World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jól emlékszem még a Crash Tester és a Save Commander Jennkins hiányzik,de egyszerűen hiába próbálkozom,nem jön össze,nem megyek arra a pályára olyan hajóval amivel menne,csak olyannal amivel nem megy.
Ebben tudnátok segíteni?
Runo írta:
ahogy Toretto is mondta,winning is winning 😛
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Caliph írta:
attól félek h a meglévő cvknek adják ezeket a support szerepeket. most ugye vannak support cvnek kikiáltott dögök,pl az amcsi essex,ami füstöl meg erősebb a fightere a sima cvnél(gyorsabban reagál,több repcsi stb),meg ugye tervezték az aknás változatot is
sztem egy féleképpen működhet: adnak a support cvnek két három support slotot,és te rakhatod be mit akarsz bevinni. vagy egy támadó egy védekező support képeségget vihetsz ,pl füst és heal,vagy akna és tűzoltás,de mi válasszuk már ki mit akarunk
ilyen ugye már most is van,pl ázsiai ddken vagy füstöt vagy radart viszel,lehet választani
ad2: az nem lehet h a saját hajóid lőtték az ellen repcsit? mert ott is van tüzijáték,csak te nem sebződsz 😛 ilyenkor toljál egy screenshotot,aztán kielemezzük 😄
hivatalos új cv ág ,sem prém cvről nem tudok jelenleg.
olasz tengó ág jön egyelőre,meg persze egy rakás nem cv hajó van teszt fázisban,ma pl már találkoztam is egy shigure vagy hasonló nevű ddvel
Nem,már csak egy ellenséges hajó volt életben,ellenséges repcsi nem volt a környéken sem.
El felejtettem lefényképezni,mert első dolgom volt megnézni a repcsik Hp-ját,ami nem csökkent.mire felhúztam a szemem hogy mi a franc,de vége volt.
Mostanában kevesebbet játszom,mert nincs semmi amit szeretnék megszerezni,max pár tech tree hajó,na és az acélos Cv,de az még sok acél,az meg nehezen jön,rankedtől herótom van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 04. 16. 21:00
sztem egy féleképpen működhet: adnak a support cvnek két három support slotot,és te rakhatod be mit akarsz bevinni. vagy egy támadó egy védekező support képeségget vihetsz ,pl füst és heal,vagy akna és tűzoltás,de mi válasszuk már ki mit akarunk
ilyen ugye már most is van,pl ázsiai ddken vagy füstöt vagy radart viszel,lehet választani
ad2: az nem lehet h a saját hajóid lőtték az ellen repcsit? mert ott is van tüzijáték,csak te nem sebződsz 😛 ilyenkor toljál egy screenshotot,aztán kielemezzük 😄
hivatalos új cv ág ,sem prém cvről nem tudok jelenleg.
olasz tengó ág jön egyelőre,meg persze egy rakás nem cv hajó van teszt fázisban,ma pl már találkoztam is egy shigure vagy hasonló nevű ddvel
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Akár T8 prém,akár T10 szenes,vagy acélos.
Vagy valami eventes.
Összesen négy T8 prém CV-m van.
T10 van pár szenes és spéci,mint acélos vagy research xp-s.
Igaz is egy új research xp-s CV-ért neki is állnék farmolni újra.
Caliph írta:
no,roadmap a jövőre:
matchmaking: cross server matchmakinget terveznek,több player , csökkentve a várakozási időt,illetve éjszaka is lesz player mert pl amcsi szerón akkor nappal van
Megpróbálnak minél több tisztán t10 es csatákat makelni,hogy ne szopassák agyon a t8 és t9 es hajókat supershipekkel és rakás t10el,illetve ha mégis,akkor több t8 9 hajókat engednek be és kevesebb t10 lesz az llyen csatákban,szal nem lesz olyan mint sokszor,h egyedül vagy t8 csatahajóval egy t10 csatában
megpróbálják megoldani a steamroll meccseket is,azaz h egyik csapat átgázol a másikon pár perc alatt, azt nem fejti ki hogyan,de agyalnak rajta (pedig a megoldás egyszerű,skill alapú matchmaking,a skill és a többi már be van építve,és vannak modok is,pr ratingek stb,ezen nem is kéne tovább agyalni)
CV:nagyon semmi extra,nagyjából arra fokuszálnak ami korábban is be volt jelentve: ha túl sokat támadsz egy hajót,az buffot kap a légvédelemre
ami újdonság,hogy növelni akarják a support szerepét a cvnek,ami sztem faszság. úgy tervezik,hogy lesz olyan support képesség amivel elolthatod a haver hajón a tüzet,vagy healelheted...na most a cv sztem nem erre való,így is folyamat basztatják az embert,hogy spot,meg find dd find sub,mindig másnak csicskázol,és alig sebzel 😄 sztem ez nem fog működni
Operationok: folyamtos váltásban lesznek,tier specifikusan skálázzák,illetve lesz majd hard mód a Plata féle profiknak 😛
a többi sallang,ui finomítás,új hajók,kis techikai csavargatás,egy kis grafikai frissítés stb
Arról van valami infó hogy melyik Cv ág lesz a support?
