World of Warships

Oldal 1 / 465Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Életemben először mentem ezzel az ingyen kapott izével.

Tegnap meg ez.

Caliph
jó kis dög az ha az RNGesus segít 😛

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph írta (#23216):
az olasz az egyik leggyengébb cv mind közül,és azóta sem kapott buffot,nekem megvan,kb 5 csatám ha van vele
az idomitable faja,csak használni kell vele a parittya módszert az egész hajó erre épül
ha ezt elveszik pl a cv reworkkel,akkor ki tudja mennyit fog érni...
ott a kaga,ha nincs meg a legjobb 8as prém,talán csak az enterprise előzi meg,de az már a shopban sincs évek óta
vagy a graf,ami másodlagosra húzva fun hajó,de ahhoz kell egy de inkább kettő füstös dd ,hogy smoke traint játsz vele 😄

Graf megvan.
Tavaly talán eventes ládából kaptam ingyen a fekete változatot.

Caliph
az olasz az egyik leggyengébb cv mind közül,és azóta sem kapott buffot,nekem megvan,kb 5 csatám ha van vele
az idomitable faja,csak használni kell vele a parittya módszert az egész hajó erre épül
ha ezt elveszik pl a cv reworkkel,akkor ki tudja mennyit fog érni...
ott a kaga,ha nincs meg a legjobb 8as prém,talán csak az enterprise előzi meg,de az már a shopban sincs évek óta
vagy a graf,ami másodlagosra húzva fun hajó,de ahhoz kell egy de inkább kettő füstös dd ,hogy smoke traint játsz vele 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Nah beléptem játékba,látom T10 prém CV nincs,de van két T8 prém ami még nincs meg olasz meg angol,de nem tudom mennyire jók.

Nekem csak CV kellene,de ez az argentin marha eregető Cv nem tudom milyen lehet.
Akkor inkább dublon és veszek egy T10-es prémet belőle.
Bár gondolom T10 prém Cv nincs,ma még nem volt időm felmenni,sok a melóm és szinte sosem tudok most lógni nap közben,este meg fáradt vagyok már.
Na és persze nem csak WoWs van,a legfontosabb hogy megcsináljam STO-ban a napi két endeavor szinet,de az is fárasztó,mert 7 karakterrel kell letolni napi deep space encounter farmot,plusz a napi endeavor küldik.
Plusz WoT-ban is a napi küldiket legalább hogy haladjon battle pass,bár mostanában szörnyű a játék,nyár van és idióta far cry event pass miatt tele a játék degenerált állattal.
De ma olyan fáradt vagyok hogy csak egy szintet farmoltam endeavorból,endeavor napi küldi + két karival 3-3 deep space encounter,még 15 DSE-hez már túl fáradt vagyok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 07. 29. 18:30

Caliph
ahogy írtam korábban,6 event közi patch van tervben. ez azt jelenti,hogy hatszor vehetsz tokenért dublont,ami összesen 18 ezer dubi,54k tokenért.
sztem ez a minimum amit mindenki meglép 😛
én rámegyek az indepenciára az még 140k token
az azt jelenti,hogy az ingyen megszerezhető tokeneket ki is nulláztam,azaz 173 napon napi 5 csatát kell mennem 😛
5 gyors coop csata kb fél óra alatt megvan,ha egy franci rakétával bezúzok középre és pár percen belül elhalálozok 😄
ha még kell valami akkor 650 000 szénért válthatsz 195k tokent ha kell még valamire maximum
vagy 1 acélért 3 tokent korlátlan mennyiségben,ezt mondanom sem kell h nem éri meg,hacsak nem akarod a szived vágya hajót kiváltani
vagy 2 research pontért szintén 3 token korlátlanul,ezt azért könnyebb farmolni mint az acélt...
az event elvileg 15 nap múlva kezdődik
van még 3 be nem jelentett,140k tokenes hajó
illetve még nagy kérdés mit tud a new jersey,mert tuti lesz valami OP funny buttonja...csak azért mert valódi történelmi hajó,kurvára nem ér 400k token
vagy persze ott a kitakami is 540k tokenért,de az meg még szénért sem kéne,a legrosszabb t10 hajó jelen állásában
akkor fogja megérni,ha esetleg 2 torp csövet tudna tölteni egyszerre egy oldalon vagy nemtom,de így semmit nem ér
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 07. 29. 18:20

Caliph
confirmed : a New Jersey lesz a 400k tokenes t10 epic hajó az eventben
azt még nem tudni mit tud
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 07. 29. 17:29

Hát ez poén,a fórum még mindig szereti duplázni az üzeneteket.

