23026
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • StrikeFor
    hátőő létrejött a mappa,de nem indul el a felvétel :S
  • Ry0K3N
    Retardált opé szar ez az egész ág. Teljesen pre nerf WoT arty életérzésem van.

Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.07.20. 22:32:53
  • StrikeFor
    a hegyeket hogyan lövik át? ott mennek a hegy túloldalán közvetlenül erre a sztratosférába fellövi a skulót ami betalál....
  • StrikeFor
    12 HIt 14000 sebzés NORCA :D :D imádom ezt a fos Wargaminget..........a cruiserek meg 4-8 másodpercenként basszák rám a 3-4000 ket

kilőttem 24 repülőt ,de így is kinyírt a CV
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.20. 22:23:32
  • Dewri
    Replay

Utána ugyanúgy mint a wotban, kilépsz a játékból, rákattintasz a replay file-ra és elindul.
  • StrikeFor
    hogyan lehet replayt megnézni?
  • seepheeerd
    Fuso beláll keresztbe a falba, ismert trükk... neki akarok menni, alulról jövök, tolom balra a kormányt, erre a hajóm kifordul: JOBBRA.
  • Dewri
    Ja, elég jól küldi.:)
  • kissssss
    ezt a gyereket nem Ragnaernek kéne hívni hanem inkább citadellának :DD
  • seepheeerd
    ... és még mindig nincs egy nyert meccs ma...
  • Dewri
    Ragnaer kolléga újabb beteg kört ment az Amagival, ezúttal 47 találatból 154342 sebzés, 5 citadel, 2 kill, csak AP!

• Dewri
    Valahol ki kell írni a bánatunkat... Ez mondjuk a játékot is minősíti, hiszen ha nem lenne probléma, nem lenne sírás, csak örömködés...
  • Master91
    nyílt béta előtt 2-3 héttel kerültem ide, napi szinten bejöttem olvasni, és hát kritikán aluli ami itt megy ahhoz képest

Régi szép idők :D
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.07.20. 20:05:43
  • TiborTamas
    Nem gondoltam, hogy itt még nagyobb sírás lesz, mint a WoT topicban...
  • seepheeerd
    Még mindig nyeretlen... hihetetlen mik vannak... már csak röhögök kínomban.
  • StrikeFor
    elméletileg nem a KILL a lényeg hanem a kiosztott sebzés............

más kérdés,hogy néha felülsz a szopó reollerra pl. most 12 HIT-re sebeztem 13500-at :D North CArolina-val :D :D ugye nem kell ecsetelnem egyetlen kurva torpedó sebez ennyit krit nélkül és ezzel még célozni is kell és X-et sem nyomhatom a célratartás automatikáért
  • Master91
    nem tudom honnan kerültetek ide, de RIP fórumozás
  • TuskoMobile
    kill lol ezt hogy nincs eszük a fejlesztőknek megcsinálni rendesen fps játékokban még elmegy mert ott egy bumm headshot és tényleg te ölöd meg
    esetleg annak kéne adni vmit aki a legtöbbet sebzi %-osan és a killt meg elfelejteni mert az nagyon nagy kill hogy full hp-val oda bátorkodik valaki 1-et lőni
  • StrikeFor
    vezetem a támadást jön velem 6!!! társ ! elfoglaljuk A-t, jön szembe IOWA,Izumo,Amagi,Colorado zimmzimmzimm beleverek 3om Citadellt az IOWA-ba 22k hp,ra lövöm ,kimanőverezem CV torpedóat 2 azért betalál...égek,dől a víz....aztán nézem kibaszottul lőnek minden irányból.......fordulok hátra....az ÖSSZES!! csapattársam takarodik az ellenkező irányba.....még hátrafele se lőnek..........Meghalok game over! faszát játszottam megint :S
  • TuskoMobile
    áh köszi
  • seepheeerd
    5 találat, aztán a semmiből 12 torpedó...

