23016

A Wargaming új MMO játéka
-
Plata #23016 -
Plata #23015 Csinálom a dockyard küldiket,sliffnek elgurult a gyógyszere. :D
-
Jön az új csatahajó vonal,radarral és torpikkal,új unique kapitány a kollekcióból. Jónak tűnnek ezek a dögök,de nincs sok hpjuk,és kis kaliberes ágyúik vannak. márnint a szintbeli más nemzetekhez képest. de rohadt gyorsak,és kikapcsolható idős speed boostjuk van,úgy működik mint az amcsi új ddk füstje. Fix másodpercet használhatsz fel,de akkor kapcsolod amikor akarod,rövid cooldownnal
és eljött ez az idő is,a cv fighterek többet nem spotolnak ellenséges hajóka
jön ismét a salvage for victory,amiben a meglévő erőforrásaid,free xp,szén acél arany kredit használhatod fel,hogy megszerezd a francia rettenet subot,a surcufe vagy mi a rákot...egy sub,aminek rohadt nagy ágyútornya van is van :D meg persze a progress baron még 3 hajót lehet kihúzni a sub fele vezető úton.
a sub elég ütősnek tűnik,az ágyúk mellett van felszínen használható torpedói is,elől csak előre,de a hátsó egy forgatható toronyban van
a hab a tortán,hogy van asw és spotter repcsije.... amúgy is egy túltolt sub,de ez már nagyon kreténnek tűnik így :D -
-
pvpben utálja mindenki,mert elég gecik tudnak lenni :P -
Plata #23010 Ma subbal is kaptam elismerést. :D
Pedig azt utálják.
-
Plata #23010 Az nekem is kedvenc, de a T8 is megvan, nem adtam el.
De óceán-t is szeretem.
Azzal kapok sokszor csata után dicséretet. Igaz csak asszimetrikusban és Operations-ban tolom. -
én még az Exxes perma camójára fogok vadászni,sokat tolom azzal a cvvel,nagyon bruitál egy dög -
Plata #23008 DD-s lövöldözős küldit tolnám,azt hiszem valami 1250 main battery hit kell.
Sherman-al egész sokat tudtam lőni,de a sebzés pont kerek 100 ezer lett. :D
-
Plata #23007 Látom kontiból eshet t10 prém cv. :O
De nekem úgysem esne ki 100-ból sem.
Nekem az angol 9-es kalózhajó tetszik. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.01.10. 21:22:11 -
itt böngészheted -
devblog nem említ goldot,szal ingyé...gondolom jó sokat kell grindelni érte,azért mégiscsak egy t10 bb... -
Plata #23004 Na és teljesen inygen ki lehet grindelni vagy ezért is kell majd arannyal fizetni? -
na a lényeg h lsz a rend meg a káosz,azokon belül kis csapatok. minden kis csapattal más hajót lehet kigrindelni,ami lényegében valamelyik már létező hajó egy másik skines változata. ahogy néztem két hajó érheti meg,az R lauria változat biztos,hiszen acél hajóról van szó,a másik a petro ami bár tech trees petro azonos változata azonban prémiusítva..ugye nemrég bevezették a hajó minőséget. ez már arany koronás prém petro,ami több xp kredit stb /csata...és a petro erős hajó
de továbbra is a lauria a megérős szerintem
az nem derült ki lehet e több csapat hajóit grindelni,ha nagyon kocka az ember,és belefér az időbe. -
jön a lunar event hamarosan,lunar tokent lehet gyűjteni,az event koronaékszere a sok apróság mellett egy R lauria bb változat,szal akinek nincs meg az acélos r lauria,az most ingyen megszerezheti egy más skines változatát,de lényegében ugyanaz a hajó mint az acélos -
Plata #23001 25HOLIDAYSWITHOMEN
Nem tudom hogy tényleg WoWs kód-e,de engedte launcher beváltani,cseten azt mondták WoWs.
