23037

A Wargaming új MMO játéka
-
WoT-ban is szokás ez, akkor nem erőltetem a szintlépést, jó ez így, sok elvárásom már amúgy sincs a játéktól, A repülős része nem jött be, tankos a favorit meg a warthunder de azt hagyjuk most.... bár a repülős része jobb mint a wargaming - félének.
Ha egyszer volna majd tengeralattjárós ,na az érdekelne még. -
kösz, akkor maradok, tényleg üdítő tier 3 -as hajóval kilőne akár 4-eseket is. -
élvezetet? -
tbundy #14780 játszani játszok, de így hétvégén nem szórakozás, inkább csak hétköznap. több 9es hajóm van, a továbblépésükre keresek -
BigaC #14779 Ritkán viszem ki a Montanát, mert a X-es hajókkal szemben nagyobb az elvárás. Ha nem csinálsz min 100K dmg-t és 2-3 killt, akkor reportolnak, hogy béna vagy :) (tapasztalat). Úgyhogy egy héten egyszer hajózom ki vele, ez itt viszonylag szerencsés két meccs. Mivel az amerikai ágat korán kezdtem el még az elején, a többi nemzet ágával le vagyok maradva, VIII v IX-nél tartok. Azért nem rossz érzés a rettegett Yamatot süllyeszteni, tegnap kettőt is sikerült :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: BigaC, 2017.04.30. 10:44:45 -
Toweliee #14778 Mire keresel ha nem játszol magas tierben? -
Vagy nagy bukó, vagy nagy kasza. Néha nagyobb balfaszok játszanak T10-ben, mint T3-T5 körül. -
tbundy #14776 ne akard tudni milyen a top tier... én is inkább visszamentem ma tier 4-6-ba prémium hajózni, az még élvezhető, meg lehet szépen keresni -
zsír, 3 kilőtt hajó- egy csata , 3. szintig eddig nagyon nyerő a játék, élvezetes, III South Carolina , ugyan milyen lehet Bismarckal vagy X-es japán és amerikaival???????????? Mik mehetnek ott?
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.04.29. 23:01:15 -
Darun #14774 Nekem mostanában az Imp. Nikolai-al vannak meglepően jó csatáim. Ott még annyira az sem érdekel hogy vesztünk. Igaz hogy még csak 9 csatám van vele, de az átlag sebzésem nem sokkal marad el a top hajóimtól (amik viszont már T8-asok), ráadásul a 9 csatából hetet megnyertem vele, az átlag xp-m 1k, az átlag sebzésem 50k felett van. Egyébként imádok csatahajókkal közelharcolni, nekem az a játék csúcsa. -
na meg van, lehet állítani, de csak telepítés előtt... :S
-
A Wargaming.net game center klinesét hogy tudom letölteni, úgy hogy EU-s maradjon? mert ez csak észak-amerikait tartalmazza, és nem lehet régiót válatani. ez a center olyan mint a Blizzard app, meg az Origin, Steam. -
carp3tm0nster #14771 Én is keveset játszom. A bosszantó dolgok kevés meccs alatt is ki tudnak jönni. De mostanában nem panaszkodhatom, szinte csak nyerek és nagyon jó csatákat tudok menni, BB-vel, CA-val is. A többivel nem megyek, mert nagyon béna vagyok velük és így nem érzem magam hasznos tagjának a csapatnak.
-
Sendrov #14770 Az én megoldásom az, hogy keveset játszom. :)
Akkor is inkább alacsony tierben. Ott nem annyira idegesítőek a játék hiányosságai. Célozni, manőverezni, meg ott is kell. :) Csak a bosszankodás kevesebb.
