23024
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Hexex86 #3876
    Ehh...de :) :)
  • Lokker
    Csak nem humble bundle? :)
  • DantesHUN
    Ötszöt egymás után adta be. Minden alkalommal ugyan az volt. Két irányből lőttek. Teljesen mindegy merre megyek: bukta. Középen? Akkor jobbról-balról vesznek tűz alá.
    Ha valamelyik irányba elmegyek, akkor a másik oldalról jövő hajók hátba támadnak, plusz a középen átrohanó rombolók.
  • Dewri
    Nem is tudom. Nálam működött az, hogy elindultam az egyik irányba. Aztán ha valami jött szemből, akkor vissza. Legtöbbször az volt a gondom ezen a pályán, hogy erősebb ellenfeleket adott be, azok ellen már késő volt visszafordulni, úgyis szétszedtek. Van azért sziget is rajta, fedezéknek.

Persze nekem se a kedvenc pályám, de az erősebb ellenfelek, a nullát sebző fullos sorozatok, a hordozó repülőhordái és az agyhalott csapat nagyobb és pályafüggetlen problémák, azok jobban zavarnak...
  • DantesHUN
    Na jó. Ezzel eldőlt, ez a buzi, kibaszott rakás pudvás fos, keresztbe X pálya...ha berak, kapásból kilépek. Értelmetlen. Az egész. Teljesen felesleges idegeskedni és kínlódni rajta. Minden égtájról mindennel lőnek, és eltelt 2-3 perc. Ez teljesen használhatatlan. és megint oda tesz be. Annyira beteges ez pálya.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.06.17. 17:51:46
  • Hexex86 #3871
    Sajnos nem cserélik ki. :/
  • seepheeerd
    Kezd tele lenni a hócipőm a cirkálókkal...
  • seepheeerd
    Bombázóval hátulról:
    - a hajó haladási irányában közelítesz
    - a hajó elé klikkelsz, mintha oda szeretnél repülni
    - amikor megfelelően közel kerültél, akkor lenyomva tartod az Alt billentyűt és a megjelenő célzó oválist (zöld ellipszoid szerűség) a hajó elé helyezed
    - addig módosítgatsz, míg a repülőd majdnem eléri a szaggatott köt, és ekkor lenyomod a bal egérgombot
    Nagyon fontos, hogy a géped a támadás előtt NE repüljön be a szaggatott körön belülre, mert akkor nem fog támadni...
    Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.06.16. 22:51:34
  • Hexex86 #3868
    Ok. megpróbálom. :)
  • horika
    írj ticketet a supportnak, van hogy kicserélik EU-sra
  • tutyimutyi2
    tudod ez az a original wg elgondolás szar pályát beraknak a játékukba mint pl ez az x alakú ami meg jó pálya (legalábbis szerintem) azt meg kiveszik mint pl wot-ból a dragon ridge nevűt.
  • Hexex86 #3865
    Üdvözletem!
    Sajnos egy NA-hoz való kulcsom van.
    Valaki esetleg elcserélné velem valamilyen másik kulcsra? :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Wildstar Standard Edition is hozzácsapok ha valakit érdekel és valami jó kis kulcsot adna érte. ;)

Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2015.06.16. 17:20:28
  • DantesHUN
    Annyira nem értem, mi volt az elgondolás, hogy ez jó lesz. És miért nem veszik ki? Van akiknek tetszik?
  • StrikeFor
    könyörgöm árulja el valaki mi a faxért megy szinte mindenki egymás picsájában ,együtt ,egyetlen kibebaxott fölösleges Object felé vagy a semmi közepére,illetve a map szélére??????????????? MI A PICSA A TERVÜK????????? MINDEN KIBAXOTT JÁTÉKOT BUKOK AMIKOR ILYEN AGYATLAN BARMOK VANNAK A CSAPATBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elnézést,de napok óta ez megy
  • Pluskast
    Az a pálya egy ótvar, ganéj, fos, hulladék, gőzölgő szarkupac. Akik csinálták előszór letépném mind a 10 ujjukról egyenként a körmüket utána kiherélném őket és a végén kerékbe törném őket. Ilyen pálya elkészítéséért lassú és kínszenvedésekkel teli halált kívánok nekik!
  • StrikeFor
    IVCSI nick-el játszik valaki?
  • DantesHUN
    Mi a fenét szívott, milyen drogot, aki szerint jó ötlet, ha a pályán keresztbe, ilyen X-be van a két csapat?! Így ültek a irodában, benyomtak valami durva anyagot...hallod...Igor baszod...ez de jó ötlet...vagy lehetett ez? Ilyen kretén pályát. Bármerre fordulok, mindig két irányból lőnek. Csatahajók, rombolók, torpedók, minden egyszerre. Se középre, se jobbra se balra nincs értelme menni, ugyanúgy két irányból lőnek.

