23024

A Wargaming új MMO játéka
-
StrikeFor #4877 nagyobb lőtáv? az USA BB-k TIER 8 ig!!! nem lőnek 15km-re :D -
seepheeerd #4876 Igen... úgy tűnik a fiatalság BB-re hajt... :)
-
Pl ezt most csináltam
elég jól látszik miből van kevés -
Gondolom azért tanultak a WoT-os hibáikból, és az MM nem enged bizonyos típusból sokat egy csatába ezért várni kell ha valami hiányzik, és egy bizonyos időkorlát után dobja csak össze káosz meccset pl tegnap este 12vs14 ,de sikerült lehozni a Wájommal valami 169k guba utolsóként maradva volt izgalom rendesen :)
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.05. 20:59:48 -
Lenne igény hordozó stream re? -
seepheeerd #4872 Valszeg tier probléma. -
DantesHUN #4871 Lehet még nincs ez beállítva. De amúgy mire várakoztat? Most mindig sokan vannak fent. -
seepheeerd #4870 6:20 várakozás... mi az a "Random csatára nincs 5 percnél hosszabb várakozás"? -
DantesHUN #4869 Igen, igen, mostantól egységesen 4 km lesz a lőtáv. -
Nem , mert eleve úgy fognak kezdeni Tier4-től, hogy már égnek, és a lőtávot és a sebbegésüket nerfelik :) -
DantesHUN #4867 Leveszik a csatahajók sebzését, és növelik az esélyüket a kigyulladásra. -
seepheeerd #4866 Most léptem be, mini update érkezett, vajon mit balanszoltak? :) -
Az érzés mikor a csata kezdete után 3 perccel csak az ellenfél hordozója és az én hordozóm a halott
-
seepheeerd #4864 Néha 2 millió fölött volt, egy csata szinte végig játszhatatlanná vált, de az utólsó kettőben ok. -
Plata #4863 Nektek nem lagol a szerver?Nekem olyan lagok voltak hogy inkább át mentem WoT-ozni. -
Ry0K3N #4862 kezdődik 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Imádom a BB-ket, főleg a dél karolinákat. A többsége lesz az új generáció WN8:400 E100 stronk tenkje.
De nem baj talán mire tier 10-ig eljut megtanulja hogy nem nyaljuk a sziget oldalát BB-vel. -
Már várom a Kínai ágat 
-
Ja ezt én is írtam már :) mondjuk utolsó meccsekre picit változott a véleményem fullosan annyira nem vészes. -
seepheeerd #4859 Hallottál már az Iowa osztályról? -
Ez ilyen, amikor nyílt béta lesz egy játék mindig akadnak olyanok akik már előre tudják merre induljanak a fejlesztési fán egy kis pénzzel megtolva a szekeret , ezáltal a csatákban mindig topp tier-ek lesznek majd mikor a többiek felérik az alap vassakkal addigra ő fullosan, skillekel várja a csatákat., majd mikor felérnek a komolyabb játékosok addigra keresnek más ágat vagy új gamét.
A WG lépése erre a WoT-ból kiindulva asz lesz szerintem, hogy a hordozok maradnak így csak felemelik az xp a ki fejlesztésükhöz, mint pl az arty-nál .
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.05. 15:22:54 -
Scharnhorst #4857 @JethroHUN: alacsony tier alapján ne ítélkezz ... A Cleveland és a Des Moines a saját tierbe annyira OP járgányok, mint anno a WoT-ban a KV volt.
@Dewri: Tegnap a streamjében találkozott egy Midway-el és akkor már nem volt akkora pro játékos. Az egyetlen előnye a srácnak hogy végig úgy húzta prém fiókkal gyorsan a hordozóját hogy számottevő azonos tierű járgány nem volt ellenfélként. Aztán a végén találkozott egy azonos tierű amerikai hordozóval egyből gondban volt. -
Pont most "kergetünk" egy Cleveland-et 2 Wyoming-el, azért ez na ........gyorsabb nembaj majd ledurrantatjuk messziről ja hogy nagyobb a lőtávja is hát van ilyen -
Amerikai nemzet minek van egyáltalán a játékban... St. Louise ami fasza. Minden más akkor hulladék, hogy nem igaz. -
Dewri #4854 Gondolj a Cleveland-re! Mondogasd magadban: Cleveland, Cleveland, Cleveland...:) -
seepheeerd #4853 Hát ez az... zoomolt, célzott, lőtt és az egyik az ellenfél hajója előtt csapódott be, a másik pedig mögötte. :) -
DantesHUN #4852 Nagyon. Lehet hagyom is francba, ezek nagyon gyatrák. -
Dewri #4851 Én mondom, hogy a Phoenix/Omaha szenvedős...:) -
Dewri #4850 Nem azért, de aki 2 km-ről 2x is mellélő, ott nem a játékkal van gond...:) Zoomnál már betölti a monitort a hajótest, mit lehet ott mellélőni? -
DantesHUN #4849 Hogy a Phoenix mennyire egy ócska hajó. Alapból oldalanként három semmit nem sebző ágyú. Basszus, HE-vel lövök, de ez soha fel nem gyújt semmit. Soha. mInden más cirkáló képes erre, de ez nem. -
seepheeerd #4848 Tudja a farom... nekem sosem volt gondom ilyesmivel, de egy fickó beírt, hogy 2km-ről egyik elé ment, másik mögé, erre válaszolt az egyik fejlesztő(?), hogy közelről nem célszerű zoomolni, és ezalatt 5km-t értett.
Ha a tapasztalat más, az jó :) -
DantesHUN #4847 Inkább arról lehet szó, ha nagyon közel van a célpont, pontosabban lehet normál nézetben célozni, mint ,,periszkóp"' nézetben. -
Plata #4846 Szerintem marhaság.Még csak South Carolina vagy mi a túró csatahajóm van,de szerintem akkor is pontos. -
Dewri #4845 5 km alatt már tökmindegy a szórás... 20 km-nél jobban zavar... -
Ehhez kéne többet tudni a gépedről. RAM pl mennyi ? -
seepheeerd #4843 Egyelőre ezt adták, nem tudom mi a nyű miatt nem rakják be maguk. Csak egy menüpontba kerülne a settings-nél. -
seepheeerd #4842 Urak, turkálva a WG fórumon beleszaladtam egy megjegyzésbe, miszerint 5km alatt ne használjunk zoom-ot csatahajónál, mert megnő a szórás...
Még nem volt időm tesztelni... -
seepheeerd #4841 Aha, erről találtam meg a videjóját :) -
Hivatalos replay mode mikor kerül be a játékba? Vagy ez a mókolás lenne a "hivatalos"?
-
DantesHUN #4839 Miért mindig hozzám kerülnek azok az idióták akik egy helyben álnnak? Beáll egy sziget mögé, néha kitolat, és ennyi. -
Dewri #4838 Hát nem csatahajóval...:)