19972
banner
A Wargaming új MMO játéka
 • Lesusius_1
  #19972
  Sziasztok! Érdeklődnék, hogy lehet e csatlakozni valamelyik (lehetőleg) magyar klánba? Nem vagyok egy nagy játékos, de már unom az egyedüli játékot és jó lenne valami összehangolt csapatos eksön. Köszönöm.
 • Darun
  #19971
  Épp most mentem egy csatát Asashio-val. Gunfightban kiszedtem az ellenfél Marceau-ját. Szóval ennyit a [email protected] japó ágyúkról.
 • DannyL81
  #19970
  Ja, kb.
 • Paradoxon61
  #19969
  "Ne keress logikát a WoWs-ban :)" Bizony! A WOWS olyan mint a nő! Szeretni kell, de sose akard megérteni, nem fog sikerülni. :)
 • carp3tm0nster
  #19968
  Az a russian bias, amit sosem ismernek el :D
 • Darun
  #19967
  A Fijit és Leandert én is, pedig én még akkor játszottam velük, amikor bekerültek a tech treebe és akkor kicsit még nehezebb volt. Am az angoloknak jobbak az AP lövedékeik, szükségük is van rá, hiszen mással nem tudnak lőni. Kevésbé pattannak le illetve overpenelnek. Ez rombolók ellen azért fontos.
  Azért a Kagero-t, ha épp nem foglalsz repcsivel elég nehéz spottolni. Mellesleg a legjobb álcája van a saját tierjében, tehát te bármilyen más rombolót előbb meglátsz, mint ők téged. És lehet hogy a penje kisebb mint a 100 milisnek, viszont sokkal nagyobbat sebez, ez kb kompenzálja a lassabb töltést. Volt már nem egy párbajom úgy is hogy én voltam Kagero, úgy is hogy én voltam Akizuki és egyiket sem érzem sokkal erősebbnek a másiknál. A Kagero ugye nagyobbat sebez és könnyebben dodgeol, a sebessége/gyorsulása és a fordulékonysága miatt nagyobb esélyed van rá, hogy kellemetlen helyzetből is el tudj menekülni. A Graf igaz hogy lassú, de pont a lassú hajók jobban fordulnak (kisebb a fordulási körük) általában. Az Akizukinak pl 100 méterrel nagyobb a fordulási sugara, a kormánylapát kitérithetősége kétszerese a Kageroénak és a gyorsulása is jóval elmarad, még boostal és modullal is.
  Azt sem érdemes elfelejteni, hogy a Kagero toredók terén kb ugyanazt tudja mint az Akizuki, de utóbbinak ehhez reload booster kell. Tehát már is nem vagy előbbre a füst+töltésgyorsítóval.
 • lonvard
  #19966
  Közben elkezdtem a menetelést a shiratsuyuval, ami közvetlen az akizuki előtt van. Valahogy sikerült elérnem, hogy a 14 pontos kapitányomnak semmilyen skillje ne aktiválódjon még 37 000 xp-ig, de úgy hogy lehetőséget se látok, hogy dublonnal kiváltsam a képzését, szóval kissé szorongva vágtam bele. A hajót fullra felszereltem free xp-ből. Na most első csatában 40 000 damage úgy, hogy a felénél kilőttek. Amilyen keveset néztem ki belőle, ez egy annyira jó hajó lesz szerintem. Tök jól gyújtogat. Beálltam a füstbe, és kigyújtottam 3 hajót, aztán miközben vidáman lődözök, elkapott egy mahan torpedóval. :D Egy szó mint száz a francia rombolók és a kageró után egy ilyen könnyed csatát nem tudom mikor folytattam le ilyen típussal, szerintem imádni fogom ezt a balfasz kinézetű hajót is. :)
 • DannyL81
  #19965
  Fiji-t és Leander-t én is csippantom.
 • DannyL81
  #19964
  Igen van benne valami, teljesen logikusan hangzik. Viszont rámértem terhelésen és fél órán keresztül 12,14V alá nem esett be, nem ingadozott a feszültség, totál stabilan tartotta magát.

