23028
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Prince23
    Egyébként nagyon-nagyon SÜRGŐSEN nerfelni kéne a torpedókat... 1 torpedó olyan helyen találta el az Omahámat, hogy azonnal ott pusztultam.. Mi történt volna ha legalább 3-4-be belefutok? kigubbadt szemmekkel néztem, mint borjú a kapura, aztán kiléptem. Remélem Tier 5 felett nem ilyen a játék, mert akkor delete...
  • Dewri
    Simán kapitány nélkül is veheted. Rá lehet pakolni a korábbi kapitányt akkor is ha üres a hajó és akkor is lehet cserélni, ha már van benne kapitány.
  • Dewri
    A wotban is mindig haszontalan, kis tierű, géppuskás fosokat adtak, amik még egymást is alig sebezték, nemhogy más tankokat. Egy kör megtekintés után eladás volt mindegyik sorsa...

Az Arkansas Bétát is eladtam már korábban, mert prémium létére a sima Wyoming-al nagyságrendekkel jobb köröket tudtam menni és azon még légvédelem is van...
  • Prince23
    Az előző kapitányt az új hajóra úgy tudom visszahozni, ha Basic Trainingen veszem meg a leendő hajót? Vagy ez mindegy, Naval academyban is áthozható a kapitány?
  • Dewri
    Akkor nyomassad a replayokat a brutális képeidről! :)
  • DantesHUN
    Lehet, te jobban érzed a New Yorkot, de nekem nem passzol vele a játékmenet, a Wyoming sokkal inkább. A Myogi is.
  • StrikeFor
    paszmekk be van állítva:P
  • DantesHUN
    Én egy kört se mentem vele. Helyet nem foglal, van még. Három üres legalább. Kitudja, lehet egyszer ér majd valamit. A Wot-ban bántam pár eladott ajándék tankot.
  • Dewri
    Pedig nem macera! A replay mentés automatikusan történik a játék könyvtárában a Replays mappába, neked nem kell vele külön szórakoznod.

Aztán amikor ilyen kört mész, a dátum alapján ami a képen is szerepel (jobb oldalon a "battle start time"), ki tudod keresni melyik replay file volt az és abból máris lehet videót csinálni az utókor okulására...:)
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.06. 21:32:48
  • StrikeFor
    macerás a replay nekem....nem veszem a meccseket :(
  • Lokker
    Arra még sokat kell várni.
  • ximix #6910
    malystryx3 #6896
    CV-nél nincs ilyen +50% sebzés kijelölés ctrl-al a másik repülős csapatra, mint a hajó légvédelemnél ?
    (Tehát nem csak odakattintasz, hogy támadja hanem kijelölöd ctrl-al)

DantesHUN #6902
    Nálam fordítva van az arány és kisebbek a számok
  • Dewri
    Replay?? Csinálok videót, csak mellékeld!
  • Dewri
    Mert minek álljon a kikötőben, ha nem tolom vele. Aranyam sincs, hogy átváltsam az xp-t, amit szerzek vele. És kell a hely a Bismarcknak...:)
  • StrikeFor
    ez is megvan :P

• DantesHUN
    Minek adtad el? Nem ér sokat. árban sem.
  • Dewri
    Végül eladtam az Albany-t, mert nem bohóckodok kettes szinten vele. De még utoljára odatette magát, meg is lepett rendesen:

• DantesHUN
    Na, ügye. Akkor nem csak nálam gyengébb a New York.
  • Jacktor
    Nyilván igazad van, mert nálam Wyo-val 46k, NY-kal eddig 39k :D Mondjuk ez nyilván függ az új (tier lépés miatti) MM-től is, azaz hogy kikkel kerül szembe az ember fia.
    Amerikai BB-k jól páncélozottak. Ha van japán a lőtávban (vagy bármilyen cirkáló) inkább azt lődd (már ha a taktikai helyzet engedi).
  • DantesHUN
    Nos, Wyoming-al 44, New York-al 32 ezer az átlag. Ekkora különbség nem véletlen
  • Jacktor
    "Lehet amelyik a támadást kezdi két vadászraj közül, valami pluszot kap."
    Urban legend. Mint ahogy az is hogy a hajó minél lassabban halad, annál pontosabb lövéseket ad le (utóbbit konkrétan megcáfolták a fejlesztők).
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.06. 20:41:16
  • DantesHUN
    A New York-ra mondtad? Rajta van. De ettől még, nagyon pontatlannak érzem. Ha talál is, citadella nem igazán szokott jönni. Mai legjobb kör, alig volt 40. ezernél több. Az eddigi legjobb kör, 60+. A wyoming-al sokkal jobb körök is voltak.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.08.06. 20:36:55
  • Jacktor
    1. Rakd rá a Gun Fire Control System Modification 1-et. Lő táv: 18 km.
    2. Soha ne nyomd csutkára a lapátot (kivéve ha visszafordulsz pl.), mert 20 mp mire visszafordul. Apró manőverekkel...
    Eddig úgy tűnik nekem hogy szimpla peched volt. Ha eltalálod a hajót (AP-val!) akkor 2-3 salvonként adja a cicit. Attól függ persze milyen hajóra, mert az amerikaiak kemények, ellenük ne sok jóra számíts (de Te is az vagy)!

