23028
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Myke28
    Uraim és (ha vannak Hölgyeim)!
    Épp most mentem 1 bitang kört (talán eddig ez volt a legjobb) :)

Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.08.02. 18:21:12
  • malystryx3
    Srácok, ma meglett az Omaha.. Nem tudok duplázni vele, de nem is ez a gond, hanem ez a 12,2-es lőtáv micsoda??? a Phoenix 13,5-e egész jó volt, ennek miért kellett elvenni? Az ócska torpedók miatt? Ezzel ki kell szenvedni több mint 40k xp-t...
    Szerintetek milyen az Omaha?
  • _dRaxx_
    3000 ezer nem pénz ezekért(mondjuk nem költök rá). Kicsit spórolsz ezen azon aztán már meg is van ha annyira akarod. Mondjuk ez a 20% credit bónusz meg 50% xp kb olyan mintha prémiumod lenne. Prémiumnak mik a hatásai? Mennyivel kapsz több xp-t vagy creditet? Többi bónusz meg semmirevaló.. nem fogja a jó játékosokat földhöz vágni hogy a suttyónak ilyen meg olyan bónusza van ha nem tud játszani vagy csak szimplán rosszabb játékos...
    Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.08.02. 18:04:44
  • Plata
    Modulokkal meg szerintem kapitány skillekkel.
    Menj el a wows.hu-ra és a kezdőknek menüben olvashatsz kapitányi skillekről meg modulokról.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.02. 10:57:00
  • zsupeti
    Mivel lehet csökkenteni az ágyuk újratöltési idejét?
  • Dewri
    Úgy veszem észre, hogy hiába a nagy lőtáv a csatahajónál, kb 10 km az, ahol igazán hatékony. Wyoming-al 10 km-n belül szinte minden lövés citadel...:)

A rombolóknál szintén ilyesmi van, hiába 7-10 km a torpedótáv, igazán hatékonyan 4 km-n belül lehet működni. Az Isokaze-val rendszeresen szétkapok csatahajókat ilyen távról, 5+ km-nél viszont simán ki szokták kerülni...
  • ximix #6715
    A B hull a NewMexico-n hogyan néz ki, van valakinek képe róla?
  • Scharnhorst
    It gives you a 20% bonus to HP recovery speed when using the "Repair Party" consumable.

"India Yankee" decreases the time of fire extinguishing by 20%.

This signal flag will reduce flooding recovery time by 20%.

Ezek viszont 20%-osak.
  • NiceScream
    Aha. SuperPershing? Annyira nem nyúltak hozzá, hogy még a goldot is visszafizették annak, aki kérte. :)
    Utoljára szerkesztette: NiceScream, 2015.08.01. 22:40:40
  • Dewri
    Ebben a játékban szerinted észre lehet venni 5%-ot? Mert szerintem nem... 5% lőtávnövelés semmit nem ér, mikor +2 tier van szemben. A pontosság meg még csak papíron szerepel a játékban, így hogy az értéke nulla vagy 5, lényegtelen...:) Van kapitányi képzettség, ami többet ér ezeknél.

Én egy kezemen meg tudom számolni, hányszor rammoltam eddig ellenfelet. Süllyeszteni lőszerrel/torpedóval szokás, nem legázolással, ráadásul itt a nyílt vízen a "fénysebesen szaladgáló" hajómat előbb lövik halomra, minthogy ütközni tudjak. És ha véletlenül mégis ütközök mondjuk csatahajóval egy csatahajóval, akkor az általában instant kill mindkettőnknek, már csak ezért se éri meg, szóval ez is "hasznos"...

Talán a 100% lőszerrekesz védelem jön jól, volt már 1-2 berobbanásom, de tényleg csak 1-2, így végülis ez se szükséges. A +50% xp és +20% kredit az ami tényleg jó, de az is csak akkor ha nyerek és brutálisan jó volt a kör sebzés-kill, stb szempontból.
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.01. 22:38:04
  • Solten
    "mert nincs olyan extra ami növeli a sebzését"

Masodik csomag?

