23086

A Wargaming új MMO játéka
-
itt böngészheted -
devblog nem említ goldot,szal ingyé...gondolom jó sokat kell grindelni érte,azért mégiscsak egy t10 bb... -
Plata #23004 Na és teljesen inygen ki lehet grindelni vagy ezért is kell majd arannyal fizetni? -
na a lényeg h lsz a rend meg a káosz,azokon belül kis csapatok. minden kis csapattal más hajót lehet kigrindelni,ami lényegében valamelyik már létező hajó egy másik skines változata. ahogy néztem két hajó érheti meg,az R lauria változat biztos,hiszen acél hajóról van szó,a másik a petro ami bár tech trees petro azonos változata azonban prémiusítva..ugye nemrég bevezették a hajó minőséget. ez már arany koronás prém petro,ami több xp kredit stb /csata...és a petro erős hajó
de továbbra is a lauria a megérős szerintem
az nem derült ki lehet e több csapat hajóit grindelni,ha nagyon kocka az ember,és belefér az időbe. -
jön a lunar event hamarosan,lunar tokent lehet gyűjteni,az event koronaékszere a sok apróság mellett egy R lauria bb változat,szal akinek nincs meg az acélos r lauria,az most ingyen megszerezheti egy más skines változatát,de lényegében ugyanaz a hajó mint az acélos -
Plata #23001 25HOLIDAYSWITHOMEN
Nem tudom hogy tényleg WoWs kód-e,de engedte launcher beváltani,cseten azt mondták WoWs.
Hogy mit ad nem tudom azt sem,épp a csempészemmel flashpointon vagyok. -
Plata #23000 Be merészledtem rankedre 3 skilles kapitánnyal T7 DD-vel,úgy godoltam elkezdem ezt az ágat is húzni,ranked rövid és sok xp-t ad.
Mázlim lett.
-
Plata #22999 NBLU8VNY26
Ad egy küldit. -
Plata #22998 Amit vettem abból lószar jött.
De eventesekből jönnek low tier hajók. -
nekem még ennyi se,nyitottam már van 10 simát de lehet többet is :P
tegnap is 5 eventesből semmi -
Plata #22996 Újabb 2 sima sánta pass-ból.
-
szemes63 #22995 Megoldódott az aslainproblámám. Béna voltam. -
Plata #22994 Vettem nyolc mega sántát,mega lópikula volt benne. XD -
Modstation. én azt használom -
szemes63 #22992 Kösz a vélaszt. A WOWS mod alkalmazást hol lehet megtalálni? Amelyik nem SHLAIN. Ha keresőbe beírom, hoy wows modok mindig kivétel nélkül az ASHLAIN jön elő. -
szemes63 #22991 Kijelöltem mindet fel is telepítette, mondta hogy minden tökéletes de a játékon belül nem látszik semmi. -
Runo #22990 Gratula! -
szép -
Plata #22988 Battle pass 5 sima sánta kontiból két hajó esett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.24. 11:10:35 -
Plata #22987 Az ilyesmihez lusta vagyok. :P
Akkor inkább farmolok még egy órát. :D
Plusz szeretem ha a modok maguktól frissülnek,megszoktam már MMO-kban.
WoW-ban is van egy tonna modom,de nincsen gondom,megoldja app egy pilanat alatt.
De más MMO-ban is van sok modom,például ESO-ban van legalább 40-50.Csak craftolós modból van egy csokorral,van mod ami helyettem kraftolja le a napi küldetést. :D
Asszem van vagy három féle mod kezelő kliensem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.22. 18:15:30 -
Runo #22986 "Minden peccs után leszedni és telepítgetni túl macerás"
Ez túl macerás? Hogy vagy még életben?! :P
1 kattintás, böngésző megnyit
1 kattintás a kedvencekre
1 kattintás a letöltési linkre
1 kattintás a futtatásra
és talán még 1 kattintás a végén?!
Utoljára szerkesztette: Runo, 2025.12.22. 17:54:51 -
Plata #22985 Battlepassból esett két sánta konténer,rohadtul szugerálom hogy légy free xp légy free xp,erre egy hülye T6 hajó.