Jó, biztos lenne ennek értelme ha a csapat használná a fejét.
  • tutyimutyi2
    deh volt ilyen asszem ph3lan egyik streamjében volt hogy ő meg a másik is hordozóval ment volna de nem tudtak bemenni csatába
  • Trucker39
    Története
  • DantesHUN
    Ilyesmi sose volt
  • tutyimutyi2
    nem úgy van hogy 1 szakaszban max 1 hordozó lehet?
  • DantesHUN
    Az SMS Lajta, folyami hadihajó, monitor. Ha minden jól megy, a héten meg is nézem. A Monarchia egyetlen megmaradt hadihajója. Azért eléggé egyedülálló darab.
  • Pluskast
    Erre gondolsz?
  • StrikeFor
    A Parlament előtt milyen hadihajó dekkol?
  • kabel15
    Mondjuk a torpedók sebzése is kevesebb a japánokéhoz képest.
  • Plata
    Hamarabb is van.Ha a 2 torpedó 2 bombázó felállást választod.De azt csak akkor érdemes ha valaki megy veled és hoz vadászokat,különben nagy bukta lehet.
  • kabel15
    Amerikai hordozókkal az a gond hogy csak a 9 es szintűnél van 2 topedó vető szakasz. Egyébként a bombázókat hogy érdemes ráküldeni az ellenfélre? Milyen szögben?
  • Plata
    Bocs figyelmetlen voltam,azt hittem rombolónál kérdezed.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.15. 11:32:29
  • Darun
    Alt gomb.
  • Plata
    Szerintem az a CBT csata szám.
    Sajna nekem alig van most időm játszani,ma is öszvissz 1 csatára tudtam szakítani időt.De az sem lett túl jó.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.15. 11:30:45
  • kabel15
    Igen ez rombolónál így van. De repülőnél?
  • Plata
    Ha váltasz torpedóra nyomd meg még egyszer a torpedó gombot,alapból 3-as gomb a torpedó,ha nyomkodod a 3-ast akkor a szórást állíthatod vele.Közelről a sűrű távolról a ritkást ajánlom.
  • kabel15
    Torpedóvetők (repülő) szórását hogy lehet állítani? Van mikor egész vékony sávban dobják le de van mikor 1/4 kör a szórás.
  • Darun
    Én elhiszem hogy nincs páncél a játékban, de hogy AP feliratú lőszer 310-t sebez az ellenségbe, az azért nem teljesen normális dolog.
  • Darun
    Ezzel csak az a baj, hogy simán összerak egyel magasabb japó hordozóval, és az azokon lévő torpedóvetők meg bombázók úgy lehagyják az amcsi vadászokat, hogy legfeljebb pislogni tudsz majd.
  • zsan666
    Ez engem is érdekelne... Amúgy, ami az adatlapomon van csataszám, az a CBT csaták száma? Piszokul nem emlékszem már...vagy másfél hónapig nem volt gépem, három napja lett kész s ma jutottam el a World of családhoz, újra :S
  • Plata
    Tudom,de a 2 torpedó 2 bombázó öngyilkos felállás ha két carrier van szemben veled,már pedig mostanában szinte mindig 1-2 vagy 2-2 a felállás.
  • Antimat
    Nem tudjátok, az 50 csata csak PvP lehet vagy PvE is beleszámít?
  • kabel15
    Az a baj hogy én a 2 torpedós szakaszt szinte kötelezőnek tartom. Ha csak 1 et küldesz az elől ki mennek.
  • Plata
    Nekem most 2 vadász 1 bombázó 1 torpedó felállás van.Elég jól lehet velük aprítani a japánokat.Épp most voltam egy csatát,igaz sajna közben vagy 5 percig afk voltam mert telefon persze ilyenkor csörög.

Jah utólag kilőttem azt aki engem kilőtt.Ráküldtem a bombázót kilövésem előtt,telibe nyomta.