22403
A Wargaming új MMO játéka
-
Plata #22403 Nem lehet hogy a Star Trek eventen a T'pau bombázói bugosak?
Ki küldtem őket oda ahol sűrűn volt borg és eléggé hatékonyak voltak,az egyik hajóba majdnem 70 ezret sebeztek és megpatkolt,később még két másik hajót kilőttek.
De volt más furcsaság is,a csapattárs használt csapat gyógyító képességet.
Erre a képernyőn egy pillanatra valami nagy fehér betűs szöveg jelent meg valami hiba.
Amiben benne volt a fleet heal képesség neve. -
#22402 yepp,tudom,félúton vagyok felé :D de a fő ágyúk szórnak mint a részeg hugyozás
-
#22401 Libertad 15-re visz :D -
#22400 vicces dolog ez a los andes,amikor 13 kmről lősz egy close quarters combat achit :D -
#22399 valóban,az nx -01 érában is voltak plazma ágyúk,de ott sem értek sokat,emlékeim szerint szállítók voltak felszerelve vele. -
Plata #22398 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az is star trek. :D
Star Trek Strange New World és Star Trek 2009 mozifilm.
A strange New World a Kirk előtti időket mutatja be,mikor még Pike volt a kapitány nem Kirk.
Azzal fog majd véget érni hogy pike végzetesen megsérül és így vátja Kirk. -
pajer_csaba #22397 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bocs Plata, de ez Star Trek. Amiket kiraktál, nem tudom mik, vmi fancy paródiák vagy mik...
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.11.19. 20:27:41 -
Plata #22396 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tekerd 2 percre az elsőt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.19. 18:07:09 -
Plata #22395 Operationson a 2-2 füst kevés vót mint sünben a vaj.
De jól jött,meg is köszönték.
Bio-neural sokáig csak klingonnak volt elérhető.
Egy fizetős hajóhoz járt.
-
#22394 igen,én a játék féle agymenést nem ismerem,a foton quantum transfázisost ismerem. a transfázisos ja , pont arról szól h átmegy a pajzson,de a többi csak gyengíti.
Exxesen is 2-2 füst van,valóban nem sok,de többnyire elég. -
Plata #22392 Tényleg a T8 füstös CV-n csak 2-2 füst van,lehet azt valahogy növelni,vagy felejtsem el?
Esetleg T10-en jobb? -
Plata #22392 Szerintem foton és quantum torpedóra vonatkozik.
Plasma szerintem átégeti a pajzsot, Transzfázisos szerintem tesz a pajzsra.
És akkor még van pár.
Sok évig trollkodtam bio-neural warhead torpedóval semleges zónában. Másfélszer nagyobb a lőtávolsága mint bárminek, célkövető. Saját pajzsa van. -
#22391 star trekben pont ez a sorrend,hogy amíg fent van a pajzs,nem nagyon torpiznak,mert az inkább a hajótest ellen jó...valamelyik részben ki is fejtik,de már fingom sincs hol :p -
#22389 én cvzek ott nincs sok varia lehetőség,felraktam a másodlagos damot meg a squadron hpt,aztán irány. amennyire nem jött be az elején annyira megtetszett a végére :P és a csapattagok is egyre jobban vágják a teendőt + a mostani foglald vissza küldi könnyebb is mint az előző védd meg dolog -
Darun #22389 Azt gondoltam hogy nem a kapitányokra, de milyen célra? Ahogy elnézegetem a végeredményeket, az inkább a választott osztálytól függ, még csak nem is az eredményedtől. Tegnap volt egy 800k sebzéses köröm, 2 buff, 3 assis és 1 cap és kaptam rá 1930 base xp-t. 300k körüli sebzésre meg többször is adott már 2000 base xp fölött. Ez romboló. Láttam már olyat is, hogy csávó a második hullámban meghalt, szintén dd és alig valamivel végzett mögöttem, aki meg szintén dd-vel végigharcoltam a csatát. 1800 base xp alatt győztes csatában sztem még nem is végeztem. Ha megnézed az eredményeket, 99%-ban a dd végez elöl. Nagyon ritkán látni CV-t, BB-t vagy cirkálót első helyen és általában azok is pro játékosok.
Ráadásul az eventért kapható rewardok kizárólag azon múlnak, hogy mennyi csillagot (másodlagos feladat) szed össze a csapat. A teljesitményed max azért érdekes, mert a küldiket sokkal könnyebb itt csinálni, mint bárhol máshol. Beleértve a coopot is. A pot. dmg talán az egyetlen kivétel, azt ez a mód nem igazán adja és spottolni sem olyan egyszerű. A csaták viszint rövidebbek, nagyjából fixen lehet hozni az átlag xp/csata szintet. Battle Pass-hoz kb elég napi egy csata.
Nekem már a teszt fázisban is az jött le, hogy az alap felszerelés a legkönnyebben használható illetve azzal stabilan lehet hozni a teljesitményt. Kipróbáltam DD-n is a foton torpedót (már ha az a neve a célkövetős rakétának) de nem jött be. Az alap torpedó sokkal gazdaságosabb.