  Ahogy javasoltad mókoltam a beállításokkal is. Levettem mediumra (árnyékok kuka), lentebb húztam a GPU core clock-ot 100 Mhz-el és most tartósan beállt portban 54 fokra, játékban 49-50 fokra. Most azóta nem fagyott meg. BTW tök vicc, hogy portban nagyobb a terhelése a GPU-nak mint a játékban.

  És ami még érdekes, hogy a mod station-től további 1 fokott esett. valszeg a "fog and calm sea" miatt. Végülis elhatároztam magam egy új gép mellett, de így legalább nem kell kapkodnom, össze tudom rakni nyugiban, a legjobb áron.
  Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.01.15. 12:28:59
 • lonvard
  #19963
  Nem lehet olyan nagyon rossz a kanyarodása, ha egyszer romboló, szóval én a Fiji cirkálóval késharcolok rombolókkal, és annál csak jobban fordul. Meg amúgy szerintem fontosabb, hogy az ágyú fordulása valamennyire szinkronban legyen a hajó fordulásával, különben megfordul a hajó, az ágyú meg a másik oldalon marad. Meg én ugye Graf-fanatikus vagyok, és az a leglomhább cirkáló, viszont ezer extrával. Hasonlóságot vélek felfedezni az akizuki ágyúparkja, füstje, töltésgyorsítója és mittudomén milyen extrái között. Szóval én el tudom viselni azt a felállást, hogy egy rombolóhoz képest lomhább, viszont úgy fel van szerelve, hogy minden szituációban van mihez nyúlni.

  Kageróval az a probléma, hogy egyszerre van jelen az, hogy nincs füstje, és nem jó késharcban, tehát se romboló se repülő nem fedezheti fel. Ezek óriási gyengeségek randomban, mert nem tudja ellátni a feladatát. Nyilván van olyan szitu, amiben képtelenség kört foglalni, de az a gond, hogy akkor is kudarcot vall, amikor volna rá lehetőség, csak megtalálta repülő, megtalálta egy olyan romboló, amit más típussal le lehetne győzni. Csapat szempontjából az ilyen speciális hajó az gyengeség szerintem. Akizukival többször fogok megoldani olyan szitukat, amiket kageróval képtelenség, már csak amiatt is, mert képtelenség vele megoldani. :D

 • Darun
  #19962
  Jól sejtem hogy ennek régebben nem ekkora volt az átütése?
 • Count Adyn
  #19961
  Az a 100mm es akizuki löveg konkrétan szétdarál mindent ami elé kerül :)
 • Paradoxon61
  #19960
  Rengeteg ok lehet, de mivel ilyen nekem is volt, leírom nálam mi volt a gond. Tápegység. A tápegységem rá volt méretezve a gép szükségletére és nem volt ráhagyva csak 10% plussz teljesítmény. Hiába volt márkás és gold tápegység, az évek alatt az is elöregedett és (valszeg a kondenzátorok elöregedése miatt) totál randomban produkált fagyásokat, néha újraindításokat, főleg ha olyannal játszottam ami huzamosabb időn át megterhelte és így túl tudott melegedni. Ha tudsz szerezni egy kölcsön tápot akkor próbáld ki azzal, hátha. Nekem is így derült ki, hogy a tép a ludas.
 • ozimak
  #19959
  Ha ezt érdekesnek találod, akkor javaslom nézz rá a t10-es tech tree orosz cirkálók átütési képességeire :D
  A petro 220 milis ágyúja klasszisokkal jobb mint a Goliath 234 milise, vagy akár az Henri IV-es 240 milise.
  10km fölött (igen fölött) pl. már a Nevsky 180 milis ágyúja is lehagyja a Goliath 234 mm-es AP átütési képességét.
  Egy átlagosnak vehető 17km-es lövésnél, a Petropavlovsk AP-je kicsivel több mint 400(!)mm-t üt át. Míg ugyanezen a távon egy 234mm-es Goliath 170mm-t. A 240mm-es Henri is csak 270-et. Ne keress logikát a WoWs-ban :)
 • Darun
  #19958
  Az Akizukit direkt nem mondtam. Én is igy reagáltam kb amikor megláttam, aztán mentem vele egy kört, a mozgása mint egy csatahajóé, azzal kizárt hogy bármit is kidodgeolj. A 100 milis lövege sajnos nem igazán szedi a DD-ket. Bár most nézem, a 100 milis HE-nek 30 az átütése, a 127-es japónak meg 21? WTF?
 • Caliph
  #19957
  jó az Aki,1x4 torpija van töltés gyorsítóval és füst is van. viszont lassú és lassan fordul. pár hónapja lett meg azon az ágon a 10es,a haragumo. na az egy állat szintén