- 5% bonusz a max sebesseghez;
    - 50% plusz sebzes ha rammolsz, 20% kevesebb sebzes neked az utkozesbol
    - 5%-al noveli a pontossagot es lotavot
    - stb

Ez Wargaming, 5% meccseket dont el :))

NiceScream #6709: azt kamuzzak hogy premium tankokhoz nem nyulnak. Khm :)

Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.08.01. 22:28:39
  • seepheeerd
    Minimapon Ctrl+dupla klikk, ellenség kijelölése: ráviszed a célzókört és szóköz.
  • NiceScream
    Aztán majd szépen, lassan, csendben lenerfelik. Minden ilyen szar az elején és egy darabig op, hogy a sok tard megvegye :)
  • NiceScream
    Arról már nem is beszélve, hogy lehet sokkal gyorsabban fejlődik, de a játékhoz hülye marad.
    WoT-ban is számtalan példa van a prémcsi tankos, prémcsi lőszeres hülyegyerekre, akit először durrant ki egy "mezei" játékos, mert a goldammohoz észt meg tapasztalatot azt bizony nem osztanak.
    Akit meg zavar ez a baromság, az vegyen zászlót vagy ne ríjjon ;)
  • seepheeerd
    Olyan mint a pirosra festett féknyereg a .... márkákon: +10 lóerő :)
  • Solten
    WOT-ban kijott a Comet Berlin, iszonyat OP tank meg egy total balf@sz is 50% feletti WR-t produkal vele. Szoval nyugi sracok az alma nem esett messze a fajatol... :)
  • Dewri
    Nem rúgja szét, mert nincs olyan extra ami növeli a sebzését. Hiába kap +50% xp-t, vagy javít gyorsabban, vagy nem kap lőszerrekeszt, vagy olcsóbb a javítása, attól ugyanúgy csak 300at fog sebezni egy sortűzzel, mint bárki más. Ha nyeri a kört, akkor sokkal jobban jön ki anyagilag és xp-ben mint egy halandó, de kb ennyi. Csak ezért nem éri meg fizetni.

Sajnos, miként a wotban, úgy itt is tier8-tól prémium nélkül szinte esélytelen a játék. De meg kell érteni valahol a készítőket, hiszen egy hatalmas cég összehoz különféle online játékokat, amit milliók használhatnak naponta ingyen, viszont egy ilyen nagy cégben rengeteg alkalmazott dolgozik azért, hogy ez működhessen. És az egyetlen bevételük a játékban kapható extrákból van. Ha mindenki csak játszana és senki soha nem venne semmit, akkor hamar vége lenne az online ingyenes játékpiacnak...

Más kérdés, hogy ha normálisan össze lenne rakva a játék, akkor még nagyobb bevételük lehetne. De nekik úgy látszik az is elég, ami most befolyik...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.01. 22:18:02
  • ximix #6704
    A Pay to Win- t egy játékra nem a több xp és credit miatt mondják, hanem akkor ha valódi pénzért vehetsz olyan itemet amitől pl 2x nagyobbat sebzel, na az a fizetsz és győzöl.
    Annak idején volt az Allods tele voltak szerverek, jó hangulat majd egyszer csak lehetett kapni egy parfümöt amitől vagy kétszer akkorát sebeztél PVP szerverek pár hónap alatt kihaltak és kb fél év alatt majdnem tönkre mentek, mert a játékosok leléptek.
    Tehát minden olyan item ami sebzést vagy a védelmet befolyásolja és csak valódi pénzért lehet venni.
  • seepheeerd
    Úgy rémlik a japán vadászok 30%-kal gyengébbek.
  • Solten
    Tehat amig eljutsz odaig a a fizetos csoka addig 20x szetrugja a hatsodat a kis megtamogatott extraival.
  • Dewri
    Ezek szerintem nem sokat számítanak. Én festést se használok, az a pár % teljesen lényegtelen ekkora random faktorok mellett... Az a zászló viszont vicces, amitől 5%-al gyorsabban megy a hajó. Egy zászlótól...:)
  • Dewri
    Nem pay to win. Mindenki eljuthat magas szintre, csak aki nem fizet, annak tovább tart.

Pay to win akkor lenne, ha mondjuk egy olyan fegyvert lehetne fölrakni egy hajóra, amit csak készpénzért lehet venni és ami szétcsap minden ellenséget. De ilyen nincs. A prémium hajók nem igazán jók, nélkülük is lehet játszani (a 40 torpedós Kitakami mondjuk elég gané volt, de szerencsére kivették...). A prémium fiók és a gold csak a fejlődésben jelent némi előnyt. Szuperfegyver/páncél pedig nincs pénzért...
  • ximix #6699
    Pont az 50% xp és 20% credit nem zavar, mert az csak idő spórolás, de a gyorsabban javítasz, oltasz, kisebbet sérülsz ... ect az már kicsit izé, ha szembekerülsz egy full zászlóssal ladikkal egyből lecsökkenek az esélyeid, én már a festésen elájultam amitől romlik az ellenség pontossága, de ez még valamelyest hihető .
  • Scharnhorst
    Patch