Nagyon undorító, hogy a DD-k így tudnak támadni...
  • seepheeerd
    Kevesebb mint fele itt :D
  • StrikeFor
    2700 XP 280k zseton és 76 ezret sebeztem SHEP
  • PrasCo
    Persze, arra azért nyomatékosan figyelek, hogy ha valaki fél percen keresztül sz*p egy majommal, akkor ne akasszam le előle az utolsó 18 hp-t. Sőt, olyan is megesett már, hogy - fogalmam sincs, milyen alapon, mivel ugyanolyan távolságra voltunk az ellenféltől - a csapattárs szólt, hogy az utolsó ellen "az övé." Mondtam, ok, nem fogok lőni - de meg is köszönte.
  • Dagohun74
    Megvan :)

Steel Ocean

Egy kis plusz a megfáradt WoWs-et játszoknak.

Steel Ocean
    Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.07.20. 17:55:04
  • Dewri
    Ha te szedted le a nagy részét, akkor nem gáz...:)
  • PrasCo
    Mondjuk ezen a ponton akár leírhatok egy vallomást is. :D
    Amikor BB-vel mondjuk, citatel hit-tel jelentősen lerántom valakinek az életbiztosítás-kötési kilátásait, nem ritkán észreveszik ezt a rombolók, és rájönnek, mint a döglegyek a rohadt húsra. ...nem hibáztatom őket, olykor-olykor cirkálóval én is a kisHP-nak pörkölök oda, illetve igazuk is van olyan értelemben, hogy minél gyorsabban minél kevesebb cső marad az ellenoldalnál, annál jobb.
    ...de azért szeretem megtartani magamnak a trófeát, ezért szoktam olykor azt tenni, hogy bár a reteszeléskor még van - hasra ütök - négyezer HP az ellenséges hajón, a cirkálók pillanatok alatt lefelezik ezt, és csak akkor engedem ki a skulókat.

Tessék, írásba adtam, hogy én sem vagyok feddhetetlen, lovagias játékos. :]
  • seepheeerd
    Hogy téged méminidg a másik csapatba rak... gyere szakaszolni :)
  • StrikeFor
    nyugi mindjárt elfogy a pénzem és nem mehetek többet a NORCA val :D :D szopjon le a WG! ezek nem normálisak b+
  • Dagohun74
    Nem tudom nem vagyok kinai. :)
  • StrikeFor
    jaja dettó nekem is.....a NORCA nak elég lassuak a skulói még nem érzem rendesen.....nagyon messzire nem is lehet vele lőni hába a nagy távolság,mert olyan lassan megy a lövedék odébb megy a cél ha nem hülye :D
  • seepheeerd
    Én is azt láttam eddig, hogy egyenként engedik el a lövéseket, youtube videókon...
  • PrasCo
    Na, ez hasznos infó. Igaz, eddig is folyamatosan összsortüzet használtam, kivéve, amikor HP miatt az már overkill lett volna; illetve nagyobb távolságokon egy klikkel belövök, az összes többit meg rádobom egyszerre. :)
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.07.20. 17:38:42
  • seepheeerd
    A full-t... lehet, hogy a kilőtt csoportra számol szórást?
  • seepheeerd
    Az ér, hogy reggel óta nem vagyok nyertes csapatban?
  • TuskoMobile
    akkor lesz pár wowféle játék is lol hogy mennyit gyártanak már futószalagon
    és hol lehet megtalálni ezt a játékot? mert nem rossz
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.20. 17:28:17
  • StrikeFor
    szekvenciálisat vagy a full salvot?
  • Dagohun74
    nem :P

De figyeld meg milyen egyszeruen megoldottak a tuzerseg es a masodlagos agyuk kulon kezeleset ja es pluszban az AA-t. Van benne tengeralattjaro is ennyi semmi tobb csak erdekeseg kedveert osztottam meg. A javitas se anni mint a WoW-ban hanem kulon lehet az egysegeket javitani.

Bocs az ekezet miatt lusta vagyok atallitani.
  • TuskoMobile
    te kínai vagy?
    most ez mi lesz tengeralattjáró? xD
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.20. 17:14:34
  • Jeffjohnson
    Haver BB-vel a statisztika szerint 1 200-as köröket hoz.