22540
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • whiskeyman
    Én is :D

• Caliph
    szép :)
  • Plata
    Na ma mentem egyet.
  • Plata
    Hát ezek mint a birkacsorda megindultak egyenesen neki a BB-nek,meg szintén valami jellel ellátott cruisereknek,úgy otthagyták raptort mint a huzat,mire rájöttek hogy a másik oldalon is jön ellenség és lövik a raptort akkor kezdtek el visza fordulni a pálya másik feléről.
    Mire kilőtték még a közelbe sem értek.
    Nem kicsit voltam pipa,de nem szóltam semmit,csak eldöntöttem többet nem megyek. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.14. 20:43:42
  • Caliph
    attól még jó az xp,ha normális csapat van :D
    az operationök sokszor még simaként is nyögve nyelősen mennek :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.01.14. 20:37:30
  • Plata
    Szórakozol?
    Voltam flagship operationsban,durva szívás lett,amint megjelent az első spéci Bb az egész idióta banda ment oda kilőni,magra hagyták a raptort,mondanom sem kell szarrá lőtték,hiába próbáltam a hajóm testével is védeni.
  • Caliph
    hát nem is figyeltem,mert dockyardot húztam,de nekem nincs combat missionban hozzá küldi,csak 1500 dublonos bundlek az armoryban
    szerk: most látom hogy az event pass végén van,akkor oké,az meglesz

btw az xp elég jól jön az új flagship módban,szal lehet rá tolni a kék-piros boostereket free xpt farmolni,vagy kilences hajót húzni tizre,nekem pont jól jön a marseille vonalhoz
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.01.14. 19:53:58
  • Plata
    De ingyen is megkapjuk ha a küldiket toljuk,legalább is a T8-at.
  • Caliph
    Utánna néztem a light holland vonalnak,erős air strikeot kapott,30 sec reloaddal,34 mm pennel,a He alapból 32mm átütéssel bír,ami ugye a pont a határ könnyű cirkák ágyújánál,szal alapból jó,sok ágyú,kevés reload,Ap említésre sem méltó,ahogy a legtöbb könnyű cirkánál,van heal ami a papír armor miatt nagyon jól jön....
    szal összeségében a 30 másodperces erős air strike miatt egy kifejezetten jó kis könnyű cirkáról van szó,én ki fogom húzni az arany oroszlán mellé,majd ha kijön earlyből
  • Caliph
    azért mert az új hajók tartják életben a játékot kb.nyilván kinek mennyi ideje van tolni,én zárt béta óta tolom,kb 9000 csatám van mindennel együtt,abból 8k solo random,és majd minden tech tree ki van húzva,talán csak a dél amcsi cirkák nincs elkezdve,ami meg nincs kihúzva 1-2 hajó hiányzik a t10hez.(brit dd,német dd,angol drake He cirka vonal,meg még pár ami eszembe se jut most,de kevés kell a fullhoz :D ) supershipek nagy része nincs meg,mert kredit hiányom van szinte mindig
    persze prémek , rp shipek nagy része sincs meg,de van jópár..szal ha jönnek az új hajók,és ha még erősek is,mint pl most nemrég a libertad vonal,vagy van funny button,akkor a népek ugranak mint gyöngytyúk a takonyra.

Az új holland vonalat még nem csekkoltam mit tud,de ugye most amúgyis early accessben van dublonért,de hülye aki erre költ,mert lassan jönnek sima tech treeben is.
    viszont vannak ilyen hülyék,mert már láttam csatában őket,szal adott a válasz is: bevételt jelent nekik,mert van aki hajlandó perkálni azért hogy pár héttel hamarabb tolja őket mint a plebs :D