Vagy kapunk egy új ágat majd?
Esetleg olyan nemzetnél lesz akinek nincs még CV ága?
Engem érdekelne.
Imádok az Ocean-al játszani.
Orosz CV-vel találkoztam egy érdekes jelenséggel.
Asszimetrikus csatában repültem torpedós repcsivel célpont felé és útközben a semmi lőtte a repülőket a vízből,egy ellenséges hajó élt még az messze volt,a semmiből jöttek a lövések,olyan volt mintha lőtték volna őket és némelyik lövés betalált volna,viszont a repcsik Hp-ja annak ellenére nem csökkent,vagyis igazából nem lőtték őket csak úgy tünt.Nem sok időm volt nézelődni mert hamar elmúlt,de vicces volt,tiszta olyan volt mintha lőttek volna rájuk és néhány el is találta volna a repcsiket.
Plata írta:
Ok,ráköttem hogy ezt benéztem.
Az amcsi T10-11 DD egész pofás és 16.5km a torpedójának a hatótávolsága,de miért emlékeztem én a felére.😮
Mostmár rámegyek arra az ágra is,mert kell.
Plusz arra sem emékszem hogyan lett nekem T5 francia DD-m mikor egy francia hajót sem fejlesztettem.
Francia ddt vágtak az emberhez,ajándékba meg volt event passos hajóként is...az amcsi ddk,igen asszem t8as kapja meg az első rendes hatótávú torpikat,onnantól felfele már nincs ezzel gond
a füst meg durva,két percit tart,de figyelni kell mert nincs hidro. és az ágyúk is faszák ám
De megcsináltam.
Plata írta:
Dockyard küldi nem megy,nem számolja be amit csinálok.
Sem co-op sem asszimetrikusban elért eredményt nem számlja be,már két csatát is mentem asszimetrikusban és semmi,co-op-ban semmi.
A megfelelő hajóval mész?
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Sem co-op sem asszimetrikusban elért eredményt nem számlja be,már két csatát is mentem asszimetrikusban és semmi,co-op-ban semmi.
Az amcsi T10-11 DD egész pofás és 16.5km a torpedójának a hatótávolsága,de miért emlékeztem én a felére.😮
Mostmár rámegyek arra az ágra is,mert kell.

Plusz arra sem emékszem hogyan lett nekem T5 francia DD-m mikor egy francia hajót sem fejlesztettem.
Angol talán T8.
Amcsi T7 mind a két ág,pán ázsiai talán T6?
Most az ázsiai cirkálón dolgozom,már T9.
Az amcsi DD torpedója rövid távolságú.
Mikor még csak zárt teszt volt a WoWs azt imádtam és ki is húztam.
De éles szerveren már nem jött be.
Pedig az amcsikért odavagyok.
De majd akkor lehet megszerzem újra.
Plata írta:
Caliph írta:
én nem izgultam rá,egy grindfest volt mindig is a dockyard,és kényelmetlen ha egy játékban érzem a nyomást h menni kell,csinálni kell,mert elbukod azt az aranyat amit a starter packba fektettél...párszor csináltam,elég volt
meg ott a Tromp is,meg a BB is,meg a két cirka ág is,mind megvan
Soha egyetlen dockyard sem sikerült,mert tényleg grindfest,régen főleg azért nem sikerült mert kevés hajóm volt és nem is voltak alkalmasak a küldikre,most meg azért mert bár van már sok hajóm,de türelmem elfogy. Na és a dockyard hajók legkevésbé sem olyanok amik nekem bejönek,Cv úgysincs,tengeralattjáró szintén nincs. Nekem olyan DD kellene ami nagy távolságra sok torpedót ereszt ki és van füstje plusz nem öt perc mire a torpedója újra tölt. No és az sem lenne hátrány ha angol vagy amerikai lenne.Mert azokat szeretem a frászba is.
