23028

A Wargaming új MMO játéka
-
zsupeti #6841 Újra lehet osztani a parancsnoki tp-t?
Most már látom.
Utoljára szerkesztette: zsupeti, 2015.08.05. 21:38:14 -
A poén ott van miszerint a legnagyobb skillre kell törekedni elsőnek majd ha az megvan jöhetnek a kicsik.
Mivel a WG játékokban minden következő szinthez x szer több tp kell, ha végére hagyod pl: az 5 pontost akkor lehet egy év alatt sem szeded össze tp-t, ezért 12345 haladsz majd jöhet a maradék ha nem akarsz rá költeni. Ha viszont beruházol egy kis lovettát akkor meg érdemes mindig ellőni valamire a pontokat és amikor a 15 összejött újraosztani (ha kell az 5pontos).
A lövedék szóródása BB-nél
forrás
A régi MM elvileg nemsokára lesz új. -
StrikeFor #6839 5 talált 4 kilőtt hajó.....avagy miért táp torpedózni......
és még célozni is tök mindegy,mert nem számít hol találod el úgyis meghal.........és még aimassist is van beépítve
ui: utálom csak már 2 napi küldim torpos..... -
Myke28 #6838 Mi lett volna ha nyerünk? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
REPLAY ha valakit érdekel -
StrikeFor #6837 jó mondjuk jelen pillanatában kb 1-5% os találati eséllyel dolgoznak ami vicc :P néha akár 3-5 ezret is sebeznek 150-250 lövedékből :_D -
seepheeerd #6836 Az tudom, csak még kell rá pont :) -
StrikeFor #6835 OMG NORCA!!!!!!! FUCKYEAH! :)
obban jársz a 2ndry-k feltápolásával........főleg a peccsel amiben fixálják a pontosságukat:P -
seepheeerd #6834 Majdnem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
StrikeFor #6833 az 5-ös skillek nem nagy számok.....talán csak a CV-nek értelmes a +1/+1 meg DD-nek a nagyonn concealment.........én nem is fogok 5-ös skillt használni...most így megyek
-
StrikeFor #6832 OMG OMG OMG -
-
Kronos79 #6830 Így használom én is. Egész jól bejött eddig. Viszont a rombolókra nem nagyon használok AP-t csatahajóval, csak ha feltétlen nincs más. Ha módomban áll ellövöm az AP-t valami zsírosabbra és HE-t töltök, majd azzal megajándékozom a rombolót. -
Cirkálóval szoktam olyat csinálni, hogy váltogatom a lőszertípusokat (HE/AP). 7-9 sec újra kiválasztási/töltési idő már nem oszt nem szoroz. Így nagyobb esélyem van áttörni, meg berobbantani az ellent, de amúgy alapvetően én is azt vettem észre, hogy Cirkálóval a HE a legjobb. Bármely hajóra nézve.
Ez a dilemma a csatahajókat érinti sajna :S Ott már nem éri meg váltogatni a rossz újratöltési idő miatt. Csatahajón épp ma teszteltem ezt az AP-t és eléggé odabaszós cucc. Mi lesz, ha lesz még ezen felül premium lőszer. Mi lesz itt vajon? -
DantesHUN #6828 Csatahajóval AP-t érdemes lőni. Rombolóra lenne jó HE, de...amikor közel jön a romboló nincs idő váltani AP-ről HE-re, max úgy egy sortűz AP-val, és utána váltani lőszert, 30+ másodperces töltési időnél nem érdemes variálni.
Hordozóra addig érdemes csak HE-t lőni, amíg ki nem gyullad, azt vettem észre elég sokszor ad be citadellát hordozónál. -
Gondolom, sokan sokféleképp fognak nyilatkozni, de személy szerint minden csatahajónál AP-t használok. A kivételek erősítik a szabályt, DD-t talán célszerűbb HE-vel kínálni meg, de a töltési idő miatt ez meg a "már mindegy"-kategória. Az AP-hez még annyit, hogy igyekszem az oldalát mutató célt választani neki (időnként, ha fordulóban látom az ellenséget, ezt még ki is várom), mivel úgy kisebb eséllyel pattog le róla a cucc.
Igazából az egyetlen osztály, ahol viszonylag sűrűn váltogatok, az a cirkálók; ott csatahajókat, rombolókat HE-vel lövök, de azokra a hajókra - többnyire cirkálókra - amikről tudom, hogy át tudom ütni őket, AP-t használok. CV-re ismét, hogy ahogy lehet, felgyújtsam a fedélzetet.
Régebben szoktam azzal szórakozni, hogy az alapból a töltényűrben lévő HE-t még kiszórom, mivel az első sortüzet jellemzően a lőtáv határáról adom le tehát nem szoktam a citadellának túl komoly esélyt adni, és ha tüzet fog a cél, lehetőleg ellövi a javítását és a kialakuló összecsapásban a cirkálóknak (is) könnyebb dolga lesz vele, a másodiktól pedig már AP; de újabban már ezzel sem pöcsölök.
