23024

A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #4516 Nem játszottál a wottal? Aki onnan jön, az nem lepődik meg az MM baromságain.:) A +2 tieres sorsolás itt is annyit jelent, hogy sokkal több hp és sokkal erősebb ágyúk ellen kell szenvedni...
Nagyobb szinten nyilván rosszabb lesz, nekem pl volt már tier6 ellen tier10 köröm a CBT-n... A japán cirkáló vonalon érdemes menni esetleg, mert azon van torpedó is az ágyú mellé, néha életmentő tud lenni, mert jóval nagyobbat sebez mint az ágyú... -
Dewri #4515 A 244 csatájából 220 hordozóval. Azaz a többiek harcolnak, távol tartják az ellenséget az életük árán, ő meg klikkelget a térkép túlvégéből. Klasszikus arty. Persze nyilván jól csinálja, mert ha sikeresen dolgozik, akkor hasznos tagja a csapatának, de akkor lehetne hasra esni ilyen stattól, ha csatahajóval vagy cirkálóval csinálná meg! Az teljesítmény lenne. Ahogy a wotban is a lilák általában td miatt lilák, senki nem nehéztankkal lesz lila... Szóval stat és stat között is van különbség... -
TuskoMobile #4514 MM meg érdekes akkor csak engem szívat mert pl:T1-es szinten megszokott volt hogy állandóan van T2 de amikor én mentem T2-vel jó ha volt 1x ilyen csatám és ez után csak rosszabb lett 
Szerintem a legnagyobb fun a T1 japán kis hajó ezzel élveztem legjobban a játékot minnél nagyobb annál szarabb a játék hát nem ezt vártam.
Még jó hogy megtartottam egy elit kapitánnyal xD Lehet csak ennyi lesz nekem a wow
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.01. 22:57:48 -
TuskoMobile #4513 "minden nap mindenki a jobb felső sarokba megy kupacolni!"
Jajah ez tényleg qva idegesítő
Engem meg lerak balra
Még új vagyok most kezdtem nem mertem felhozni a témát mert lehet egyedüli eset de mint látom ez arányosan növekszik a hajók magasabb szintjével hát annál hülyébbek mert tier3-tól ezt a viselkedést figyeltem meg és ált legnagyobbak kezdik csinálni
Kis hajómmal mindig kirak a szélre ált.-ban és annyira ügyesen csinálják a pályaszélére futást hogy utol se érem őket xD
persze nincs is sok esélyem utolérni őket mert én+2 társam vagyunk az eledelek általában
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.01. 22:48:29 -
Scharnhorst #4512 Hát erre az emberre nem lehet mit mondani. Alig 165 csata alatt T9-ben játszik (tudom prémmel, de a prémmel nem vásárolta meg a skillt is)
Német pro CV játékos
Stream -
Dewri #4511 Nem hiszem el, hogy emberekkel játszok. Egyszerűen nem lehet igaz, hogy a Big Race pályán, amikor középen van a kör, minden nap mindenki a jobb felső sarokba megy kupacolni!!! Minden nap, mindig jobb felső sarok!!!! Nem bal alsó, nem közép: jobb felső!!!! Nem létezik, hogy minden emberi játékosnak ugyanez a nem létező fosadék "taktikája" van!!
Ahogy az is érdekes, hogy néhány perc alatt ledózerolják a csapatot úgy, hogy 4 hajó marad életben, szemben meg ennyi van kilőve. Ez a wotban elment, mert ott 300-800 hp-s tankok voltak, de itt, ahol 20-40EZER a hp a hajókon és éppen semmit nem sebeznek a hajók, mert el van cseszve a sebzésrendszer, kicsit hülyén jön ki a dolog...
Szóval hozza a tipikus wg játékélményt, alsó szinteken pedig szavam nincs az MM-re, végig saját tier, sehol egy hordozó, gyönyörűen kiegyenlített csapatok, ilyen MM-ért a wotban csak imádkozni lehetett, de egyszerűen nem tudom kivenni a szorzót semmivel, mert minden kör bukta. Természetesen kizárólag az én csapatom idióta, szemben mindenki, még a legalja is egész jól kapja a pontokat. Véletlenül 10ből 8x... Tekintsük meg, hogy a mi halott tier3 amcsi csatahajónk 128 ponttal a lista alján figyel, szemben ugyanez a típus 654 pontos és életben van...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.01. 22:19:26 -
TuskoMobile #4510 Kezdjük el spammelni a fórumot és máris indulhat a flamewar xD -
Pares #4509 Igen, grafikus kártya driver, hivatalosakat a Toshiba oldaláról, esetleg az AMD-től közvetlen, ha nincs váltható AMD+Intel kártya, csak AMD. -
Toweliee #4508 Ha bepipálod ami be van karikázva sárgával akkor nem kell az alt-ot lenyomni, automatikusan kijelzi.