Jellemző rám, hogy a top hajóm is csak egy vacak Tier 2-es: Sendrov Best ships -
Darun #14769 Ez ilyen tipikus magyar vonás és tud be annak, hogy hős nemzetünk messze a legfrusztráltabb ezen a bolygón. Ezt valahol szeretnénk levezetni, de sajnos hiába megy nekünk kicsit jobban a játék, ha a mellénk dobott 14 másik játékosnak nem. Ráadásul szintén jó magyar szokás szerint vagy panaszkodni, vagy dicsekedni járunk ide. Egyébként a WoT/WT/AW/stb/stb topicok is tényleg ezzel vannak tele és elhiszem hogy unalmas...én is szivesebben irnék valami másról,, de én is frusztrált vagyok. Dicsekedhetnék én is, de sajnos a képfeltöltés annyira még nem megy. Meg lusta is vagyok. Anno mikor elkezdtem WoT-ozni, felmerült bennem hogy kezdőknek csinálok helping videókat, mert emlékszem és is nagy szükségét éreztem volna ilyesminek. És apám is panaszkodik, hogy idehaza a lyuhtuberek lenézik a T4 alatti meccseket. Mindegy hogy hajóról, repcsiről vagy tankról van szó. De ennyire én se vagyok elhivatott. Meg igazából ma már mindenki "csöves" akar lenni, függetlenül attól hogy ért e ahhoz amiről videót akar késziteni. Én meg nem igazán szeretem a mainstream dolgokat. Kivéve a Tirpitzet! Szólhattatok volna, hogy felbuffolták a másodlagosait, hónapok óta nem játszottam már vele. -
Oké, de én, ha ennyire nem élveznék valamit, akkor már rég nem ezzel foglalkoznék. 
Sajnos, ez a topik is ugyanazokat a köröket futja hónapok óta, bár ez a zsánerre jellemző, úgy néz ki. -
Darun #14767 Én a Bismarck-al jártam igy. Baromira megörültem, mikor megláttam a kb 7 km-re full oldalt behajózó Hippert. 8 lövedék, 7 overpen. Erre lehetne mondani hogy oké, ő csak egy cirkáló, meg túl közel voltam. De amikor 19km-ről a Genisenaunak is 3 lövedék, 1 nem ütötte át, kettő meg overpen. A németeknél az AP lőszer az ilyen bolygópusztitó izé? Hogy 10km pen után lép működésbe a gyújtó szerkezet? A másik csatában rámentem szintén egy Bismarckra. Full salvo, 21k sebzés. Meg is örültem, végre valamibe sikerült sebezni, erre 1 másodperccel később visszalő 24k.
Egyébként erre a polgárpukkasztás dologra visszatérve, én ezt inkább parasztvakitásnak nevezném. Mert az hogy le van irva hogy egy hajó x km-ről spottolódik és ez nagyjából működik is, az oké. De az ágyúkhoz minek van odairva hogy x% gyújtási esély, ha az soha nem annyi? A torpedókhoz miért nincs flooding chance? És a bombázók lőszeréhez? És ha már bombázók, a t9-es amcsi gépek max sebzése 10k felett van. Még a közelében sem sebeztem soha, pedig megnézném hogy egy 1000 fontos (450 kilós) bomba mekkora kárt tesz pl egy rombolóban. Olvastam cikket az angolok próbálkozásairól a német csatahajók ellen. 250 fontos bombákat vittek magukkal, ami még a fedélzeti páncélt se vitte volna át. De azt ne akarják már nekem bemesélni, hogy egy könnyű cirkáló (a rombolóról nem is beszélve) "levesz mellre" egy 450 kilós bombát! Főleg úgy hogy az angol cirkálók oldalát a rombolók 127 milis HE lövedéke átviszi citadellre!És a fedélzetet a bomba vetés irányára még beforgatni sem tudod -
carp3tm0nster #14766 Jó ez a törlés dolog. Tegnap egy Pensacola befordult a Bismarckom elé, egy salvo, 5 találat, 5 overpen... trololo, ennyit az instadelete dologról... -
Értem én a polgárpukkasztást, de már megtárgyaltuk, hogy sem a statisztika, sem a tűz-számítás nem így működik. :)
A Skorsz számomra pofás, amennyire a Kirovval nem bírtam az istennek se dűlőre jutni, fölötte már annyira korrektek. Persze, csatahajónak egyszalvósak (bár ez nem akadályozza meg a BBébiket a siránkozásban, ha két teljes sortűzzel törölnek csak ki egy random "OP" cirkálót egy helyett), de rendesen harapnak, különösen IFHE-vel.
