23028

A Wargaming új MMO játéka
-
Jacktor #5681 Állítsd vissza deafultra a Cotrols menüt (nálam is ezt csinálta és segített). -
örülök neki! :) -
Dewri #5679 Működik a kód. A wot honlapon code redeem, és máris aktív a warshipen belül az 1 nap prémcsi! -
Dewri #5678 Eh, most ezért rakjam újra? Neeeem.... -
A hiba az önkészülékében van, esetleg egy újrainstall? -
Dewri #5676 Napok óta nem működik a Ctrl gomb a játékban nálam! Nem tudok kijelölni külön repcsiket vagy közeli hajókat, mert hiába nyomom, nincs kurzor. Pedig maga a gomb működik, mert pl Ctrl+X gombra beállnak az ágyúk. Valami ötlet? -
StrikeFor #5675 oké akkor legyen így! de szakadjon már 4 felé egy mocskos DD vagy Cruiser ha eltalálja egy 1 tonnás lövedék! mert pofátlanul szemtelenek ! -
Dewri #5674 Na még kellene az RNG a torpedóra is, egyből kuka lenne az összes romboló, mert biztos, hogy pont akkor sülne be VÉLETLENÜL, amikor az életed múlna rajta... -
TuskoMobile #5673 hát azért próbáld ki amcsival T4 T5 szinten xD van egy darab torpedós amivel azért nem gravírozol olyan sokat -
DantesHUN #5672 Olyan tök jó, hogy mindenki szakértő, a hordozók terén. Pláne azok akik soha egy kört se mentek hordozóval. Gondoltam is, hogy kérnék tőlük tanácsot, elvégre az a legnagyobb szakértő, aki még csak ki se próbálta. -
Isten hozott a való világban, mert például a HMS Formadible-t egyetlen torpedó küldte a tenger fenekére 1915-ben. Ja, az egy kisebb Pre-Dreadnought hajó volt. A IJN Kongo viszont 1944-ben mindössze két torpedó által okozott vízbetöréstől sűllyedt el, mintegy két és fél óra alatt (az első 14"-es lőszerraktárra robbant be). A HMS Barham négy torpedó közelről való becsapódása és felrobbanása után pár perc alatt az oldalára fordult, majd a lőszerraktára berobbant, és a pillanatok alatt a mélybe merült.
Szóval especiel a torpedók pusztító képessége nem annyira eltúlzott. Tény, hogy másképpen kellene megoldani (figyelni milyen helyen találja el a hajót, és számításba venni, van-e torpedóvédelme), mert a jelenlegi megvalósítása tényleg botrányos, például amiatt, hogy nincs besült torpedó (de besült lövedék vagy bomba sincs, tehát ez oda-vissza igaz). -
TuskoMobile #5670 VII Atlanta ami opé lehet azt adta +ba biztos nagyon jó lehet ami simán kiszedheti a IX-est is -
aru #5669 Elég ritka a 3 killes vagy a fölötti hordozós kör. :D -
Hiába van 30 ezres játékos bázis ha annak a fele PvE-t játszik, a Pvp játékosok jó része meg már meccsben van. Egyszerre nem fog annyi ember rámenni a Battle gombra, emellett ott vannak a tier különbségek kevés CV játékos, olyan csapatok ahol 2 tier+ különbségek is vannak és máris nincs olyan sok ember abban a tierben amit játszani akarsz. -
StrikeFor #5667 nem is a kill a lényeg hanem a kiosztott sebzés......és azt megint csak a torpedókkal érik el amik beteg módon sokat sebeznek! -
Azért ezt így nem mondanám, mert Tier IV. / Tier V. szinten ritkán hoznak 3 killnél többet, legalábbis amikben én voltam eddig. Sőt, általában az is előfordul, hogy kill nélkül szállnak ki, mert sokszor a széleken küldik fel a vadászaikat a CV-k, direkt a másik oldal CV-ire vadászni. Ha a CV játékos pedig nem mozog, és így kapják el a bombázók / TB-k, akkor rövid úton a tengerfenékre kerül a hordozó.
Ezzel együtt nem vitás, hogy per pillanat rohadt erősek... -
StrikeFor #5665 egyetlen igazi nagy probléma van és az a Torpedók fix 8-10-20 ezres sebzése találatonként....én hiába találok el valakit szart se sebzek viszont ovigyuri jön a kis torpedójával amihez még beépített célra tartás is van és minimum odabasz egy 10 ezrest még ha csak 1x is talál be ürítésenként
30 ezres sebzésért és vért izzadsz egy csatahajóban -
StrikeFor #5664 LOL és el is hiszi,hogy ekkora fasza csávó
ha folyik a nyálad a szádból akkor is 3+ kill egy CV-s kör
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.15. 14:52:17 -
Videó egy Tier IX. CV csatáról, az ellenfélnél nincs se CV, se Tier VII.-nél magasabb. A csóka pedig a hivatalos fórumban magyarázza, hogy igazából szerinte jó volt az MM, mert így is csaknem 20 perces csata volt, és majdnem az összes ellenfelet neki "kellett" kinyírnia (10 (Tíz!!!) killje volt egy olyan csatában, ahol 12 vs. 12 hajó vett részt). Szóval szerinte az MM a saját csapata gyengeségét vele ellensúlyozta.
