World of Warships

Oldal 1 / 464Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha mentek három csatát WoT Heat-el kaptok jutalmat. Mindig három csata után jár egy láda.

Plata írta (#23170):
Sajna estig nem tudom megnézni.
De gondolom botokkal van gond.
Mióta van bot randomban?

Ui:Kaptam WoT-ban HEAT skint.
Mert játszottam 10 csatát.
Ez hülye. 10 csata már egy éve megvolt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 06. 04. 15:38

10 csatát "tegnap óta".

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Sajna estig nem tudom megnézni.
De gondolom botokkal van gond.
Mióta van bot randomban?

Ui:Kaptam WoT-ban HEAT skint.
Mert játszottam 10 csatát.
Ez hülye. 10 csata már egy éve megvolt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 06. 04. 15:38

Caliph

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph írta (#23166):
ok nekem ennyi elég is,fel se rakom 😄
nem is értem miért gondoltam h majd tanulnak a hibáikból
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 06. 03. 12:32

Kicsit olyan mint CoD,WoT,Overwatch meg a fene tudja mi keveréke.

Caliph írta (#23166):

Néha napján szórakozásnak megfelel.
De ne várj WoT csatákat,még rendes minimap sincs,csapat cset zéró.
Általában mindenki ész nélkül megy amerre akar.
Konzolosok és pc-sek együtt tolhatják.
Állítólag konzolról könnyebb játszani mert van célzás segítés vagy mi a szőr.
A nagyobb csaták jók,5v5 már sokszor b+.
Van hogy ha az ellenfél csapata erősebb akkor pillanatok alatt szopás van és nem lehet tenni ellenük semmit.
Hétvégén volt csata ahol 0 pontot tudtunk szerezni foglalással,hiába próbálkoztunk,az ellenfél csapat jó volt összerakva és messziről leszedtek minket.Látható volt hogy az ellenfél csapata sokkal erősebb és gyakorlatilag zéró a balance két csapat közt.
De a legrosszabb az hogy sokan a kill count módban nem törődnek azzal hogy össze szedjék a halott csapattárs vagy ellenség tokenjét amit dob a halálakor,mert azzal lehet nyerni ha gyűjtjük a tokent,vagy felszedjük a csapattársét és ezzel eltöröljük a killt. Sok játékos megy és öl és azt hiszi hogy ennyi,a nagy nyíét pályán volt hogy egyedül szedtem fel a tokent vagy mi a faszt,mert a többiek csak lőtték az ellenséget a pályán meg ott voltak elszórva a sárga tokenek. 🤣
De az is jellemző hogy a fél csapat be bújik egy fedezék mögé és onnan lő,arra meg egyik sem gondol hogy egyetlen ultival kinyírja őket az ellenség.
A kedvenc tankom ultija egy bazinagy bomba ami le esik oda ahova célzok,nem irányított bo,ba csak kb oda esik ahova mutatod,de mikor a marhák beállnak egy fedezék mögé tök poén kiszedni őket így.
A másik érdekesség,tegyük fel hogy a bázist foglalod és hatalmas tartályok vannak a bázis mellett,látod mögötte egy ellenséges tank,na erre te belősz a képességeddel a tartályon át.🤣
Ezt véletlen fedeztem fel. Csak néztem hogy mi a franc.

Caliph
nem is értem miért gondoltam h majd tanulnak a hibáikból
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 06. 03. 12:32

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Hétvégén ne nagyon játsz,eszetlenül rossz,hétközben is akadnak nagyon rossz csapatok,de hétvégén lehetetlenül nehéz jót játszani.

