23037
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Elvileg a páncélöv 200-280 mm, a torony meg 230. De a lepattanás a rossz szög miatt is a lehet. Az Arkanasas Béta meg elvileg olyannak kéne lennie mint a Wyoming, de valahogy gyengébb mégis.
  • messerharcos3
    A kongó miből van? Elvileg csak csatacirkáló. Folyamatosan pattogtam róla, pedig 203 mili az öve. Arkansas bétával voltam, belefutottam 4 ellenséges hajóba, ezért nyomtam egy hátra arcot, bízva abban hogy menekülés közben 4 toronnyal még mindíg érek valamit. Csak a kongó követett, és vele folytattam le egy jó hosszú tűzpárbajt, 23szor találtam el, de rengetegszer nullásat meg keresztül menőset adott be. Mindketten hülye szögekben álltunk, igyekeztünk nem merőlegesen mutogatni az oldalunkat, és a legtöbb találat fedélzetet érő volt. Ezekben a szitukban folyamatosan átütött én meg minimálisan tudtam csak bántani, aztán a végén elkezdték a cv-k torpedózni, ki kellett fordulnia, és majd merőleges szögből is nem adott be csak maximum 2700dmg-t, pedig ott elvártam volna a citadelt.
  • StrikeFor
    kétséget kizárólag szerencsétlen vagyok,de senkit nem látok rankeden játszani soha.....elszomorít :( még csak 15 vagyok ilyen szerencsétlenül is
  • DantesHUN
    Ne foglalkozz a free XP-vel, nem számít. Az számít, mennyi a normál.
  • 1kezdő
    Hogy kevés free XP-t kaptam, az a butaságom története.:) Az St. Louise után kaptam a Phoenix-et és mielőtt kipróbálom élesbe -gondoltam-, co-op-ban tesztelem. Aztán meg ott maradtam és nem értettem, hogy vagyok ennyire jó és még sem kapok jó free XP-t. Persze random az egész más.:) Ezért átkapcsoltam oda és büntiből bementem Louise-al. Belépés után közöltem a társakkal, hogy filmezek, ezért egyrészt mosolyogjanak és igyekezzenek jól játszani. Én is azt teszem. Az eredmény magáért beszél. Totális győzelem, alap veszteséggel. És aa free XP is sokkal jobb.:)

• horika
    De könyörgöm hagyd már a faszba szerencsétlent. (bár kétségtelen szórakoztató olvasni az írásait)

ui.: remélem ilyent lehet írni ilyen szar stattal mint az enyém.
  • Garakx
    Sőt! Cleavland. Tier 6-7es BB mondom lövöm HE hol üti át az AP. HE szinte semmi sebzés. AP jobban beüti... Pedig cleav is csak 152 gun...
  • DantesHUN
    Ja, hát igen. Ha talál, de csak nagyon keveset sebez, akkor átment a célponton és nem robbant fel az AP. Ilyenkor egy tized a sebzés. Ha robban, de nem a citadellát éri, akkor 0,3szoros. Ha azt látod, hogy ilyen tizedeket sebez, akkor egy kicsit módosítani kell a célzáson. Persze, minden hajónak más a szórása, azzal meg nem lehet sokmindent kezdeni.

• Master91
    ez így van, de amikor már hetek óta (volt szünet, meg is lepődtem) folyamatosan csak a szapulásait olvassa az ember és még mindig játszik vele, elgondolkodtat
  • Garakx
    Köszi amúgy! De ez sokszor elő fordul és csak a japcsi 203as. Többivel nincs "gondom".
  • Garakx
    Nem egy iylen eset volt mondjuk... 4-5km-ről. Sebzés volt kevés azt hiszem hiába eltalálta vagy 4-5 gránát. Így kizárom h pontatlan de... lehet. Átütés és nem robban... erre meg a BB meg a 356ost tudom hozni amivel ugyan csak Crúzerra és átüt és bumm. Laikusan úgy gondolom egy 356osnak nagyobb az átütése mint egy 203asnak. :)
  • DantesHUN
    Most pattantál, vagy keveset sebzett? Ha pattan kiírja hogy találat, de nulla sebzés.

Ha a normál Ap sebzés tizedét sebzi, akkor nem jó helyen találtad el, és az AP robbanás nélkül áthatolt a másik hajó testén. És akkor a pontatlanság az ok, és nem az átütése.

rendszer leírsa

Ettől függetlenül állíthattak rajta, annyi mindent variálnak.