 • lonvard
  #19956
  Húú, találtam egy olyat, hogy 8-as akizuki. 3 seces töltési idő, 4 toronyból tüzel, dupla ágyúval, 11,3 sec alatt fordul a torony, pontos, 12,5 km-re lő. 55-ös légvédelem, ráadásul torpedó boostere is lehet. Torpedók 10 km-re mennek.

  Hátrányok: relatív lassú a 33 csomójával, illetve lassabban is fordul a többinél. Rejtőzködést olyan 7 km-re lehet levinni.

  Hát ezt ki kell próbálni. :)

 • Darun
  #19955
  Svéd.

  Amúgy japánnal is lehet foglalni, csak ésszel kell. Nem érdemes mindenáron ragaszkodni a caphez, ha sokan vannak, el kell húzni. Az elmúlt egy héten két kört mentem Tashival, mind a kettőben nekem kellett foglalnom, sikerült is úgy, hogy az ellenfél a mi oldalunkon túlerőben volt, a másik oldalon meg a szintén túlerőben lévő csapatunk hagyta hogy az enemy behúzza a capet. Szóval nem feltétlen az álca itt a lényeg. A másik, mostanában sok CV van, de pls Tashival még nem kaptam. Meg AA-s rombival se szokott betenni.
  Tegnap nekem is sikerült német dd-vel (asszem Maas volt) beállnom a füst mellé és füst/hydro kombóval kikaptam cap-ről a Gadzsát.
  Ami meg a spottolást illeti, ma mentem egy kört subbal is, a végén a CV meg én maradtunk, 75k sebzés, 175k spot dmg, 1,5 foglalás, reset, 2 kill és a középmezőnyben végeztem. WTF?
 • lonvard
  #19954
  Random csatára kell egy random csatára ideális romboló szerintem. Ha leszarom a csatát és megyek a damage-re, az nem olyan jó ötlet, mert a csapatérdek az, hogy megszerezzem a kört, detektáljam a rombolót, kinyírjam a rombolót, tartsam a kört, és csak ezek után támadjam a többi hajót. Tehát kell egy rombológyilkos, légitámadást jól hárító hajó.

  Erős a légvédelem, közelharcos jól forgó toronnyal, relatív jó álcája is van, és torpedója is hatékony. Mondjatok ilyeneket. Valamelyik amerikai lesz, de lehet azóta kijött valami spéci hajó más nemzetből, ami jobb náluk.
  Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.01.14. 18:58:47
 • DannyL81
  #19953
  Az a baj, hogy nem találom a logikát a fagyásokban. Ma délelőtt a naval battle miatt 12 csatát zúztam végig minden féle gond nélkül. Délután meg 5 percenként lefagyott. Na most érted, délelőtt is ugyan azon a beállításon volt, ugyan akkora áramfelvétellel, stb... Kezdem feladni, ebből új gép lesz.
  Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.01.14. 18:35:54
 • Caliph
  #19952
  japán torp romboló vonal nem foglalásra való. spottolni és torpedókat dugni a csatahajók hátsó felébe,erre való. sajnos gunfightban sokkal jobb rombolók tömkelegével játszanak,nem beszélve a sok radaros hajóról meg a cvről.
  ha te egy oldalon spawnolsz,szembe is biztos lesz egy dd...nem mindig érdemes bemenni velük a körbe,tudatni az egész ellenséggel és cvvel hogy ott biza egy romboló foglal. szinte biztos érkezik a radar vagy a cv...ellenben ha nem foglalsz,csak spottal segited a haverokat,vagy egy ellen BBt meglephetsz egy torpedó sorozattal,mert ugye nem is sejti hogy te ott lehetsz.
  spotból talán láthatja de ha ellövi magát,még a térkép szélén lévő cv is látja hogy ott egy bb,sokszor nem gondolnak bele hogy egy dd ott van a közelben
  ha kitisztult a levegő,látod merre támad a cv,melyik rombolóval állhatsz szembe,és hol vannak a radaros hajók,na akkor kell foglalni,és biztosra menni

