engem most az érdekel mikor kerülnek be új nemzetek.Még ruszki hajó sincs,pedig ruszki játék. -
DantesHUN #3804 Engem igen, és nem azért mert ,,német hajó%!!!!!444" hanem mert gondolom t8-as prémium lesz, és tier 8-as prémiumok a legjobbak. Bár ettől még lehet nem adok érte pénzt, csak érdekel. -
Plata #3803 Bismarck engem csöppet sem izgat,de valami érdekes prém hajó biztos lesz. -
DantesHUN #3802 Na és ha OBT-re bekerül a Bismarck, mondjuk, tier 8-ba? Azért az elgondolkodtató. -
Plata #3801 Nem én nem veszek prém hajót,majd ha kijön a játék,figyeld meg ha már rendesen kiadják sokkal jobb prém hajókat fognak kiadni.WoT-ban és WoWp-ben is ez volt,a túl korán megvett prém tank vagy repülő gyönge vacak az újabbakhoz képest,és bénább is. -
Plata #3800 Ha OBT-ben vásárolsz pénzért vackokat az megmarad,ha jól értem.De nem az elért hajók és a többi.Ha veszel aranyért vagy mi a szarért hajót az meg fog maradni.De más nem igazán. -
A jelenlegi darabokból nekem egyik sem jön be igazán (ok talán a Kitakami) úgyhogy én még várok vele. Ha a Bismarck kijön akkor azt lehet megvenném. -
DantesHUN #3798 Aha, oké. Ha írták akkor rendben,. akkor megmarad mégis.
Viszont ha így van, és OBT-re megy a játék, vesztek-e prém hajót?
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.11. 13:35:54 -
Akkor olvasd el ezt a topikot légyszíves és azon belül a 26-os hozzászólást. -
Kurfürst #3796 Ezek szerint már van rendesen szimulált páncélvastagság, páncélelrendezés?
Bocs ha hülye a kérdés, csak néha nézek rá a topicra, hogy hogyan fejlődik, érdemes-e majd open bétában ránézni stb. -
Plata #3795 Naná hogy lesz,és a jutalmad majd attól függ mennyit játszottál vele. -
Plata #3794 OBT után is lesz,WoT és WoWp-ben is volt. -
DantesHUN #3793 Nem-e? Az mindig van. A Wot és a repülős rész nél is volt, OBT végén. Szerintem lesz. -
Nem lesz OBT után wipe. Csak a zárt béta befejeztével lesz egyszer. -
DantesHUN #3791 Ha megmaradna OBT után is, csak ügye nullázott eredménnyel, és nulla XP-vel, végülis nem rossz.