23037

A Wargaming új MMO játéka
-
carp3tm0nster #10135 Kérdés a nagyérdeműhöz: mostanában észrevettem,hogy ha pl Kongoval megyek, lövök egy teljes sortűzet, mind a 8 ágyúból, akkor azt veszem észre,hogy csak két lövedék megy, viszont minden ágyú újratölt. hova lett a másik 6? ja, és nyílt terep, szóval nem lőttem bele sziklába vagy ilyesmi. gyakorlatilag minden meccsen előfordul egy vagy több ilyen. másnak is? köszi!
-
asolyom #10134 Eljutottam a tűzgyújtási szakaszba az Emden projektben. Sajnos az egyetlen erre alkalmas hajóm a Murmansk, az sokat tud lőni, így nagyobb eséllyel gyújt tüzet. A Langleyn nincs zuhanóbombázó, a New York meg inkább AP-vel jó. A St. Louis jó kis hajó lenne erre, de sajnos csak tier 3-as. Szerencsére január 11-ig még van idő. -
atee73 #10133 Erdekes hajo ez az Emden.... jo legenyseggel hatalmas fun
ha ap-vel lottok egesz hasznalhato
az elso csatam vele
-
atee73 #10132 ja kilottem , de vegul o is engem :-)
ugyhogy nem is ertem mi baja volt , fajt neki az elet asszem -
carp3tm0nster #10131 kilőtte... :-) -
1kezdő #10130 Nos, igen. Arra is kíváncsi lennék, hogy mivel váltottad ki belőle?:) -
atee73 #10129 Az ilyenek miatt van rossz hire a magyaroknak az online jatekokban
Azt jatszani meg szart se tud ...de pofazni azt igen
gratulalok
-
tutyimutyi2 #10128 megnézed mennyibe került a hajó a rávett fejlesztések illetve felszerelések és osztod 2-vel
wotban is és wowpben is ez van hogy az eredeti ár feléért tudod eladni ha éppen nincsen leárazva -
1kezdő #10127 Nem, én olyat nem tennék. Csak véletlenül zene volt alatta, mert időnként zenét hallgatok közben és hogy venné ki magát. Egyébként is itt minden xarért megszólnak.:D -
asolyom #10126 Az eredeti ár hány százalékáért lehet egy fullos hajót eladni? -
seepheeerd #10125 "Video has been removed by the user" Szívatod a népet? :D -
seepheeerd #10124 Igen, az Emdenről beszélünk.
Két csata után eladtam. Iszonyat gyorsan lő, de egy álló(!) rombolót nem tudtam elsüllyeszteni vele 1km-ről...
Bár utána mondták, hogy ha fullra van moddolva akkor már jó. Mindegy, én BB párti vagyok. -
seepheeerd #10123 Bouge bombázóinak az a specialitásuk, nem mázli :) Nekem csak Langley van (igaz a Bouge is full kifejlesztve, de eladtam) és 330ezer xp :) -
Plata #10122 Nekem abban is szerencsém volt egy kicsit.Bogue az egyik csatában rengeteget sebzett.Volt hogy 1 bombázó raj 49k sebzést csinált egy bombázással. -
asolyom #10121 Én még csak a 300k sebzésnél tartok. Először jött három győztes meccs, és 35K credit. Utána 4 vesztes, de a New Yorkomat berakta folyamatosan T VI-VII hajók közé. A végén meg ez. A két süllyesztés mellé volt 5 citadella, 2 incapacitation, és közel 80K sebzés.
-
Plata #10120 Hát nagyon gyorsan sikerült megcsinálni a 20 gyújtást.Bogue-val csináltam és bombázókkal.Gyorsan meg lett.Azt hiszem mázlim is volt vele. -
1kezdő #10119 Nem kép, videó formátum a spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ToMy_ #10118 15 rpm, 8.9km, de a lövedék iszonyat sokáig utazik. Mindehhez van 17100 HP, zéró torpedó, és relatíve lomhaság.