Mondjuk valahogy a könnyűcirkálók általában kézreállóbbak nekem, a Mogamit is a 155-ösökkel használtam eddig is, a toronyforgási sebesség buff óta meg pláne. Valahogy nem érzem a nehézcirkálók mögött azt az alfát, ami kompenzálná a tűzgyorsaságot. -
Darun #14764 Aoba-val második csata, t8. Mondanám hogy "de legalább a cv-k is csak t6-osok voltak", de egy stoc Aoba-nál ez aligha számit. Viszont az ellenfélnek csak két rombolója volt. Persze ha csak egy lett volna, azt is velem szembe teszi le a MM, mert hova máshová? Az első kört az Emillel mentem ma is. 70 találat, 2 gyújtás. Ez hol 12%? Wargayingéknél? Remélem abból a pénzből amit prém hajókra/stb költünk, vesznek pár órányi matek korrepetálást.
Anno mikor bejöttek az orosz cirkálók, nem igazán értettem hogy t5 fölött mi bennük a poén. Egyre kisebb lőtáv és az egyre magasabb tierben a 152-es lövegek egyre kevesebbet érnek. Aztán a téli eventből meglett a Budy és igazából tetszik. Most már közeledek a "Sors"-hoz és... Lassabban forognak az ágyúi, cserébe viszont kisebb a lőtávja és nagyobb a szórása. Ez mi a f*sz? Az oroszok visszafelé fejlesztik a cirkálóikat? PErsze az életük több lesz, hogy a csatahajók/rombolók/akárki többet tudjon sebezni rajtuk. Van itt baj, nem kevés. -
Darun #14763 Én a múlt héten találkoztam csapattársként egy Hood-al. Top tier volt és a csatában nem volt Bismarck, ennek ellenére még is elég hamar elporladt. -
Kotomicuki #14762 Hozzárendeled a WoWS-hez és mint a wot, az is lejátsza, csak sokkal kevesebb lehetőséggel (sebesség váltás, ugrás hiánya) - amúgy, érdemes megnézni: tanulságos... -
És ezt hogy tudom visszanézni? a file-t mivel kell megnyítni? -
Végre sikerült nyerni a francia T4 hajóval...
Replay
Confederate, Kraken, High Caliber, 97k sebzés. -
Notser - Hood -
Darun #14758 12 csatát toltam az Emillel, ebből 8(!!!) vereség lett! Tegnap csak vesztes csatából kellett kihúznom a B hull-t úgy, hogy állandóan T7 ellen mentem. Az utolsó csatában egy Scharnhorst rögtön az elején kiszedett egy salvo-val, full utolsó lettem, azt bezzeg megnyertük. Ma ugyan ez folytatódott. 7-es cv-k, általában az első háromban végzek, de ma is az egyetlen győztes csatához kb semmit nem sikerült hozzátennem.
A 12 csatában 11 ellenfelet öltem meg, a sebzésem viszont átlag 32,5k, ami azért T7-es ellenfelek ellen annyira nem rossz. A találati arányom is hozza az átlagom (33%) viszont 4 ellenfelet torpedóval szedtem ki. Ne felejtsük el, igaz hogy csak 2*3 vetőcső, viszont az Emil már 9km-re lövi a torpedót, ami nem csak minden más cirkálót magasan ver ebben a tierben (kivéve ugye a japót) de még a dd-k is megirigyelhetik. A töltési ideje tényleg horror, a 12 sec miközben a többiek ugyan ezzel a kaliberrel ilyen 7 sec alatt töltenek... A páncélja tényleg papir, de ezt az angoloknál már megszokhattuk, kb ezekkel is úgy kell játszani. Nekem konkrétan 1 túlélt csatám van vele, de ki érdekel, ha ez az ára annak hogy t7-ben is benne legyek az első háromban? -
davidbog #14757 Szerintem elég hulladékok. A tier 3-4 szintű hajók kb 9 km-ig használhatóak afelett totálisan 0 mind a kettő a magas lövedék röppálya miatt az ilyen 16 mm-es övpáncélzat szégyen szinten van, még a DD-k is simán citadellát lőnek nekik. De a Émile Bertin is gyenge: lassú töltési idő, semmi páncélzat, magas lövedék röppálya, kevés, lassú és lassú töltésű torpedók (oldalanként 1x3 vetőcső, 60 csomós sebesség és 90 s töltési idő, pl Königsbergnek oldalanként 2x3 vetőcső 64 csomós torpedó és 68 s töltési idő...), a sebessége az ami jó és a toronyforgása. Még a goblin festéssel is borzasztó volt hajó kifullozása.