  ha meg ugat a csapat..chat kikapcsol. attól még ha pingelnek a térképen látod,és te is tudsz pingelni,ha oda kell figyelni valamire,sőt a F1-12 parancsokat is látod és tolhatod,csak a hülye chatet nem. hidd el az esetek többségében nem irnak semmi infot,csapatjáték randomban nincs,csak ugat és noobozik mindenki,főleg aki elhal az első 2 percben aztán ott marad még magyarázni milyen szar csapat is vagyunk mi :D
  Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.01.14. 18:32:52
 • lonvard
  #19951
  Feladom a francia rombolóágat. Van egy kis kageróm, azzal egészen más a feeling. Azért hogy ne legyen füstöm, az egyiknél kap egy 15 másodperces töltésgyorsítót, a másiknál meg egy villámgyors torpedótöltést. Kicsit más az értéke. A töltésgyorsítónál hasznosabb a füst szerintem, szóval egyenesen kiheréli azt a hajót.

  Kageróval egyébként elég szar a statisztikám, ezt arra vezetem vissza, hogy speciális hajó, vagy be tudom cserkészni az ellenséget és akkor nagyot kaszál, vagy nem tudom, és akkor leszerepelek. Legszívesebben csak lopakodnék vele, csak a csata elején a csapatérdek megkívánja, hogy próbáljak kört foglalni, mert hátha az ellenséges romboló elkószált, és akkor van egy ingyen körünk, ám abban a körfoglalós-detektálgatós birkózásban sokszor fölöslegesen kivérzek. Kagerónak szerintem nem is kellene foglalkoznia az ellenséges rombolókkal, ki kellene kerülnie őket és izomból ráhajtani a nagyobb hajókra, de hát ha eltérek az elején a taktikától, akkor megy az értetlenkedés, hogy mi a fszt csinálok. Szóval olyan óvatosan kell játszani, hogy megyek a kör felé, meg nem is. Jut eszembe ha van hordozó, akkor még érdekesebb, akkor aztán nem is megyek a kör felé, és akkor megint csak megy az értetlenkedés, hogy mért nem megyek a körbe lövetni magam. :)
 • Darun
  #19950
  A Fantastic igazából 1v1 Brawlon volt poént, ott simán leyoloztad az ellenfelet. Amúgy az általad is emlitett okok miatt cirkálók ellen nem túl hatásos, mivel ők is ki tudják fordulni a te lövéseid. A gunboatokat inkább BB ellen szokták használni. Azt is szokták vele csinálni, hogy benyomják az EB-t és párhuzamosan mennek a BB-vel (nem teljesen, de nagyjából). A BB ugye csak fél percenként lő, van idő ráputtyogni és utána megpróbálni kitérni. A magas sebessége miatt a BB-nek annyira elé kell céloznia, hogy a távcsőben már nem is látja. Magányos DD-t is lehet rusholni vele, ha befüstölte magát és onnan próbál kempelni. A DD-hez képest rossz álcájuk és a torpedók kis hatótávja miatt, szinte teljesen alkalmatlan támadásra, főleg ha az ellenfél menekül. Forditva viszont sokkal jobban használható. A svéd rombolókkal is hasonlóan kell kicsit játszani, bár azoknak jobbak a torpedói. Azok viszont sztem alkalmasabbak közelharcra, a tornyok jól forognak, a löveg gyorsan tölt. Ott azt szoktam csinálni, hogy nem fejlesztem ki a tűzvezető rendszert, meghagyom az alapot. A max lőtáv -1/2 km távig lövöldözök vele, igy ha menekülni kell, hamar kiérek a max lőtávomból és rögtön esik a spot is. Olyan igazi magyar "hátrafelé nyilazós" hajók a svédek.
 • Caliph
  #19949
  újabb jó hír: érkeznek a super carrierek :) remélem mindenki izgatott :) jet-ekkel,és taktikai egységekkel,ami amolyan fogyóeszköz mint pl a kearsarge repcsijei...gyorsak,sok hp,1 vagy 2 gép max per squadron.
  ezek a taktikai gépek a sima repcsik mellett használhatóak,az még nem derült ki hogy a sima repcsik jetek lesznek e.(szerk: a videón amin inditja a taktikai gépeket,ott propelleresnek nézem a sima repcsiket) amcsin csak bombázó és rakétás sima repcsi van,a taktikai tud rakétát bombát vagy torpikát is
  az angolról nem sok info van még