amúgy a nemrég bejött vonal az 2021 vége volt :D tudod,most 2025 van :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.01.14. 09:52:12
  • Plata
    Nem egészen értem minek kellettek új holland hajók,hisz nem is olyan régen jöttek be a holland cruiserek.
  • Caliph
    ott konkrétan a furi jobb mint az ark royal :p bár azzal is működnie kéne
    én erősen gondolkodom de akkor úgy emlékszem azzal csináltam,sok hp repcsik,felszáll,a hatból egy eldob,néggyel támad bombáz,eldob mehet a kövi,még a repcsiből is nehezen fogy ki mert sok a hp,és t4-5ben nem sok AA van
    Próbáld ki akkor a cirkás megoldást,ddre célozz meg könnyű cirkák torpedő vetőire
    vagy ami még jobb lehet,valami brit csatahajó,és csak He.a 10es conquerror,pont erre van építve,és a brit He amúgy is erősebb
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.01.13. 19:54:53
  • Plata
    Kipróbáltam,hatos prém angol CV-vel. XD
    Egy összejött,cserébe az összes ellenséges hajót felgyújtottam,legalább egyszer. XD
  • Caliph
    ne apval,HEvel .a He berobbanása tudja elvinni a modulokat,torpedóvetők,aa,kormány motor stb. ha BB akkor angol vonal,és HE
    én assiban csináltam,angol t6os cv-vel,szőnyegbombázó,jól adta emlékeim szerint. de jó lehet valami HE cirka is,főleg ddkre célozva,valami golyószóró,atlanta smolensk,jinan stb
    húzz bele bakker,az még az 5 szint,én a hetesnél vagyok és már durvul :D a nyolcas küldiket még nem is néztem,de a hetes se egyszerű. vagy legalábbis amig rá nem jössz mit kell
    15 kill subbal,arra tök jó coopban a japán prém,150 repcsire a bearn tökéletes,szintén coopban,odaállsz az ellen cv mellé és dobálod fightereket
    55 cita assiban wisconsinnal gyorsan megvolt.
    commander xp boosterral randomban vagy assiban szintén jól jön...többit még nem néztem :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.01.12. 23:06:34
  • Plata
    Én a dockyardal most nagyon elmaradtam,keveset játszottam.
    Az incapacitations ribbon-t szerintetek mivel érdemes farmolni?
    Akármivel próbálom nem jön,bezzeg citadella dögivel,de az nem kell.
  • Caliph
    amikor a dockyard küldihez az utsó csapással lesz meg a 200k dam 1 meccsben,úgy hogy a képernyőn már ott a victory :D éppenhogy,ideges lettem volna ha nem jön össze pár ezer dam híján :P
  • Plata
    Hát én szinte sosem veszem észre csetet,10 csatából jó ha egyben veszem észre hogy van.
  • Caliph
    azt én is assyn csináltam,hatos angol cvvel,4-5 csata alatt megvolt a 200 hit.olyan alacsony szinten még olyan BBk is vannak,aminek nincs semmi légvédelme,és aminek van,az is röhej tárgya kb :D én ebben konkrétan geci voltam,a küldire mentem,és hiába lett volna praktikusabb egy bb ellen a torpis,akkor is a bombázóssal mentem, néha van ilyen önző időszakom,főleg ha grindelni kell. de ahogy írtad ,az assy pofonegyszerű a botok mindig ugyanazt csinálják,rusholnak a capre aztán állnak mint egy faszent,nagy ritkán továbbmennek. kacsavadászat az egész ,bármilyeyn hajóval,ha nem szintén bot értelmi szinten lévő csapattársakat kapsz ki :p
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.01.01. 17:31:33
  • Caliph
    a cset kikapcsolható,hidd el sokszor én is megteszem a saját lelki nyugalmam érdekében. kikapcsolt cset esetében is tudsz utasításokat adni a beépített gyorstárcsás váltzozatban,vagy az f1-f12 gombokkal,illetve látod ha valaki szintén ezeket használja. randomban,assyban és operationsban sosincs olyan csapatjáték,ami igényelné a csetet,rankedem azért illik,cb-ben meg úgyis discord megy.
    nem veszítessz semmit ha kikapcsolod
  • Plata
    Nem az tény,de az nagyon ritka.
    Max ha nem tudom elég sűrűn a foglalást zavarni.
  • pajer_csaba
    A kettőnek semmi köze egymáshoz. A 200 bomb hithez nem kell nyerni is.
  • Plata
    Hát szerintem meg CV-vel legjobb húzni asszimetrikuson a küldetéseket.
  • pajer_csaba
    Ha hülyék a botok az nem a te érdemed, hanem a WG dev szégyene. De ezzel megint csak engem igazolsz.