A La Galissonniere már talán jobb lesz, de ettől se várok sokat. Magasabb szinten a 8"-es lövegeikkel talán jobbak lesznek. Eddig nekem maximum a hajók kinézete az ami pozitívum, ja meg a kényelmes padok a hajók tatjain...
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2017.04.23. 14:35:52 -
Darun #14756 Én még csak T5-ig jutottam, de sztem igen korrektek a franszia hajók. A Bugavilivel elég volt egyetlen vesztes csata ahhoz hogy fullos legyen. A Jurienhez már három kellett. Kicsit lassan tölt, de nekem bejött. Mondjuk hozzá kell tennem hogy T3 ellen kellett mennem, de igy sem vallott szégyent. A Frianton már van torpedó, 4*3 amivel közelharcban lehet csúnya dolgokat művelni. A 12 seces töltési idő mondjuk elég horror, de ezt lehetne javitani skillel. Ráadásul baromi gyorsak, a Bugát leszámitva ami csak annyira gyors, mint egy fullra pakolt kukás autó. T4-ben még mindig 4*3 torpedó, catapult fighter és szonár. Mondjuk itt van egy elég nagy visszalépés a légvédelem terén, ezt a játékosok is tudják és három meccsből kétszer dupla cv-t rak be, ráadásul előszeretettel ötösöket. Mentem két kört az Emillel is, sajnos a 7-es cv-k ellen nem tud mit tenni és amellett hogy lassan tölt, a lövedékek elég magas pályán szállnak, igy dd-re vadászni is elég necces vele. Meg citadellt lőni is. A pár csata alapján amit mentem vele, azt kell mondanom hogy az AP-t nyugodtan el is lehet felejteni, hacsak nem sniper valaki. Néztem az okozott és az elszenvedett sebzéseket is, a HE sokkal jobban sebez. Jah, és a Dunqerkue! <3 -
A magam pragmatikus módján csak örülök neki, ha egy ág, ami nem érdekel, nem jobb, mint az átlag, és nem járul komolyan hozzá a powercreephez. -
Én már délelőtt 10-kor találkoztam velük. Főleg, hogy fél 9-től volt elérhető a szerver :D
Egy hulladék papír mind.
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2017.04.22. 08:19:25 -
tbundy #14753 én is, első lövéstől detonált :D -
Jó tudni :) Kell valakinek meghívó? (veterán vagyok) :) -
Már találkoztam is egy T10 francia hajóval. Azt hiszem ez sokba volt valakinek. -
Malachit #14750 Jó a Ron, de mivel segges nem szeretem túlzottan. A tűzgyorsasága kiváló, de a kis kaliber ezt lerontja. Amolyan HE spemmer. Tegnap azért egy Moszkva közelre bemutatta az oldalát és kapott 5 c**kót :D Még 20K és Hindenburg. :) -
Már csak 14k xp maradt a Hipperből, remélem a Roon jobb lesz. Bár így a vége felé egész értelmes csatákat tudtam menni vele. -
Csak a meghívott kap prémes hajókat, hogy ne (kevésbé...) lehessen kihasználni a rendszert. Két meghívottam érte el azóta a T7-et, kredit jött, zászlók és asszem port slot.
Ha azóta változtattak ezen és az ajánló is kap Texast, úgy megkövetem magam. ....na meg dupla kib"szás ez azoknak, akik pénzért megvették anno. -
Ja veterán játékosok küldhetnek inviteot, első körben mindenki megkapja a Diana-t, és ha a kezdő játékos eléri a Tier 6-ot, akkor mind kettő fél kap egy Tier 5 Premium Texas csatahajót. pluszba csomo free xp-t is, meg pár milla kreditet.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.04.19. 19:03:37 -
Onnan küldtem a meghívót, jó lett volna még egy kis plusz :)
Köszi -
Hmm. Ezt nem is tudtam. Köszi az infót! Jó tudni! -
szoktak néha kiadni invite a friend kódot,a kezdő játékos kap egy kevés aranyat vagy kis szintű prem hajót,és volt olyan is hogy ha a meghívott elér t10be akkor a meghívó kapott valami jóságot
https://playtogether.worldofwarships.com/
most nézem hogy lehet meghívót kreálni elvileg ezen az oldalon
eu
https://playtogether.worldofwarships.eu/
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.04.19. 09:45:40