  Mellettük jön két prém 8as cv is , a yorktown és a hornet  jön a t7es japcsi cirka a maya,203as ágyúkkal,torpikkal hydroval vagy AA deffel

  és akkor a super carrierek:  Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.01.14. 16:52:50
 • lonvard
  #19948
  Vaquelinnel szenvedek, de rettenetesen. Nagyon akarom a Le Fantasztikust, de valszeg ugyanez lesz vele is, csak 1 szinttel feljebb.

  Az a problem, hogy a töltésgyorsító extrája az gyakorlatilag csak közelharcban használható, viszont maga a romboló meg nem alkalmas közelharcra, mivel az ágyúi lassan forognak. Önálló tevékenységre nálam alkalmatlan. A 13 km-es lőtávja és a 6,6-os álcája a relatív lassan forgó tornyaival együttesen arra predesztinálja, hogy távolról lövöldözzem vele a hajókat, és aztán elegánsan kitérjek a szalvóik elől. Erre mi történik? Két sorozatot ráengedek a cirkálóra, akkor rám fordul, akkor már ki kell térjek, abban a pillanatban a lassú ágyúk nem tudnak lekövetni, és akkor a cirkáló vidáman tüzel, én meg viszonozni sem tudom, mert tekergek jobbra-balra. 1 vs 1-ben semmi előnyöm nincs távolról lövöldözve, amit beleeresztek egy hajóba, azt kamatostul vissza is kapom. Közelre nem megyek vele, mert szétlőnek, tehát a töltésgyorsítót szinte csak a tisztesség kedvéért indítom el, haszna nem sok. 2 darab torpedójával meg lófütyi. 1 dologra alkalmas idáig, hogy ha az ellenséges hajót lefoglalja egy másik hajó, akkor büntetlenül lehet tüzelni, és akkor abban mester ez a hajó. :D Ez egy ilyen dögevő. :)
 • Paradoxon61
  #19947
  Vedd vissza a grafikai beállításokat. Kezd el a legalsóról és úgy teszteld hogy meddig mehetsz el fagyás nélkül.
 • Paradoxon61
  #19946
  Minden 1 normálisra jut 10 béna, tehát ne csodálkozz. Ráadásul a ládákkal 10-es hajókhoz jutottak, így elszaporodtak T10-ben és Rankedben is. A COP is tele van velük. Én nem hajtok semmire, csak szórakozom azt is COP-ban, de beismerem, többségében csak a fejem csóválom. Sunnyognak hátul cirkálóval, majd amint kilőttünk 2-3 hajót és szabad a kör, rohannak foglalni. A nem létező agyáig, azaz a helyéig az már nem jut el nekik, hogy a creditet és xp-t lelőtt HP után kapja. Neki elég az, hogy a COP-ban 90% feletti a WR-je 150-200-as sebzéssel körönként. De az igazi probléma ott kezdődik amikor ez a sok retardált 9-10-es hajókhoz jut.....
  Én is ökörködöm csak, de ennek ellenére igyekszem a legjobbat kihozni magamból, sajnos sokszor már csak úgy megy, hogy amikor látom, hogy a farmerama játékos foglalni kezd, akkor leütközöm az ellenséges hajót, hogy legalább a hp-ját bezsebeljem. Pedig nem kedvelem ezt a megoldást, mert ez nem harc, de néha kényszer.
  Ráadásul úton útfélen klánokat alapítanak, és szórják a meghívókat ész nélkül. Eljutottam oda, hogy csináltam egy egyszemélyes klánt hogy végre ne kelljen minden meccs után meghívókat törölni. El kéne érni, hogy legyen pl. 6-os ranked is. Talán akkor azt békén hagynák azoknak, akik komolyan nyomják.
  Amúgy ilyenek a hét hadműveletében is. Az előzőnek 5x futottam neki, mire olyan csapattal találkoztam amely nem hajókázott bámészkodva szanaszét és vesztett 2 perc alatt, hanem normálisan, flottul végigcsinálta, bezsebelve amit lehet érte.
  Utoljára szerkesztette: Paradoxon61, 2022.01.14. 13:34:25
 • carp3tm0nster
  #19945
  Valakinek van sikere rankedben? Hihetetlen,hogy bármivel megyek, minden meccs bukó. Silver liga és nem tudok elmozdulni rank 8-ról. 1 győzelem, 4-5 vereség. 2-300 csatás agyhalottak nálam, ellenfélnél lila klános playerek. Direkt végignézem most már a játékosokat, és nem hiszem el,hogy nem hozzánk ossza be állandóan az ilyen bénákat.
 • DannyL81
  #19944
  Már újra pakoltam, de nem ez volt a baj sajnos.