Caliph írta (#23208):
fú gecc ránéztem az új olasz sub vonalra...tizes,menet közbeni füst,ágyú reload booster,heal,meg funny button is ami gyorsítja a torpi újratöltést asszem... még repcsit meg radart kaphatott vóna 😛
meg fézereket 😄

De alig tud víz alatt lenni. Szerintem gyönge.

Caliph írta (#23208):
fú gecc ránéztem az új olasz sub vonalra...tizes,menet közbeni füst,ágyú reload booster,heal,meg funny button is ami gyorsítja a torpi újratöltést asszem... még repcsit meg radart kaphatott vóna 😛
meg fézereket 😄

De alig tud víz alatt lenni. Szerintem gyönge.

Caliph
meg fézereket 😄

Caliph
az ott a reklám helye 😛

Megjelentek a t11 olasz BB-k,de szerintem botok vették csak.
T9-10 hajóval nincs értelme asszimetrikusba menni,bot t11 olaszok vannak csak.

Caliph írta (#23204):
a t9 minden ágban csak filler a legjobb t10 előtt 😛 prémeket ne hozzuk ide,azokat ugye el kell adni .. :p

Hááát,akkor egyszer ha lesz free xp-m kifejlesztem,de nem akarok mégegyszer szívni vele.😎
T9 prémet nem adok el,mert tuti hogy köv eventen azt kapom vissza.😊

Caliph
a t9 minden ágban csak filler a legjobb t10 előtt 😛 prémeket ne hozzuk ide,azokat ugye el kell adni .. :p

Caliph írta (#23202):
menj egy kört a colombóval,már 3x nerfelték de még mindig ütős hajó

T9 nem tudom minek hívják BB van meg,de nekem nagyon rossz tapasztalatom van vele,a két T9 prém meg egyformán basszuskulcs kategória.
T9 prém német BB ezerszer jobb.

Caliph
menj egy kört a colombóval,már 3x nerfelték de még mindig ütős hajó

Szuper hajók nem sokat érnek,még ha CV ok.
De amúgy csak pénz temető.
Na és olasz.
Nekem ez nem ér semmit.
Ha tennének rá alapból olyan álcát ami ad 500% credit bónuszt,talán.
De gondolom ez is tipikus olasz BB.
WoT-ban az olasz tankok nagyon jók.
WoWs-ban ezért is próbáltam az olaszokat,de ott meg eszement borzadályok.
Talán a T6-T7 prém DD még elmegy,de a BB-k mind vackok. Azt hiszem van két T9 olasz prém BB-m meg egy tech tree T9 BB.
De sikító frászt kapok tőlük.

Caliph írta (#23198):
megy a salvage for victory event,de sztem nem éri meg kivenni az olasz superbbt,mert geci drága....3 hónap múlva bent lesz a szokásos 50 milla krediért kb
personal chellenget toljátok,15k free coal csak azért h játszotok
illetve a star trekes kontikat is lehet behúzni,elég jó eséllyel(25 százalék 😄 ) esik egy rakás kék booster,ami jóféle cucc

Szerintem most sokkal "olcsóbb" kivenni!

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Caliph írta (#23198):
megy a salvage for victory event,de sztem nem éri meg kivenni az olasz superbbt,mert geci drága....3 hónap múlva bent lesz a szokásos 50 milla krediért kb
illetve a star trekes kontikat is lehet behúzni,elég jó eséllyel(25 százalék 😄 ) esik egy rakás kék booster,ami jóféle cucc

Igen a booster jól jön.
Csak fehér van.

Caliph

Minèl mèlyebbre megy annál gyorsabb.
Azt hiszem 37 csomó a max sebessège.

Caliph
tudom h a vidiben nem az van,csak átkötöttem arra a német fosra ...asszem neked is megvan,víz alatt gyorsabb mint egyes dd k ... 😄

Caliph írta (#23193):
a múltkori folytatása,bugos ez is...van az az irtó gyors német szenes sub,azt lehetetlen eltalálni olyan gyors...

Ez nem német szenes.
Az U-4501 és abszolút nem gyors.
Gato az amcsi acélos sub.

Caliph
a múltkori folytatása,bugos ez is...van az az irtó gyors német szenes sub,azt lehetetlen eltalálni olyan gyors...