Illetve ha pattan, azért is pattanhat, mert a másik hajó olyan szögben állt.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.10.17. 20:01:37
  • DantesHUN
    A zárt alfa óta vagyok benne egyébként.
  • Garakx
    BB-re nem is lövök AP-vel. Pl.. omaha, phoenix oldaláról pattantam már nem egyszer. Furutaka sacc... 2-3 hete - ugyan az a 203as - kurva jó volt. Aztán talán votl vmi patch nem tudom de... azóta szar lett a 203as.
  • Garakx
    Nem szoktam bele szólni a dologba de aki a stat-ra veri a faszát azt nagyon gyűlölöm mert... azok egyszerű ostoba emberek.
  • Hasselhoff72
    Be lehet borulni a wg gamektől csak a WOT tapasztalataiból tanulva teljesen felesleges begerjedni tőle:)
  • StrikeFor
    ennyire értetlen vagy? az a lényeg,hogy a szavaidnak nincs súlya ,mert annyi tapasztalatod van mint aki 3 hete rakta fel a játékot! de jössz ide okoskodni 0/24-ben...........
  • DantesHUN
    203 mm, nem sok át ütése lehet, főleg US csatahajók ellen. Max cirkálók, és csatacirkálók ellen, de pontosan kell találni hozzá.
  • StrikeFor
    nem fogja megérteni akkor is oktat itt mindenkit akinek 2-3-4x annyi meccse van és nem CV vel..............
  • DantesHUN
    Persze igazad van, de írtam is, hogy stat csak egy mikorközösségben azaz adott játék közösségében számít, de vannak akik úgy gondolják ez alapján kell megítélni a másikat hogy mit ér el egy játékban.
  • Hasselhoff72
    Max kiröhög:)) De azért valljuk be ez nem van e barátnőd vagy munkád topic hanem egy játék topicja aminek igenis vannak mutatói. Kosárlabda pályán sem az a lényeges hogy valaki 8 nyelven beszél de közben kurva béna a labdához:)
    Az már más dolog hogy ki miért játszik.
  • StrikeFor
    se barátnőm se munkám se semmim csak a statom :D bármibe lefogadom,hogy egy zsírfejű majom vagy
  • StrikeFor
    :D :D várjál és mennyi legyen a havi kereset?
  • Garakx
    Aoba. Csak szerintem szar a 203as AP-vel. Egyszerűen pattan nem üt át... A 152es jobban működik az USA hajókon.
  • DantesHUN
    Attól függ, a csajod előtt? Vagy a kockák előtt, akiknek se munkájuk se barátnőjük csak statjuk?
  • Hasselhoff72
    Tehát ha van munkám meg barátnőm akkor lehet stattal vagánykodni?:DDD
  • DantesHUN
    Ez így szokott menni, néha még a saját csapattársai is rálőnek a ritka járműre.
  • pajer_csaba
    Kaptam egy Königsberget. 10 meccs összesítése: egy nagyra nőtt Kuma, csak soookkal rosszabb a tornyok fordulási sebessége...
    (Amúgy megfigyelte már valaki, hogy ha az ellenfél - vagy a saját - csapatában feltűnik egy ilyen "special ship" - akár prémium, akár teszthajó -, a legtöbben rá kezdenek el vadászni?)
  • pajer_csaba
    LOL, ez ám a szájkarate... pls dont feed the troll...
  • 1kezdő
    Pontosítsd a kérdést: "szakasz?" /persze, bennem van a hiba.:)/
  • StrikeFor
    jó akkor kérd el a számát és randizzatok
  • DantesHUN
    Az ilyenek mint ő
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mindig frusztráltak és mindig dühösek valamiért. Persze a saját sikertelenségük soha nem az ő hibájuk, hanem minden csapattárs hülye, csalnak, stb. Persze lehet benne igazság, hiszen az átlag online játékosok képességei, olyanok, amilyenek. Csalás is van. De nem mindig csak másokat kellene okolni. Na az ilyen emberek persze másban is ilyenek, a tökéletes összeesküvés hívő, minden rossz a zsidóufók, jeti, menekültek franctudjakik miatt van. Némi igazság persze itt is van. Ha meg valaki tényekkel szembesíti őket dührohamot kapnak. És a legapróbb dolgokig képesek elmenni, azért nem kaptam munkát mert a zsidóufók elvették , azért romlott meg a kenyér...mindenben. A játékra vissza kanyarodva, kedvenc szövegük, ,,de érdekes, mára elfelejtettem játszani, tegnap sokkal jobb volt, tehát CSALNAK" miközben egyrészt ott a véletlen. Tízszer is lehet egyest dobni kockával. Másrészt ott az egyéni teljesítmény, egy profi sportoló se tud minden nap ugyanolyan jó lenni, pedig profi. De ezt a két dolgot soha nem fogadják el az ilyen alakok.

• DantesHUN
    Hát, ha nem CO-Op lesz, ott majd nem lesz olyan verhetetlen. Bár maximumra fejlesztve szerintem nagyon hatékony, de ha jól emlékszem, alap fejlesztéssel elég nehéz volt vele érvényesülni.
  • Master91
    lehet 100 meccs, még is értelmesebben viselkedik
  • DantesHUN
    Ez ismét nem igaz, 60-17% az arány csatahajó-hordozóknál. Jó lenne ha nem hazudnál, illetve ha befejeznéd a statisztikával való vergődést. És fogalmam sincs ezért miért érdekes, és miért kell ebbe belekötni, és ráadásul még csak nem is igaz...
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.10.17. 18:59:30
  • StrikeFor
    ne olvass és ne szólj hozzá a 100 meccseddel
  • StrikeFor
    persze,hogy nem mentél,mert nem faceroll CV.......látjuk,hogy azzal közel 200-at mentél a 300 meccsedből
  • Toweliee
    Szakasz?
  • DantesHUN
    Ja , és bajom az veled, hogy mivel ez egy játék topic-ja, ahhoz kapcsolódó témákról kéne írni, de ehelyett, csak azt írod hogy minden mekkora szar meg minden vacak, mindenki hülye, csalnak, dühöngsz, vergődsz, idehányod az ostobaságaidat. Csinálj külön dühöngő rovatot, de itt ez nem kéne, és a WoT-nál is ugyanilyen unalmas, hogy nap mint nap 100 ember beírja ezerszer, hogy mekkora szar az egész, mennyire utálja, és nyomja tovább orrvérzésig. A Wot-nál szerintem úgy tippre, egy hét alatt nincs egy érdemi hozzászólás se, csak nyafogás, meg dühöngés.
  • 1kezdő
    Jogos!:)