23024

A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #4797 Vannak különbségek. Az amcsi hatos cirkálót, a Cleveland-et mindenki isteníti, ahogy az amcsi tier3 St. Louis is egy állat és persze az amcsi tier9 csatahajó, az Iowa. Ugyanakkor a japán rombolók elég jók, szerintem a csatahajók is, a cirkálókon meg van torpedó. Mivel van annyi "kikötőhely", akár minden vonalat lehet nyomni egyszerre, csak idő és idegrendszer kell hozzá...:) -
Dewri #4796 Én arra is gondolnék, hogy nem csal, hanem csak beletolt egy csomó pénzt a játékba. Ha ennyi prémium hajója van, illetve mondjuk vett egy év prémium tagságot, meg némi aranyat is mellé, akkor a wg-től szinte elvárható, hogy mindig, minden körülmények között minden sorozata találjon, minden sorozata maximális sebzéssel üssön, ugyanakkor őt magát ne tudják csak úgy egyszerűen megcsapkodni...
Nem vagyok programozó, de nem tűnik annyira bonyolultnak összeütni egy kis algoritmust, ami a kezdeti várakozás alatt összehasonlítja a playerek adatait és ha azt látja, hogy "istenmájer01" betolt fél milliót a játékba, "gyárimunkás12" meg nem, akkor "gyárimunkás12" hajója véletlenül nem sebzi "istenmájer01"-et, ő viszont egylövésezi "gyárimunkás12"-t... De ez persze nem pay2win játék, ezért ez hülyeség...:) -
seepheeerd #4795 Amelyik tetszik... hiába jobbak a japán hajók, ha nekem az Iowa class a kedvencem... :) -
seepheeerd #4794 Jaaa, akkor az a szöveg, amit ide másoltál :D
(A csaló/furcsán egy lövéssel ölő és nem sérülő fickóról :)) -
IchBenQ #4793 Sziasztok!
Tegnap kezdtem el játszani a játékkal , valaki tudna tipped adni ,hogy japán vagy amerikai részen fojtassam? -
Ti be tudtok lépni a játékba ? -
StrikeFor #4791 nem én írtam :P melyik topikra gondolsz? -
StrikeFor #4790 nektek működik a CTRL+LMB ? -
seepheeerd #4789 A ram azért jött, mert egy japó égve nekem szaladt :)
Láttam a WG fórumon a topicod, jegelték. Töketlen seggfejek, nem képesek fölfogni azt, amit írtál... -
Dewri #4788 Szép kör lehetett! -
na igen, ahogy átálltam random battlera, így már dohány, jön az xp
-
StrikeFor #4786 annyi közöm volt a játékhoz,hogy felgyorsítottam 19 csomóra és már meg is haltam.............K ANYUKÁJÁT a WG nek ,meg az összes CV faceroller seggfejnek!!
-
TuskoMobile #4785 Igen ez a játék jelenleg általában xD nagy stratégák a csapatok -
Scharnhorst #4784 A japán Tier4 hordozónál van 1 vadász 2 torpedós osztag, az amerikai van neked valószínűleg.
A második kérdésedre a "Z" az alapbeállítása a játéknak.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.07.04. 21:11:28 -
nomiss #4783 az hogy lehet tier4 cv röl 2 adag torpedó bombázó száll fel én meg 1 et tudok csaok kiküldeni , minden maxon van....
