23024
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • StrikeFor
    60-70 meccs és megvan a kövi hajó :D :D
  • Pares
    Frissítsd a drivereket. Ja, és ha van a Toshibának is valami olyan programja, mint a HP-nak a CoolSense, ami valami módon korlátozza a processzor teljesítményét, hogy ne melegedjen annyira, akkor azt kapcsold ki.
  • TuskoMobile
    Jesszuska ezek a játékok??? epic vigyor Ezek a Játékok régi lejárt lemezek DirectX9!!!
    Lejárt régi api(alkalmazásprogramozási felület) miről beszélsz? ezek nem ismerik a 4 magot kettőt is épp hogy kihajtja WoT konkrétan egy e8400 dualcore-t 2magos cput nem hajtja ki!!!
    Attól hogy hd felbontású textúrákkal próbálták túrbózni amit loptak az ingyen modszerkesztőktől semmi változás nem történt programozásban a wotban 2011-óta csak paraszt vakítás.

Bocsi de az ilyen sötét hsz-eket nem hagyhatom annyiban.

• sith7
    Köszönöm a hsz - ket mindenkinek, este ránézek a laptopra, hogy mi a helyzet
  • seepheeerd
    55-70 fps között ugrál és 30ms a ping
  • seepheeerd
    Win 10:

• seepheeerd
    Nekem a laptopon ezzel fut 50fps körül. Próbáltam magasabbon is, de akkora nagy különbséget nem láttam, most pedig -elvileg ugye- már a program határozza meg a gépet fölmérve a beállításokat:

Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.01. 15:54:26
  • kabel15
    WOT és WOWS-t is 1920x1080 on futtatom minden high on 1-2 dolog ultrán van beállítva és fixen megvan a 60fps (58-62) ugrál. Viszont a WOWS 70-80% terheli a procit míg a WOT csak 40-50% ig megy fel. Fut még közben általában vagy youtube vagy lejátszó programról zene facebook is megy.
    Config: Proci I5 2500
    Ram: 2x4gb 1600mhz
    128gb Samsung Evo 840 ről fut mind a 2 játék.
    Vga: Asus Nvidia 750TI 2gb.

Szóval nálam jól látható, hogy sokkal jobban eszi a procit a WOWS mint a WOT.
  • sith7
    Köszönöm a képet, az alap high szóösszetétel kevert meg ... nem tudtam eldönteni, hogy minden alapon van, vagy high - on

De ezt nem is értem egyébként ... nekem 2 Gb - os a vga, elvileg a processzor is erősebb, és akkor low - on küzdök ...

Szóval amin a wot jól fut, azon ez kiválóan megy...

Akkor nálam valami nagyon nem gömbölyű, mert az 70 - 80 fps között megy ...

Utoljára szerkesztette: sith7, 2015.07.01. 15:49:07
  • Dewri
    Egyébként továbbra se felejtsük el, hogy attól, hogy kinyitják, ez még mindig csak BÉTA fázisú játék, így a különféle grafikai, hang, kifagyásos, stb bugok vidáman előfordulhatnak benne még jó darabig... A szomorú az, hogy a wot is wg játék, nem új, nem béta, mégis nyüzsög a bugoktól, szóval nincsenek nagy elvárásaim itt sem...:(
  • Dewri
    Most megy a pre alfa tesztje, vagy már lezárult, nem is tudom. De még nincs closed béta se. Az se derül ki, hogy ingyenes e, a honlapon van purchase menü, de nem aktív... Mindenesetre nem lenne rossz.
  • Pares
    Mondom, hogy az alap High beállítások, semmit nem változtattam rajta, arról minek tegyek? De mindegy, itt van:
  • Dewri
    Nekem AMD X3 procim van, az 3 magos. A wotot szarrá kell butítani 30 fps-hez (azaz medium beállítások mellett akad pár low és off is), ez meg 52 FPS-el megy úgy, hogy minden medium, csak a távolság kirajzolása high. Szóval amin a wot jól fut, azon ez kiválóan megy...

Asszony 2 magos laptopján már a wot is ultraszarul ment csak, szerintem a 2 magos proci kevés lehet már ezekhez a grafikájú játékokhoz. Azoknak inkább a böngészőalapúak valók, azaz olyanok, amik nem töltenek le 20 gigát, hanem mennek facebook/böngésző alól nulla vagy pár megás telepítéssel. Például a Ground War Tanks nevű kis wot klón (artymentes!), vagy éppen a Drakensang Online (MMO, full magyar, 70 megát szed le...). Ezeknek persze nem olyan a grafikája, mint itt a hajósnak, de nem is zabálják a gépet...
  • seepheeerd
    Prémium nélkül, most:
  • TuskoMobile
    tesztfázisban van még de most lezárták :/ nem tudom mi lesz belőle
    "game will re-open in the near future. "
  • StrikeFor
    a célzással akadnak gondjaid rendesen
  • StrikeFor
    de de PRÉMIUm az a poén!

komolyan kezdek elgondolkozni lehet nem kapom a prémium bónuszt?
  • Dagohun74
    És ez is valami free to play játék?
  • sith7
    Köszönöm a képeket, lehet rosszul fogalmaztam, nem a játékból szerettem volna képet, hanem a menüben lévő grafikai beállítások érdekelnének a settingsben , mi mire van állítva, mi van bepipálva, mi nincs, képfelbontás stb.