Ami igazából lényeges, az a kikötőben mountolható buffok. A sebzés növelőket mindenképpen érdemes feltenni. Függetlenül attól, hogy nem sebzés alapon jutalmaz a játék. Egyébként meg a logikus nekem az, hogy a fő lövegekkel elbontom a pajzsot, a torpedó meg direktbe sebezzen nagyon. Lehet egyébként próbálgatni a külféle modulokat, de van amikor egy modul csere egészen más játékstilust kiván ugyanattól a hajótól. Szokás szerint meg kell találni azt, ami neked a legjobban kézre áll. -
Plata #22388 Hát a hajókra,didire toduj-ra t'paura. -
Plata #22386 Megint dilis a fórum,nem látom a mai hosszászólást,csak tegnapit. -
Darun #22386 Mmint mire? -
Plata #22385 Jah tényleg. -
Plata #22383 Star Trek eventre van már valami tuti build?
-
Darun #22383 Amerikai, de az már benn is van. -
Plata #22382 A teszten fent voltam.
Asszem a japó volt aknás a fene tudja meg füstös. -
#22381 reworkre nem volt konkrét dátum sztem,és lesznek aknás cvk,nemrég tesztelték őket,irtam is róla nemrég
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.18. 15:33:44 -
#22379 ,na ma végeztem az eventel,lett 3 prém kontim nemtom honnan. Black friday,3 prém kontiból egy iwami b egy yoshino b és 2 milla kredit...a lottó bezzeg az nem jön be :D -
Plata #22379 CV rework elmaradt.
Az aknázós CV sem került be. Asszem. -
pajer_csaba #22378 Próbálták kihúzni ameddig csak lehetett, de egyszerűen már nincs több ötletük, mivel tudnák még jobban szétbszni ezt a játékot... -
Plata #22377 Nekem van vagy 70-80 prémem. :D
Ugyanis már simán lehet venni prémet játékkal mint a hajósban.
Csak t10-et nem,de pár t9 eventes is van.
Plusz vannak pár havonta tankot adó eventek.
Kicsit túl sok is,mert emiatt van folyton tele a játék hülyékkel,tolják a maratont ész nélkül.
De tavaly novemberi well deserved jutalom is t9 patton volt.
Ugyanakkor a prém lőszer már szerintem csak kreditért vehető,drágább mint a sima,de némelyik taknál b+ kategória. XD
Még a wc-n sem megy át nem hogy tankon. -
#22376 amikor utoljára toltam,évekkel ezelőtt,akkor pénzért vagy goldért lehetett venni,nagyobb pen kevesebb dam mechanikán működött. lehetett venni ingame kreditért is asszem,de úgy is drága volt :D és mint itt,ott is a kredit hiány a folyamatos gond,hacsak nincs prém fiók és prém tank...nekem asszem a t34 amcsi heavy van meg,az első prém tankok egyike volt -
Plata #22375 A tankosban már nem olyan mint eredetileg. -
#22374 ajaj
prem ammo testing?kb ott fogom abbahagyni,a tankosban is undorítónak találtam az egész mechanikát,nem is tolom már azzal sem
-
#22373 sok helyen van már kihúzva, de nyilván még használhatatlan -
Plata #22372 Tankosban is atom jó a szeró,egyik csatában 517-ig ment a pingem.
Első bejelentkezésnél garázs helyett fekete képernyő,meg valami szöveg hogy az információ nem jeleníthető meg. :D
Szakaszban mentünk csatába és csata végén kidobott a játék mindkettőnket.
Ezt még többször eljátszotta,minden csata végén megszakadt a kapcsolat a szerverrel.
Tegnap teljesen halott volt a szerver,ezért kaptunk prém napot,de ma is állati jó. XD -
#22371 oké,Plata is irta h tankosban is kaka a szeró,akkor nem nálam van a hiba
szuperkonti nekem is volt ma,25 zöld booster esett,asszem kredites :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.16. 23:11:41 -
pajer_csaba #22370 Nekem laggoltak a csaták, megakadtak a hajók. -
Plata #22369 Ma megint bemákoltam a napi első ládát és superconti,50 signal. XD -
#22368 mindenki mondja az optikát de még nincs nyoma,nyilván váltok majd :D -
Plata #22367 Játék,WoT-ban már adtak is egy nap prémet mert szar a szerver. -
#22366 majd kötök neked valami rendes netet :D
nem tudom mikor lesz kész az optika, de vodát is tudsz T optikán olcsóbban -
#22365 nektek nincs kapcsolat probléma? megakad a játék csüti óta,van h le is vág...most kérdés h a játék a gond,vagy döglik a routerem :D
-
pajer_csaba #22364 Egy hajó sem ér annyit...
Azt az engedményt szokták megadni ilyenkor, hogy kicsit növelik a dropchance-et, így nem kell mind a 74-et megvenni. Mennyi most?
De amúgy őszintén... meglepődünk?