Szóval részemről a kalapszar katégóriába került. -
tutyimutyi2 #10117 4km lőtáv és 5-ös tűzgyorsaság? -
ToMy_ #10116 Nem. Szarabb. -
tutyimutyi2 #10115 ez az emden is olyan szar lesz mint a legutóbbi ajándék hajójuk hogy asszem 7-es tűzgyorsaság meg 6,1km-es lőtáv? -
asolyom #10114 Az Emdenért kapsz annyit! -
seepheeerd #10113 Nem is az a gond, hanem a 20 gyújtás. Iowa-val :)
De eladva 1.25 milliót kapsz (ás asszem a slot is megmarad) :) -
Plata #10112 Egy csíkon mutatja mennyit sebeztél és mennyit öltél. -
asolyom #10111 300k, de azt még nem néztem, hogy hol tartok, vagy hogy hol jegyzi ezt a progi. Majd holnap ránézek. Elvileg ehhez jól fog jönni, ha a New Yorkot holnap kiveszem, mert az azért többet sebez, mint a Wyoming. :-) -
Plata #10110 300k?
Jé aszittem csak 200k.
-
asolyom #10109 10 hajó, 300k sebzés, és 20 tűz gyújtás. Persze egymás után.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.27. 21:31:25 -
Toweliee #10108 Igen, közben a játékban megtaláltam normálisan (úgy, hogy én is megértem). Köszi! -
Plata #10107 Nem tudok róla,de úgy tudom először ki kell lőni 10 hajót,utána 200k sebzés,utána,na utána már nem emlékszem. 
Tíz hajó és 200k sebzés már megvan,de ott abbahagytam a játékot mára.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.27. 21:19:58 -
Toweliee #10106 Megvan valahol magyarul, hogy mit kell csinálni az Emden-ért? -
Plata #10105 Jobban bejönnek mint a japánok,a japánnak nagy a lőtávja,de pontatlan és lassú a lövedéke.Az amcsi viszont rohadt fordulékony,pontos az ágyúja és gyorsabb a lövedéke.Nem tom mi a francért szeretem jobban az amerikai hajókat,de azokért oda vagyok,a WoT-ban is megvan szinte az összes amerikai tank ág maxosan.Igaz csak t8 tankokat használok,T10-eket eladtam,kivéve egyet.Meg van amelyik ágon csak t8-ig mentem,vagyis kifejlesztve ki van t9 is,de nem mentebb tovább mert a T8 jön be nekem. -
Plata #10104 Szerintem tegnap megszereztem csak nem vettem észre.Maxos szintű az accountom,már béta óta az. -
asolyom #10103 Így voltam edfig az összes amcsi csatahajóval, de lassan lassan megszoktam őket. -
carp3tm0nster #10102 Engem kiráz a hideg a new yorktól... -
asolyom #10101 No, én is nekiálltam az Emden challenge-nek, és a második fázisban vagyok. A legutóbbi csatában három retardált is volt, aki bejött és állt, amíg szét nem lőtték őket. Persze így eleve halálra volt ítélve a csapat, de ennek ellenére volt két süllyesztésem, pár citadella, meg lagázoltam egy rombolót a Wyominggal. Most lassan ott leszek, hogy meg tudnám venni a full upgrades New Yorkot, de még kicsit bizonytalan vagyok. Ha jól emlékszem azt írtad, hogy az már elég jó kis hajó. -
tutyimutyi2 #10100 nem lehet hogy már tegnap megszerezted?
http://worldofwarships.eu/en/news/special/weekly-missions-holidays2015/
nem lehet hogy még nincsen meg a 10-es szintű accod?(hír alján pirossal van kiemelve)
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.12.27. 17:55:34 -
Plata #10099 Mi a frász,nekem nincs 1 nap prém,pedig nyertem jó pár csatát délelőtt. -
tutyimutyi2 #10098 igen az 1 nap prémet azt tudom nyerni kellet hozzá 1 menetet deaz 5 nap prém az nekem nemvolt illetve az az érdekes hogy wotba visszalépve csak a küldiből kapott 1 nap prémem van mig a wowsban meg azt mutatja hogy 6 nap prémium. -
kHares #10097 De könyörgöm, konkréten ezt írják félre nem érthetően 24.-én: "ARPEGGIO OF BLUE STEEL -ARS NOVA- is now live" Mégis melyik része live? "will become available only after selecting the exclusive Yokosuka dock" Megtörtént, semmi nem available.
"ARPEGGIO-themed missions inbound on 1 January 2016!" Ezek a missziók, nem külön dolog? Akkor mi live most? Én nem beszélem a nyelvet vagy nekik nem sikerült fordítaniuk?
1 nap prém elvileg van valami mission-re, a többit nem lehet másik wargaming játékok adják? -
Plata #10096 Szerintem szimplán örülj neki és kész. 
Hatos hajó kell a küldikhez?
Az még messze van,amennyit én játszom,az kb két hónap.