23035

A Wargaming új MMO játéka
-
TiborTamas #7529 Köszi, akkor letöltöm. -
Dewri #7528 Valóban gyorsan halad a tesztszerver. Már hetes szinten vagyok, mindjárt megyek egyet a Coloradoval és a Nagatoval. A Fuso egy isten, de ezt már a CBT-ben is tudtuk...:) 4 killes kör, csúnyán rendet vágott, miközben a saját North Carolinánk elsunnyogott a szélén és bement foglalni. Idióták a tesztre is bejönnek sajnos... A Kongo is jó volt. Tenryu-val összejött 5 kill, az egy kis gyilkológép saját tierben...:)
A New Yorkhoz valóban hozzányúltak, nem volt ez ekkora mellélövőművész a CBT-ben. Itt gyakorlatilag egy tier5 Myogi, talán 5 km-ről már hajlandó odaverni rendesen... Ez elég gáz... A New Mexico megint jófajta.
Cirkálónál most jön a Pensacola, de azt még ismerem CBT-ről. Japánnál a Furutaka érkezik. -
StrikeFor #7527 varázslatos :) nélunk 0 CV eneminél meg 2 9-es volt...........esélyes volt...7 hajót szedtek ki ketten........... -
Dewri #7526 A Myogi is megkapta, én és szemben egy másik Myogi, a többi MIND tier5-6-7...
Ennek ellenére nyertünk, 3 citadelt lőttem és egy Pensacolát süllyesztettem. De csak foglalással sikerült, a végén már jobban álltak emberben a Colorado is ott figyelt még... -
StrikeFor #7525 jól indul az IOWA....14 HIT 15255 DMG............köszi és bekaptam egy 6-os Torpedó rajt 2 CV ről........... -
Myke28 #7524 Köszi az infót,kipróbálom.
(Én nem ástam bele magam ennyire a dologba :) ) -
Dewri #7523 A probléma már jelentkezett a múltheti szervernél is. A hivatalos fórum hivatalos panaszjelentő topikjában is jelezték páran. Eltelt egy hét és a wg szart az egészre, kiadta ugyanúgy a szervert...
Mindenesetre pár felhasználó rájött a megoldásra: a grafikai beállításoknál a quality of foliage beállítást ki kell kapcsolni, azaz off-ra állítani. Ettől meggyógyul a zoom és nem fagy ki! -
Myke28 #7522 Nálam is ugyanez a hiba,zoomolásnál néha csata kezdete után 1 perccel.
Így marha nehéz bármit is csinálni.F@szom kivan ,játszanék de nem lehet . -
Dewri #7521 Jó a tesztszerver. 7,5x szorzó, prémium. Csak éppen nincs ember, még a saját csapatomat is botokkal tölti fel, illetve kifagy minden csata... -
Dewri #7520 Közben bejutottam. Úgy látom a múltkorit folytatja, tehát amit első körben összeszedtél, az megvan ismét. -
Dewri #7519 A tesztszerver meg nem enged be. Gondolom sokan próbálják... -
_dRaxx_ #7518 csak nekem csinálja hogy kidobál szerverről? :O -
Dewri #7517 Egy "lájtos" Iowa kör, 4 citadel, 2 kill, de sajnos közben befoglalt a csapat, pedig már kezdtek bemelegedni az ágyúcsövek...:)
Küldjetek replayt a jobbnál jobb csatákról, ha gondoljátok:
Toweliee, azt a Minekaze kört megnéztem volna!!!
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.19. 19:43:21 -
Dewri #7516 Ja, azt nem tudom, hogy hogy lesz ez a része a tesztnek... Nem nagyon szokott így darabolva kijönni, ez újdonság. -
TiborTamas #7515 Tudom, hogy független egymástól az éles, és a teszt szerver, és azt is, hogy az éles szerveren már nem lesz wipe. Én arra gondoltam, hogy amit a teszt első részében elértem az megmarad-e a második fázisra, vagy megint nulláról kell kezdeni hajókat húzni a kipróbáláshoz, mint az első fázisban.
