23027
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • StrikeFor
    bocsi majd játszom CV vel és együtt örülünk,hogy de frankó,hogy a toroedók vagy maxot vagy critet sebeztek-e :D
  • StrikeFor
    oké akkor hallgatom a témát amit feldobsz..,mert ezidáig azt se tudtam ki vagy,mert még egy betűt nem írtál,de flémelni azt flémelnél :)
  • Jeffjohnson
    Még mindig sokkal szívesebben olvasnék infókat hadihajókról, story-kat a történetükből, mint a te képtelen hozzászólásaidat, aminek 0 információtartalma van és mást se csinálsz csak alpári módon szidod a játékot, a fejlesztőket mindezt nem egyszer, hanem nap mint nap folyamatosan több hsz-en keresztül úgy, hogy tőled mást sem olvasni csak ezt. Erre nincs mentség! Ha nem érzed a kettő közötti értékbeli különbséget, akkor nagy baj van veled.
  • Plata
    Már meg bocsáss de az idióta rinyára sem vagyunk kíváncsiak amit te lenyomsz.
  • StrikeFor
    a haditechnikának amúgy mi köze a játékhoz? ,mert köszönőviszonyba sincsenek.....ha mást nem a hajók SKIN-jét kivéve :P
  • Jeffjohnson
    Ezekért a kitüntetésekért kapod a zászlókat, amik 1 csatára (ha több van belőlük többre), különböző bónuszokat adnak.

Például az egyik legjobb a:
    Confederate kitüntetés, ami +50 bónusz XP-t ad.
    Megszerezni viszont ezt a legnehezebb. Legalább 6 hajónak kell több mint 20% (normál) HP veszteséget okozó sebzést bevinni 1 csatában.
  • Dagohun74
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az a jó hogy nyár van. Úgyhogy srácok irány a strandra vagy valahova el csak ne a gép előtt legyetek. Legalább megnyugodtok (legyen sok sör) aztán szeptembertől vissza a taposó malomba. És hátha változik addig a jó irányba a játék (amit erősen kétlek). Sajna így vagyok a WT és a WoWs-el az egyik egyre élvezhetetlenebb a másik meg ..... nos nem lett az én favoritom (pedig vártam WoWs-et).
  • Plata
    Kitüntetést minden csatában lehet szerezni,bár ha csak gép elleni csatákat mész ott lehet hogy nincs,de minden rendes pvp csatában jön kitüntetés,feltéve ha csinálsz valamit,mert ha nem csinálsz semmit,mire kapnál?
  • Jeffjohnson
    Így van. Jobb lenne inkább Cifu és a többi haditech guru írásait olvasni, mint annak a 3 embernek a nevetséges, gyerekes és már dögunalmas sírását hallgatni nap mint nap.

Ha valaki jelentkezik a 3 rinyagépen és társaikon kívül házigazdának, akkor azt támogatni fogom.
    Legyen off-topic, oda mehetnek dühöngeni, csata eredményt linkelni, itt meg megmaradnának a normális kommentek a többi meg mehet a kukába.
  • herminamezo54
    koszi a valaszt akkor nem sok kiemelkedot csinalok mert reg ota nincs -hero- majd alakul pedig probalok pontosan loni koszi
  • Plata
  • csonttika72
  • Scharnhorst
    Ha csak azt lehetne olvasni ami te írsz akkor szeretnék inkább vak lenni.

Én is hiányolom Cifut, davidb-t és a többi embert akik hasznos technikai jellegű szövegeket osztottak meg velünk.
  • StrikeFor
    sajnos nem az én hibám,hogy olyan majmokkal rak össze akik 15-20 percet ülnek a 4 bázisos map egyik bázisánál 8 an...engem meg a 2-3 másik értelmes gyereket lemészárolnak,mert mi harcolni megyünk.......
  • Győri Devi
    Én is támogatom az ötleted az off-topic kapcsán illetve kéne egy házigazda is aki rendbe tartja itt a helyzetet.
  • StrikeFor
    ettől függetlenül lehet írni...akar akar valamit az megkérdezi, elmeséli,leírja......senki nem baszogatta őket sőt én is örülök érdekességeket,más véleményt olvasgatni
  • csonttika72
  • Master91
    Az eszedbe se jutott hogy azért nem írnak ide mert nem kíváncsiak a sírásra? Míg nem jöttetek ide rinyálni még technikai dolgokról is szó volt....
    hol van pl. Cifu?

Kitúrták a normális kommentelőket/ beszélgetőket a rinyálásokkal.