Amúgy meg: "Különben is asszimetrikusokon is sok hülye van,simán egyedül nyerek CV-kkel meg sub-al is." vö. "Már 8 killes CV csatám is volt asszimetrikusban. XD"
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.12.30. 13:15:11
  • Plata
    Nincs igazad.Már 8 killes CV csatám is volt asszimetrikusban. XD
    A csapat hülye volt és egyből neki az ellenségnek,a botok meg még hülybbek voltak,négy beállt a bázisra foglalni,ők könnyű célpont voltak,két csatahajó meg egy sziget mögött nem tudom mi a szart csinált,ott álltak mint a faszent.
    Sőt Maine-el is volt egy jó sok killes csatám.
    Egy rakás cruiser bot csak állt a bázison.
    A csata vége felé még előkerült a pálya másik végén egy cruiser bb,akik akkor indultak meg a bázist foglalni mikor fel spotoltam őket,szerintem addig nem is mozdultak.
    Akkor tök egyenesen neki a bázisnak és nagyon könnyű célpont voltak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.30. 13:08:28
  • pajer_csaba
    Aszimmetrikuson azért "üvöltözik", hogy Defend the Base!, mert a botok maguktól odamennek lőtávolba, nem kell feleslegesen eléjük menni, mert a létszámfölényük miatt egyesével szedik ki a csapatot. Szóval ez pont az, amit érdemes megfogadni. Persze ettől függetlenül tényleg sok az önjelölt Nelson is, de lényegesen kevesebb, mint Randomban.

Én általában azokat szoktam reportolni, akik a csapatot szidják csetben, majd alattam végeznek a listában.

Plata, ha nem haragszol azért CV-vel meg subbal a legkönnyebb végig sunnyogni a csatát anélkül, hogy egy lövést is kapnál - addig amíg a csapat elhull de azért kiszedik a botok nagy többségét - így neked már csak két-három sérült bot ellen kell eljátszanod a Hero of the day-t... Úgyhogy annyira azért nem reklámoznám ezt az egyedül carry-zést. Csináld meg ugyan ezt amcsi CA-val egy párszor, és elhiszem, hogy fsza vagy.
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.12.30. 12:40:03
  • Plata
    Hááát ha nem azért jelentenek fel mert bunkó vagy cseten vagy mert náci szöveget írkálsz akkor tojd le.
    Magasról teszek rá ha feljelentenek azért mert nem úgy játszom ahogy.
    Különben is asszimetrikusokon is sok hülye van,simán egyedül nyerek CV-kkel meg sub-al is.
  • Beaver70
    Egy hosszabb kihagyás után, gondoltam a karácsonyi időszak alatt újra játszok egy kicsit. Eleinte csak Operation, majd áttértem az Asszimetrikus csatákra. Reméltem így elkerülöm a sok okostojást és főnököt játszó társakat. Sajnos tévedtem.
    Szinte minden 2. vagy 3. csatában feljelent egy agyhalott megmondóember - s valószínűleg a többieket is feljelenti - mert nem az elképzelése szerint játszok vagy játszik a csapat. Végigpofázza a csatát, ossza az észt. Ráadásul vannak esetek, amikor az ilyen játékos a csapat utolsója vagy kilövik. Persze van, amikor elöl végez. Ilyen is előfordul. De továbbra sem értem, hogy miért kell baszogatni a többieket már a csata kezdetétől fogva. Illetve feljelenteni.
    Volt olyan csata, hogy tök jól ment a csapatnak. Csináltam 200k sebzést 5 kill-t, első lettem a csapatban és mégis feljelentést kaptam. Ráadásul végig mozogtam a hajóval, de nem azt csináltam, amire egy okostojás utasítgatott már az elejétől. Defend the base, defend the base!
    Sajnálom, hogy ez a játék is a elWOTosodot és a kezdeti játékosállomány teljesen kicserélődött.
    Ettől függetlenül mindenkinek jó szórakozást kívánok és jó szilveszteri bulit.
  • Caliph
    montana még nicns meg...nem birtam még rávenni magam h nekilássak,de a vermont megvan
    tech tree vonalból usában csak az nincs meg,japó kivégezve,britekből a drake vonal hiáynzik,meg a daring(nyolcasnál vagyok),németekből a z52 hiányzik,franciból csak a henri illetve a cherbourg vonal a nyolcastól,ruszkik megvannak,olaszokból a venezia a nyolcastól,pan europe megvan,pan asia megvan,pan amcsi a nyolcastól,holland megvan
    szal lassan a végére érek a tech vonalnak :p
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.27. 23:17:44
  • pajer_csaba
    Karácsonyi ajándék magamtól magamnak: A tech-tree Tier X-es BB kollekció ismét teljes

• Plata
    Csinálni akartam Cv-s küldetést,de rossz CV-t választottam véletlen.
    Egyedül maradtam a csata elején és nyertem még is.

