23037
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • kHares
    Most kell uninstallálni ha már alsó tier-ben nem tetszi mert ott még nincs gond velük. Majd t8-tól kezdődik a móka. Amúgy egy titka van. Figyelni a térképet merre bukkanak föl. Nem akkor kerülöm a torpot amikor föltűnik mert az már késő hanem folyamatosan változtatva az irányt/sebességet közlekedek. Ha lehet tudni honnan jön nem mutatom az oldalam vagy megyek tovább egyenesen, már az elején érdemes ezt megtanulni. Amúgy javaslom kipróbálni az orosz romboló ágat ha annyira egyszerű lesből torpozni. Aztán kell köpködni.
    Amúgy a játék fölosztható 3 részre játékmenet szintjén. T4-ig óvoda ahogy említették, T5-7 ahol már élvezetes csatákat lehet + pénzt keresni aztán bejön a t8+ ami szintén egészen más lesz.
  • 1kezdő
    Persze tudom, azaz, tisztában vagyok vele és teljesen evidens, hogy azt ne mondjam: magától értendő, hogy azt itt kommentelő és mindenhol máshol is tudják azt, hogy ezen játékkal nem csak húszon, harminc és még magasabb korosztályosok játszanak, hanem tízen, vagy még az alatti gyermekek is oda-oda ülnek a gép elé, hogy hajókázzanak. Na már most! Ha ezt mindenki tudja, akkor nem igazán értem, hogy mi a baj? Amikor bepipáljuk a Windows kis ablakában azt, hogy ezen Op. rendszer nem a mi tulajdonunk, akkor azt is elfogadjuk, hogy ha nem is egy az egyben, de azt csinál a programmal a tulajdonos, amit akar. Az utolsó mondatot tessék átvitt értelemben kezelni.
  • Count Adyn
    alsóbb tierek dühöngőként funkcionálnak kb később jobb lesz azért:) És soha ne elfele fordulj a torpedók elől hanem feléjük
  • AJensen
    A vicc, hogy most kezdtem a játékot 2 napja, de már most unom a sok rombolós játékost. Volt olyan meccsem, hogy 4-5 torpedós patkány rohangált fel-alá.
    Visszaolvastam itt a kommentek között, és csak egyet kell értsek. A sok no skill játékos rohangál ezekkel a camo-s dögökkel szét torpedózva mindenkit.
    Sajnos, ami ennél sokkal rosszabb, az a sok low player, aki az eslő 3 percet nem éli túl. Komolyan mondom, volt egy meccs, ahol két csatahajóval támogattuk az 5 cirkálónkat, elmentünk balra, de mire utolértük őket mind az 5 megpusztult. Az ellenség cirkálói és rombolói meg szétszedtek minket, mint a lábtörlőt. Az ilyen embereket soha nem fogom megérteni, minek játszik egyáltalán. Ennél már csak az afk, bot játékosok a rosszabbak.
  • Zoli105
    Hát kicsit bosszantó hogy a csapat nem volt a helyzet magaslatán de ez van , jó kör volt azért :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/10496080_1005680222823712_5106697843743188261_o.jpg
  • Count Adyn
    Hát igen aza fránya JN-25 :)
  • Zoli105
    OHHH vagy úgy :O persze :D jöhet a pm :D
    bár én azt hittem hogy ő volt az :O
  • Prof William
    Szia! A Kantai Collectionban a rosszarcok

Az ellenség az Abbyssalok emberszerű típusai tulajdonképpen régen hajólányok voltak. A metódus még nem ismert pontosan de a csatákban elsüllyedt hajók egy bizonyos hányadából Abyssal lesz. Az AB-k mögött álló erő még elég rejtélyes, de ahogy Akagi utalt is rá ez az erő fogja össze az AB-ket és a célja hogy megismételje múltat vagyis hogy eltörölje IJN-t + hogy a tengerek többé ne lehessenek az emberé. Kisaragi szerintem 100% hogy Abyssal lett de a végső csatában ő még nem szerepelt. A hajcsat csak arra utalt hogy valószínűleg Abyssal.

Ha gondolod írhatok még de azt inkább PM-ben.
  • Zoli105
    Végig néztem , nagyon állat ez a sorozat :O :D áhh a vége az valami brutál :D van itt minden mint a búcsúban :D
    De lenne itt pár észrevétel/kérdés ! (aki nem látta a sorozatot ne olvassa el ! ;) tessék megnézni !
    mégpedig :
    3-4 rész körül meghall vagyis elsüllyed az egyik rombolós csaj Kisaragi most akkor az utolsó részben ő az utolsó anyahajóbiszembaszomvízicsaj !? mert hogy úgye a felszínre úszott a hajcsatja ami ilyen kék genyás volt , szóval akkor ezek a vizíbiszembaszoműrlénylány izék átalakítják és átállítják magukhoz az elsüllyedt hajós csajokat ? :O hm akkor sejthető miről fog szólni a második évad :D Meg annyira azért nem követi a történelmet hál égnek :D szerethető karaktereket raknak be a sorozatba és kér lenne ha valamelyik is elveszne ! (
  • seepheeerd
    Persze hogy az volt, hiszen az amerikaiak ismerték a teljes japán haditervet :)