-
ikarus44 #4507 BB az. a BS=Battlecruiser -
Dagohun74 #4506 BS=Battleships. Egyébként igen. -
seepheeerd #4505 A jobb oldalon (a kapitány alatt) van egy sor infó, a legördülő nyilakra kattintva részletes infót kapsz, sőt egyenként meg is mutatja a dolgokat a hajón... -
seepheeerd #4504 Do you mean BB? :D
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.01. 20:47:47 -
A rádiót nézd meg a hajón attól függ. De ha csatában vagy lenyomod az altot és amíg tudod vinni a célkeresztet, addig elviszed és megnézed mit ír. -
kissssss #4502 néhány nappal a wipe előtt new york bb-m teljes oldalsortüzéből legalább 6 darab HE lövedék telibe kapta az egyik ellenséges rombolót és sebzett 850 körül........ szerintem teljesen tökmindegy mivel lösz úgy is RNG fog helyetted dönteni. -
WG szerint? Az jó hogy egy fostos tenryu kiszed Carolinat ágyúval, HE-vel!! 5-6 lövésből... Nevetséges. -
nomiss #4500 azt hol látom hogy mi lőtávja egy ágyunak ? premium hajó által gyüjtött xpt hogy lehet atkonvertalni ? -
DantesHUN #4499 Az. -
Dagohun74 #4498 ok :) Esélytelen a BS most. -
DantesHUN #4497 Elméletileg kicsi , nem páncélozott célpontokra HE, másik csatahajóra AP. Gyakorlatilag meg a fejlesztőket kellene kilőni. -
DantesHUN #4496 Ja, hogy a zárt bétában...meg tier 7-8-ban. Ott még akkor használhatóak voltak. De most nem. -
Dagohun74 #4495 De most komolyan mi a fenével kell a BS-kel lonni? AP vagy HE? -
Colorado, New Carolina. Zárt bétában teszteltem őket és lehetett velük játszani. De mivel nem tartoztak a kedvencek közé ezért most neki sem álltam. Nem mondom 1 szóval sem, hogy a csatahajók most a legjobb hajók a játékban. -
DantesHUN #4493 Melyik nagyobb csatahajó jobb? A Tier IV Arkansas-al végülis egyszer! sikerült jó kört menni, de akkor két másik Arkansas-al harcoltam. Amúgy azzal is elég szívás. A wipe óta meg nagyobb hajóm nincs. (CAT alatt minden meg volt) -
seepheeerd #4492 Amikor Ctrl+X-szel rögzítem a lövegirányt, akkor jó volt, hogy villogott a szálkereszt, egy ideje nem csinálta, most pedig újra látom. Ez nálatok is így volt/van? -
seepheeerd #4491 Hááát... mindenre én sem gondolhatok! :D -
Csak farmolni kéne hozzá ezüstöt is nem? :D -
seepheeerd #4489 Persze hogy nincs senkinek baja vele, mert mind cirkálóra nyergelt :)
Nekem akkor is lesz Iowa-m :D
(azt néztem, ha belogolok de nem csinálok semmit, akkor is kapok 100XP körül, 10 év és meg is lesz a hajó :)))))) -
A nagyobb szintű csatahajók jók. A kicsikkel csak a szívás van. -
Na, most akkor ezt nem értem .... beállítottam mindent high - ra, kivéve az árnyékot, és nem ment 35 fps alá ... -
Milyen driverekre gondolsz ? vga ?
Nem tudok ilyen programról, hogy lenne
-
DantesHUN #4485 Hm. Szóval más sem elégedett a csatahajókkal? Pedig a WG szerint ez így jó. Így is kell maradnia. A hiv fórum se robbant fel, hogy ez így szar...szóval...marad ez . Sőt...mintha még inkább azt láttam volna, hogy egyáltalán semmi baj nincs velük...nagyon is jók így.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.01. 18:45:02 -
seepheeerd #4484 Amagi, 5km-re, van 1100 HP-ja. Oldalát mutatja, full oldalsortűz AP-val, el is fordulok a következő cirkáló felé, erre az Amagi megy tovább, 225 HP-val... na elmennek a búsba. -
Jaj de jó. Belépek első meccs isokaze val. Csapattársam le torpedóz marad 6hp-m erre telibe lő. Persze a mérkőzést nyerik és kapok 1,5x val 100xp-t -
seepheeerd #4482 Így így! :) -
ikarus44 #4481 Mivel nem ott van a hajó ahol mutatja így igen... -
Toweliee #4480 Kezdődik :) -
Ekkora hányás ruszki ganét mint ez... Szánalom fos ez a játék. Mi ez a sebzés modell most komolyan, valami vicc?
Csatahajók sebzése? Páncélja? Lőtávolsága valami vicc? Carolinának kb akkora lőtávolsága mint a St. Louisnak, ami mellesleg úgy darálja le ahogy akarja. Azért van némi űrmértékbeli különbség 302 és 152 mm között... 20 mp újra töltés és sebzek 600-at... nevetséges. Kis szutyok watakbe vagy mi a retek, pöcs ágyúval rámver 2000-et és kigyújt... Ahhoz képest hogy 2% a kigyújtás esélye, érdekes az én hajóim mindig égnek akár 3 tűzből is. Egyetlen torpedója azonnal kivisz a fenébe, míg 2 km-éterről az a sok másodlagos ágyú egyszer sem volt képes eltalálni. Azon már meg sem lepődök, hogy a nagy löveg meg sem karcolta.
St. Louis-ommal már a 4-5 teljes sorozatot lövöm ugyan ilyen hajóba. Semmi... hoki 600-900 sebzés, felváltva AP-HE. Ő persze csak 2000-ret sebez minden lövésével.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.07.01. 17:31:36 -
Pares #4478 Most ha ezt az átmeneti időszakot lezárják, akkor lesz wipe? Vagy csak lezárják, és ha lesz rendes OB, akkor onnan folytatom, ahol abbahagytam? -
seepheeerd #4477 Nem tudom ma mi van, de a tegnapi 2-300xp helyett 800-1200 esik. Valamit változtattak?
Ahhoz meg gratula, nekem még csak 17k van kész a 45-ből, és az még csak New Mexico :S