23028
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • _dRaxx_
    Lehet még kapni vagy már elfogytak?
  • Alien69
    Hehe, ez a bónusz uszály érdekes egy jószág. Első csata:
  • _dRaxx_
    Hát persze mindenki félti a kis valagát azon a szinten. Gondolom nem könnyű pluszban kijönni.
  • StrikeFor
    ma is olyan meccsek voltak,hogy 9-10 játékos maradt életben mindkét oldalon a 20 perc alatt! az WTF???
  • StrikeFor
    oké ,de mi van akkor amikor ezeknek a meccseknek a nagy % ban a fele hajó nem pusztul meg mivel mind a két csapat arra játszik,hogy még véletlen se találkozzanak ellenséggel és ha találkoznak akkor meg sarkon fordulnak és mennek az ellenkező irányba..............tehát hiába megyek a lemingekkel ha azok mindenféle harcot avoidolnak.........sehogy sem jó! nem velem van a baj hanem a lemingekkel.......

nézd vissza a topikot CBT-ben ilyen egyáltalán nem volt! a játékosállományt felöntötték egy jó nagy lavór vízzel és híg lett
  • ZsG502
    Ez nem habitus. Ez szimplán a hibákból tanulásra való teljes képtelenség.

Ökölszabály hogy a CV-k és a rombolók a magányos csatahajót szedik ki először.
    Hülyék lennének bemenni a cirkálók közé, amikor van egy magát hősnek képzelő de valójában öngyilkosjelölt, aki felkínálja magát.

A csapattól elkódorgás leginkább a rombolók feladata és kisebb részben a manőverképesebb cirkálóké.
  • ZsG502
    Alsóbb Tierbeli (3-4-5) csatahajóknak szerintem legalább párban érdemes dolgozni.
    Így ugyanabba a szórási területbe kétszer annyi gránát jut.

Cirkáló szempontból az egyik legveszélyesebb dolog, amikor két csatahajó amelyek 2-3 km-re vannak egymástól villába fog.
    Sokkal nehezebb kimozogni a két irányból jövő összesen dupla annyi gránátot.
  • DantesHUN
    Lehet, végülis nem lenne rossz a New York se, csak nagyon pontatlannak érzem.
  • Kronos79
    Pedig hidd el, jobban járnál! Az idejárók többsége a tankossal is tolta, így ott már megtanultuk, hogy mindig tarts a lemmingvonattal! Minél tovább maradsz életben, annál több sebzést tudsz leadni. A több sebzés pedig több XP és több zseton. Ez a játék pedig erről szól.
    Ráadásul, ha egyedül rambózol, akkor a több ellenséges hajónak te vagy az egyedüli célpont, ezért mindenki téged fog lőni és rajtad kívül senki sem lő rájuk vissza. Ha a többiekkel tartasz, akkor őket is lövik, te tovább élsz és több sebzésed lesz és a többiek is visszalőnek. Végül ha ez a sebzéstöbblet hiányzik ahhoz, hogy nyerjetek, akkor több győztes csatád lesz.
  • DantesHUN
    Basszus. Valamit jól elbasztam. Hogy kell a kapitányt áttenni egyik hajóról a másikra? Egy hete Wyoming-ról New York-ra simán sikerült. Az előbb a IV-es hordozóról akartam a V-ös szintűre, erre eltűnt. Nincs egyik hajón se. Rakás jó skill-el el volt látva, és annyi neki. Hát ez baromira jó, de miért tűnt el? Nem értem mi történt.
  • seepheeerd
    New Mexico lesz jó kihúzva... aztán majd a North Carolina :)
  • StrikeFor
    csak sajnos a habitusom nem engedi azt a fajta fosimanó hozzáállást a játékhoz :D így ez marad a sorsom :D
  • StrikeFor
    finom is az USA BB ág :D szólj ha a Colorádóhoz elérsz :)
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.01. 14:42:58
  • _dRaxx_
    igen menny a lemingel. rakod fel a meccsek végeredményeit. elég szépen teljesítesz. elmennél a leming teammel és ezt a teljesítményt ott is leadod akkor lehet winelnél. :D
  • DantesHUN
    Nem tudom kinek mi a tapasztalta de ez a New York, sokkal rosszabb mint a Wyoming. Lassú , bár a Wyoming is az volt. Lassan fordulnak a tornyok. És a legzavaróbb: nagyon pontatlan. Olyanokat lő mellé. Lőtáv növelőt tettem rá, de valamit a pontossággal is kéne kezdeni, akkora a szórása. Három sortűzből egy se talált, pedig jól céloztam, csak a szórás miatt össze vissza lőtt. Viszont így a sebzés is kevesebb.
  • StrikeFor
    de most komolyan menjek a lemingekkel és haljak meg én is itt az északi sarokban?? annak szerinted több értelme van?
    szerintem meg ezek a hibásak itt az A B északi sarokban és nem én meg az a 1-3 player aki próbál értelmesen harcolni még ha mi is halunk meg elsőnek......
  • _dRaxx_
    minél többet ragelsz annál rosszabb lesz. meg ez hogy mindenki hibás csak te nem az kicsit érdekes. a solot mellőzd menny a leming vonattal aztán kész. mert az hogy előre mész egyedül pl annak semmi értelme. jó hogy téged lőnek ki ha csak te vagy ott és más célpont nincs is. ^^
  • seepheeerd
    Az előbb én is megkérdeztem, mit csinálnak ott fönn északon? Azt válaszolták, hogy ölik az ellenséget :)
    Egyedül voltam középen, közben mind a négy hely elfoglalva az ellenség által...
    Tányleg csak idióták játszanak ezzel a fossal.
  • StrikeFor
    csak neked a mai nap margójára...a 10. vereségemre :D ( én nem vagyok ezek között........ )
    komolyan kérdezem mi ennek a pszichológiája?