Caliph
sztem új cv tekintetében kifogytak a nemzetekből...esetleg ha találnak valami koncept tervrajzot egy sosem létezettről,sőt lehet kitalálnak újakat magukan 😛 ugye ezek a viszonylag új cvk is amcsi meg angol gyártmány,csak argentina vette meg annó,ebből lett az indepencia pl angol cucc,Colossus class,csak modernizálva,eredetileg 57ben adták el argentínának,szal a bőven világháború utáni era,kivéve persze az alapot
az ocean szintén colossus class,ezen tesztelték először a britek a jeteket,ezért kapott a játékban is jetet,pont azokat a sea vanpireket mint a valóságban

Caliph írta (#23190):
egyelőre semmi fix,pár hónapja kinyögték egy dev blogban h ezek a tervek. hogy csak a support cv kapja,vagy mindegyik,meg h mit az is kérdés,de ha tippelnem kéne akkor pont ugyanilyen lesz mint ezen a support BB n
új cv vagy cv ág nincs bejelentve,egyelőre a rework is késik,már lassan két éve volt az a teszt amikor ki lehetett próbálni a rework mechanizmust,azóta csönd van

Én is voltam cv teszten,tényleg marha rég vót.

Caliph
egyelőre semmi fix,pár hónapja kinyögték egy dev blogban h ezek a tervek. hogy csak a support cv kapja,vagy mindegyik,meg h mit az is kérdés,de ha tippelnem kéne akkor pont ugyanilyen lesz mint ezen a support BB n
új cv vagy cv ág nincs bejelentve,egyelőre a rework is késik,már lassan két éve volt az a teszt amikor ki lehetett próbálni a rework mechanizmust,azóta csönd van

egyelőre ez a support bb is zárt teszten van,nem adhatnak ki róla vidit sem,szóval nem tudom a játékos szemszögéből hogy működnek ezek a cuccok,de kb hasonló lehet a cv fighter lerakáshoz
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 07. 20. 19:54

Caliph írta (#23188):
ez már bent van 😛 support battleship 😛
ezt akarják a CVkre is,tesztelik ezerrel.
már korábban kifejtettem milyen faja lesz,h eddig is sirtak h spot ide spot oda,mikor látja h a térkép túloldalán spottolom a ddt amit kurvára nem találnak el,aztán most rinyálnak majd az oltsd el a tüzet,javitsd meg a floodot,dobj életet 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 07. 20. 13:54

CV-ről tudsz mondani valamit,
Új Cv ág lesz vagy a régi átdolgozva?
Vagy lesz új prém/szén/acél/xp CV?
Tudsz mutatni képet róla?

Caliph
ez már bent van 😛 support battleship 😛
ezt akarják a CVkre is,tesztelik ezerrel.
már korábban kifejtettem milyen faja lesz,h eddig is sirtak h spot ide spot oda,mikor látja h a térkép túloldalán spottolom a ddt amit kurvára nem találnak el,aztán most rinyálnak majd az oltsd el a tüzet,javitsd meg a floodot,dobj életet 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 07. 20. 13:54

Caliph írta (#23185):
azért várd ki mit találnak ki rá 😄

Ezt?

Fehér xp és credit boosterrel ennyi jött.

Caliph
azért várd ki mit találnak ki rá 😄

Hát BB szerintem nem igazán izgat fel.
Egyik sem tud olyasmit amiért azt mondanám hogy kell.

Caliph
valami nagyon jó Funny buttonnak kell rajta lennie,hogy 400k tokent megérjen. főleg h ott a BigMO,az iowa,a Wisky

Caliph
valszeg a new jersey lesz a 400k tokenes epic hajó,Iowa class BB

Caliph írta (#23180):
tipik WG , a nagy nemzetek hajói már elfogytak,azok fele a tervasztalra se került,csak szergej és pjotr egy átvodkázott este közben beszéltek róla 😄

Akkor lehet inkább az aranyra megyek rá és abból veszek prém CV-t talán. Acélos már nincs.

Caliph
tipik WG , a nagy nemzetek hajói már elfogytak,azok fele a tervasztalra se került,csak szergej és pjotr egy átvodkázott este közben beszéltek róla 😄

Caliph írta (#23178):
én ráhajtok az indire,kivéve ha az az epic 10es amit még nem árultak el,jobb lesz
néztem vidiket erről a cvről,amcsi dizánj,argentin lobogó alatt. tiny times rakétás század,és torpisok amik ütnek mint állat de rohadt lassan regenerálódik
illetve egy sima rakétás taktikai század van még

Argentin CV?
Csesszék meg,miért kell argentin CV? Argentinában nem csak marhapásztorok voltak?😄

Caliph
én ráhajtok az indire,kivéve ha az az epic 10es amit még nem árultak el,jobb lesz
néztem vidiket erről a cvről,amcsi dizánj,argentin lobogó alatt. tiny times rakétás század,és torpisok amik ütnek mint állat de rohadt lassan regenerálódik
illetve egy sima rakétás taktikai század van még

Caliph írta (#23176):
yepp,140k token azaz 117 napot kell játszanod napi 5 csatát mindegy milyen módban 😛

Hááát,ha megérem akkor meg lesz.