Ezek után több kérdésem nincs...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.07.15. 14:45:49 -
aru #5662 Inkább várakozok egy kicsit többet csak egyenlőbb csaták legyenek. Az ellenfélnél volt 2db t5 hordozó, nálunk meg 2db t4... 2 perc alatt legyakták őket még másik hajókra is jutott a torpedókból mert több egységet tudtak felküldeni, mint azok ketten. Utána meg egyértelmű volt a végkifejlet.
Amúgy 40 ezer játékos nyilván elég lenne rá.
Most pl. nálunk 2db t4, ellenfélnél t5+t6 hordozó.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.07.15. 14:41:30 -
Nem tudom, de 30 és 40 ezer közötti játékos bázisnál nem hiszem, hogy nem lehet találni megfelelő számú játékost. Ráadásul a fő probléma valóban az (mármint ebben a témakörben), hogy az MM úgy van beállítva, hogy egyenlőség jelet tehet hordozó és csatahajó között. Ez egy cseppet sem fair, inkább pofátlan kibaszás, pláne akkor (és ugye ez elég sűrűn előfordul) ha csak az egyik oldalra pakol hordozót. Tegnap 3-4 olyan meccset is mentem ahol a másik oldalon 10-es Hakuryu volt nálunk meg semmi. Előre leborítékolt meccs volt mindegyik csatában átlagban 4-5 killje volt a hordozónak. Sok mindent képes vagyok elfogadni és sok mindenről meg lehet győzni, hogy nem biztos, hogy én gondolom jól, de ez kicsit sem fair.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.07.15. 14:33:48 -
Akkor kértem kódot, majd ellövöm valamikor. Köszöönöm! -
Nem is fogják szerintem. Alapvetően próbálja a játék arányosan elosztani, de nincs akkora játékos bázis hozzá, hogy ezt jól megoldja amellett, hogy a sorbaállási idő alacsony maradjon. Inkább azt részesítik előnyben, hogy minél kisebb legyen a várakozási idő a meccsekre és ebből következnek az egyenlőtlenségek. -
aru #5658 Tegnap volt egy patch de azt már nem tudták javítani, hogy arányosan ossza el a MM a hordozókat és mindent... Állandóan egyik oldalra pakolja az 1 tierel alacsonyabbakat a másikra meg a nagyobbat. -
StrikeFor #5657 ilyen csapattársakkal kell játszanom 75% ban
-
Jacktor #5656 Luzsilaci csinálta a kört, de köszi :) -
Jacktor #5655 Mivel a prém fiók közös, így nyilván a wows-ban is megjelenik majd ;) -
StrikeFor #5654 legalább a torpedók mindig 10-20 ezret sebeznek! ennek örülök :D
amúgy jó videó durván szüreteltél
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.15. 12:49:56 -
Malachit #5653 Ha aktiválod a WOT-ba, a WOWS is premiumos lesz. nekem pl. így megy most is. -
Jacktor #5652 Kuma - 129k damage | 101 hits | 10 torps | 3 kill | 1699 xp (Luzsilaci) (video by Bodzy)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
wows redditjén akadtam rá, szóval passzolom, gondoltam bedobom ide. Nekem nem kell úgysem játszok sokat, de hátha valakinek :)
de:
"For those wondering - it's a World of Tanks bonus code for 1 day of premium (which is shared with World of Warships), and NA and EU accounts are eligible to use it (poor Asia is left out again...). "
szóval elvileg.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.15. 12:37:01 -
csak a wotba jó? akkor nem kell ... -
premium 1 napra
/wows redditen találtam/
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.15. 12:35:05 -
StrikeFor #5648 van 40 darab AA is a COloradon....... 40 meccs alatt nem szedett le 20 gépet se...........40 fullos meccs alatt!!!! ez a hajó úgy szar ahogy van...... -
Akkor sorry, ezt benéztem. :( -
Scharnhorst #5646 Szerintem azt félreérted. A lövegei 9,5km-re jók. A 11,5 km pedig a spottolási táv ahonnét észreveszik. -
StrikeFor #5645 mit szóljak,hogy 7 km el messzebbre lövő és 10+ csomóval gyorsabb hajók ellen megyek T7 ben? -
Azért zseniális, hogy a Mikasa-n 11,5km-re hordanak el a 12 inches, L/45-ös dugós puskák, míg a Kawachi-n csak 8,8km, fejlesztve 9,8km-re. WG, én így szeretlek.
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.07.15. 11:40:27 -
StrikeFor #5643 Hakuryu 5 kill Montana 4 kill..........
én meg 18 percig csak próbáltam lőtávra érni...nem jött össze........egyetlen mák,hogy nem találtak el és túléltem.......
mondtam már NAGYON ÉLVEZEM A JÁTÉKOT T7-es kődarabbal?
500xp............már csak 143.000 kell
a srácok mondták a cseten 3-4-5 ezreket szednek/ meccs,mert legalább sebezni tudnak
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.15. 11:32:57 -
Scharnhorst #5642 Jobb felbontású képek a Mikasáról.
Illetve a Cincinnati, mint újabb Omaha-klón jeeeeeee.....
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.07.15. 11:30:25