23037
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • patchaou
    Gyűlölöm :) A saját accountomon nem is játszok már régóta... Bár igazából nem a játékkal van a bajom, hanem a játékosállománnyal.
    Te mivel tolod mostanában?
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.02.07. 14:17:31
  • darki81
    szeva nullatéhárompé :D meguntad a wot-ot 5 év alatt? :P
  • Count Adyn
    Jé sikerült egy értelmes 3x ozó végre, prémmel mi durva lenne ez:D
  • patchaou
    Nagyon remélem hogy sikerül majd megoldani, mert farmolnom kellene vele, saját szórakoztatásomra nem biztos hogy visszaraktam volna :)
  • PrasCo
    Még olcsón megúsztad, nálam egy egész istenverte hegy volt a levegőben!

• patchaou
    Most el kell szaladnom, de majd dobok fel képet is róla ha megjöttem. Először azt hittem hogy valami új feature, mert abból a kameraállásból amivel betöltődött a játék a lőszerek látszódtak csak a hajó felett/mellett szép rendezett sorokban. Komolyan arra gondoltam hogy így jelzi ilyen 3d-s hud szerűen mennyi lőszer van, aztán amint mozdítottam az egéren láttam hogy mindenféle dobozok, csavarok, stb... veszik körül a hajót :)
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.02.07. 13:26:48
  • voivod32
    Ez arra emlékeztet, hogy nekem az újratelepítés óta, nem hajlandó a Ctrl gomb, ingame működni.
  • patchaou
    win10, 4gb 960oc, driverek, directx, vcredist naprakészek, semmilyen más játékkal nincsenek grafikai problémák.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.02.07. 13:16:26
  • Cobra.
    Oprendszer, videókártya, driverek?
  • Prof William
    Egyszerű a magyarázat. A hajó éppen felrobban. :)
  • patchaou
    Hali!
    Ma újra felraktam a játékot, és csata közben a hajó körül a mindenféle alkatrészek vannak a levegebően... mitől lehet ez és mit lehet tenni ellene?
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.02.07. 12:37:17
  • asolyom
    Nekem is elegem lett. El is adtam a Zuihot. A amerikai vadászok csak egy része a szívásnak. Mikor pl. a Zuihot tier 6 csatába rakja, akkor esélyed sincs, hogy torpedózáshozmegközelíts egy hajót, mert mire odaérnél a légvédelem a 8 torpedós rpcsiből leglább 6-ot leszedett. Egy-egy talán tud torpedót idítani, de utána rögvest meg is hal. Ez így játszhatatlan.
  • asolyom
    Én azzal mentem, meg az Aurorával.
  • carp3tm0nster
    A tier III-as fragvadászathoz jól sejtem,hogy a St.Louis az ideális választás? Gyöngyös küldikhez kell:-)
  • voivod32
    Istenem, ezek a japán hordozók, a legteljesebb mértékben használhatatlanok! Semmit sem tudok megtámadni, mert egyszerűen nem jutok el az ellenséges hajókig! Az amcsi vadászok még a vadászaimat is simán legyalulják tíz másodperc alatt. Egyetlen amerikai vadászraj kivégzi a teljes légierőmet, mind a négy rajt, egy perc alatt. Elmennek a picsába.
  • Malachit
    WOT fórum képfeltöltőjét szoktam használni itt is.
  • Cobra.
    Képfeltöltés valamiért tiltott (meg Imageshack is ), de pl ott a kephost.com
    Nálam is az az alap felállás a meccsek 80%-ban, hogy berak + 1-2 tierrel magasabbak közé a matchmaker, még ha zsinórban buktam 5-6 meccset is.
  • Zoli105
    Szándékosan ilyen a matchmaker vagy mi ? :O folyamat ez van ! és kezd már unalmassá válni hogy csak free frag az ember ! -.-
    mikor kijött a játék nem voltak ilyen csaták ! -.-

Meg mimár hogy képfeltöltésről nem lehet képet ide linkleni !? -.-
  • asolyom
    Az ARP Kongo kikötött nálam. :-) Azt hiszem, hogy most elköteleztem magam a csatahajók mellett. Átnézve az eddigi közel 700 csatámat, a csatahajókkal megy nekem a legjobban. Másra csak akkor fanyalodok, ha valami küldihez kell.
  • Malachit
    A hanghoz a lejátszó eszközt hogy tudom a játékban rekonfigolni? Kimeneti eszközt váltottam és megkukult a program.
  • PrasCo
    Ott az számít, amit a ponttáblázatban összeszedtél - bármiféle szorzó nélkül. Szóval "nyersen" kell 1300 fölött teljesíteni.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.02.06. 16:35:35
  • Prof William
    Volt hasonló velem is. Fusokén egy Nagatoval + egy Atagóval összedolgozva kilőttük az ellen 5 hajóját. Aztán nézem hogy már csak 3-an vagyunk az ellenfélnek meg még van hét! hajója. Vagyis csak mi hárman süllyesztettünk. A többiek mit csináltak?

