23018

A Wargaming új MMO játéka
-
seepheeerd #4070 Nekem is ugyanez a tag-em, elvileg a jövő héten még szabad vagyok, nade hogy eljutok-e az Iowa-ig... :) -
Awakening #4069 Hmmm, akkor még nem józanodtak ki a srácok. Addig is japcsi cirkáló ág... :) -
Scharnhorst #4068 Hamarosan jönnek a tomatók? :D :D Szerintem CBT alatt is bőven volt belőlük.
Viszont a WoT-ban is eltűnt az aranyam meg a free xp-m és kiírta, hogy jelenleg nem elérhető.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.06.26. 08:56:41 -
Awakening #4067 Érdemes, valahogy el kell kezdeni... :)
ha valakinek szakasztársra van szüksége ne habozzon írni...
ugyanezen a néven megtalál.
Bétások tartsunk össze, hamarosan úgyis jönnek a tomatók. -
seepheeerd #4066 Én sem látok arany menüt.
Úgy tűnik a csatákat is lenullázták. -
seepheeerd #4065 Az kemény :D
Nem tudom, sajna tegnap jöttünk meg nyaralásból, nem volt net az utóbbi hétben (csak kis lopott a szomszéd panzióból, de az semmire nem volt elég) így semmit sem tudok, csak amit itt olvasgattam. -
Awakening #4064 Ki tudja, sztem délutánra kiderül. Így elég gáz, prém hajók sehol, arany nélkül nem is vehetek. aranyat sem lehet venni, az sem működik. -
Scharnhorst #4063 Még ha korán kelnék :D Éjszakai műszak után most értem nemrég haza.
Viszont érdekes, hogy se prém hajók, se arany megosztás. Érdemes elkezdeni így? :D
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.06.26. 08:47:46 -
seepheeerd #4062 Addig Diablo :D -
Akkor azt lehet csak az open béta - kor kapjuk meg ?
Mire fel kapták annyi kreditet ???
Utoljára szerkesztette: sith7, 2015.06.26. 08:46:24 -
Awakening #4060 Arkansas beta van meg+ 2db 7 skilles kapitány+2300000kredit+3000 free XP.
A 3db prém hajóm(sims+yubari+gremi) sehol. -
seepheeerd #4059 Ki korán kel... :)
-
Awakening #4058 vannak gondok... a prém hajók sehol, arany sehol...
-
Scharnhorst #4057 Nekem sikerült belépnem.
Wipe megvolt, wotos arany nem látszódik.
Kb. 370 CBT-s csatával 5 skilles kapitányt kaptam.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.06.26. 08:42:53 -
seepheeerd #4056 Updating... 2840MB... -
Tudom, majd ha lesz
Én 18:00 előtt nem kerülök gépközelbe, azért kérdeztem
-
Jelenleg nincs szerver. -
Akinek megvolt a patch, legyen kedves írja le, mi a helyzet
wipe volt / nem , wot prém napok + arany látszódik - e stb.
-
Lokker #4052 Nah tessék barátok átcsábítani és szakaszban menni akkor 2 cruiserrel és bedaráltok mindenkit. :) -
kailee #4051 nekem az izumoval sose sikerül ilyen többnyire mindig vesztek de azzal még 15k-s sebzés is ritkaság nálam criticalba. épp hogy elérem a 6000-ret. pedig kivan fejlesztve kapitánnyal együtt. -
StrikeFor #4050 vicces amúgy,hogy a játékosok 90%-a egymás seggében képes csak játszani.....én elmentem D-hez és megújjaztam 3 hajót egyedül :P
ma egyetlen egyszer volt 2 jó arc Cruiseres srác akik felajánlották,hogy fedeznek...végigdaráltuk velük az ellenséget
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.25. 22:26:01 -
Dewri #4049 Sajnos ez várható volt. És szerintem a csaták bevétele is ennek megfelelően fog változni, az is a felére esik majd vissza minimum az én tippem szerint... Megszűnnek az ilyen 3-400ezer kredites körök... -
StrikeFor #4048 i miss u :((((((((((
-
StrikeFor #4047 na megvan a 4 :P támadni!támadni!támadni! :)
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.25. 18:11:25 -
StrikeFor #4046 és meg is van az eredménye :) 3 kill lett volna ,de leninjázta egy Cruiser
"defended base" mutatja,hogy egyszerűen kizavartam az ellenséget a bázisokról :D
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.25. 17:33:39 -
StrikeFor #4045 amúgy nem tudom mennyire okos dolog,de az IOWA-val kegyetlenül agresszív módon játszom....úgy fosnak tőle mint a tűztől ezért menekülnek :P és folyamatosan én vagyok jobb lövész pozícióban! ráadásul a masszív frontline-ba való berongyolásommal az ellenfél is szétesik és szétribben ,emiatt a csapatomnak is egyszerűbb a dolga! áááá kurvajó ez IOWA ! csak megy és darál :) -
StrikeFor #4044 valaki írja le a CAp barmoknak,hogy szart se kapnak ha 2 perc alatt eltickelik a CAP pontot.......ennyire nem lehetnek agyatlan balfaxok,hogy a valós játék helyett várnak 5 percet,hogy egy 2 perces menetben egyetlen lövés vagy manőver nélkül véget vessenek a meccsnek -
DantesHUN #4043 Nagyon jól hangzik. Vagyis hát inkább szarul hangzik...de hát free to play. Vagy inkább fizess rohadt sokat...aztán play. -
StrikeFor #4042 hát ez elég szar :S -
tutyimutyi2 #4041 Gazdasási változások
Az egységesített prémium fiókok első szakaszában a tech tree-ben történő előrehaladás lehetősége összhangba kerül a másik két játékkal. Észre fogjátok venni, hogy növekednek az XP és kredit költségek a hajóknál és moduloknál is (2-3,5x-esére)!!!
-
Dagohun74 #4040 https://www.youtube.com/watch?v=Pk4Ln7cOTXU
Itt egy remek kis WoWs clone. Nem rossz. -
ok, így legyen -
Nem abban a topikban olvastam. Kerestem de nem találtam. -
Jacktor #4037 Ezt gondolom nem erre a kommentre alapozod... -
Jacktor #4036 Nyilván direkt kapunk kis előnyt, hogy az OBT induláskor lehetőleg inkább egymást gyepáljuk már magasabb tierben és ne az újakat kicsiben :)
Első nap:
- 10v10 Sims csaták
- 10v10 Jubari/Gremyashchy csaták
- és a többiek -
Mondom! Jövő hét kedd, azaz június 30. Ennyi előnyt kapnak azok akik részt vettek a zárt bétában. -
Dewri #4034 Na de az a kérdés, hogy mikor lesz OBT? Mert ha még hónapokat várnak, akkor az igazi kockák ugyanúgy fölhúzzák magukat tier8+-ra, tehát mit sem ért a mostani wipe... -
Nem lesz újabb wipe. 37-es hozzászólást olvasd el. -
Én csak azt szeretném tudni 100 % - ra, hogy ha holnap lesz wipe, akkor utána már nem lesz több wipe ... Semmi kedvem hetente újrakezdeni az egész fejlesztést
-
Jacktor #4031 Ja ok. Az ott linkelt linken csak egy "szerintem" kommentben írták hogy jövő hétfő/kedd, szóval bármikor lehet.