23028

A Wargaming új MMO játéka
-
Ja igen a Graf Zeppelinen meg csak zuhanóbombázó és vadász volt, ez így dögunalmas lesz, ha nem változtatnak a bombázók bombavetésén, igazán kitalálhatnának valami más mert manual bombázással is ugyanolyan random mint "automatával". Eredetileg a németek akartak Fi 167 torpedó bombázót is rakni de az egy dupla-fedeles fos, ami aztán ki is került a tervekből és később már csak 30-12 (vadász és bombázó) majd
a 39-es tervben ugyanez csak más arányban 12 vadász 30 bombázó szerepelt. Lesznek itt gondok bőven. -
Jacktor #6320 A sebzési rendszer pontos működése
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.28. 13:48:13 -
DantesHUN #6319 Olasz, francia. -
Az érdekelne hogy milyen nép jöhet még? Német, angol, orosz és csá? -
Scharnhorst #6317 Hivatalos fórumon talált képek a német hajókról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Dresden
Hermelin
Bismarck
Tirpitz
-
Sendrov #6316 Nem értek egyet. Tier1-ben eddig kis partvédő vagy kísérő hajók vannak. A németek meg pont ilyen alacsony harcértékű hadihajókat építettek a két vh között. Szóval továbbra is fenntartom, hogy lenne miből válogatnia a WG-nek. Persze az egyszerűbb egyensúly és a könnyebben elérhető dokumentációk miatt lehet, hogy egy soha meg nem épült tervezett hajót választ a WG, nem pedig az 1926-os Hermelint.
De hagyjuk is a témát, meddő vita. Meg úgyis majd meglátjuk egyszer :) -
DantesHUN #6315 Ami szintén nem épült meg. Minden ágba kellenek meg nem épült hajók. Jó hát persze, meg lehetne csinálni csak létező hajókkal minden nemzetet, csak az meg a WG féle koncepcióba nem illik bele, hogy 10 szint, minden ágon, kiegyensúlyozva-(már amennyire ki van, de ez más kérdés) -
ZsG502 #6314 Az angol ág lehetne még jól kidolgozható a végén az N-3 osztállyal. -
Sendrov #6313 Az Atlantát eredetileg romboló flottillák vezetésére illetve rombolók ellen szánták. Mivel kettős célú, légvédelemre is alkalmas főtüzérsége volt a IIvh.-ban már átminősítették légvédelmi cirkálóvá. A jelölése is megváltozott CL-51-ből CLAA-51-re, ahol az "AA" jelöli a légvédelmi titulust.
Szóval az Atlanta légvédelmi cirkáló volt, míg a Cleveland hagyományos szerepkörű könnyűcirkáló.
Az Atlanta jobb légvédelme szerintelem történelem hűnek tekinthető. A kettős célú kis kaliberű főtüzérség (a játékkal ellentétben) a valóságban vízfelszíni célok ellen nem igazán vált be. Guadalcanal-nél a japcsi hajók el is süllyesztették az Atlantát. -
DantesHUN #6312 Azok meg pont, hogy nem tier I-be valók szerintem. -
DantesHUN #6311 Hát valami ilyesmi lesz, lehet a tier IX-X környékére már abszolút fantázia hordozókat tesznek be, vagy persze ki tudja, mennyi terv volt még a németeknél, hogy melyik hajót lehetne átalakítani hordozónak. -
Sendrov #6310 Igen, de ez főként a nagy felszíni hajókra igaz. A két Vh. között (a fegyverkezési korlátozások miatt) a németek főleg kis hadihajókat építettek. Ezekből viszont elég sokat. Pont ezért bőven lehetne igazából megépült hajók közül választani Tier1 német hajót. -
Erről jut eszembe. Van valami info a német CV ágról? Graf Zeppelin úgy ahogy megépült de ezen kívül csak tervek voltak meglévő hajók átalakítására és egy olasz CV hullott még a németek ölébe, ami szintén átépített volt és érdekes módon jobban megoldották az olaszok mint a németek. Szóval semmi használható de még tervben sem, kíváncsi vagyok mit hoznak ebből ki. -
DantesHUN #6308 Itt azért a dolog, érthetőbb. Nincs elég valóságban is megépült hajó, a komplett ágakhoz, a legtöbb nemzetnél, tehát kellenek a tervrajz hajók Úgy nagyjából az USA ágon kívül, szerintem egyik nemzetet se lehetne kihozni, csak valós hajókból.
