23028

A Wargaming új MMO játéka
-
SzocsA #6201 Ez a torpedózás kurva jó. 
kerülgetni kell a sajátunkat is ez tok gáz. ....
Van 3000 izém megvegyem az orosz prémet?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Az még rendben van, hogy a Myogitól frankón PTSD-m van, de ma kaptam 1800 zsetont, amiért egy Erie mögémsodródott és módszeresen lebontotta a bal oldalamat HE-vel, miközben - gondolom - mögém nézett távcsővel. Türelmes ember vagyok, na meg minden kezdet nehéz, de amikor már két ponton felgyújtotta a fedélzetemet, kulturáltan megkértem, hogy a felforgató tevékenységet k*rva gyorsan fejezze be... :) -
ikarus44 #6199 Én még a játékkal sem tudok játszani...
-
NiceScream #6198 Nem találok semmi ilyesmit :( Nem lehet, hogy ez egy korábbi verzióhoz tartozó fícsör volt? -
StrikeFor #6197 pénzem úgyse lesz rá megvenni:D -
ikarus44 #6196 Szerintem nyugodtan beírhatod -
StrikeFor #6195 IOWA 132k XP :P vagy ilyeneket ne is merészeljek beírni ? :D
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.25. 14:21:33 -
StrikeFor #6194 egy 125 ezres körrel nyitjuk a napot :P -
ikarus44 #6193 Szerintem szimplán idióták akik, azoknak csúfolják. -
seepheeerd #6192 A Bismarck és a Tirpitz nem voltak zsebcsatahajók.
A versaillesi limitáció kikerülésére hoztak létre egy osztályt (Deutschland osztályú nehézcirkálók), melyhez tartoztak a KMS Admiral Graf Spee, Admiral Scheer és a Detutschland/Lutzow, na ezek voltak a zsebcsatahajók.
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.25. 13:45:49 -
Inkább így a linket. Sokkal több képet, információt ad.
Bismarck Italeri
Ja és 40 euró
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2015.07.25. 13:35:38 -
StrikeFor #6190 a Bismarck-ot meg a Német BB ket miért gúnyolják pocket battleship-eknek?? nem kisebbek az az amcsiknál ezek sem -
ikarus44 #6189 Én is elfogadnám
-
Valahol a settingsben van egy Advanced Targeting akármi nevű kapcsoló alul, kapcsold be és nem kell folyamatosan alt-ot nyomogatni. -
StrikeFor #6187 NEED
http://worldofwarships.eu/en/news/common/Italeri-Bismarck/
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.25. 13:02:24 -
StrikeFor #6186 ahogy nézem időben ott voltál mindenhol azért :) -
NiceScream #6185 Kössz a tippeket srácok. Az alt-ot a manuális célzáshoz természetesen használom, illetve szinte csak úgy használom. De valahogy egy kis legyező-alak mindenképpen befigyel. Még akkor is amikor nem támadják a gépeimet, lévén senki nincs a mapon :)
Viszont így felülről elnézve a játékot megfogalmazódott bennem egy kérdés. Egyesek mi a fa***ért játszanak ezzel?? Miért nem szupermárióznak inkább? Komolyan mondom annyira ostobák egyesek, hogy azon csak röhögni lehet.... Én nem vagyok egy nagy májer, de azért nekem a játék nem abból áll, hogy menekülök minden és mindenki elől és igyekszem a csatától minél messzebb lenni. -
TuskoMobile #6184 jólvan na azért aimbttal vannak felszerelve xD -
SzocsA #6183 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Noooob team".
Tök jó, hogy itt is segíts itt, segíts ott. mire odaérek meghal mindenki.....
-
seepheeerd #6182 Így van, ahogy mondod!
Csak a zártban anyahajóztam, régen volt :) -
seepheeerd #6181 Jobbra a középső logótól kiválasztod a co-op módot, akkor botok ellen harcolsz. Random battle pedig játékosok ellen. -
TiborTamas #6180 Pont ezt írtam, csak lehet kicsit nyakatekerten sikerült megfogalmazni. :) Az automata célzásnál alapból is széttartó alakú a torpedósáv, ha nem lövik a gépeidet, míg manuálisnál majdnem párhuzamos.
GaBika6: A Battle gomb mellett jobb oldalt tudod kiválasztani, Co-op Battle néven fut. (De a játék kezdetén alapból az van beállítva, mert 1-es felhasználói szinttel csak az elérhető.) Ilyenkor a csapattársaid ugyanúgy emberek, csak az ellenfelek lesznek botok. -
Ry0K3N #6179 Uramisten 
Ráadásul mindhárom kill a tiéd. Ez kész.
-
Botok ellen hogy lehet nyomni? Csak botok vannak akkor játékban? Vagy vegyes csapat van multiban? -
seepheeerd #6177 Nekem manuálisnál is széttartott, ha lőttek rám, igaz az még a zárt bétában volt. -
TiborTamas #6176 Célzás közben tartsd lenyomva az Alt gombot a manuális célzáshoz, ha eddig nem tetted. Annál lesz majdnem párhuzamos alakú, kivéve a seepheerd által leírt esetben, azaz lövik a gépeidet. -
seepheeerd #6175 :)
Pár napja ha jól emlékszem New Mexico, 645HP, teljes salvo, 8-ból kiírja hogy 6 hit, a hajó pedig megy tovább, 645HP-vel...
Megemlítettem, valaki írta hogy biztos lepattanók. Persz, full lőtáv, majdnem függőleges becsapódások, lepattannak :D -
seepheeerd #6174 Ha a hajó légvédelem (vagy vadászok) támadnak, azok "szétzavarják" a század gépeit és ezért legyező... -
NiceScream #6173 Üdv!
Srácok, egy kis segítség kellene nekem.
Eljutottam a repcsihordozókig, csak nem értem, hogy nekem ez az izé miért nem ilyen.
Amikor én jelölöm ki a célt, akkor nekem ilyen legyező alakú lesz ez a bigyó... miért?
Ezen a képen szinte párhuzamos ....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
StrikeFor #6172 OMFG :D -
Ilyen nincs, baszki, botok leradírozták a komplett csapatomat. Én megtérek, komolyan. Ezt nem lehet überelni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
StrikeFor #6170 7km-ről 8x eltaláltam salvóval egy IOWA-t AP-vel 0-a DMG :D :D -
StrikeFor #6169 persze kempel az összes,mert fosik,hogy ellenséget lát....aztán a nagy kempelésben meg szarrá lövik,mert T8 ba is úgy jutott el,hogy sose volt töke harcolni...persze,hogy nem tud semmit felmutatni -
StrikeFor #6168 hehehe -
StrikeFor #6167 :D:D -
Ry0K3N #6166 Már a sok retardált eljutott ter 8 ba? :/ Ez valahol nagyon elszomorító.
Oh lemásfélszereztem a majdnem stock CV-t. Vadászok vannak rajta fejlesztve. "Nagyon" megerőltető volt.
-
Könnyedebb téma:
-
Dewri #6164 Lejjebb is vannak ilyen klasszis csapatösszeállítások, de tier8-ban különösen szégyen. És akkor ne sírd tele a fórumot, ha mondjuk ilyen az egész napod... -
Szerintem az majd valami nagyobb frissítéssel együtt jön. -
Scharnhorst #6162 Ki 8 citadellát lő, citadella találat által vész el. Franc vinné el a Coloradót. :D :D