Ja, az lemaradt, hogy köszi a választ. Így le sem szedem, ha megint elölről kell kezdeni.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.08.19. 19:37:22 -
Toweliee #7514 Rendben. -
Toweliee #7513 Jaja, remélem játszani még szabad, az nem zavarja egyesek lelkivilágát. -
Nem sunnyogok, mert nem csak te mutagatod magad, hanem nagyon sok más user is rajtad kívül. Így nincs mit címezni neked, felesleges. -
Dewri #7511 Tudod: se sírni nem lehet, se jó csatákat mutogatni, mert az meg hencegés... -
Toweliee #7510 Igazad van, sírhatnék is. (Legközelebb legyél annyira ember, hogy nekem címzed, ne sunnyogj)
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.08.19. 18:34:54 -
Dewri #7509 De 2 prémium hajó, ebből egy nyolcas persze megvan. Erre se ártana megoldás, pl nem lehetne a saját aktuális fejlesztésénél magasabb prémiumot venni, azaz ha csak tier2, ne vegyen tier8 hajót. Ja, de ez nem gazdaságos a wg-nek... -
Oúcs...! Na ja, most néztem rá a srácra, összesen nincs hetven ütközet a háta mögött.
Kellemetlen. :) -
Dewri #7507 Milyen wipe? A tesztszerver a rendes játéktól függetlenül működik, amit ott elérsz, az csak ott van. Alap hajóval, alap profillal kezded és van rá pár napod, hogy eljuss valahova. Ha 24 órában a gép előtt tudsz ülni ebben a pár napban, akkor eljuthatsz magas szintekre megnézni milyen lehet. Ha csak pár órát tudsz ráfordítani, föl se rakd a tesztszervert...
Jobb lenne, ha úgy csinálnák meg, mint a wotos tesztszervert, bár akkor nyilván kevesen tolnák alacsony tierben... -
seepheeerd #7506 Nem lesz. -
seepheeerd #7505 Ezek után
Sima győzelemnek tűnt, persze a sok prémium adott okot némi aggódásra.
Nem is telt el sok idő és nézzük a Nagato-t :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az eredmény:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!draw -
TiborTamas #7504 Wipe lesz? Remélem nem, mert tuti nem kezdem újra nulláról húzni a hajókat csak teszteléshez... :D -
seepheeerd #7503 Az így van :) -
Magamban viccelődve én azon szoktam mosolyogni, hogy oké, ha a játék "random", én azt elfogadom, de akkor a durva győzelmek is a szerencsén, az RNG-n, a WG-n stb. múltak, nem? :))) -
Lokker #7501 Szerintem itt majd csak lesz. -
Itt a doublon fizetés részletek, lehetőségek már így marad? mert a Wotban van olyan hogy SMS meg Call fizetés. itt már nincs... -
seepheeerd #7499 Wot-ban mintha másként működött volna, de arra nem is emlékszem már :) Akkor veszek olyan vackot, köszi! -
Lokker #7498 Ez a free xp lényege, hogy bármire költheted csak elég sok doublon(gold) kell hozzá, tök lényegtelen mivel szeded össze. -
seepheeerd #7497 Szóval, ha a Langley-vel üsszeklikkelgetett 100ezer xp-et beváltom, akkor rápakolhatom a North Carolinára? Merakkó megvan az Iowa, ha ez műxik :) -
Amúgy bírom ezeket a képeket, megy gőzerővel a cerkaméregetés egymás között. Én is mentem már 5 killstreaket is, meg csomo kreditet is kaptam, még sem villogok itt, mint egyesek :D Főleg az olyat bírom, aki premium és first victoryval tesz be képet. Na jóhogy jó eredményei lesznek, 4-5 kill után plusz megannyi sebzések után :D
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2015.08.19. 17:41:23 -
DantesHUN #7495 Mi bajod van már megint? Már az is baj ,hogy van tesztszerver. -
Lokker #7494 Ha meg bugosan jön ki a patch akkor meg azért hisztiznél, hogy miért nem tesztelik mielőtt kiadják. Első hsz-eid után látszott, hogy ez nem a te játékod. -
már neked kéne küldeni nyugtatókkal -
StrikeFor #7492 bonbont nem akarsz küldeni a fejlesztő csapatnak ? :D -
Dewri #7491 Szép!! -
DantesHUN #7490 Akkor ne menj a tesztszerverre. Nem kötelező