-
Sendrov #6307 Látszik, hogy nem WG aggyal gondolkodom. Tervezett vagy el nem készült hajóra nem is gondoltam. Pedig evidens. A WG játékok tele vannak soha le nem gyártott tankokkal, repülőkkel, hajókkal. -
Dewri #6306 Itt egy videó, tegnapi feltöltés. A srác az Atlanta légvédelmének hatékonyságát veti össze a Cleveland légvédelmével. Én már a CBT-ben se voltam elájulva a Cleveland légvédelmétől, de azóta kapott külön vadászfedezetet is. Bár NYILVÁN semmi köze ahhoz, hogy az Atlanta prémium, de kitalálhatjátok melyiknek jobb a légvédelme...
-
Dewri #6305 A fórumon is kérdezték a Hermelint, ott egy fickó ezt a linket adta meg, hogy szerinte ez lehet:
-
Sendrov #6304 Az új patch-ben szereplő teszt hajók eléggé ismertek. Kivéve a Hermelin. Erről szinte alig találtam infót. Nyilván nem a mai rakétás Hermelin lesz az, pláne nem tier1 hajóként. Egyetlen ilyen nevű német hadihajót találtam a "Z10 Hermelin" néven. 1926-tól 1939-ig volt a német flottában, azután eladták Spanyolországnak. (Nem azonos a Kriegsmarine Z10 Hans Lody-val, ez utóbbi ugyanis már egy modern II.Vh-s romboló) . Viszont arról is ellentmondásos infókat találtam, hogy a Raubtier vagy a Raubkatze osztályba tartozott-e. Ha utóbbi, akkor csak 3db 10,5 cm-es löveg lesz a főtüzérsége, ami tier1-ben is gyengécske, viszont lesz rajta torpedóvető. :)
Van valakinek konkrét infója, vagy képe a Hermelin-ről? -
StrikeFor #6303 Nice! ne add feel az már 7-8 nap alatt meegvan :)
85k :P here -
seepheeerd #6302 92k to NC :) -
seepheeerd #6301 Tuskó Hopkins, megvan? :D -
StrikeFor #6300 a 13. perc után lőttek ki....nézem a csapatomat 5-en !sértetlenül a kezdőnkön............
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.28. 10:00:04 -
StrikeFor #6299 hát kell hozzá megszállottság,hogy játssz vele az biztos........milyen már,hogy ma is dob egy 1100-as átlag sebzést..... 18 HIt 22k dmg........aztán kövi játékban meg 23 HIt-el lebontok 3 hajót és sebzek 90 ezret? undorító ez a fos RNG ami ebben a játékban van...tökre elveszi az ember kedvét,mert hiába tanultam meg 800 meccs alatt játszani ha minden nap pofán basz a játék egy rakat ilyen Random sebzéssel,hogy hülye gyerek nem tudsz te semmit nem ,hogy játszani....muhahaha -
Mint a nyelvtanórákat gondolom (nem tudtam kihagyni bocs).