WoT topikba elég volt ezeket átélni
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.07.22. 12:11:35
  • StrikeFor
    legalább van mit olvasni :) mert a topik amúgy full üres............
  • Plata
    Jah,hát T8 csatahajóval ilyen keveset sebezni tényleg gáz.Nekem a 4-es szintű többet sebez.
  • Scharnhorst
    Néha már én sem értem, hogy miért jó ennyit rinyálni. Ha nem tetszik a játék vagy ennyi bajod van vele akkor ne játssz. Ha meg játszani akarsz fogadd el a feltételeket. Ha problémád van a játékkal kapcsolatban és építő jellegű kritikád van akkor kérlek fáradj a hivatalos fórum megfelelő topicjába, hogy a fejlesztőkhöz is eljusson. Egyéb esetben kérném, hogy fejezd be a felesleges kommentelést, mert minden harmadik komment a tied és csak a sírás található meg benne.
  • seepheeerd
    North Carolina
  • Plata
    Mi a bánat az a Norca?
  • csonttika72
    Nagyon ritkán írok ide, inkább csak olvasok, de már én is unom amit látok (tisztelet a kivételnek). De ha neked csak ennyi az átlag dmg akkor tényleg magadban keresd a hibát. Nekem a Wyoming-al van 32627..., nem sok, de javulok
    Utoljára szerkesztette: csonttika72, 2015.07.22. 11:48:47
  • Master91
    Nem szabtam meg semmit, olvasd el újra amit írtam.
  • StrikeFor
    offolok? nem a hegyi kerékpározásról írtam.......nem tudom neked mennyivel van bármennyivel is több jogod megszabni azt,hogy ki mit írjon le a játékkal kapcsolatban? nem vágom
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.22. 11:30:36
  • StrikeFor
    ez nyílvánvaló a 750+ játékommal,hogy még mindig sík hülye vagyok :D
  • Master91
    Vagy te vagy a béna és 5ből 1x nem neked kell a helyzeteket megoldani?

Mindegy, változtass a hozzá állásodon vagy meg beszélhetjük a moderátor topikba a későbbiekben hogy offolsz.

Vagy tényleg megcsinálom azt a nyamvadt szobát, ott nyugodtan lehet őrjöngeni.
  • Jeffjohnson
    Nemcsak mission-ben ad, annak elvileg semmi köze hozzá. Ott többnyire szabad XP-t, kreditet ad.
    Kitüntetést (achievement) úgy érhetsz el, ha valamilyen kiemelkedő teljesítményt nyújtasz. Pl: összeütközéssel megsemmisítesz egy ellenséges hajót és túléled. Vagy egyetlen sorozattal megsemmisítesz egy ellenséges hajót úgy, hogy legalább 50% HP veszteséget okoztál neki.
    Van még rengeteg. A Dokkban profile fülre (felül), aztán az achievements-re (bal oldalt) kattintva megnézheted mik vannak eddig és mi a feltétel a megszerzésükhöz.

Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.22. 11:20:22
  • StrikeFor
    mert reménykedek,hogy 5 ből 1x nem szopat meg :D és akkor élvezetes és szórakoztató
  • Jeffjohnson
    +1
  • Master91
    Minek játszol vele ?
  • StrikeFor
    ehelyett inkább megnézhetnéd a #6012-t és rájöhetnél ,hogy valami nagyon nincs rendben a játékkal
  • Master91
    1. lépés: köpd le monitort miközben szidod a randomot HOGY CSAK TÉGED szúrt ki magának és baszogat
    2. lépés: töröld le a játékot
    3. lépés: köszönjük
  • StrikeFor
    szóval még hogy nincs random meg SCRIPTELT sebzés??? mit is írtam tegnap az első meccsemre??? nézzétek csak meg! és nézzétek meg a mai első meccsem

NORCA 29 hit, kb oda lövök ahova szeretnék 80%ban......3-4 CIT-em van meccsenként ha nem kapok szopóágat Mr Random God-nál...erre ez történik...1130-as!!!!! átlag sebzés T7-es BB vel :D :D mi ez?????????? miről beszélgessünk ha nem erről? kinek adjam ki a dühöm? hívjam fel a barátnőmet,hugomat anyámat? azt hittem mi itt együtt érzünk legalább

• herminamezo54
    hello mindenkinek hulye kerdes de kituntetest csak a mission -ban ad a jatek? mert miota alig jatszok a kulodetesbe nuku kituntetes valaszokat koszonom eredmenyes jatekot
  • Jeffjohnson
    Én támogatom! Jó ötlet. Legalább megtisztulna a topic.
  • Jeffjohnson
    A PvP meg a PvE statokat külön kezeli. Az a pár Coop csata pedig össz-vissz 1 volt és azt se számolja bele.

Én open betában kezdtem a játékot. Valószínűleg, aki már CBT-ben is CV-vel volt annak sokkal könnyebb, pláne ha
    húzza a hajókat ezerrel, ezzel kihasználva az MM hibáit.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.22. 07:02:09
  • ximix #6042
    A prohardver mintájára csinálni egy OFF topikot ahol kilehet ereszteni a fáradt gőzt a hivatalosban meg a házigazda vagy modi segítségével maradni a témánál.
  • Ry0K3N
    Nem hiszem hogy el nem lehet összehozni annyit prémiummal mikor a kemény 22 meccsem alatt stockként szarakodtam vele meg bevittem pár coop csatába mert elfelejtettem átállítani.