23026

A Wargaming új MMO játéka
-
Elfelejted, hogy főleg CV-vel játszom és nekem sincs annyi az átlagom. Közel 50%-os győzelmi aránnyal 4 CV-vel 1082. A legjobb átlag is 1300-as. -
Elszomorító, hogy ezt te így gondolod... Persze ez az én játékélményemet nem befolyásolja, én még tudom élvezni a játékot és csak addig játszom valamivel, amíg az szórakoztat, hiszen ezért játék. -
zsupeti #6037 Fuso
Adatlap szerint a fejlesztett lőtáv max 14,5km.De!
Meglett a B hajótest,és csodálkozom hogy alapon 19,6km.
Ezt nem értem. -
Én anno, a wot-ra qrva sokat költöttem. prémen felül több prém tank, meg plusz gold. Ennek ellenére, sokszor kifejezetten szopatott, főleg, amikor már csak pár nap maradt a prém tagságból. Ergo, erre a játékra, hiába tetszik, egy darabig egy garast se leszek hajlandó költeni...
-
Adja ki magát persze, de ezt miért kell másik X számú embernek elolvasni egy fórumon? Nyitok egy dühöngő szobát, oda lehet menni sírni dühöngeni, itt meg maradjon meg már az értelmesebb kommentelgetés... -
Dagohun74 #6034 Rosszul tudod.... ami nem kinai az a hamisitvány.
-
StrikeFor #6033 geccó még a logót is lekopyzták :D -
Dewri #6032 Nagy kár, hogy full kínai a weboldal, még regelni is esélytelen rajta... -
Dagohun74 #6031 Nem WoWs de hangulatos kis video.
Naval battle -
Dewri #6030 Örülj neki. Amúgy nem vettél valamikor prémium hajót, aranyat, vagy prémium napot itt, vagy a wotban? Mert én soha semmit. Lehet hogy ezért van sokkal több fosadék köröm, de ez is csak egy összeesküvés, a wg-nél ez nem így megy...
Egyébként jót tesz az embernek, ha kiírja magából a bánatát, számos pszichológiai cikk szól erről...:) És nem játszom napi szinten ugyanúgy a játékkal, van hogy napokig el se indítom egy-egy szemét nap után (pl most tegnap délután 3 óta...). Elszomorító, hogy itt egy játék, amilyenből nincs ezer másik a játékpiacon és nem lehet vele játszani normálisan, mert az agyatlan készítők elbarmolják...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.21. 18:45:19 -
Szerintem nem ugyanazzal a játékkal játszunk. Nekem még sohasem volt egész napig tartó veretlenségi szériám sem itt sem pedig WoT-ban. Sőt ezeket a problémákat sem így élem meg mint ti, teljesen feleslegesnek tartom telesírni egy ilyen fórumot hasztalanul. Probléma abban van, hogy 100 síró hsz-re jut egy értelmes. Ti nem a bugokat írjátok be, hanem azt, hogy melyik kör hogyan sikerült aztán meg itt anyáztok. Mégis minek? Jobb lesz ettől a játék, hogy itt szidom a WG-t? NEM, nem lesz jobb. Ha nekem ennyire nem tetszik egy játék, akkor a múltban is mindig otthagytam mert idegesített és ez így már nem szórakozás de sohasem álltam le napi szinten szidni a játékot és napról napra ugyanúgy játszani vele.
-
Kronos79 #6028 Jingles épp ma rakott fel egy videót. A videó alatti leírásban ott vannak a gombok. Ott szerepel egy mászkálós kamera nézet is. Úgy lehet nézni más hajókat is, de mindig a hajó után kell mozgatni a kamerát. -
Ry0K3N #6027 Aztán mi értelme fehívni a figyelmet hogy x-y bugos? Szerinted wg törődik vele? Wot óta le sem szarják senkinek sem a véleményét, ötletét, tanácsait. Majd akkor lesz valami javítva vagy változtatva ha azt a WG úgy látja jónak vagy amikor jólesik a bevételnek. Tudja itt mindenki nagyon jól ott hogy mennek a dolgok. -
Dewri #6026 Na de ha egyszer ez így van. Tényleg randomgenerátor... És mivel bosszantja, hát kiírja... Miért randomgenerátor? Ha nem az lenne, akkor csak jó körös posztok lennének... És aki wotozott, az tudhatja, hogy a wg hozzáállása sajnos szintén elég kritikán aluli sokmindenhez, főleg a panaszokhoz, tehát mindegy, hogy itt panaszkodunk, vagy náluk...