Aki pdig az mm-re panaszkodik:

USA
    Task Force 58:
    11 repülőgép hordozó
    386 repülő
    6 csatahajó
    11 cirkáló
    30+ romboló

Szemben az IJN:
    2. Combined Fleet
    1 csatahajó
    1 könnyűcirkáló
    8 romboló
    115 repülőgép, legtöbbjük kamikaze
  • asolyom
    A randomhoz el kell érni egy szintet.
  • Count Adyn
    Akkor most kapcsold át fent a co-op ot random ra
  • hawkie22
    Én tegnap kezdtem el a játékot, eddig csak USA meg német Tier I-II hajókkal mentem, 10 meccsböl 10 nyert. :) Kétszer haltam. Eddig pozitív. :)
  • asolyom
    Ha már hordozók; a patch óta a Langley-ből egészen baba hajó lett.
  • Prof William
    Erről is vannak ilyen "Mi lett volna ha?" teóriák.

Vannak akik szerint ha a japánok támadásra vezényelték volna a felszíni flottát, akkor elpusztíthatták volna az amerikai anyahajókat, amelyeknek szinte már nem is maradt gépük, mert majdnem mind odaveszett a harcokban.
  • Count Adyn
    Hjah Midway eléggé szopó volt, az amcsik hatost dobtak golyóval kb :D Akga,Kaga,Hiryu,Soryu... a Hiryu-n a kapitány ottmaradt miután elhagyták a hajót, de csak másnap süllyedt el elég hátborzongató belegondolni
  • Prof William
    A játék neve is Kantai Collection, mint az animének. Böngészős játék. Japán nyelvű de már van hozzá angol fordítás.

Második évad és film ebben az évben lesz. A film valamikor tavasszal az évadot még nem tudni.

Amúgy van egy TK vagy Takotsuboya nevű tehetséges manga rajzoló, aki nekikezdett egy olyan Kantai Projectnek ahol tényleg lépésről-lépésre bemutatja az egész csendes óceáni háborút. Most tart Midway-nél szóval nem kell részleteznem, hogy már eléggé emgfogyatkozott a szereplőgárda. :)
  • Zoli105
    a Második évadot mikorra lehet várni ? :)
    Játék ? :O megtudod mondani a játék nevét ? :D (khm bár az ellenség tenger csajai is érdekesek :O azok is elvannak látva szép légzsákokkal xD )
    am nekem is bejött nagyon , csak hogyha a történelmet követi úgymond , sok csaj megfog halni sajna :( és ez e legszörnyűbb a háborúban is ! (nem szabad senkivel sem barátságot kötni mert lehet holnap már meghal :( )Bár ettől kicsit Különbözik a Blue Steel , mert úgye nem kötött a történelem miatt ! (szóval Március 26.-án jön neki is a második évad :D )
  • Prof William
    Második évad és egy animefilm is lesz belőle. Japánban és a világ más részén is nagyon komoly rajongótábora van. Egy stratégai játék az alapja ahol tengeri csatákat kell vívni a hajólányokkal.

Az Xcom2 miatt kissé elhanyagoltam most a WoS-t. Csak tegnap este léptem be egy csatára de a Fuso-val ismét sikerült szép citadelleket lőni. :)
  • Zoli105
    Kantai Collection is jó pofa ! :D elkezdtem nézni :D , am lesz második évad belőle ? :O mert kéne :D
  • kHares
    North Carolina megvéve, bekerültem első t10 csatámba. Mondjuk úgy hogy a Yamato meg Midway ellen semmit nem tudtam csinálni. Hiába 90+ az AA rating midway torpedós repülőit nem hatotta meg. Külön tetszett sem lelőni se kikanyarodni nem bírtam, egyetlen osztaggal kikapott. Ez így 150k kiadással nem az igazi, remélem nem végig t10 ellen kell harcolni
  • Zoli105
    Megéri :D annak ellenére hogy nem vagyok nagy anime fan engem nagyon megfogott ! várom már a második évadot :D :P (remélem lesz !!! )
  • Prof William
    Akkor már inkább Kantai Collection animét ajánlom. Abban a hajók aranyos lányok, és azt hiszem nem kell tovább sorolnom az előnyöket. :)

