23027

A Wargaming új MMO játéka
-
seepheeerd #5920 Első sorozattal elsüllyesztettem egy DD-t, pedig mind elé potyogott... fura :)
(scouttal megnövelt lőtávról...)
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.19. 14:40:46 -
StrikeFor #5919 ez engem nem vígasztal,hogy 350 métert megyek és meghalok :D -
seepheeerd #5918 Reggel óta nincs nyert csata.
De a kis DD-vel jól szórakozok, nem is megyek feljebb :) -
Dewri #5917 Ez megint olyan kör volt, hogy nálad nem volt CV, csak szemben! 3 század torpedóssal gondolom azt csapott ki, amit akart. Nagyon érdekel, hogy hányszor fog majd előfordulni olyan, hogy én leszek az egyedüli CV, ha majd nekiállok a CV-nek... -
Ry0K3N #5916 500xp annyit coopba összeszed az ember nyerés esetén :D
Én most ott húzom a Phoenixet. Sokkal jobban jön mint stokként 200 XP-vel defet esetén. -
StrikeFor #5915 komolyan sííírok b+! ennyire hülyék nem lehetünk,hogy ezzel játszunk!!!
mindenki próbálja ki az USA ágat 2-3 napra...garantáltan agyonversz valakit a kocsmában ha rosszul néz rád :D :D -
StrikeFor #5914 kezdődik a kör.............T10-es CV leamortizál
-
seepheeerd #5913 :D -
StrikeFor #5912 persze hogy a BBk re hajt mindenki,mert egy fos a sebzésük.....ha épp nem feléd van az ágyu van egy perced lelépni.ha épp lőttek akkor "csak" fél perced...a másodlagos ágyuk 8-10% os pontossággal lőnek, nincs armor, lassúak és nem fordulnak.....persze,hogy téged csavarnak le elsőre -
StrikeFor #5911 én már kerestem :D de nem találtam :P -
seepheeerd #5910 Keresek valami kínait aki fölhúzza a hajót ... ehhez a foshoz nekem nincs idegem, Iowa pedig kell :) -
seepheeerd #5909 Eleve mindenki a BB-kre hajt... most egy Kongo és egy Colorado fél alá vitte a hp-m úgy, hogy végig lőtávon kívül voltak, aztán a két anyahajóról megjelentek a gépek...
4 perc "játék", eredmény: xp nulla, pénz nulla, játék nulla, fejlesszél bazdmeg.... -
Igen, ha hatékony, de legalábbis olyan meccset akarok vinni, amiben úgy érzem, hogy érdemben hozzá lehet tenni a dolgokhoz - viszek egy cirkálót. -
StrikeFor #5907 38k már kibírom :) -
seepheeerd #5906 Nem véletlen... amíg egy VII-es cirkáló folyamatosan lő, mintha locsolócsőből jönne az áldás (és ugyanolyan kis szórással), persze HE-vel hogy 3 helyen égj (több sajnos nem lehet ugye), egy VII-es BB pedig 35mp-enként lead egy sorozatot ami vagy nem talál, vagy nem talál (de mindegy is, mert ha talál és nem cit akkor úgyis csak pár ezer damot visz be).
Emellett a DD-k ellen is hatékonyak, gyorsak, fordulékonyak. Azt már meg se említsük, hogy a légvédelmük sem rossz. És ha hozzátesszük azt, hogy van egyeseknek torpedója is... ki akarhat többet?
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.19. 13:41:54 -
Dewri #5905 Játssz PvE-t, tegyél föl +50% xp zászlót és máris meheted a 400 xp-s köröket úgy, hogy közben jól szórakozol...:) -
StrikeFor #5904 a BB-k másodlagos ágyui fejlesztve pontosan 10% os pontosságúak......kb 1500 lövést néztem meg tegnap -
StrikeFor #5903 3. 500xp-s kör..................szánalmas! meglátják az ellenfelet és megfordulnak............síííííírok -
Dewri #5902 Megint játszik a CV-s gyerek. Épp nullára elpicsázzák a csapatát. Semmit nem tudott csinálni a Lexingtonnal, már az elején szétcsapták a hajóját, a repcsijeit meg elkapták a vadászok. Ezt mondtam az előbb, fos csapattal esélyed nincs, mindegy mekkora ász vagy.
