23052

A Wargaming új MMO játéka
-
Ennél a játéknál is van olyan nyílt teszt szerver, verzió váltás előtt, (mint a wotban), hogy minden hajót kipróbálhatsz? -
kHares #11991 Visszatérve T3-ba tényleg nem értem az xp osztását.
Bogatyr-al nyertem egy 88k sebzés csatát és kaptam 1.249 base xp-t. Ugyan ez T6-7-ben legalább +50%-al többet ér. Van már ismert formula?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Így van! -
Rammsch31n #11989 á, így már értem...kösz :) közben 11-es lettem, de ranked csata nincs azt írja... biztos nincs szezon hozzá jelenleg, azért. -
Ha az aktuális játék játékoslistáján (tab) jobb egérklikkelsz valakin (kivéve értelemszerűen division-társon), ott egyrészt dicsérheted (compliment) mert pl. szerinted jól játszik, vagy segített chat-ben; vagy elmarasztalhatod/feljelentheted (report), mert bot, mert szerinted egy idióta, vagy mert osztja az észt a chaten.
Ha compliment-et kapsz, az a kis számot a nevednél, felső indexben növelni fogja, ha report-ot, csökkenteni, ilyen egyszerű. Másra - tudtommal - a jelen állapotában a rendszer nem jó. -
Rammsch31n #11987 srácok, ilyen karmát, hogy lehet szerezni, amit úgy ír a nevem fölött a summary-nál vagy hol, ahol szintet lépek... és a nevem fölött egy 0 áll hatványozva perpill? szal erre gondolok, ez miez? :D -
pajer_csaba #11986 Azért az mekkora már, hogy a vadiúj, alap Bogatir-omat, ami ugye tier 3, egymás után háromszor is olyan csatába rakja a gép, ahol rajtam kívül, mindkét flottában, csak is fullos tier 4 és a fölötti hajók vannak... -
Rammsch31n #11985 véletlenül, pont azt raktam fel... :)) de hát... más ez a hajó, mint az elődje, nem kicsit :D kösz a tippet azért. :D -
Toljad meg egy ilyennel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rammsch31n #11983 ha kiszedik a tornyokat, nem tudok spammelni :DDDD -
carp3tm0nster #11982 az. gyakorlatilag he spam az egész. bezzeg az Aoba. lényegesen klasszabb!
-
Nekem nincs Cleavelandem de nem szerettem őket mert folyamatosan szarják a gyujtogató esőt:D Ugyhogy biztos jo lehet:D -
Rammsch31n #11980 főleg, hogy bebasz 8-asokhoz... na nem baj... majd nekik megyek... egyelőre az omahához képest nem szeretem. :D -
carp3tm0nster #11979 rammolsz :-D
-
Rammsch31n #11978 kapják be :"D mi van, ha mind a 4 ágyúmat kiszedik? kamikaze üzemmód? -
carp3tm0nster #11977 jaja, mostanába nagyon sérülékeny. szerintem az uccsó pecsben, vagy update-ben valamit mókoltak vele -
az nem akkora problem hogy lassú, a repülők jók.. de mindegy is mert 900 pont és megveszem a következőt
-
Rammsch31n #11975 vazze, megvan a cleveland, de a 4-ből kilőtték 3 ágyúmat, és meg sem lehet javítani??? :( Elég gány. -
Én túláradó szeretettel szoktam rágondolni, amikor egy harminc csomó fölött tudó, a gépeivel folyamatosan ellentámadó CV-t kergetek a Mahan-nel mondjuk, olyan sebességkülönbséggel, ami alig koccintja meg a négy csomót (se), aztán két perc kergetőzést követően a pálya túlsó felén a saját CV végül kiszedi előlem. :D -
asolyom #11973 Most néztem, hogy a Fuso pagoda felépítménye 40 méterre emelkedett a víz fölé. Az több, mint egy 10 emeletes panelház. Jó lehetett lift nélkül azt megmászni. :-) -
asolyom #11972 A Bogue-gal az az egy baj van, hogy lassú, mint egy csípöficamos meztelencsiga. -
jah, de a 2 hajótestet feleslegesen fejlesztettem ki rá.