ui: ja, és stock hajókról ne beszéljünk már Srácok...
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.08.06. 20:36:54
  • DantesHUN
    Lehet amelyik a támadást kezdi két vadászraj közül, valami pluszot kap.
  • Dewri
    Kapitányi képesség van a repcsikhez: 'Dogfighting Expert' és 'Aircraft Servicing Expert', ennyit lehet javítani a vadászokon, de ehhez elég magas szintű kapitány kell, egy Langley-n nem divat szerintem az ilyen.
  • malystryx3
    Én is tegnapelőtt olyan szituációba kerültem, hogy az ellenfél Langley-jének a vadászai és az enyémek összecsaptak, mindketten fullos rajjal támadtunk, úgy ledarálta az enyémeket hogy a szemeimet úgy kellett visszatekerni. Lehetne prémhez kötni? Az eddigi tapasztalatok alapján, amikor volt még prémem, én nyertem, de úgy, hogy 1 repülőm maradt a rajból. Tegnapelőtt már nem volt prémiumom, simán ledaráltak. Aztán jött a következő rajom, fullos, és az ellenféléből 2 hiányzott. Még mindig ő nyert. Nem értem..... De nem is gondolkodtam sokat rajta :) WG is WG..
  • TuskoMobile
    én ott járok(NY) vegyes nagyon vegyes tudnék ellenpéldálozni ez inkább mm rng szokásos wg szívatás meg egy jó adag szubjektív élmény kinek mi
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.08.06. 18:33:43
  • DantesHUN
    Azért a Cleveland légvédelme elképesztő. Két Cleveland felett kellet átrepülni, és 12 gépből, 12-őt le is lőttek. Nem szabad a közelükbe menni, kapásból ledarálják az összes repülőt.
  • Jeffjohnson
    Upgrade nem tudom, hogy van-e Langley-re, annyival lehet erősebb de egyébként RNG
  • zsupeti
    Ne is mond,épp most vagyok ott.Berak néha a MM a gorillák közé fél stocként és próbálj valamit elérni.Lehetetlen,mert a 7es szintű cirkálók ketté hugyoznak 1 mp alatt,ha nem akkor meg nem érsz oda,vagy a CV 1 rajjal lesöpör a térképről.
    Na itt néha megyek minuszos kört,pedig van prém is.

Hogy ne legyen egyhangú a játék,a Japánnál is ezt érzem most.
    49K hp stock hajó. lol
  • ximix #6891
    NewMexico jobb lesz, mivel 13.6km-ről már csak eltalálsz valakit ja és lesz összesen 4db légvédelmi ágyúd a stock gályán.
    Én a WY-al nem tudtam zöld ágra vergődni volt, hogy két salvo-ból is semmi találat mintha sörétessel lövöldöztem volna, a NY-kal jobban éreztem magam mivel bátran neki mentem a WY-nak mivel úgysem talál el alapon.
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.08.06. 18:02:52
  • seepheeerd
    Szimpla WG gondolkodás... ahelyett hogy egyre jobb hajókat kapnál, beraknak gyengébbeket. Majd a Coloradoval fogsz szívni: 7-es, de ha összehasonlítod 5-ösökkel, talán azon a szinten meg tud állni, vagy még ott sem.
  • DantesHUN
    Ahhoz kell egy pár XP. Nem értem, Tier III-Iv-es csatahajókat is jobbak voltak. Nagy nehezen sikerült 40 ezer körülit összelőni. Nagyon rossz eredmény.
  • seepheeerd
    Ígérik, hogy ezen változtatnak, baromi nehéz lehet a programozóknak...
  • seepheeerd
    Cseréld New Mexico-ra :)
  • seepheeerd
    A CA fölé repültem (Kuma volt), ha már ott sertepertélt. Low tier szóval nem nagy szám, de mégis kis plusz, arról nem beszélve hogy azért a századomból is illett volna lelőni legalább 1 ellenséges gépet, akármennyire tápos a másik. Persze lehet hogy nem? :D

Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.08.06. 17:24:55
  • DantesHUN
    6 km-ről egy sortűzből csak kettő találatod adott be, azokra is csak pár ezret. Nem tudom mit kéne a New York-al másképp csinálni, azt hittem lövök a másik csatahajóba ilyenközelről egy citadellát, de alig találtam el.
  • DantesHUN
    Valami jó tipp a New York-ra? Nem tudom, de nekem ezzel nagyon nem megy. Megőrjít, például ,hogy a tornyok olyan tetű lassan fordulnak. Sokszor van olyan is, irányba fordítom a hajót, de tornyok meg valahogy túl fordulnak, és nem lehet lőni, ezt se értem igazán, na mindegy. De a pontatlansága. Ha el is találok valamit, citadellát lőni, sose sikerül. Egy tier-el lentebb a Wyoming-al kétszer ennyit sebzek lazán.
  • StrikeFor
    :D :D

ui: megint loss nálunk nincs CV enemy CV=5 kill.....GG
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.06. 16:59:28
  • PrasCo
    Kész is! Most megyek, feltöltöm a jacuzzit könnyekkel és XP-vel. :D (Remélem, helyén tudjuk kezelni a poént.)