illetve hogy lehet olyan nézetet amikor kilövik az ágyugolyót és azt nézzük ahogy repül ? -
Plata #4782 Bakker,South Carolinaval Yubari-t 1 sorozattal kilőttem. -
óhh, eddig nem állítottam semmit, de köszi a tippet, ezek után figyelek majd rá. -
StrikeFor #4780 nekem a RAm a kedvencem,de a North Caliig esélytelen :D -
seepheeerd #4779 Azért látszik, hogy csatahajó :)
-
seepheeerd #4778 És nem bannoltak? :)
Megvan a New Mexico 2 hajótest, bedob az új térképre, bal szélre. MINDENKI elindul jobbra. Mit thetetk, én is, de olyan lassú vagyok, hogy utolérnek és lezúznak. (ellenfélnek volt CV-je is, mint rendesen) So fuck you winrate :) -
TuskoMobile #4777 kb ilyen kéne legyen 120+találat az jó
-
seepheeerd #4776 Jobb felső sarokban ott a Co-op felirat :) Állítsd át Random Battle-re. -
Scharnhorst #4775 PVE módban játszol nem PVP módban. -
StrikeFor #4774 ehhh ez marha kevés -
Nem vágom hogy kapok ilyen kevés xp-t, régen kaptam 400 at most még annyit sem pedig jó köröm volt
-
TuskoMobile #4772 ma vmi van a levegőben :) jó körök jönnek bár lehet kezdek hozzászokni mert idáig inkább a csapattársakat süllyesztettem el véletlen xD
1ső körömben 3at is mert mindig arra tébláboltak:D
-
seepheeerd #4771 Nyugi, csak egy lépcsőfok a Kongo felé :)
(Az pedig egy lépcsőfok a Yamato felé :)) -
seepheeerd #4770 Ez szép!:)
-
Dewri #4769 Hát igen, a Kawachi után nagy érvágás a 3 torony, ráadásul hátul van 2, elöl 1, mert a japók nyilván farral előre szerettek csatahajóval harcolni... Mindenesetre meneküléskor mondjuk jól jön... Gyorsan el kell jutni a Fusohoz, ez a megoldás...:) -
Dewri #4768 Itt nem is lehet bekapcsolni egyelőre, külön hekkelni kell, hogy működjön... De utána működik. Nem olyan kifinomult, mint a wotban (pl nem lehet tekerni benne a sebességet), de felvételt csinálni utólag egy jó csatáról pont megfelel. Akkor nincs az, "hogy basszus de qrva jó kör volt és nem vettem föl"...:) -
Matusy #4767 Vkinek van vmi pozitív tapasztalata a myogi-val? Ez a hajó egyszerűen szörnyű. Az űgyúi nagyon széthordanak, lassan tölt, nincs légvédelme... Ja és a 3 ágyút is igen kevésnek érzem, mert amikor neadj isten el is találok vmit, akkor se sebez kb semmit. Cserébe legalább kevesett lő de azt is lassan. -
StrikeFor #4766 mákos kör
de még ilyenekkel is Horror lesz a kövi hajó 90 ezrét összekubikolni
-
StrikeFor #4765 kicsit kecsegség a textura glitches játékot felrakni YT-ra............meg ennyi nézővel arra ösztökélni a kis gyerekeket,hogy csaljanak -
TuskoMobile #4764 fejlődőképes vagyok végre bejött a taktika juss át és öld meg a hordozót xD+ útközben dd-t is persze
-
seepheeerd #4763 Tolom :)
(Asszem a radart meg a hajtást lespórolom... -
nem értem mi van a játékkal, tegnap játszottam full screenben, ablakban, fekve, állva mindenhogy. ma pedig olyan tetű lassan tölt, hogy általában már több mint fél meccs lemegy még én be spawnolok a térképre. fogalmam nincs ezt hogy lehetne megoldani, mikor tegnap simán úgy spawnolt, hogy még számolt vissza az óra. -
:D jó hogy írod a játék hevében nem is foglalkoztam vele csak nyomogattam a csata gombot és sóhajtoztam milyen kevés ez a 8v8 a napi küldi milyen faja, mert ott többen vagyunk, de most eset le hogy én a PVE-t tolom ezerrel. Mikor volt egy üzi valamikor a játék elején, hogy elérhető valamilyen csata mód nem foglalkoztam vele most, hogy linkeltétek ezeket a ügyi srácokat néztem hogy a srácnak 1 csatája volt PVE a többi PVP, még mondom is magamban milyen lehet az a PVE kipróbálnám (facepalm) süllyedek
Gyors futottam egy csatát hát kicsit feljebb került a léc rögtön. -
pve-ben botok ellen mész. pvpben elvileg nem :) bár néha elnézve a csapatot akkor meg nálad vannak a botok :) -
nomiss #4759 hát nekem is , de mi a különbbség pvp és pve között , azt láto hogy külön számolja a ratinget a kettö fajta közöt... fel lehet szintezni igy szép lassan úgy hogy egy pvp mecset nem megy az ember ha jól látom -
Plata #4758 Videó?Replay?Hm az fix nincs mert szerintem be sincs kapcsolva,WoT-ban sincs.