23037
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • herminamezo54
    koszonom a forditast. jo hajozast
  • herminamezo54
    hello mindenkinek. kedves jactor kb mikor lesz magyaritas? elorre is koszi
  • Nagydög
    Franc! Az uj commander skillekkel siman lecsiptek 2 km lotavolsagot a St Louisomrol! Persze a tier 2 csatakhoz tul eros volt igy, de azota, hogy ujra csak 10,4 km a lotavolsagom, negyesnel kisebb csatat nem is lattam.
  • whiskeyman
    Csatahajó vagy romboló. Utóbbi a torpedókkal szépen hozza a számokat :)
  • Prof William
    Én ilyenkor (magányos csatahajó) esetén úgy szoktam, hogy gyorsan a másik oldalára kerülök és mire odafordítja az ágyúját szépem beleküldöm az oldalába a torpedókat.
  • Count Adyn
    balfasz BB-k kellene hozzá csak akikkel fogocskazik az ember a szigetek közt:D

Huh előző csatában egy kamikaze rárohant a fusomra és valami perverz indittatasbol csak másfél km nél probalta keresztbeforditani magát hogy elengedje a delfineket, mind a 6 ágyutorony telibeverte a szerencsétlent, én szivtam a fogamat csak a látványtől, megduplázták a hajo sulyat alövedékek kb :D
  • darki81
    megvettem az 5-ös anyahajót, mentem 5-6 kört és megvan a 150 repülő kill!
    ez lényegesen gyorsabb volt mint a 30 cirkáló süllyesztése :D

Most jöhet az 1M damage, battleship gondolom jól viszi.
  • darki81
    ezt csináld meg még egyszer :D
  • PrasCo
    Hosszú ideig csak HE-ztem, de a Gremjával és a Farraguttal egyre inkább AP-re váltok, ha a helyzet olyan. Jópár cirkálót a DD az operatív távolságán belül beszab (Cleveland ellen még nem próbáltam ki, az neccesnek tűnik). Annyi, persze, hogy ettől nem kell 203-ashoz méltó cit. dmg-t elvárni, de jobb, mint egy kopogtatás.

Erre pláne jó lenne, ha majd megkapjuk a programba a kikötőben áttekinthető páncélelrendezést - habára lövegekre vonatkozó páncélátütési táblázatok nélkül nem lesz tökéletes a móka.
  • Count Adyn
    Jó ez arra amire való :D
  • Prof William
    Én is így szoktam ha magányos Csatahajóba vagy Hordozóba boltok, Észlelési távolságig óvatosan, aztán ahogy észrevesz nyílegyenesen neki (van hogy az engine boost-pt is benyomom.) és igyekszek minél közelebb kerülni. hordozóknál. akiknek csak a részeg tengerészek által kezelt másodlagos lövegeik vannak meg még könnyűbb.

Rombolóval gondolom csak HE-z ni éri meg, mert a páncéltörővel szerintem már komolyabb cirkálókon is max kopogtatni lehet. A torpedó az jobban fáj szerencsére. :)
  • Malachit
    Repülőnél van élesítési táv, hajónál nem láttam még. Nemrég 2-300 méterről torpedóztam ementálivá egy Fuso-t DD-vel (ellenséget persze) :D Annyira szerencsétlenül lőtt, hogy alig kaptam tőle valamit, míg 6,5 lebukási távolságról nekirongyoltam.

Pár héttel korábban meg alap Fusommal próbálta meg ugyan ezt egy DD, de legázoltam a halálba, mielőtt halacskázhatott volna. Írt is valamit mérgében :)
  • asolyom
    Kell egy bizonyos távolság, hogy élesedjenek.
  • darki81
    na megvan a nyomorult 30 kill és most a 150 repülő jön :D
    (jobb későn mint soha)

Ledobtam a torpedót alt-al becélozva, és valószínűleg túl közel dobtam le, kb 4 betalált minimum de nem robbantak, lehet kell nekik vagy 5 sec hogy aktiválódjon? ..vagy rádobtam a tetejére, mondjuk akkor nem láttam volna úszni őket :D
  • asolyom
    Meg mondjuk a Mikasa másodlagos tüzérségének hatótávját is buffolhatnák.
  • Sendrov
    Nézem az új patch leírását és a sok újdonság dacára annak örülök legjobban, hogy az Albany kap egy új távmérőt, ami által a vicc kategóriába tartozó 6,3km-es lőtávja megnagyobbodik majdnem 8,5km-re. Erre nagy szükség volt már, mert amióta megjelentek a német gyorstüzelő kiscirkálók, az Albany kb. használhatatlan, mert mire lőtávolba ért már alig maradt HP-je.
    Talán egyszer a Mikasa is kap majd javítást, hogy a minden célzás dacára vaktában tüzelő főtüzérséggel ténylegesen lehessen célzott lövést leadni és egy hegynél kisebb tárgyat eltalálni.
  • asolyom
    Azért ott már 2 perc körüli vagy feletti töltési idő van, tehát ott sem érdemes ész nèlkül torpedózni.
  • Prof William
    Tényleg a nevüket sosem néztem. Majd most meglesem hogy melyik, melyik...
  • darki81
    na akkor az a szint kimarad szerintem, így is zavar amikor kerülgetni kell a torpedókat :D
  • kHares
    Melyik résszel nem értesz egyet?
  • atee73
    ugye most csak vicceltel???
  • gergod
    Ketfajta repulo van. Spotter es fighter. Spotter megnoveli a lotavot, a fighter pedig ha epp a tamado bombazo/torpedoveto repulok kozelebe kerul, lecsokkenti a pontossagukat.
  • Prof William
    Én japán rombolóval csak akkor lövök az ágyúval ha nincs más lehetőség. Pl. észrevesz egy romboló (és akkor vagy én lövöm ki őt vagy ő engem), vagy ha már csak pár száz HP-t kell lelőni egy hajóról.