Szóval igen, AP-vel a Wyoming is képes azonos/alacsonyabb tierben egy-két sortűzzel tengeralattjárót csinálni bármiből szerencsés és/vagy gyakorlott esetben.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.08.05. 17:56:36 -
_dRaxx_ #6826 Nagy távolságból HE közelharcban AP és a citadellát keresni. Csatahajóval mondjuk nem tudom hogy érdemes a lőszerrel okoskodni mert ez cirkáló és romboló tapasztalata. -
Úgy vettem észre, hogy a Myogi AP lőszerrel nagyon OP. mert én eddig HE alaplőszert használtam minden hajónál, de azt tapasztalom, hogy érdemesebb AP-t használnom, főleg Myoginál. Wyomingnál ezek szerint az AP használatával még opébb lesz? -
Heh. Úgy látszik, az ő számaik egybevágtak az enyéimmel... :) -
Jacktor #6823 Az még oké hogy 400k+ XP kell az 5-ös szintű kapitányi skillhez, de azt nagyon jól meg kell gondolni, mert ahogy elnézem még egy 5-ös nem lesz a kapitányon ebben az életben :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.05. 16:07:26 -
_dRaxx_ #6822 Kötözködő Matyi :D Írtam hogy hasonló.. első sorban különben is az xp mennyiségre gondoltam de találattal sem vagyok annyira lemaradva. -
Dewri #6821 Érkezik az új verzió hamarosan, buffolják a Furutakát, addig bírd ki...
-
Lokker #6820 Evezzetek az Albany hajóval, szerintem elég fun. -
Toweliee #6819 Ez a dilemmám nekem is. -
Ráraktam a Furutakára az ágyú upgrade-et, azóta a fájdalomküszöb alá csökkent a töltési idő, de még mindig elég komoly gyász a tutaj. Értem én, hogy nehézcirkáló, de a 203-asok minimális plusz sebzése még a második szintű ágyúval sem képes kompenzálni a tűzgyorsaság hiányát. Ha nem jut lehetősége a torpedóhasználatra, ez a hajó érdemben semmit nem bír csinálni a fölötte lévő tier-ekkel.
Kicsit olyan ez, mint a Myogi, ott is jól néz ki papíron, hogy "ez csatacirkáló, a sebesség és mozgékonyság révén ki tudja használni a lőtávját, ő dönti el a harcérintkezés helyét és idejét, ő diktál bla-bla-bla", csak épp amikor "jól" használom, tíz másodperce van kifordulni még egy csatahajónak is a sortüzet, ha jól is célzok. Ezzel szemben akkor dőlt az XP vele, amikor bementem a buliba point-blank citadellát lőni - de hát Furunál ez sem perdöntő opció, ott maradt a két szék között a pad alá.
A Kumához képest több, mint ötezer ponttal esett vissza az átlagos sebzésem, noha egy százalékkal pontosabban lövök.
Pozitívum ugyanankkor, hogy a Phoenix viszont még mindig egy állat, úgyhogy eldöntöttem, hogy megtartom fejőstehénnek, és ezen az ágon nem haladok tovább. (A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy ha a puszta számokat nézem, a Phoenix már "csak" kétezerrel előzi meg átlagsebzésben a Furutakát, de köpök rá, az egyikkel szeretek játszani, a másikkal meg mérsékelten.) -
DantesHUN #6817 Tier 2-es hajóért több mint 6ezret perkálni, szerintem nem éri meg. Adatai alapján, kicsi lőtáv, lassan tölt, két torony mindössze,. szerintem nem is lehet valami fun hajó. -
Toweliee #6816 Megvette valaki a Mikasát? Mi a vélemény róla? -
StrikeFor #6815 jó reggelt
-
Köszönöm ! -
Jacktor #6813 "olyan rossz hogy nem tudom belőni magam hogy mennyire vagyok jó/rossz egy adott hajóval"
Tedd fel ezt a böngésző mod-ot, ez beszínezi az összes statisztikai adatot a profil oldaladon (és másén is).
Nagy általánosságban azt mondanám hogy tier*10000 átlagsebzés már jónak mondható (persze osztályfüggő is, illetve feljebb már nem ilyen lineáris).
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.05. 12:55:39 -
Lokker #6812 Prémium fiókkal több a találat? -
_dRaxx_ #6811 Nézd meg cleverland statisztikáit ő szentem prémium accos vagy nézd meg az én(_dRaxx_) statjaim hasonló a teljesítmény mint clevernek csak én prem nélkül tolom. Ő is nagy DD-s és én is ^^ bár próbálgatom a cirkálót funból.
Utoljára szerkesztette: _dRaxx_, 2015.08.05. 08:53:40 -
Mire BB-vel vissza döcögnék arra a bázisra...áh -
TuskoMobile #6809 Jah tényleg ez egy jó ötlet lenne hogy ne legyen végtelen lőszer készlet amúgy is kiábrándító
Ezért lenne jó a bázis ahonnan felkellene tankolni és több értelme lenne a játéknak és az emberkék se szaladgálnának szerte szét máris tudnák mi a feladat :) -
TuskoMobile #6808 viszont baromi gyors xD myogiyogiyogi -
még csak 3 csatát mentem Isokaze-val de van 63k átlagom vele :DDD
Remélem a 30. csata is ilyesmi lesz -
DantesHUN #6806 Amúgy tippre, tier Iv-es romboló, szerintem egy 35-40. ezer körüli sebzés, az elfogadható lehet. -
DantesHUN #6805 Jah, az Na pont rombolóm nincs, sajnos. Régebben láttam olyat, aki többet összehozott átlagban mint egy vele egy szintű csatahajó, vagy bármi. Rombolót csak a zárt alfában próbáltam, de én is ezt tapasztaltam, de akkor még eléggé más körülmények voltak. -
Wakatake és Isokaze. Nem rég indultam DD ágon, Wakatake nehézkes volt a 4 torpedóval de Isokaze egy állat.
DantesHUn az ingame neved? -
DantesHUN #6803 Fullosan jó lesz, 18 km körüóli lőtáv, plusz lehet növelni ideglenesen repülővel, gyors is. Meg a Myogi csatacirkáló, szóval, akként is kellene bánni vele. -
DantesHUN #6802 Nincs még szerintem ehhez elég nagy adatbázis, nem rég indult. Melyik hajó amúgy? Ha nekem megvan, beírom mennyi az annyi nálam.