• Plata
    Hát nekem az amcsi a kedvenc,de van angol is,Málta meg a fene tudja mi.
    Rendes orosz nincs,csak a chkalov.
    De a chkalov nagyon érdekes,állandóan ontja a gépeket és alig fogy ki belőlük.
    Van az az ops amikor jönnek fentről a hajók amiket el kell kisérni,ott a végén csak az a lényeg hogy bérjen 1 a körbe.
    Akkor is megnyered.
    Sajnos fejből alig jut eszembe operations neve,kivéve a cherry blossom,mert azt utálom. XD
    Az oroszt azért is szeretem mert egyszerre dob le mindent,vagyis nincs több kör,az összes torpit egyszerre kidobja.
    Bár gondolom a repcsikből azért van neki olyan kuva sok mert ruszki hajó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.15. 18:22:04
  • pajer_csaba
    Á, nekem az orosz CV nagyon nem gyere be... Britek oké, mert erősek a gépek. Amcsi is oké, mert - akár csak a BB-k - hozzák a "tisztességes mértani közepet" mindenből. A japók már neccesek, mert papírok a gépek, de még jók a torpik. Az orosz és a német pedig lejtmenet: a pattogós ruszkikkal kegyetlen célozni, a német gépek pedig már attól elhullanak, ha csak ráfordulsz a célhajóra, papírabbak a papírnál.

Amúgy hogy carrized le az OPS-ot, ha a main task, hogy kísérd be a hajót úgy, hogy minimum 50% hpja még megvan, de kilövik még az út fele előtt?
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.12.15. 17:54:56
  • Plata
    Will to Win.
    Háromszor lett meg vele. XD
    Egyre emlékeztem,de három van belőle.
    Jó lenne ha lenne olyan jó T10 CV is mint a Chkalov.
    Nem is tudom honnan a ragyából szed annyi repcsit,lehet vele pofátlanul spamelni a repcsiket,t10 CV-kből meg pár kör után kifogy.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.15. 17:42:28
  • Caliph
    solo warriror :p
  • Plata
    Én Chkalov-al megcsináltam egyszer egyedül úgy is.
    Mert az OP. :D
    Kaptam is rá valami kitüntetést hogy egyedül toltam le.
  • pajer_csaba
    Én az imádott OPS-jaiddal jártam úgy, hogy zsinórban 3 csatában a csapat ugyan lőtt mindent, mint a hülye, de a botok meg kényelmesen kilőtték a kísérni hivatott hajót, mert azt egyedül hagyták belerohanni az ellenbe. Megdöbbenő volt a DEFEAT felirat a 6. percben...
  • Plata
    Voltam T7 hajóval asszimetrikus csatában,nagyon durva volt.A csapat úgy ahogy volt elfutott a térkép két sarkába és nem csináltak semmit.
    Az ellenség simán befoglalt mindent,a csapat mega távolból lövöldözött.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.15. 10:39:44
  • Plata
    Kipróbáltam asszimetrikus csatában,messziről felfedezi bármi még merülve is,lófing a levegője,olyan lassú mint a tehén.
    Viszont a torpedója messzire lő,de hiába mert kb onnan spotolnak is.
  • Caliph
  • Caliph
    grat,jó az,erős,csak kevés a levegő .a sima torpikat használd,mint egy ddn,ne a követőset,azok szarok :D a sima üt mint állat,de nem irányított,szal ddként kell vele tolni kb
    ha meg valami közel jön,dd sub stb,arra meg tök jó a követős,nagyot fordul csak kicsi a hatótávja
    persze távolságot tarts,mert ugye a shotgunning nerfelve van,szal 3 km alatt alig sebeznek a torpik,szal a legjobb ha a simát használod,és távolról :p

nekem mai superkontiból semmi értelmes,de az event végi megából esett egy arany konti,abból meg a prins van oranje :p
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.14. 10:10:53