De egyébként is mindegy a skill, mindegy hogy Iowa kísérget, akkor is elpicsáznak nullára, tier8 szinten, akármennyi csatával a hátad mögött, mert az ellenfél érdekes módon képes ledózerolni úgy, hogy senkit nem tudnak kilőni közülük, pedig ugyanolyan hajóik vannak. Ja, hogy ez wg játék, akkor nem szóltam... Vicc...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.19. 13:30:08 -
Dewri #5901 Ez azért van, mert a saját CV béna. Sajnos valamilyen oknál fogva 90%-ban az vehető észre, hogy a saját csapat agyhalott, az ellenfél meg nem. Emiatt van a legtöbb bukta. Ergo a saját CV is agyhalott, így nem basztatja az ellenfél CV-jét/repülőit, hanem igyekszik kidobni pár ellenséges hajót jó esetben, rossz esetben meg őt csapja ki az ellenfél CV...
Alapvetően ezért szopunk mi a hajókkal, mert az enemy CV nyugodtan ráér basztatni, senki nem lövi a gépeit (saját CV, saját cirkálók pl...), senki nem támadja a hajóját (saját CV, saját DD-k...). Az egyik "hogyan kerüljük el a CV torpedósait" videóban is úgy ment a srác BB-vel, hogy szakaszban haladt 2 cirkálóval, akik rommá lőtték a támadó gépeket mellette. Mondjuk a "valóságban" alig ér valamit az automata légvédelem, legalábbis a CBT-ben a Cleveland, Pensacola alig szedett le 2-3 gépet egy egy rajnál, még ha rányomtam a "szuper légvédelmet", akkor is... Ahogy a BB másodlagos tűz is mindenhova lő, csak a hajókra nem...
A csapatjáték teljes hiánya okozza a legeslegeslegeslegeslegeslegeslegeslegnagyobb problémát ebben az egész wg fosban... És ez ellen nem nagyon lehet mit tenni. Hiába a balansz, a sebzés, a páncél, a sebesség, ha az idióták állnak egy kupacban egy sziget mögött, akkor teljesen mindegy, hogy ki mivel játszik... Szerintem a hármas szakaszozás javíthat valami minimálisat az egészen: kizárólag és mindig hármas szakaszban kell játszani tier4-től, de tier5-től biztosan! Így a 15v1 felállás 15v3 lesz, egy fokkal jobb... -
StrikeFor #5900 "Nálam semelyik másik hajóosztály nem fossa úgy az XP-t mint a carrier. Egyszerűen köszönőviszonyba sincsenek egymással, és akkor még meg sem kell erőltetnem magam hogy nagyon odafigyeljek rá." hát pontosan ennyi :(
-
Ry0K3N #5899 Annyit tehetsz hogy nem játszol a játékkal és nem költesz rá amíg ki nem javítják. Van millió egy alternatíva amivel az ember el tudja baszni az idejét gép előtt.
Nálam semelyik másik hajóosztály nem fossa úgy az XP-t mint a carrier. Egyszerűen köszönőviszonyba sincsenek egymással, és akkor még meg sem kell erőltetnem magam hogy nagyon odafigyeljek rá. -
StrikeFor #5898 milyen gyengéit? bombázóval ki kell gyújtani meg fordulásba kényszeríteni vagy csak szimplán V alakban indítani 2 adag torpedót 2 irányból......ennyi,nincs itt gyenge pont -
zsupeti #5897 Pár napja vettem észre,hogy lényegesen kevesebben mennek csatahajóval,ellenben annál több a cirkáló. -
StrikeFor #5896 nem tudom azok is mit néznek....nem hiszem el,hogy nem látják ezt a bődületes különbséget............tegnap amit valaki belinkelt T10-es CV-s "ISTENCSÁSZÁR" 3500-3700-as XP ÁTLAGOT!!! érted ÁTLAGBAN 3500!!!-ot hoz ,mert annyira nagyon ügyes.....BB vel meg Cruiserral meg olyan statja van mintha anyámat ültetném a gép elé játszani és akkor veri magát mekkora jó játékos
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.19. 12:41:21 -
arra nem gondoltál hogy a BB-vel és a CC-vel jól megy a játék és nem panaszkodom róluk ugye ?
mellesleg bocsi hogy meg akarom ismerni a gyengéit hogy mikor rám jön az ellenfél CV-je milyen hibákra kényszerítsem hogy ne pusztuljak el...