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.01. 14:04:16
  • seepheeerd
    Akkor lenne pöpec, ha dinamikusan változtatná a röppályát a közbeeső tereptárgyakat figyelembe véve... de nem tudom hogy ez elvárható-e :)
  • StrikeFor
    jó csak azért kérdeztem,mert elég pontosak az ágyuk így is....és esetleg több DPS-t kilehetne csikarni ha nem megy annyit a lövedék a levegőben és még 3-4 sec-el gyorsabban is töltök.....fene tudja...mondjuk pénzem még nincs rá :D
  • seepheeerd
    Fő fegyverzet pontosság az ajánlott.
  • StrikeFor
    9. loss

nyílt Óceános pálya.....a két lemming train kergette egymást 1 hajót vesztettünk ott meg 2 hajó pusztult el...és miért?? MERT rajtam kívül SENKI!!!!!!!! nem akart már megint harcolni......20 percen keresztül 23 ember úgy helyezkedett,hogy még véletlen se tudjon egymásra lőni senki.....DRAW ( én meghaltam :D )

mi van itt?????? aki CBT ben játszott ilyet sosem tapasztalt! én sem! kurvajó meccsek voltak...,de ezmiez??????
  • StrikeFor
    9 perce megy a játék rajtam meg egy DD-n kívül az összes köcsög a spawn mögött nem csinál semmit....elindulok támadni /tudom,hogy szétbasznak de leszarom/ és a nyomorék csapattársak rühögnek ki mikor belémvernek 16 torpedót 2 DD ből egy Cruiserből meg a CV ből és még lőnek is rám......nézzétek meg azt a térképet...........MI A JÓSÁGOS ATYAÚRISTENNEK JÖN BE EZ JÁTSZANI!!!!!! és hogyan lehet az,hogy engem ezekkel tesz össze 8. alkalomra is????????????????? miért van az,hogy az ellenség nem egy puhapöcsű bagázs és normálisan támadnak és foglalnak,teszik a dolgukat??????????????????????? MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT?!??!?!?!?!?!?!?

• DantesHUN
    Mintha azt mondtad volna eladod...
  • StrikeFor
    6. LOSS......hiába jönnek ilyen körök........egyszerűen meglátják az ellenséget és mennek a másik irányba azonnal...azok meg 4-6 ágyuval szarrá lövik a menekülő majmokat

• StrikeFor
    PLUSKAST!

lövedék röppálya módosítót használsz vagy főfegyverzet pontosságot?
  • Plata
    Én azt se tudom mennyi a win ratem.De van T5 BB T5 destro,meg T5 Cv kifejlesztve,de nem megvéve.
  • _dRaxx_
    valaki játszó pajtit nem keres? lassan 60% win rate. detroyerekkel tolom. néha cirkálókkal is. destroyer lvl 5 (minikaze) meg cruiser lvl 4 (Phoenix). Ha valakinek netán felkeltettem az érdeklődését akkor vegyen fel. _dRaxx_ névvel lehet megtalálni. Ha lehet hasonló win rattel rendelkező játékos vegyen csak fel.
  • Plata
    Klánok majd akkor lesznek ha vége bétának.Szerintem.
  • seepheeerd
    Erről a fórumon írnak elég sokat...
  • seepheeerd
    Műküdik, köszi :)
  • malystryx3

Elsőre nem is rossz csatát sikerült mennem így éjjeles után. :)
    A végén 2, azaz 2db HP-m maradt :)

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy itt nem lesznek klánok? Vagyis ennek a lehetősége? Itt is lehetne "hajós század" csatákat menni, és nem a random-beli: mindenki amerre lát arra megy, egyedül hagyják a csatahajókat stb.... Szóval lenne értelme az igazi stratégiának is. Nekem ez nagyon hiányzik a játékból. Meg hát ugye a replay funkció hiánya, és a gyakorló szoba is csak okosítva megy..
    Utoljára szerkesztette: malystryx3, 2015.08.01. 09:51:01
  • Dewri
    A wotból kiindulva sajnos várható volt, hogy ha ingyen járművet osztanak, a garázshely mellet az maximum arra jó, hogy némi kreditet termeljen, mikor kapásból eladod... Ha már ilyen semmiben nem kiemelkedő kis hajót adtak nevetséges lőtávval, akkor legalább kapott volna tierlimitet, tier1-2-ben talán még lehetne bohóckodni vele. De St. Louisok és csatahajók ellen?

Ennek ellenére mégis sikerült mennem vele egy egészen jó kört, elkaptam 2 rombolót és túl is éltem a csatát, 79ezer kreditet hozott és 859 xp-t, meg is lepődtem, nem kicsit. Persze nyilvánvaló, hogy ez csak valami isteni szerencse volt...:)
  • Lokker
    Az biztos hogy adná a feelingnek. :)
  • ximix #6646
    A játékban egy ilyen szélfútta tenger nem volna utolsó, meg ha a toronyba lévő ágyúk egyesével is elsüthetőek volnának, meg a torpedókat lőnék a másodlagos ágyúk, meg ....

• Lokker
    Ezek a videók mindig jól sikerülnek és a hangok is eléggé rendben vannak.
  • ximix #6644
    A WG 17 éves évfordulója miatt gondolom várható pár dolog és most Aug. 5.-9. lesz a Gamescom is.
  • Lokker
    Szerintem prémium kód jöhet még esetleg egy kis dublon
  • Scharnhorst
    Tuccy írta a fórumon az Albany kódra:

"Keep an eye peeled for the portal though - there will be more news coming in at a later date, and not only about this code "