23026
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • kissssss
    nos az általad előbb linkelt videó pont ezt mutatja.... ha akarsz értelmes xp-t és zsetont keresni akkor CV az egyetlen lehetőség, videóban is lehetett látni ahogy lerendezte a konkurenciát a túloldalon már is kezében volt a győzelem, az egész csata alatt csak az az egy cirkáló jelentett némi fenyegetést... szerintem nem túlzok ha aszt mondom hogy a többi csapatársa csak asszisztált neki.
  • Dewri
    Ja. 2 hónap és az egész szerveren mindenki anyahajózik majd. Milyen nagyszerű csaták lesznek, 15 vs 15 hordozó... A wg-nél meg majd megállapítják, hogy qrva népszerűek az anyahajók, tegyünk be még többet, a többit meg vegyük ki, sőt, nevezzük át az egészet World of Carriers-re... Ruszki logika...
  • Caliph
    ez az aim mod elvileg már nem működik a frissítés óta. persze idő kérdése mikor jön a javítás rá :D
  • Dewri
    Sok találat kell. Nagyon sok. Elképzelhetetlenül sok. Ami sebez is. Ami jelenleg szinte lehetetlen ebben a fos játékban, hacsak nem torpedóval hozod össze. Tehát romboló, japán cirkáló, vagy hordozó. A többi kuka...
  • ximix #5075
    Amikor eléred a 2-es szintet az accaunt-od onnantól választhatod a Random Battle-t (PvP-t) itt több a lové és az ellenség is az elején csak Co-Op van (PvE).

• Dewri
    Ahogy látom a hétvégén volt bugos a játék, amikor jöttek a 8-10ezres sorozatok. Mára helyreállt a rend, ismét minden sorozat 810 sebzés, ezáltal instant bukta, hiszen ezalatt az ellenfél 6 hajóval rommá gyújt. Klasszikus wg játék: ugyanaz a jármű ami tegnap sorjázta a killeket, a sebzést, túlélt mindent, most nullát sebez és 3 perc alatt bedózerolják. Miért nem lepődök meg...

Mondjuk érdekelne hogy létezik, hogy minden egyes sorozat 810 sebzést produkál! Pont 810! Nem több, nem kevesebb! És csatahajóba is annyi, meg utána cirkálóba is annyi! Pedig más a szög, más a páncél, más a sebességük, más a távolságuk és akkor is 810! Nem kicsit tűnik úgy, hogy direkt beállított értékről van szó, mert hogy semmi köze nincs semmihez, az is biztos... Ilyen látványosan pofátlan szembeszélben meg nincs értelme hugyozni...
  • kissssss
    nyergelj át anyahajóra.... most az a menő.
  • TuskoMobile
    na jól van oké szenvedek én itt a célozgatással ezek meg már csalnak
    max azon gondolkoztam hogyan készítenék egy jobb célkeresztet mert ami van az használhatatlan mivel csak bal oldalt van egy kis fogzás
    szóval csak horizontálisan lehet jól célozni ezzel a szarral
  • IchBenQ
    Sziasztok!4!
    Ahogy nézegetem a képeket, olyan 1000 fölött is kaptok xp-t a hajóra, ezt hogy lehet elérni nekem max 200-300 jön össze
  • TuskoMobile
    én se tudom xD vmi spidermanos
  • Dewri
    Ez a srác se gyenge, itt pl lehozza a meccset az Essex, a végén 2 csatahajó ellen egyedül. Azért az is látható, hogy 26 torpedó és 24 bombatalálatból összehoz 276ezer sebzést, míg mondjuk egy cirkáló vagy csatahajó 50 találatból ennek bőven a töredékét tudja szállítani. Na ezért is lehet utálni a hordozókat, viszont ez azért van, mert a torpedók sebzését nem gyalulták le nulla közeli állapotúra (még...), mint mondjuk az AP lőszerekét...

Egyébként csatahajósként végigzokogtam a meccset, annyira szörnyű ez a mészárlás. Még az Iowát is szétcsapta...:(

• ximix #5068
    Az Aslain's WoWS ModPack-ból a ez :)
  • Dewri
    Ez nagyon beteg! Milyen légvédelme van ennek az Iowának? 3 perc alatt leszed vagy 70 repülőt egymaga??? 284 lelőtt gép a vége?? 3 ilyennel le lehet tarolni a pályát... Ez valami korai mód lehet, mert gyakorlóban nyomják, az meg nincs a játékban manapság. Pedig pont ezért lenne jó ha betennék...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.06. 21:54:58
  • Dewri
    Most néztem a profi hordozós tegnapi adását, van az oldalán 4 órányi anyag belőle.. Kizárólag az ellenfél vadászai okoznak neki gondot, egyszer kompletten le is szedik a 3 torpedósát. De miután leszedi a hordozót (67ezer sebzés...), utána egyesével azt csinál a nyolcas csatahajókkal, amit akar. Esélyük nincs. Amagi jobbról kapja egyik géptől, próbál fordulni, mire fordul és 2 torpedót bekap, balról már ott a másik 4 torpedó, attól is 2 pofon, fordul vissza, ott a harmadik gép. 2 ilyen kör és fekszik az Amagi... És nem elég a torpedó, bombázókkal is szórja őket. A hajó légvédelem semmit nem ér ellene, amikor egy kupacban vannak még az elején, na akkor kapott olyan össztüzet, hogy nem bírt odamenni, de utána mikor bekövetkezik a "mindenki azt csinál amit akar egyedül"-style, onnantól végük is...

Ezt elnézve magasabb szinten talán csak úgy van értelme, ha mindig hármas szakasz van, 2 brutál légvédelmes cirkáló és egy csatahajó kombinációban. Vagy egy hordozó+2 cirkáló. Mert a nagy dögöket védeni kell, egyedül esélytelen.