Amúgy mindig a torpedóké a fő szerep.

Egy kérdés...

Cirkálónál mire jó a repülő? Mert hiába küldöm fel a lőtáv nem nő meg. Maximum az észlelést dobhatja meg...
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.02.16. 22:48:38
  • whiskeyman
    Én 21 km-ről szedtem szét egy CV-t. Ha felküldöm a repülőt, akkor még messzebb is megy, de azzal nem tudok úgy célozni.
  • gergod
    Majd T10ben 20 km-re 15 torpedot lehet loni. Nem kell majd forogni meg celozni, mint egy majom csak megnyomod a gombot.
  • darki81
    én is megöltem 3-at ma egy csatában a kör végén, szerencsére mind cirkáló volt, így már csak 2 szánalmas kill kell és jöhetnek a jó feladatok a hajóért :)
    Mennyi a lő táv?
    ..mert ha jól láttam 18-ről előtt idáig a prém kongóval
  • kHares
    Lenyomtam 3 csatát a Kamikaze R-el és nem csoda hogy ez a neve. Bár amikor a játékot kezdtem még azt gondoltam egy DD tudjon lopakodni meg rejtekből torpozni ma már csak a lövöldözős verzióit szeretem.
    Talán a japán DD ág az egyetlen ami önmagában semmire nem jó. Bármi más géppel tudsz valamit csinálni ha a szitu rosszra is fordul de itt. Van carrier? Spottoltak. 4 dd már megint szemben? Bárhova mész spottoltak. 1 vs. 1 másik DD-vel? Lelőttek mint a sza.... Kifejezetten baj ha lősz mert még inkább spottolnak és lecsapnak mint a téli legyet. New Mexico AP-val csak úgy forgás közben 10k-t belémcsapott.
    Szóval nagyon kell az ideális környezet neki persze ha sikerül a nyájtól leválasztani valami lomhább BB-t akkor nyami de bárkinek esze van nem egyenes vonalban mozog és nem is egyedül. Ja ha t4-be gázabb mint a t7. Minipályák, 2 carrier meg 5 dd szembe, sok sikert a dühöngőben
  • whiskeyman
    Hát lehet ezzel a szarral abálni :D

• Darun
    Én 276 pont környékén megálltam. Gondoltam minek, ha már úgy is biztos megkapom!?
  • Prof William
    Sajna nem nyertem hangszórót, pedig megnéztem volna ezt hajót. Közben kigyűlt a megfelelő XP szóval vigaszdíjként megveszem a Minekazet. :)
  • Malachit
    Tegnap nem volt időm belépni, de a levelet most elolvastam :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ahoy Captain!

The Project R has finally been completed with a huge success. We collected the 10.000.000 Pearls and your participation made this possible!

As a reward you have been granted command over the Kamikaze R. The ship has been towed to your port and awaits your first inspection.

As a premium ship the Kamikaze R has many advantages over regular no premium ships.

If you're missing Doubloons to convert the XP you hoard on this glorious vessel, stop by the Premium Shop to top your chests up!

We wish you fair winds and a following sea.

Action Stations!

The Wargaming World of Warships Team

Max gyöngyöt szedtem össze, mért nem küldtek egyből 2 hajót?
  • campernoob
    Na én spórolósabb voltam, mindösszesen 154 gyöngyöt gyűjtöttem, és kisorsoltak, lehet, hogy lottóznom kellene.
  • darki81
    párszor befolyt a víz :D
  • atee73
    Banzai

• asolyom
    Ahhoz képest persze, hogy gagyi, de egy T5-ös hajót nem lehet egy T8-ashoz mérni. Egy Atagot nyilván nem fognak ingyen dobálni. Az Emdennél meg mégis csak jobb. Meg ez a hajó nem is credit szerzésre kell, pure fun. Megvolt hozzá a kapitányom, csak rá kellett ültetni. Free xp-re ott az Anshan.
  • gergod
    szep eredmeny, viszont se a 95 free xp sem pedig a 159K silver kimagaslo ... egy hasonlo jobb korben atagoval siman lehet 400K silvert gyujteni ahhoz kepest ertettem a gagyit.
  • Darun
    Tegnap ugyan ez volt. Cleve-vel mentem az átjáró felé, mert a vadászok felfedeztek egy rombolót. Ketten jöttek, két rombolóval már vártuk őket. First blood és Double kill lett a vége. Meg persze +2 romboló a Myoko küldihez, ez nagyobb öröm volt mint a két acsi, mert 6-os szinten már nagyon nem akarnak jönni a rombolók.
  • asolyom
    Őszinte gratuláció!

"Kulonben is eleg gagyi hajo." Ezzel azért vitatkoznék. Nekem tetszik.

Ez T6-7-es hajók között volt 48k+. Nem rossz ladik ez, persze kell tudni vele játszani, és kell egy adag szerencse is. Most nem magam akarom fényezni, mert messze vagyok a jó játékostól, de amikor azt látom, hogy az ellenfél rombolója a Two Brothers pályán keresztül száguld a két sziget közötti völgyön, miközben két cirkálónk ott vár rá a bázisunkon. Hát mit mondjak...ennek mi értelme van? Persze nekünk csak jó volt, mert azonnal ronggyá lőtték.
  • gergod
    Azert 15 mar kezdi mutatni a trendet ... Dehat ennyi eleg is volt a Nagato-hoz, ugyhogy nem lesz tobb Fuso-bol max roncstelepre adom.
  • carp3tm0nster
    hát 15 meccsből még nem nagyon lehet levonni semmit...