Caliph írta (#23160):
jön egy új tankos játék a wargamingtől,modern tankokkal,rakétákkal,funny buttonokkal,teljesen testre szabható tankokkal,van ami hpt fejleszt van ami sebzést,szal nem biztos h ugyanaz a tank ugyanolyan is lesz
arcade lövölde,a realizmus sincs terítéken. kivi vagyok mi lesz belőle,lehet majd ránézek.
csak azért szóltam hátha van aki már unja a tankost,ez egy kicsit más mint a wot

Ebben a játékban több tanknak is olyan képessége van ami sokkal szarabb mint egy arty. Gyakorlatilag kinyírhatja a fél csapatot ha nincs esze hogy gyorsan arrébb menjen, kivéve ha olyan ami célkövető. Akkor gyakorlatilag cseszheted. Játékban van is fizika meg nincs is, hülye csapattárs lelökött hídról és valami 64 HP-m maradt, én a tankommal lelöktem a szakadék széléről a mélyben lévőre lövöldöző Leó-t és kb 40-50 méter magasból megúszta. Tegnap két hülyét lelöktem az anyahajó széléről és megúszták. Én ugratok egy nagyot többszáz HP-m bánja.

Tankok sebzésed sincs egyensúlyban, nekem Ember a kedvencem.
Például vele messzire esélytelen lőni.

Caliph írta (#23160):
jön egy új tankos játék a wargamingtől,modern tankokkal,rakétákkal,funny buttonokkal,teljesen testre szabható tankokkal,van ami hpt fejleszt van ami sebzést,szal nem biztos h ugyanaz a tank ugyanolyan is lesz
arcade lövölde,a realizmus sincs terítéken. kivi vagyok mi lesz belőle,lehet majd ránézek.
csak azért szóltam hátha van aki már unja a tankost,ez egy kicsit más mint a wot

Már alfa teszt óta játszom vele. Már a második weekly pass fut.
De fel fog baszni.
Balance nuku. Se tank se mm. Lvl1 a Max szintűvel összekerül.

Caliph

Roosevelt torpedósra nyolc torpedót dob le, egy dd instant kampec.
De operationsban T11 cruisert is kicsapta.

Shinano jó, de a repcsik gyöngék.
T8 repülők, t10-11 operationsban azonnal halnak.

Caliph írta (#23156):
hát inkább a shinanot vetted vóna 😄

régen ez a cv volt az Isten,de most már nem működik annyira,sőt elég rosszul. lassú vele a játékmenet,és majd a cv rework ki is nyirja a különlegességét sztem. Bár én is kivettem,de akkor kellett vóna amikor kijött,akkor mondjuk utálta is mindenki 😛

és hát igen kapitány kell hozzá,a modulokat vedd meg,és zászlók. máshogy nem lehet erősebbé tenni ,csak úgy mint bármi mást.
kapitány booster pakkot rá,kéket vagy pirosat,aztán csak játszani kell vele és húzni a kapit

ja meg arra figyelj,hogy a légvédelem flak puffjai darálják a gépeket,mert gyenge az ellenálluk,szóval azokat aktívan kerülni kell,manőverezni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 05. 25. 14:23

Az már megvan vagy egy éve. ?
Ott van a képen. 😊

Caliph
hát inkább a shinanot vetted vóna 😄

régen ez a cv volt az Isten,de most már nem működik annyira,sőt elég rosszul. lassú vele a játékmenet,és majd a cv rework ki is nyirja a különlegességét sztem. Bár én is kivettem,de akkor kellett vóna amikor kijött,akkor mondjuk utálta is mindenki 😛

és hát igen kapitány kell hozzá,a modulokat vedd meg,és zászlók. máshogy nem lehet erősebbé tenni ,csak úgy mint bármi mást.
kapitány booster pakkot rá,kéket vagy pirosat,aztán csak játszani kell vele és húzni a kapit

ja meg arra figyelj,hogy a légvédelem flak puffjai darálják a gépeket,mert gyenge az ellenálluk,szóval azokat aktívan kerülni kell,manőverezni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 05. 25. 14:23

Van ötletetek hogyan tudnám feldobni vagy erősebbé és ütösebbé varázsolni az új kedvencemet?
Sajnos armoryban nincs se kapitány hozzá se felszerelés.

Legalább egy jó Cv kapitány kellene.