  WG support azt javasolta vegyem vissza 50Mhz-el a GPU Core clock-ot, most azzal próbálkozom.
  Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.01.13. 14:15:48
 • Tono34
  #19943
  A vásárolt kulcsot meg lehet neki adni, azért kár újratelepíteni.
 • DannyL81
  #19942
  Vettem egy kulcsot, már úgyis akartam, csinálok egy új telepítést.
 • Plata
  #19941
  Szerintem ha nincs aktiválva a winfos és játék közben akar szarakodni akkor lehet az a gondja.
 • DannyL81
  #19940
  Megtörtént, semmi változás.
 • carp3tm0nster
  #19939
  Nincsenek. Érdemes végigfuttatni a game check-et a launcherből, lehet valamelyik file-od sérült.
 • DannyL81
  #19938
  Nektek nincsenek mostanában indokolatlan fagyások a játékban? Nekem állandóan szarakodik. Tegnap már szervizbe is elvittem a gépem, de 100%-os minden hardware (VGA, CPU, RAM, SSD, HDD, táp). Végig lett tesztelve minden. Más játék, program, stress test nem crash-el, csak ez a csoda. Nyitottam ticket-et, de eddig azon kívül hogy frissítsek VGA driver-t, semmi hasznosat nem mondtak.

  Aktiválatlan windows okozhat ilyet?

  Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.01.12. 14:04:38
 • ozimak
  #19937
  Olasz cirkáló ág nem könnyű az tuti. Csakúgy mint a BB ág :D A vége felé a Brindisi már már ad annyi örömöt a 4x3 ágyúval, hogy egész "szerethető". A Venezia-val nem tudtam megbarátkozni sajna :/
  De nekem általánosságban a "füstös" hajók nem mennek :/ Mindig elfelejtem használni :D Megszoktam, hogy mindig manőverezéssel kellett megszöknöm, és rajtam ragadt a megszokás... Pl. ezért vagyok jobb a füst nélküli DD-kel is. Régen nem éreztem úgy hogy nekem van elég tudásom a DD-khez és elég későn kezdtem.
  De amúgy a Brindisi már tényleg erős hajó! A Venezia szintén ütős, jó kézben persze...