Hogy mit ad nem tudom azt sem,épp a csempészemmel flashpointon vagyok. -
Plata #23000 Be merészledtem rankedre 3 skilles kapitánnyal T7 DD-vel,úgy godoltam elkezdem ezt az ágat is húzni,ranked rövid és sok xp-t ad.
Mázlim lett.
-
Plata #22999 NBLU8VNY26
Ad egy küldit. -
Plata #22998 Amit vettem abból lószar jött.
De eventesekből jönnek low tier hajók. -
nekem még ennyi se,nyitottam már van 10 simát de lehet többet is :P
tegnap is 5 eventesből semmi -
Plata #22996 Újabb 2 sima sánta pass-ból.
-
szemes63 #22995 Megoldódott az aslainproblámám. Béna voltam. -
Plata #22994 Vettem nyolc mega sántát,mega lópikula volt benne. XD -
Modstation. én azt használom -
szemes63 #22992 Kösz a vélaszt. A WOWS mod alkalmazást hol lehet megtalálni? Amelyik nem SHLAIN. Ha keresőbe beírom, hoy wows modok mindig kivétel nélkül az ASHLAIN jön elő. -
szemes63 #22991 Kijelöltem mindet fel is telepítette, mondta hogy minden tökéletes de a játékon belül nem látszik semmi. -
Runo #22990 Gratula! -
szép -
Plata #22988 Battle pass 5 sima sánta kontiból két hajó esett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.24. 11:10:35 -
Plata #22987 Az ilyesmihez lusta vagyok. :P
Akkor inkább farmolok még egy órát. :D
Plusz szeretem ha a modok maguktól frissülnek,megszoktam már MMO-kban.
WoW-ban is van egy tonna modom,de nincsen gondom,megoldja app egy pilanat alatt.
De más MMO-ban is van sok modom,például ESO-ban van legalább 40-50.Csak craftolós modból van egy csokorral,van mod ami helyettem kraftolja le a napi küldetést. :D
Asszem van vagy három féle mod kezelő kliensem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.22. 18:15:30 -
Runo #22986 "Minden peccs után leszedni és telepítgetni túl macerás"
Ez túl macerás? Hogy vagy még életben?! :P
1 kattintás, böngésző megnyit
1 kattintás a kedvencekre
1 kattintás a letöltési linkre
1 kattintás a futtatásra
és talán még 1 kattintás a végén?!
Utoljára szerkesztette: Runo, 2025.12.22. 17:54:51 -
Plata #22985 Battlepassból esett két sánta konténer,rohadtul szugerálom hogy légy free xp légy free xp,erre egy hülye T6 hajó.
Hótbiztos vagyok benne hogy ez nekem már megvót.
-
Kijelölted azokat, amiket telepíteni akartál? -
Plata #22983 Azt nem ismerem, én WoWs mod alkalmazást használom.
Frissíti a modokat magától.
Bár egy ideje az egyik kedvencem eltűnt.
Kézi telepítgetéshez lusta vagyok. Minden peccs után leszedni és telepítgetni túl macerás. WoWs modstation vagy mi a szösz automatikusan frissít. Ha hazaérek melóból megmondom mi a neve. -
szemes63 #22982 Feltelepítettem az ashlain modpackot, de a játékban semmi nem látszik belőle. Mit ronthattam el?
Utoljára szerkesztette: szemes63, 2025.12.21. 14:16:26 -
én nem sokat toltam az utóbbi napokban,csak tegnap jutott eszembe h le kéne grindolni :P
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.12.16. 22:25:13 -
Plata #22980 Én már rég végére értem,most minden szint után jár 2 sima sánta.
Egy szint 50 ponty. -
nekem abból nem esett semmi értelmes. mondjuk holnap érek a végére ,akkor kapok egy megát is -
Plata #22978
Battle passzolós sima sánta konti.
-
a dubi jóféle :P
nekem a korábban leírtakon kívül nem adott semmi hasznosat az event sátán kontik,bár még az utsó szinten a megát nem vettem ki
kb egy hete ráuntam,és csak a napi egy csatáért megyek be,azt is coopban h minél gyorsabban meglegyen