Viszont korábban voltak "vérre menő" viták egymással, azok már nincsenek jó ideje. Szerintem az egymás közti személyeskedésnek nincs helye egy fórumban, a játék szidása, jó/rossz élmények kiírása, megosztása simán elfér... -
Más az hogy felhívod af igyelmed bugra stb és más ez
StrikeFor
TuskoMobile
meg még sorolhatnám
nyílt béta előtt deka ilyesmi hozzá szólás nem volt. ment akkor is a panasz rá, nem azt mondom ,de ami itt megy pár napja kritikán aluli -
Dewri #6024 Néztél már wotos és war thunderes fórumokat? Merthogy ott is csak ez megy... Egyébként van itt azért más is, akadnak kérdések, válaszok, egyéb linkek.
Amúgy meg ha egész nap nincs egy nyertes csatád, illetve folyamatosan fos köröket mész, akkor milyen "értelmes, építő hozzászólást" tudsz ide írni a játékkal kapcsolatban? Hiszen ha egy bugra hívod fel a figyelmet, az sírás. Ha játékmenetre panaszkodsz, az is. Jó kört se osszunk meg, mert az nem való ide. Akkor mit írjunk? Hogy mikor jön ki egy újabb patch és az mit tartalmaz? Ezt leírja a hivatalos oldal... Egy hibáktól nyüzsgő, 80%-ban szopás játékmenetű játékról nemigen lehet értelmesen írni, anyázva annál inkább...
Persze vannak "megmondóemberek", akik még a hivatalos fórum hivatalos sírós topikjába (mert ilyen is van pl a wotban) is beszólnak, hogy minek sírnak az emberek, nem kell játszani ha csak a sírás megy. Nos, fórumozni sem kell... -
StrikeFor #6023 :S magamról akartam egy srác átküldte az övét..na mindegy :) -
Dewri #6022 A replay csak a te szemszögedet mutatja, mivel a te csatádról készül. Nem lehet más hajókra mászkálni benne. De ha felveszed a kapcsolatot az adott csatában szereplő játékosokkal, hogy küldjék át neked erről a csatáról a replay-t, akkor minden hajóról végig tudod nézni...:) -
+1 -
nekem jobban bejön igy videón is mint ez. figyelni fogom mi lesz belőle:) -
StrikeFor #6019 kipróbálja valaki a NORCA-t? :) -
StrikeFor #6018 jaja kb :D :D
de amúgy a poén az,hogy be is találok / he nem nyírnak ki :D/ és semmi nem történik :D
aztán másik meccsen meg lövök 80-90 ezret :D
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.21. 13:35:57 -
Ry0K3N #6017 ? 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ry0K3N #6016 Mint ahogy wotba is itt is csak ugyanazt tudom mondani ne számolj statisztikát 50 meccs alatt mert totál felesleges.
Simán hozható vele az az átlag.
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.07.21. 13:05:12 -
Dagohun74 #6015 De valahol azért jobban megvan csinálva mint a mostani rendszer. Ráadásul elférnek benne a tengók is és nem annyira OP-ok mint ahogy itt sokan féltek tőle. Pedig csak egy kínai utánzat. Vagy a túl sok gomb az 1, 2, 3, 4 (fegyverzett váltás) már megerőltető lent volna? ÁÁ mind1 csak érdekesség miatt linkeltem ne csak a sírás menjen. peace
-
StrikeFor #6014 kövi meccs 3 hit 4200 dmg...... kinyírtak devastating-el :D
édes Istenem ez a játék b+!!!!!!!!! MI a francért van ilyen foku random benne???????????????????????????????????????????????? NEM LEHET ÉRTELMESEN JÁTSZANI MERT AZ EGÉSZ EGY RANDOMGENERÁTOR!