  Olasz BB ágnak nagyon jó érzéssel fogtam neki, bár sokan mondták, hogy kb. ott is a t8-9-ig kínszenvedés. Hát az volt... :)
  És sajna a Colombo se nagyon jött át :/ Meg van, játszottam vele kemény 1 meccset... de a lőtáv, meg a reload nagyon brutál. És ugye csak az egyiken tudsz segíteni modullal. Hiába az a sok ágyú, ha csak 380-asok. És egy örökkévalóság a 32,5mp-es reload is, amikor egy 12 ágyús Conqueror körberöhög a maga 26,4mp-ével... A Vermont legalább szuper pontos, és kurva nagyot üt (457mm) a maga 40mp-éhez. De mondjuk azt se játszom túl sokat... Unalmas.
 • Paradoxon61
  #19936
  No, meglett az eventből a T5-ös olasz BB a Cavour is. Remek kis hajó, a 13 ágyú 5 elöl 5 hátul, 3 közép jól van elhelyezve, nagyon pusztító sortüzeket tud leadni és pontos is. A páncélja is jó, viszont nem vinném be rendes meccsekre T5-be, mert azzal a 22 csomós vánszorgással, lassú fordulatokkal ingyen frag lenne a DD csapatnak. A napokban meglett a Repulse is a dokknál, azt hiszem Darun írta, hogy kevés a 6 cső. Az. Aránylag pontos közép távon, de még így is kevés. Az oldalát meg még COP-ban is felelőtlenség volt mutogatni. A citadella nem védett.
  Így nálam most jön a 2 hajrá.
  A repulsehoz tartozó küldetések, amiből a T6-os Wesel német CV éppen most lett meg, még van egy romboló meg egy cirkáló amit ki lehet nyerni onnan. + a 6-os parancsnokok.
 • DannyL81
  #19935
  Na én meg most kapcsoltam ki a játékot a Trento miatt. Vagy én vagyok béna, vagy az a hajó egy hulladék, vagy mindkettő.

  Holland ágon én csak a Haarlem-nél tartok, de nekem se jön be, olyan semmilyen, semmiben sem jó igazán, olyan mint a langyos víz. T5-7-ig egész jók pedig, igazi kis lángszórók.
 • ozimak
  #19934
  Ne aggódj, én is így vagyok vele :) Én is inkább a "fun" faktorra megyek. De sajnos vannak olyan hajók amik annyira rosszak, hogy több a frusztáció mint a "fun". Pl. most megszereztem a Gouden Leeuw-öt... hát borzalmas t10-ben :D Jópofa lehetne ezzel az airstrike-al, de a fő ágyúi nagyon nem jönnek be. Ha lerusholnak akkor kb. tehetetlen vagy. A páncélja nem elég kiteoláshoz. Újratöltés nem elég gyors, HE közepes, fire chance szintén nem nagy szám. Könnyű cirkálóval legalább tudok cikkcakkolni, torpolni meg lőni hátrafelé mint állat :)

  Megint elkövettem a hibát és bementem egy rankedet játszani...
  Aztán mentem egy randomot is. :D Megkoronáztam :D 53 repcsit leszedtem, 2 solo cap és egy assist, 100k dmg, 2 DD kill... A végén már egyedül maradtam egy Gearing, egy Marceau, egy Zieten és egy Chkalov (vszínűleg nem nagyon maradt repcsije ekkorra) ellen. Még becappeltem a B-t, kilőttem a Gearinget de aztán megjött a Marceau 5-ről is szétba**ta a fejemet :D
  Ő volt a best playerünk :D Fél meccsen afk, a másik felén meg nem tudjuk mit csinált :D És az emberünk ahogy elnézem így játszik minden meccsen 5255 meccs óta... Ja a srác Benson main.
  WR-em mélyrepülésben ismét :D Miközben minden más statom tartja magát, vagy növekszik. Welcome to WoWs 2022!
  Utoljára szerkesztette: ozimak, 2022.01.09. 11:51:56
 • DannyL81
  #19933
  Már nem is jön be... ;))) Viccet félretéve, tényleg nem népszerű ez kétségtelen, de nem ez alapján döntök.
  Utoljára szerkesztette: DannyL81, 2022.01.09. 11:09:01