Ími viszont érdekes, hogy követik a második világháború eseményeit, szóval a
    A Wake szigeteki csatában búcsút mondhatunk Kisaraginak.
  • Count Adyn
    Nem rossz szerintem, a tankosnál komolyabb a hangvétele, nekem összeségében bejött
  • Malachit
    Itt már az elején briketté lőnek elég sokmindent :)
  • kHares
    Oké, legyen mental model :)
    Megéri nézni egyébként az anime-t? Lehet az első 3 részt bepróbálom. Csak ne legyen olyan mint az iszonyatos tankos (Girls und panzer).
  • Zoli105
    Azaz :) :D
  • Count Adyn
    mental model kérlekszépen :D
  • Prof William
    Ezért is igyekszek biztosra menni. Hiába 10 kilométer a hatótáv, ha az ellenfél ki tudja manőverezni. Legutóbb 4 kilométerről kerülte ki. Ezért is szoktam lassabb ellenfelekre vadászni. És igen nem Hawai. :) Ha valami nem jön össze a megközelítésnél akkor pillanatok alatt szétlőnek.
  • Zoli105
    De akkor a hajót és a mental modelt is meglehet szerezni csak többet kell szopni érte ? :O
  • Zoli105
    jah értem :( hát de akkor is ne menjünk a wot felé eddig jobban tetszik ez a hajós
    am Mental Modellek :D XD
    am olvasgatom lesz második évadja ennek a Blue Steelnek :D nekem tetszik ezaz anime :D(annak ellenére hogy nem vagyok fan ! ) jópofa
  • kHares
    A WoT-ban ha jól emlékszem a személyes missionokra ott is sorban lehetettt megcsinálni egymás után és voltak másodlagos jutalmak. Mondjuk pusztíts el 3 hajót egy csatában, kapsz 100k pénzt és mehetsz a köv. mission-re de másodlagosban meg mondjuk írja ezt a 3 kill-t csak torpodóval lehet. Ekkor kapsz még extra pénzt vagy 5 prémium consumables-t stb.
    Az is lehet szintén mint WoT minden class-al csinálni kell és a végső küldetéseket megcsinálod a másodlagossal együtt akkor kapsz valami nagy extrát, a tankosban csajokat osztogattak itt lehet a holo lányokat vagy a.i. vagy mi a szöszök ezek.
  • Zoli105
    Köszi :) a segítséget ! :)
    http://worldofwarships.eu/en/content/update-notes-main/
    am ez elég fasza a WG-től ,hogy nyaljon sőt az összes vén kecske ottan ! -.- Ez hogy fog már így kinézni !? :O

"Arpeggio Game Mode Changes
    Various types of missions are introduced for the Arpeggio of Blue Steel -Ars Nova- mode.

Players will be able to get a ship without a Commander or a Commander without a ship as a reward for completing a mission

An Arpeggio icon will now be displayed on the corresponding missions and challenges (in order to separate normal missions and challenges from Arpeggio ones)

When a mission is completed whose reward is an Arpeggio ship and Commander, it will only be displayed in the Arpeggio Port

A new condition is added for completing a mission — completion of the previous missions. It will be possible to complete missions in several battle types (except for the Introductory Mission) "

Vagy egyszerre lehet csinálni mindkettőt !? mert ez nincs benne sajna vagy-vagy alapon van írva :(
  • asolyom
    Ja kérem, tudni kell célozni. :) Én is voltam a NM-val T8 csatában, és egy Tirpitz meg egy Kutuzov is képtelen volt eltalálni 14 km-ről. :) A Kutuzov kapott cserébe egy citadellát.
  • gergod
    Az szerintem azert van, mert a sok csira nem tud aim assist nelkul jatszani es fizetni erte nem akar.

Nezek egy YouTube videot 5.3 utan, a gearing lof***t nem tud eltalalni 2 percen keresztul.. Biztos ugy jutort el T10be...
  • asolyom
    Az a vicc, hogy a buff hírek hallatára alacsonyabb tierben is annyi rombolós játékos jelent meg, hogy nem igaz. Nem ritka, hogy van oldalanként van 5-5 is belőlük. Ahogy írtam, én ezt az óriási buffot nem érzem T4-6 környékén. Aki jó romboló játékos az fogja a kevés prédát ilyen esetben elvinni, és a kalandorok előbb-utóbb ráunnak, és visszaáll a régi rend.
  • gergod
    1:1 ben a DD-nek el kellene vernie a BB-ket ebben a jatekban. Ha a BB-nek rendes csapattarsa lenne, akkor egy cruiser siman bedaralhatna a lathatatlanul lovoldozo DD-t.
  • asolyom
    Ez érthető. Az a vicc ebben az egész buff dologban, hogy az alacsonyabb tierben gyakorlatilag nem vehető észre, hogy bármilyen buff történt volna. Azonban ha a sírás eredményes lesz, és jön a nerf, akkor az biztosan kihat majd az alacsony tierekre is. Szerintem egyébként a legnagyobb buff az, amikor egy DD álcából lövöldöz, és a BB semmit nem tud tenni ellene, mert nem látja. Menekülni nem tud, mert lassú, védekezni sem, mert nincs célpont, így az egyetlen lehetőség, hogy szénné ég. Na ezzel kellene csinálni valamit, de nagyon.
  • gergod
    Igen es meg tovabb buffoltak oket.. Arrol megy a siras, nem a mutsukirol...
  • asolyom
    Ahogy látom a T9/10-ben eddig is volt probléma, nevezetesen, hogy az ottani rombolók láthatatlanul "szarták ki" a torpedókat tizenötösével.