1 torpedós és 1 vadász az pont megfelel, csak akkor van baj ha falkában jön okoskodni a légierő, ott kicsit fogócskázni kell.
-
asolyom #11970 Megoldottam. :-) -
asolyom #11969 Most nem vagyok otthon, csak holnap délután 3 után, meg hétfőn. Majd ránézek, hogy bent vagy-e. Melyik 5-ös hordozó? Bogue?
A Bogatir tényleg bika. Majd azzal is mehetünk.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.03.26. 16:17:17 -
oké, max 1 óra és indítom! ám még a 5-ös hordozó amivel mostanában elvagyok, jó vele buli :)
Tegnap az illesztőprogram nem válaszolt és reseteltem, a végére beértem az új mexikoval és sikerült leszorozni :D
Az oroszokat is erőltetem mert tetszik, most vettem meg a 3-ast, elég baba -
asolyom #11967 Mehetnénk majd egy szakaszt a NM-dal, én meg a Fusoval. :-) -
Rammsch31n #11966 ugyanez, ha alkotok vereség... ha nem sikerül semmi, tuti nyerünk... wg... jellemző... :D -
asolyom #11965 Szép az a 4 süllyesztés. Én most a Fusoval próbálok barátkozni. Jellemző módon, amikor 63k sebzést csinálok, akkor vereség, amikor meg csak 24k-t, akkor meg győzelem. -
asolyom #11964 Lehet valahogy regisztrálni az amerikai fórumra, ha eu accountom van? -
már csak 2-en voltunk.. nem győztem menekülni a horda elől
és a végére kipukkant a ladik
pedig milyen szép pontot kaptam volna 1. winre
-
Rammsch31n #11962 jaja, én is azt tettem fel... wot-nál is jó... :) Csak először nem is gondoltam, hogy a hajósat is engedik módosítani. -
Én Ezt a modpakkot használom egyszer kell kiválasztgatni mi kell aztan peccseknél emlékszik majd rá:) -
Rammsch31n #11960 Uhh kösz a tippet, mindjárt megmókolom egy kicsit a modokat... pl, hogy ne legyen manga hajó... :D Nálam illúzió romboló nagyon. :) -
Nekem pl 32k dmg az átlagom csatákra, ugy hogy most járok t7 nél mind a négy osztályból 1 hajoval:) -
hát ez jó kérdés mennyi idő, kérdés az hogy mennyi dmg-et csinálsz átlagba meccsenként :) Aslain.com-rol le lehet szedni egy modpackot amiben ha beallitod, kiirja hogy mennyi dmg-et csinalsz. -
Rammsch31n #11957 Az egy millió dmg-et kb. mennyi idő elérni? :D
Egyébként de k*cs*g vagyok... beléptem a Projekt R-ba és kiszedtem a ládákból a dolgokat xDDDDDD -
igen, de úgy müxik hogy 5ös hajóval tudod csinálni, Első része 1millió dmg akkro kapitányt kapod, utánna 2000 találat lövegekből akkor kapod az ARP Harunat. (nekem már csak kb 400 találat kell és megvan, igaz én is nem olyan rég kezdtem :) ) -
Rammsch31n #11955 Elértem a 10-es szintet... szal tudok küldizni... ez a sisters of fog ad egy 5-ös hajót, ha jól látom? :D -
Zoli105 #11954 - kurva jó a légvédelme ! :D
-7.5 sec alatt tölt :D , gyújt és a rombolók rémálma XD
- közelharcban álom ! AP betölt és az ellenséges cirkáló tuti kap egy szép citadellát ! :D
-szar a lőtáv ! (14.9km ) lassan és ívesen száll a lövedék , így nagyon elé kell célozni !
-pöppet citadella érzékeny ! :(
-
Rammsch31n #11953 Ó értem... na nem mintha a torpedókkal profi lennék :DDD Nagyon közelről néha sikerül lékelni, de egyébként nem igazán megy. :))