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.07.19. 12:40:34 -
StrikeFor #5894 rámküld a 3 szinttel nagyobb 3 torpedós osztagot meg 2 bombázót és szarrá lő....ú de nagyon kurva ügyes embernek kell lenni ehez a teljesítményhez! annyira rohadt módon utálom,hogy nekem a kibebaszott RANDOM sebzésekre kell mantráznom,meg meditálnom,imádkoznom,csírkét áldoznom , a hülyegyerek meg kettőt klikkel és besebez 10-20 ezret kanyar nélkül és 3x annyi XP-t szednek átlagban mint te aki vért izzad egy szép meccsért!!!!!!!
undorító mocskos szar és bár tetszik 1-2 carrier ,de én nem azért játszom,mert az a legtáposabb !!!!!! ennyi meccsel ami nekem van már T10-es gépekkel mennek a CV noobok -
Ry0K3N #5893 Ugyanazt mondanák wargamingnél erre mint wot esetében is: "VODKA hic i mean BETA!" -
Dewri #5892 De ezt elvileg látnia kéne a fejlesztőknek is, hiszen ők monitorozzák a játékot. A balansz miatt nem lenne szabad óriási különbségeket megengedni... -
Ry0K3N #5891 Minden játékban azzal játszik többség ami OP és nem kíván különösebb skillt. -
StrikeFor #5890 hihetetlen,hogy ebben a fórumban is mindenki CV-s faceroller................ -
Ritkán berak egyedüli hordozónak. Tegnap így csináltam 96 ezer dmg-et torpedóval és még 10-et süllyesztéssel.
Amikor 1v1-ezek akkor próbálom minél hamarabb megtalálni az ellenfél gépeit, és a másik oldalra vezényelem a torpedósaimat, messze az ő fighterétől.
Ha nem amerikai, akkor valszeg csak sassoljuk egymás fightereit, ha amcsi, akkor megpróbálom behúzni saját hajók fölé, de akkor is össze ver, nyugodt szívvel fogja beküldeni a fightereimre az övéit.
Gyorsabbak, jobban sebeznek és több hp-juk is van vagy nem tudom, de ha én ütöm őt 3 hajó fölött SE lesz semmi baja. 1-2 repülőt veszít azt szia. én meg az egész osztagot és legalább 1 torpedóst. -
Dewri #5888 Nekem az nem világos, hogy mi van, ha mindkét oldalon van hordozó, tegyük fel 1-1 amcsi. Alap, hogy egymás gépeire fognak vadászni. A vadászok simán kinyírják a torpedósokat, pláne, hogy elég ráállítani a követést az ellenfélre és onnan már automatán levadásszák és üldözik. Ha ezt eljátsszák, akkor a hordozó máris kuka, maradnak vadászai, amikkel max felderítőket meg a másik vadászait tudja leszedni...
Ha meg előbb a vadászokra megy rá az ember, akkor a torpedósok szabadon irtanak, illetve az ellenséges vadászok ugyanúgy visszalőnek, 2esélyes a játszma. Ha elfogynak közben a vadászok, akkor nincs mivel leszedni a torpedósokat...
Olyan meg biztosan nincs, hogy csak én legyek egyedül hordozó, pedig pl ellenfélnél többször láttam olyat mikor csatahajóval megyek tier3-4 szinten, hogy szemben 1 hordozó, nálunk meg nincs. -
Ez miatt morgok már napok óta. Baromi erősek az amerikai vadászok, siralmas.
Szerintem ha a skilleket is ki húznám, akkor is lenyomnának mint a szart...
Akkor kapok síró görcsöt mikor 2 amerikai CV van egyedül ellenem :D -
StrikeFor #5886 rohatékok :P
-
Parancsnoki képességek között van egy olyan (Dogfightig expert), ami bónuszt ad a vadászaid támadó képességhez, ha azok (utazó)sebessége kisebb mint az ellenségé. Magyarán IJN hordozóval ez fontos képesség lehet. Próbálni még nem próbáltam de lehet ez a megoldás a problémádra. -
StrikeFor #5884 51k :D
hallod eskü kölcsönadom az accountom pár körre majd NORCA-val,hogy tudd nem szabad feladni :D
ekkora szopás a világon nincs mint amit ezzel a szennydarab hajóval kell leművelni a T8 ért! de most már látom a végét :) és ha beledöglök is akkor is kiütöm ezresével :D -
StrikeFor #5883 nagyon szép gondolatok csak tudod a playerek 90% a nem így játszik -
StrikeFor #5882 és ma is ülnek a sarokban és várják az ellenséget,hogy közel érjen egyetlen kurva métert nem hajlandó menni senki a rohadt mapen........ha meg jön az ellenség megfordulnak és elindulnak az ellenkező irányba...................ááááááááááááááááááááááááá -
StrikeFor #5881 jó reggelt :D
2 hajót sikerült kinyírni