Hótbiztos vagyok benne hogy ez nekem már megvót.
-
Kijelölted azokat, amiket telepíteni akartál? -
Plata #22983 Azt nem ismerem, én WoWs mod alkalmazást használom.
Frissíti a modokat magától.
Bár egy ideje az egyik kedvencem eltűnt.
Kézi telepítgetéshez lusta vagyok. Minden peccs után leszedni és telepítgetni túl macerás. WoWs modstation vagy mi a szösz automatikusan frissít. Ha hazaérek melóból megmondom mi a neve. -
szemes63 #22982 Feltelepítettem az ashlain modpackot, de a játékban semmi nem látszik belőle. Mit ronthattam el?
Utoljára szerkesztette: szemes63, 2025.12.21. 14:16:26 -
én nem sokat toltam az utóbbi napokban,csak tegnap jutott eszembe h le kéne grindolni :P
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.12.16. 22:25:13 -
Plata #22980 Én már rég végére értem,most minden szint után jár 2 sima sánta.
Egy szint 50 ponty. -
nekem abból nem esett semmi értelmes. mondjuk holnap érek a végére ,akkor kapok egy megát is -
Plata #22978
Battle passzolós sima sánta konti.
-
a dubi jóféle :P
nekem a korábban leírtakon kívül nem adott semmi hasznosat az event sátán kontik,bár még az utsó szinten a megát nem vettem ki
kb egy hete ráuntam,és csak a napi egy csatáért megyek be,azt is coopban h minél gyorsabban meglegyen -
Plata #22976 Ó én a fát két nap alatt kimaxoltam.
BP meg ezt adta,
Mega sánta konti.
Sima sánta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.11. 20:16:22 -
ne felejtsétek feldíszíteni a fát,illetve nyitogatni az advent kalendárt minden nap,na meg behúzni az ingyen t9 hajót!
minden megtalálható a kikötőben bal felső részen egyben -
Plata #22974 Második már operations volt mert elég lett asszimetrikusból.
Operations cherry blossom,Hannover Sliff instant halt,majd utána Aki is bele ment a tömegbe.Ketten fejeztük be úgy hogy lebombáztam a bázist. -
Plata #22973 Napi első csata is pocsékul kezdődött,Shinano-val mentem,T9-T10 csapattársakkal és T7-T8 ellenséggel.
Hawaii meg franc tudja mi T9 prém cruiser instant bele az ellenséges BB falkába.
Próbáltam segíteni füsttel meg egyébbel de egymásután eldurrantak. -
Plata #22972 Tegnap is folyton ez volt,tettek magasról a foglalásra.
A botok az egyik csatában elfoglaltak mindent és nyertek is.
De most nagyon sok süket van az ingyen hajó miatt.
Tegnap volt hogy Kaga-val hiába próbáltam a foglalást zavarni,egyszerűen legalább öt volt a körben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.06. 07:25:06 -
ja,nem tudják felfogni h kiteolni kell,a bot a capre megy. ha berongyolsz,szétszed a túlerő -
Plata #22970 Asszimetrikus játszhatatlan ma,akár T8 akár T11 mindig kampec.
Egymásután három asszimetrikus amiben csupa prém hajó volt és szinte egyből kinyiffantak majd egyedül maradtam. -
Plata #22969 De legalább CV.
Operationsban az is jó.
Én már régóta folyton vagy ruszkit kapok vagy cruisert.
Amit sosem használok.
Kivéve talán a t10 Cruisert mint Brisbane. -
az egyik legrosszabb/legnehezebb cv :P
ma jött szembe egy indepencia nevű cv,elég erőnek tűnt,én yamával voltam...kivi vagyok mit tud majd
korábban sztem már irtam róla,lesz funny button ami gyorsan feltölti a lelőtt repcsiket
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.12.05. 16:08:17 -
Plata #22967 Te piszok.
Pont egy CV.
Cseréljünk,adok érte két cruisert. :D