131 gyöngynél tartok de a "Achieve 1,300 XP or more in a single Battle" -t nem értem. Már 3-4000XP-ket is összeszedtem ma de ezt még mindig nem írja teljesítettnek. A hetoből már csak ez van hátra.
  • PrasCo
    Na igen, de az már-már munka!
  • Prince23
    Eggyel több meccset mész, és akkor olyan mintha prémed lenne :)
  • PrasCo
    Most sikerült Myoko-val összehoznom egy 7971-et. Ha belegondolok, hogy prémmel ez 12k lett volna...

...akkor sem kapja meg a pénzem a WG.
  • asolyom
    Én is mentem egyet reggel a Kongoval. Lövök, sebzek, forgolódok, süllyesztek kettőt. Egyszer csak hallom, hogy "you are the last hope". Mi van? Buktuk is a csatát, mert az ellennek maradt még vagy 8 hajója.
  • darki81
    általában hétvégén felmegy a pumpa nálam is :D
  • carp3tm0nster
    látszik hogy 3x hétvége van...
  • asolyom
    Vagy egyszerűen csak szonárral derítették fel. Én a Königgel nem egy rombolót lőttem így ki. Azt hiszem a német cirkálók szonárja 5 km-ig lát.
  • atee73
    ez sokat elmond a az atlagos wows jatekos szellemi kepessegeirol , a legszornyubb hogy BlackSam az alairasa alapjan meg magyar is lehet
    Bar istenigazabol nem haraxom ra , ilyenekbol vannak a konnyu fragek

Ja egyebkent a wg forumrol van itt a link
    Utoljára szerkesztette: atee73, 2016.02.06. 02:06:52
  • gergod
    Csak es kizarolag stealth csatahajon van ertelme (es igen Fuso es tarsai nem azok) :).
  • darki81
    ja hogy veled játszottam? :D oké.. hát össze vissza kattintgattam és kiléptem mindenből :) ..de látom sikerült elfogadni a barát felkérést :)
    Szombaton nem játszom max 1-2 órát, vasárnap mehet a móka, de ha látlak meghívlak pár kör erejéig holnap
  • asolyom
    Nem mondom, hogy nem lehet haszna, de egy BB-n nem ez lenne az első skill, amit választok. Ha már nincs mire "költeni", akkor esetleg. De amennyire fontos ez egy rombolónk éppen annyira nem elsődleges egy csatahajón.
  • PrasCo
    Ez eltagadhatatlanul leleményes, de felteszem, a játékosok elsöprő többsége nem lopakodót csinál a csatahajóból, pláne nem egy Fusoból. :D
  • gergod
    En hasznalom a stealth Iowan. Es sokszor tudom, hogy engem nem latnak en pedig latok korbe sokakat.
  • PrasCo
    Igen, a bal alsó sarokban a kis narancssárga szövegbuborék-ikonra rákattintva látsz olyant a "Contacts" fülön, hogy "+ Add player". Ha ez megvan, akkor újra a narancssárga cuccra rányomva a barát-listádon az online tagok mellett egy gombnyomás berángatni őket divízióba.

A situational awareness-szel kapcsolatban nyilván ízlés kérdése, de egyetértek veled. Egyrészt ez nem a BB dolga, másrészt elveszhet az információ a "zajban" (bárki más is lát a DD mellett), ráadásul ha pl. japán DD vesz észre ÉS érti is a dolgát úgy, hogy egyedül vagy, akkor nagyjából a legtöbb - erős költői túlzással élve -, amiben ez segít, hogy előbb tudod meg, hogy halott vagy. Ez Fuson pláne jó, amit 19 kilóról egy szobafenyő is kiszúr, így ha ezzel a skillel egyértelműsíthető, hogy egy DD vadászik, az nem ritkán a körülményekből (minimap, életben lévő hajók stb.) is leszűrhető.
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.02.05. 22:27:08
  • atee73
    en a kicsivel hasznalom , annak lotavjat tudod novelni az advenced f trainingel , de szerintem azzal szar ( kiprobaltam)
  • Count Adyn
    Szerintem hasznos, ha bevillan és nem látsz senkit lehet tölteni a he-t és éles forduloba kezdeni
  • asolyom
    Értem. Van ott valami add friend opció?

Érdekes módon nem egy youtube videón láttam, hogy a fickó feltette a Fusora a situational awareness skillt, ami aztán egész csata alatt világított. Nem tudom, hogy ennek milyen értelme van. Igazából információt nagyon kevés esetben szolgáltat, és jobb dologra is el lehet költeni azt a pontot.
  • PrasCo
    Nem kell, fel tudod venni barátnak. Attól kezdve, ha online lesz, a neve élénkebben jelenik meg a bal alsó kapcsolati listában (Contacts, ha jól emlékszem), és a neve melletti jelre kattintva már hívhatod is meg újra a division-be.