lehet veszek 2 dobókockát jobban szórakozom -
StrikeFor #6013 kövi meccs..........85k dmg.....köszönöm a random lófaxnak
-
StrikeFor #6012 22 HIT 38k DMg....ebből volt 1 citadella 13200-ért tehát 1180-as sebzés átlag :D :D NORCA Tier7 :D -
seepheeerd #6011 New Mexico, 529hp... full salvo, 4 találat, 529 hp :) -
ezt a csatahajó arty tüzérség nézetet itt is be akarták hozni a kezdetek kezdetén de aztán változtattak a jelenlegire
a másodlagos tüzérség meg a tengeralattjáró meg tisztára battlestation szerűnek tűnik
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.07.21. 11:22:37 -
Dagohun74 #6009 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nos szerintem kb. így kellene működnie a Wows-nek.
Csatahajó
Külön kezelhető a fegyverzet, külömböző lőszerek, a javítás nem egy gomb és minden hanem külön, van tengeralattjáró is a legénység nem csak a kapitányból áll. Ezt kellene jó angol tudással belinkelni a WG-nek hogy tetszik látni meg lehet ezt így is csinálni. Természetesen nem azt mondom hogy jobb csak más, összetettebb de mégis marad árkád és nem szimulátor. -
seepheeerd #6008 Ha lesz normális szakasz/század, ahol összeszokott játékosok játszanak, na az lesz az igazi... -
seepheeerd #6007 Bezzeg akaratlanul engedi... köszi, erről már hallottam, megkeresem! -
zsupeti #6006 Így van Jeff!
Ez nem a KillBill ahol egyedül szétütöd az ellent.Néha előfordul,hogy van jobb,ügyesebb,taktikusabb csapat nálunk is.Ezt be kell nyelni,tanulni hibáinkból és a köv csatánál alkalmazni.
Nem mondom vannak bosszantó dolgok,de a többieket is ugyan úgy érinti.
Jelenleg egy alap Fuso-t húzok és valami iszonyat szar,de csak addig amíg ki nem fullozom.Kongo után visszalépés lesz még így is,de ez is egy lépcső amit meg kell mászni. -
Kapcsold ki az automatikus ütközés elkerülés akármit a settingsben. -
A statisztikád azt mondja, hogy eddig ez volt a rekord XP, amit összehoztál CV-vel és az átlagod 1 106 XP körönként (CV-vel).
Nem azt mondom, hogy nem lenne mit változtatni a CV ágon (főleg a Japánon) de ne túlozzuk már el mikor ott a hivatalos
oldalon a statisztika és mindenki láthatja mi a helyzet.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.21. 08:51:13 -
Katasztrófa, ami itt megy. Nem értem miért gondolják egyesek, hogy napi szinten többször is, itt kell szidni a játékot. Fórumnak nem erről kellene szólnia szerintem, de nem is nagyon tudok olyan fórumot, ahol az a legfontosabb közölnivaló, hogy milyen kört ment és mindenki hülye csak ő a helikopter. Lehet bennem van a hiba de én szívesebben látnám az értelmes, építő hozzászólásokat mint azt, hogy a játékot szándékosan úgy írták meg, hogy velem kicsesszen... Ez itt a helyi Mónika show. -
StrikeFor #6002 na összehoztam :D a WOWS parancsikonnal indult nem media playerrel :D
válthatok másik hajókra a visszanézésnél? -
Ry0K3N #6001 Prémmel simán. Az átlag 1500 biztos megvan. Szerintem több is mert becsúszhat 1-2 blamás kör de a legtöbbjén kaszál az ember. -
StrikeFor #6000 2500Xp ért én vért izzadok T7 en.................CV T4 en 2500 akat szed? :D