Kedden valami patch lesz de leírás nincs róla, hogy mit tartalmaz.
    Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2015.08.01. 22:01:30
  • Dewri
    Na igen. Kb mint a Forma 1. A Mercedes is ott van, meg mondjuk a Manor F1 team. Ugyanaz a liga, csak épp más anyagi körülmények. Nem igazságtalan, hiszen a Manor is beleölhetne x millióval többet, ahogy a Merci, "a lehetőség adott"... Csak épp nem telik rá nekik... Miként a magyar munkásember se fog zászlót venni, míg mondjuk egy osztráknak nem tétel az éves prémium sem... De ez mondjuk valóban nem a wg hibája...
  • Solten
    pay to win
  • NiceScream
    Én ugyan nem fogok ilyen szarokat venni, de miért is igazságtalan?
    A lehetőség adott mindenki előtt. Az, hogy te, én vagy más nem él vele az szuverén döntés.
  • DantesHUN
    Aki ezt megveszi+ prémium acc. sokkal gyorsabban haladhat előre. Ez már tényleg igazságtalan előny annak aki fizet. 50% a prémiumért +50% a zászlóért. Ami nekem 100 csata, az neki lesz 20.
  • Dewri
    Hát igen, 3ezerért 115 db +50% xp zászló. Azért elég kemény harcokat kellene vívni a tengeren, de mostantól elég ha van rá pénze apucinak és a vérpistikék máris könnyebben fejlődhetnek. Klasszik wg...
  • DantesHUN
    Na elmennek az anyjukba de tényleg. Mondjuk sejtettem hogy ez lesz. Zászló a jó teljesítményért jár...meg majd mostantól annak aki vesz ilyet., Na következő lépés a gold lőszer, illetve gold torpedó bevezetése lesz remélem.
  • _dRaxx_
    Köcce :)
  • Kronos79
    Ja hogy duplakatt. Na ezzel nem próbáltam. Kösz!

ZsG502: Kösz a tippet! Próbálok forgolódni a hajóval, hogy ne nagyon találjanak el, de ha éppen elcsípi a seggét az aktuális sorozat, az szopi.
  • Solten
    USS Indianapolis tragediaja
  • ZsG502
    Omahával soha ne mutasd oda az oldaladat, mert 4-6 citadellát is lehet neki lőni egy Phoenix/Omaha/Cleveland sortűzből.

Vagy AP-vel kaptak ki több citadel hittel, vagy felrobbantották a lőszerraktárt, ami egy "detonation" archivementet ad, majd ad mellé 10 db zászlót, aminek a kitűzése az adott ütközetre mentesít az ilyen lőszerraktár-robbanástól.
  • ZsG502
    Talán feltűnt, hogy a magasabb Tierekben durván magas a repair költsége.
    És mint már leírtuk párszor, ez szándékosan van így, hogy vagy fizessenek a játékosok, vagy farmoljanak alsóbb tierekben.

Ezért aztán senki sem rohan eszetlenül a gránátesőbe.
  • StrikeFor
    nekem még mindig nem szabadul fel a CTRL-ra semmi :D se defaultban se sehogy :P
  • PrasCo
    Amit keresel, azt hiszem, a térképen a duplakatt.
  • Kronos79
    Lenne még két kérdésem.
    Az Omaha seggében egy marha nagy lőszerrekesz van? Zsinórban másodszor kap ki full HP-ról egy Phoenix HE-vel fordulás közben.
    A minimapon való jelölésnek(pingelés) van valamilyen speciális módja? A wotos módszer nem akar működni. A Ctrl-ra felszabadul az egér, de a mapon való kattintgatásra nem történik semmi. Moddal és mod nélkül is ugyanez a szitu.
  • Kronos79
    ALBANY a kód. WG születésnapos, így nem limites, de acconként csak egyszer elsüthető.
  • DantesHUN
    Vajon hogy működhetnek a vadász gépek egymás ellen?
    A tier V-ös US és japán gépek sebzése, hp-je közel azonos. A különbség a US oldalán hat gép van, japán oldalon négy. Mégis, a japán vadászok soha egyetlen egy amerikai gépet se lőnek le. Miért? Ha közel azonos gépek, de az egyikből hat a másikból négy van, kellene hogy legyen lelőtt amerikai gép is.