Caliph
a történelmi jelentősége magyarként azért ér valamit :😄 az osztrák magyar monarchia első Tegethoff osztályú dreadnought csatahajóját sikerült megszerezned 😛

https://hu.wikipedia.org/wiki/SMS_Viribus_Unitishttps://hu.wikipedia.org/wiki/SMS_Viribus_Unitis
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 05. 21. 22:06

Ma megkaptam ládából az év leghülyébb nevű hajóját.

Basszus ennél még 100 acél is jobb lett volna.😎

Caliph
én amikor kredit hiányban voltam mindig eladtam a zászlóim felét,mert én is úgy láttam h nagyon jön,bár nem is sokat használtam őket,coopban nem,randomban csak a fontosabbakat(pl másodlagos hatótáv növelős asszem,vagy tűzgyújtós hajónál a tűzesély növelésest) szal megint van belőle bőven. meg kb ott tartok h tech treeből megvan minden ami piszkálta a fantáziám,így a kredit is jön szépen,olyan 100 milla körül járok,majd el kell kezdenem kiszedni a supershipeket is...de mint irtam most szünet időszakom van,esetleg ha jön valami kihagyhatatlan event akkor visszajövök...

előző eventből is meglett a tempeste nera,ami ugye a steel ship megfelelőe,egy kört nem mentem még vele .... 😄

Én meg kb kifogytam mindenből,ilyen sem volt még hogy elfogyjon a zászló meg egyéb baromság.
Talán régen jobban jött.

Caliph
hát őszintén nem tudom,most ismét a besokaltam szériámat élem,ha be is lépek max a napi kontikért ... mondjuk úgy h az elmúlt 2 hétben jó ha 4x beléptem,akkor is max 1-2 csatát mentem 😛

Láttam jön új event ha igaz,Bismarck-ra kel talán vadászni,vajon ez olyan event lesz mint a tavaly nyári ami adott valami hajót?

Caliph

Runo írta (#23147):

Nyihaha, na még 1! 😄

😄

Nyihaha, na még 1! 😄

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Plata írta:
Napi második random láda szuperkonti lett.
A WG meg egy tetű mert direkt szivat cruiserekkel.

Úgy tudlak sajnálni! Idejét sem tudom, mikor esett bármilyen hajó SC-ből! 😛

Napi második random láda szuperkonti lett.
A WG meg egy tetű mert direkt szivat cruiserekkel.

Caliph írta:
több cv player is hisztizik,hogy kb az ocean lényegét nyirták ki,a taktikai repcsik nem voltak izmosak amúgysem,a fő fegyverzet a torpi volt,és pont azt nerfelték nagyon durván,egy kiváló cvből,egy olyan cv lesz amit senki nem fog többet játszani...
azért látok esélyt h a népharag és a vidik hatására enyhítenek a nerfen...

A tajtkai repcsik tényleg gyöngék,a sebzésük lópikula.
Kivéve ha gyújtanak,mert az is előferdül néha hogy három gyújtást pakolnak egy hajóra,ami addig jó amíg el nem oltják.
A rakéták és bombák sebzése sokszor lószar.
Volt már hogy rakétával telibe találtam két szinttel kisseb hajót oldalról,aztán sebeztem valami három ezret,de volt már rá példa hogy találat volt sebzés nem.
Rakétás és bombás repcsi a low hp-s hajókra veszélyes.
Igazából a torpedók sebzése sem túl combos.
De volt belőle jó sok.

Caliph
több cv player is hisztizik,hogy kb az ocean lényegét nyirták ki,a taktikai repcsik nem voltak izmosak amúgysem,a fő fegyverzet a torpi volt,és pont azt nerfelték nagyon durván,egy kiváló cvből,egy olyan cv lesz amit senki nem fog többet játszani...
azért látok esélyt h a népharag és a vidik hatására enyhítenek a nerfen...

Plata írta:
Rohadt mocskok.

Rohadjanak meg, több pénzt tőlem tuti nem kapnak!

Na a kép lemaradt.

Múltkor leszóltam szegény Graf-ot,erre asszimetrikusban ma mentem vele egy csatát és láss csodát még a bombázó is talált kb minden második alkalommal.