-
TuskoMobile #6297 ez a játék játszhatatlan ebben a formában leszámítva a játék saját hibáit a legidegesítőbb hogy az embereknek ez túl nagy falat nem tudnak játszani vele össze vissza bolyonganak mert a pálya is túl nagy és nagyon csapat alapú lett a játék a nyugdíjas tempója miatt itt nem lehet gyorsan korrigálni a hibákat amire még ha rá is jön a csapat már késő bukta van
nem tudom kinek van erre ideje hosszútávon én már most meguntam
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.27. 23:16:32 -
UI:
Egy ágon pl Japán romboló mindig viszed tovább a kapitányt, majd elérsz T5-be ahol jól keresel vele vagy nagyon megszeretted és nem adod el ezért ebbe teszel egy új kapitányt, a régit meg tovább viszed T6-ba a skill-el. -
Kezdésnél 4 hely van a barakkban azaz "reserve" ahol azokat a kapitányokat tárolhatod amiket nem akarsz eladni pl van egy T6 CV-d, de kell a pénz eladod, mert úgysem szeretsz CV-ni mondom nem szeretsz CV-ni :) a kapitányt elküldöd tartalékba "reserve" a hajó elad, majd félév múlva egy gyenge pillanatodban veszel egy CV-t és belehetedelted a régi kapitányt.
Amikor eladsz egy hajót a automatikusan felajánlja, hogy tartalékba helyezi a kapitányt ha van helyed vagy választhatod a leszerelését ilyenkor törlődik.
Amikor veszel egy hajót akkor választhatsz, hogy ingyen, ezüst fityingért vagy aranyért veszel kapitányt vagy választhatod, hogy kapitány nélkül veszed a hajót, ilyenkor utólag is vehetsz bele vagy a tartalékban "reserve" pihenő kapitányodat választod .
Ha a tartalékban lévőt választod az biza csak ahhoz a hajóhoz ért ami a neve mellett szerepel, mindaddig míg át nem képzed az épp aktuális ladikra ami szintén az ingyen, ezüst, arany WG háromszögben testesül meg, (mivel a WG-nél csak amnéziás kapitányok vannak ezért mindig csak egy hajóhoz értenek hiába mentek 1000 csatát előtte vele valahogy elfelejtik, de egy kis csúszópénzért azért eszükbe szokott jutni.
-
A hajók nevénél a helyeknél, ahova lerakom kapitányokkal (spot-nál) mi az arany babér? És csata betöltésénél a listánál láttam pár hajónál ilyen számok vannak a nevek előtt. Az mi? -
seepheeerd #6293 Én pl. a csatahajó ágon haladok, mindig átültetem az alacsonyabb tierű hajóból a kapitányt és tréningelem tovább, hiszen a már megtanult skillek nem vesznek el (a hajót meg eladom, hacsak nem kell farmolgatni).
Ha emellett rombolóval akarsz mondjuk játszani, akkor ott més skillek kellenek, tehát az a kapitány megintcsak marad... -
Az igazat megvallva, nem teljesen értem a kérdést. Ha mind a hat slotodon van hajó, akkor van hat kapitányod. Ha egyet eladsz, akkor az újonnan megvásárolandó hajóhoz az eladott hajó tartalékba sorolt kapitányát állítsd be. -
Egy kapitányt érdemes játszani vagy jobb ha mind a 6 kapitányt használom? Hogy célszerű??? -
seepheeerd #6290 elkeserítő... majd ha lehet századot játszani... -
TuskoMobile #6289 van pedig 4is xD
biztos túl sok ez a szám nekik -
StrikeFor #6288 7. vereség 850 ezer ezüstöt buktam -
Jacktor #6287 Ok, akkor csak nem írják a fejlesztett fedélzetnél ezt az "apróságot"... -
StrikeFor #6286 nézd meg b+ nem hiszem el.........nem akarnak harcolni 1 hajót öltünk/én/
az objectek közelében sincs senki
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.27. 19:37:36 -
StrikeFor #6285 jaja néha eljátszom mikor zsinórban 5. re vesztek ezek miatt -
seepheeerd #6284 Multkor amikor írtad, én is eljátszottam ezt :D -
seepheeerd #6283 Itt írnak erről... -
zsupeti #6282 Ezt én is kérdeztem még múlt héten.Annyi baj legyen. :)
Melyik az a gomb amelyikkel célpontot jelölünk,h a többiek is azt lőjék?