Caliph
yepp,140k token azaz 117 napot kell játszanod napi 5 csatát mindegy milyen módban 😛

Caliph írta (#23174):
hamarosan érkezik a következő fél éves event,ami hasonló lesz a tavalyihoz: napi csatákért kapsz pontot,amit elkölthetsz free dolgokra. kicsit persze WG sítve van ez is,már nem lehet annyi mindent behúzni mint tavaly,illyetve lehet váltani pontot acélért és szénért is
a fő progress hasonló,napi 1-3-5 csatáért kapsz pontot,a maximum 5 csatáért jár,aztán ezeket a pontokat be lehet váltani hajókra. Plate,cv is lesz,az indepencia
173 napos event lesz,januárig fog tartani
ha mind a 173 napon 5 csatát mész(mindegy h coop vagy operrations) akkor naponta 1200 token=207600 token húzható be. (napi 1 csata 300 token 3 csataárt 400 , 5 csatáért 500 token összesen 1200)
15.7 patchal fog indulni
500 steelert kapsz 1500 tokent,nincs limit
1000 research pontért kapsz 1500at,nincs limit
5000 szénért szintén 1500,max 195000 token vehető ki igy

rewardok: mind rare hajó
t8 bismarck 41 60k tokenért
t9 yimeng és messina 84k tokenért
t10 indepencia,prins van oranje és dhoffmann 140k tokenért

eddig be nem jelentett epic ship 400k tokenért
kitakaze 540k tokenért

3000 dublon 9k tokenért,de ez az event alatti patchek során patchenként egyszer lőheted el,és 6 patch lesz.szóval 18k dubit lehet kiváltani összesen az event alatt tokenből. és ki kell vanni a patch ideje alatt,mert ha elfelejted a kövi patchel már nem fogod tudni kivenni az előzőt

egyelőre ennyit tudni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 07. 14. 10:40

Cv érdekel,a többi nem.
Ha kitudom venni ingyen ok,ha nem akkor pech.

Caliph
hamarosan érkezik a következő fél éves event,ami hasonló lesz a tavalyihoz: napi csatákért kapsz pontot,amit elkölthetsz free dolgokra. kicsit persze WG sítve van ez is,már nem lehet annyi mindent behúzni mint tavaly,illyetve lehet váltani pontot acélért és szénért is
a fő progress hasonló,napi 1-3-5 csatáért kapsz pontot,a maximum 5 csatáért jár,aztán ezeket a pontokat be lehet váltani hajókra. Plate,cv is lesz,az indepencia
173 napos event lesz,januárig fog tartani
ha mind a 173 napon 5 csatát mész(mindegy h coop vagy operrations) akkor naponta 1200 token=207600 token húzható be. (napi 1 csata 300 token 3 csataárt 400 , 5 csatáért 500 token összesen 1200)
15.7 patchal fog indulni
500 steelert kapsz 1500 tokent,nincs limit
1000 research pontért kapsz 1500at,nincs limit
5000 szénért szintén 1500,max 195000 token vehető ki igy

rewardok: mind rare hajó
t8 bismarck 41 60k tokenért
t9 yimeng és messina 84k tokenért
t10 indepencia,prins van oranje és dhoffmann 140k tokenért

eddig be nem jelentett epic ship 400k tokenért
kitakaze 540k tokenért

3000 dublon 9k tokenért,de ez az event alatti patchek során patchenként egyszer lőheted el,és 6 patch lesz.szóval 18k dubit lehet kiváltani összesen az event alatt tokenből. és ki kell vanni a patch ideje alatt,mert ha elfelejted a kövi patchel már nem fogod tudni kivenni az előzőt

egyelőre ennyit tudni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 07. 14. 10:40

Caliph
amikor csodálkozol miért nem találod el a subot

Ha mentek három csatát WoT Heat-el kaptok jutalmat. Mindig három csata után jár egy láda.

Oldal 1 / 465Következő →