Foglalással nyertem.
Egy hibája van,hogy nincs rajta semmi ágyú.

Én nagyon megszerettem az Ocean-t.
Gyorsak a repcsijei,a torpedós repcsiket folyton lehet küldeni,három négy raj-t kezdésnél simán kilehet küldeni.
Én csak Operationsban és asszimetrikusban játszottam,én szeretem a két support repcsit rajta.
Vele szereztem a legtöbb elismerést,volt már hogy Ocean csata után három játékostól is jött elismerés.
Tegnap asszimetrikust egyedül megcsináltam vele.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 04. 24. 08:32

Caliph
ezt a csávót szoktam nézni,nagyon benne van a témában,kicsit körülményesen és hosszasan magyaráz,de pl a valparaiso nerfet előre megjósolta h ez lesz,ezért sem vettem ki azt a hajót

wargaming már régóta tolja : kihozunk egy új hajót ami rohadt op,hogy mindenki megvegye,aztán az op miatt rinyáló játékos közösség miatt érkezik a nerf
pont ebbe futottál bele az oceannál is,én láttam a vidiken h erős dög,el is kezdtem grindelni a pontot rá,pedig úgy gondoltam sosem fogok ezzel foglalkozni...még szerencse h kell 10k pont. megnézzük mit tud a nerf után,aztán lehet kiveszek inkább egy régebbit jófélét a pontból,vagy elrakom későbbre

Ez volt a kedvenc hajóm,szinte csak ezzel játszottam.

Caliph
ez elég massziv nerf
de hát ezt kockáztatod az összes hajónál sajna

Rohadt mocskok.

WG teljesítette a szuperkonti kívánságom.
Napi első láda szuperkonti lett,volt benne félmilla xp?
Lótúrót.
Már megint egy cruiser.

Köszi,elfogadta.
Megnézni még nem tudom,de elfogadta. 😄
Megvan a T9 ázsiai cirka,a T10-est szeretném kihúzni,utána angol cruiser,utána amcsi DD.
Valamelyik random láda dobhatna félmilla xp-t.🤣

Caliph
265PR1N615H3R3 25 battlepass pontért

Caliph
Ázsiai cirkákat ajánlom,mélyvizi torpil,füst is van...a végén már torpi reload booster ist kap...és jól gyújtanak.
vagy valami másodlagos tankosat

Eddig folyton mást adott be velük.
Van sok cruiserem event passokból.
Sajnos.

Plata írta:
Van ötletetek ara hogyan tudnám megszerezni a Fox in the Henhouse achit,ez kellene nagyon,de olyan hajóval ami gyors és nagy túzereje van sosem kerülök oda ahol meg lehet szerezni,Cv-vel igen de azzal nem megy,meg kis Tier sub-al de az sem jó.
Ha jól emlékszem még a Crash Tester és a Save Commander Jennkins hiányzik,de egyszerűen hiába próbálkozom,nem jön össze,nem megyek arra a pályára olyan hajóval amivel menne,csak olyannal amivel nem megy.
Ebben tudnátok segíteni?

6-os, 7-es krúzerrel könnyen oda dob, onnét csak menni kell előre!

Van ötletetek ara hogyan tudnám megszerezni a Fox in the Henhouse achit,ez kellene nagyon,de olyan hajóval ami gyors és nagy túzereje van sosem kerülök oda ahol meg lehet szerezni,Cv-vel igen de azzal nem megy,meg kis Tier sub-al de az sem jó.
Ha jól emlékszem még a Crash Tester és a Save Commander Jennkins hiányzik,de egyszerűen hiába próbálkozom,nem jön össze,nem megyek arra a pályára olyan hajóval amivel menne,csak olyannal amivel nem megy.
Ebben tudnátok segíteni?

Caliph

Runo írta:

ahogy Toretto is mondta,winning is winning 😛

Asszimetrikusban egyedül maradtam Graf-al,elmentem elfoglalni az ellenséges bázist,útközben másodlagossal elsüllyesztettem egy hajót.🤣

Oldal 1 / 464Következő →