A videót megtekintve továbbra is azt mondom, hogy ez a játékstílus undorító, sokkal élvezetesebb a többi hajóval testközelből harcolni, mint ez a kattintgatás, nem értem minek játszanak így az emberek, erre ott vannak a stratégiák, mint a C&C Generals, meg ilyenek...
  • ximix #5065
    :D ez ám Jedi vissza lő ,d a srác is szerény "aim assist no cheat mod and very fun" mondaná egy lanpartyn fog nélkül vinnék haza valószínűleg

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.06. 21:49:58
  • StrikeFor
    az milyen célkereszt addon?? WTF?
  • TuskoMobile
    vót már? xD
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.06. 21:11:50
  • TuskoMobile
    3:15

Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.06. 20:56:43
  • seepheeerd
    Hogy könnyebben eltaláljanak (bár azzal nem volt gond) :)
    Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.06. 20:43:59
  • DantesHUN
    És miért mentél neki egy szigetnek?
  • seepheeerd
    Úgy kb 3 perc után, amikor 5:0-ra vittek, a hajóm HP-jából 70% odavolt, akkor nekimentem a szigetnek, aztán írtam nekik hogy ok, akkor én most leparkoltam és kilogolok, jelentsenek ha akarnak. Ez nevetséges...
  • seepheeerd
    Hát ez az... nem tud 11-est rúgni :)
  • DantesHUN
    Miért nem nyerte meg a Lexington? Pedig hát mint tudjuk ügye...
  • Jeffjohnson
    Igen, látszik is a képen, hogy hova rakja meg mondja is, hogy nem élesednek ha túl közel dobod le.
  • seepheeerd
    Ezt:

Elvesztettük:
  • ximix #5054
    Gondolom lehetséges, itt mutogatják azt is, de pontos távolságot itt sem mondanak vagy mutatnak.
  • ximix #5053
    Nekem meg 5Mb, de a muter megnéz valami vidiót előfordul, hogy röccenek egy kettőt, de a sávszélesség nagysága még nem garancia semmire attól még lehet sok csomagod elveszik valahol az éterben és ezáltal lemaradsz információkról a játékban.
  • seepheeerd
    A CV OP-hoz még annyit, hogy a légvédelem igencsak megnehezíti a CV-k dolgát, mert ha lőnek a gépekre (vadászok vagy hajó légvédelem), akkor "szétrebbennek", nem tartják az alakzatot és sugárirányban spriccelnek a torpedók, ezeket már jóval könnyebb kerülgetni.
  • seepheeerd
    Ez így nem igaz a repülőknél, mivel manuális dobásnál gyakorlatilag akárhova teheted a zöld sávot.
  • seepheeerd
    Én is úgy gondoltam hogy a következő az anyahajó ág lesz majd (az Iowa után :)).

Hát az baromi bosszantó, főleg akkor, amikor épp eltűnik, rálövök, a következő pillanatban pedig előkerül :(
  • Jeffjohnson
    Pedig repcsinél ha az alját túl közel teszed akkor tuti nem sebez ott jobban rá kell hagyni. Később élesedik a repcsi torpedó mint a normál.
  • Eagle16
    Holnap kipróbálom ,köszi.
  • ikarus44
    A grafika környékén már én is szimatoltam, meg a többiek is azt mondták, de nem azzal volt a baj, mert miután mindent minimumra vettem azután is ezt csinálta. a géppel sem gondolnám hogy lenne a baj, mert ennél magasabb gépigényű játékot is futtat, ill. a nettel sem mert valaki írta hogy az ő 10mbit/s-es netével is gond nélkül megy nekem meg 15-ös van.
  • ximix #5046
    A minimális táv destroyer-nél a zöld sáv kezdete gondolom repcsinél sincs másképp.
  • ximix #5045
    Valszeg WOWS EU mert, 80ping-nél több lenne az amerikai szeró.
    Én az alaplaphoz kaptam egy cfosspeed-et játéknál feltolom a prioritást legmagasabbra így ha adat küldés-fogadáskor a játék van az első helyen ha háttérben nyitva is van valami olyan oldal, alkalmazás ami neten néha kommunikál. Biztos van több alkalmazás ilyenre, de mivel ez adott volt, nem keresgéltem újakat.
  • Master91
    foglalt egy DD, és én 3.5 km-re voltam tőle, és folyamatosan eltűnt (nem volt már füst se)

azt hittem agy görcsöt kapok

de hát még béta ugye
  • Jeffjohnson
    Én Amcsi hordozókkal játszok és mivel a manuális dobás nincs skálázva ezért nem nagyon tudom mennyi az a minimum távolság de az biztos ha túl közel dobom, akkor tutira nem robban. Bár ezt azért igazán elárulhatnák. Ahogy látom az embereknek inkább a Japán hordozókkal van bajuk mivel azok nagyobb tűzerővel rendelkeznek hajók ellen. Meglátjuk mit csinálnak velük engem jobban zavarnak a kis távolságban eltünedező DD-k. Nem tudom a WoT-tól minek kellett átvenni a láthatósági rendszert.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.06. 19:10:29
  • seepheeerd
    Ez tényleg fura.... mintha a feldolgozás rendben menne (mert találatokat jelez), a megjelenítés viszont késik. Haljon meg a lovam, ha tudom mi okozza, de a grafika környéként szimatolnék.
  • seepheeerd
    X-szel tudod a kijelölést megszüntetni és másik hajóra váltani
  • seepheeerd
    Mai első győztes (saját CV megtorpedózott, aztán írta hogy sajnálja, még tanulja a dolgot, de legalább a Kongo is kapott egyet, amelyikkel épp birkóztam :)):