Arról tegyél fel légy szives egy képet
  • ikarus44
  • Pares
    Alap High beállítások mellett kb. 30-60 közt ingadozik (elég durván), de folyamatos a kép, egyáltalán nem szaggat, a WoT-nál sokkal jobban fut magasabb beállítások mellett.
  • TuskoMobile
    Ezt ismeritek ez is vmi hajós látom beindult a piac tankok hajók minden kutyafüle már nem csak cod bf fps+wow amivel pénzt tudnak keresni xD
  • ikarus44
    AMD Radeon HD 5800
  • seepheeerd
    Printscreen, kicsit megdoktorozod, aztán pl. ezzel:
    http://tinypic.com/?t=postupload
  • seepheeerd
    90W-os tápegység... na ez a fejlúdés. Az enyémhez 180W-os jár :)
  • ikarus44
    Ti mivel szoktatok képet készíteni? Mert a print screen-elt képet nem engedi feltölteni.
  • seepheeerd
    Erre miért kaptam ilyen sokat vajon?
  • Pares
    Jóvanna, már egy ideje nem figyelem az egyfolytában változó hardverpiacot, nem tudom, hogy mi milyen súlycsoportban van. Amúgy nem értem hogyan mehet magasabb beállítások mellett jobban mint alacsonyakkal.
  • sith7
    Egy képet tölts fel lécci a grafikai beállításokról, mert nekem ezen low/med beállításokkal megy 30-40 fps között ... 1920 * 1080 - ban meg beesik 30 alá is elég sokszor
    Utoljára szerkesztette: sith7, 2015.07.01. 13:53:14
  • kailee
    NA igen de a te laptopod 2-3x nagyobb teljesítményű mint az ővé :) pláne processorba.

Ikarus még a VGA-at nem írtad le milyen. esetleg azt megtudod nézni hogy játék közben a feladatkezelő mit mutat, hogy esetleg háttérbe nem e indul el valami ami leterheli a gépet.
  • Pares
    Csinálj képet játék közben, hogy lássuk az FPS-t meg a pinget. Nekem ezen a laptopon magas beállítások mellett gyönyörűen fut, 15Mbit-es netem van nekem is.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.07.01. 13:37:08
  • ikarus44
    AMD Athlon X2 220/4GB RAM/15Mbites net
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.07.01. 13:22:44
  • seepheeerd
    Működik és a 4-et is ugyanannyiért adja :)
  • seepheeerd
    Milyen paraméterei vannak a gépednek?
    I7/16GB RAM/2GB grafika/SSD a laptopban és 10Mbites nettel itt 20-60fps és 100-300 ping (online filmet néz a barátnőm). Lag néha akad, de játszható.
  • Lokker
    Trükkös? :D
  • seepheeerd
    Fene a trükkös pofájukat! Köszi!
  • ikarus44
    Kipróbáltam alacsony grafikán, még rosszabb lett, most már kb. órákat késik a kép.
  • ikarus44
    Az Fps 50 körül szokott lenni, és a ping is jó szokott lenni, ill. lagg jelző sem szokott lenni. Szerintem csak a videó miatt volt most alacsony, de kipróbálom alacsony grafikán is.
  • kailee
    Én is azt látom hogy az Fps rettentő alacsony. csata jelenetnél 15 FPS alá is megy a folyamatos képhez minimum 22 fps kéne stabilan de az is a legalja. az elfogadható a 30-40 között van. a lag jelző tényleg folyamatosan világít ami az internet kapcsolatot jelzi, hogy túl kevés, vagy töltöttél mellette, vagy sokan használtátok az internetet és kevesebb sávszélesség jutott neked.

A 2 kombinációjánál természetes a furcsa viselkedés :) .Én is azt tudom ajánlani hogy teljesen vegyél le minden grafikát 0ára. és úgy nézd meg mekkora fpsed lesz ha úgy viszonylag nagy számot produkál akkor lehet szórakozni azzal, hogy fentebb állítgatsz mindent és megnézed mennyivel bírja még jól.
  • JethroHUN
    Meg lehet venni azt 22500-ért ezüstért is. Csak a 15 dublon ár mellett a kis nyíllal le kell nyitni a menüt és ott kiválasztani.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.07.01. 12:34:13