angol és amcsi tizes dd is nagyon jó,én a pán ázsiait is szeretem a mélységi torpikkal,ott a shima is,meg ezeknek a super változata,ezek mind nagyon jó torpi hajók füsttel.
angolnak rövid füstje van pl,de gyors a cd és sok is van neki,ott a hydro,és az ágyúk is jók
az amcsi ennek az ellentettje,a füstje szinte örökké tart,de ninsc hidro,és tudjuk h a füst az torpedó mágnes is egyben 😛
Caliph írta:
én nem izgultam rá,egy grindfest volt mindig is a dockyard,és kényelmetlen ha egy játékban érzem a nyomást h menni kell,csinálni kell,mert elbukod azt az aranyat amit a starter packba fektettél...párszor csináltam,elég volt
Soha egyetlen dockyard sem sikerült,mert tényleg grindfest,régen főleg azért nem sikerült mert kevés hajóm volt és nem is voltak alkalmasak a küldikre,most meg azért mert bár van már sok hajóm,de türelmem elfogy. Na és a dockyard hajók legkevésbé sem olyanok amik nekem bejönek,Cv úgysincs,tengeralattjáró szintén nincs. Nekem olyan DD kellene ami nagy távolságra sok torpedót ereszt ki és van füstje plusz nem öt perc mire a torpedója újra tölt. No és az sem lenne hátrány ha angol vagy amerikai lenne.Mert azokat szeretem a frászba is.
Majd mond el hogy érdemes-e foglalkozni ezzel a holland német DD-vel.
Egyenlőre nagyon keveset játszom,az előző event pass is béna volt,a mostani is.
Nem nagyon van kedvem tolni.
WoT-al játszom most sokat,túl sokat. 😄
Havi jelentés szerint olyan sokat toltam múlt hónapban amire szerintem legalább vagy 12 éve nem volt példa.
De nagyon jó volt az event pass és T9 prém tankot adtak.
Mostanában csak pár csatát megyek asszimetrikusban,főleg Ocean-al,meg ma mentem BB-vel is meg T9 ázsiai cruiserrel.Tegnap kész lettek a CV-vel tolható küldik.
azaz holland he bombázó repcsiket
hydrot
füstöt
engine boostot.
kivi leszek majd az elős vidikre,mit tudhat
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026. 04. 07. 11:20
matchmaking: cross server matchmakinget terveznek,több player , csökkentve a várakozási időt,illetve éjszaka is lesz player mert pl amcsi szerón akkor nappal van
Megpróbálnak minél több tisztán t10 es csatákat makelni,hogy ne szopassák agyon a t8 és t9 es hajókat supershipekkel és rakás t10el,illetve ha mégis,akkor több t8 9 hajókat engednek be és kevesebb t10 lesz az llyen csatákban,szal nem lesz olyan mint sokszor,h egyedül vagy t8 csatahajóval egy t10 csatában
megpróbálják megoldani a steamroll meccseket is,azaz h egyik csapat átgázol a másikon pár perc alatt, azt nem fejti ki hogyan,de agyalnak rajta (pedig a megoldás egyszerű,skill alapú matchmaking,a skill és a többi már be van építve,és vannak modok is,pr ratingek stb,ezen nem is kéne tovább agyalni)
CV:nagyon semmi extra,nagyjából arra fokuszálnak ami korábban is be volt jelentve: ha túl sokat támadsz egy hajót,az buffot kap a légvédelemre
ami újdonság,hogy növelni akarják a support szerepét a cvnek,ami sztem faszság. úgy tervezik,hogy lesz olyan support képesség amivel elolthatod a haver hajón a tüzet,vagy healelheted...na most a cv sztem nem erre való,így is folyamat basztatják az embert,hogy spot,meg find dd find sub,mindig másnak csicskázol,és alig sebzel 😄 sztem ez nem fog működni
Operationok: folyamtos váltásban lesznek,tier specifikusan skálázzák,illetve lesz majd hard mód a Plata féle profiknak 😛
a többi sallang,ui finomítás,új hajók,kis techikai csavargatás,egy kis grafikai frissítés stb
T10 cruiser foglalta a bázist és én T10 BB-vel full sortűzzel oldalba lőttem és citadellát kapott,alig maradt hp-ja,erre kaptam 63 defend ribbont.
Még is hogy a bánatos istenbe lehetséges ez?
Az a hülye küldetésem kész is lett amivel tudom is én mennyi defend ribbont kell szerezni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 03. 26. 17:01
Radar jól jön meglepetésként, de a többi felejtős.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Sok szarakodással meg lett a T7 vagy T8 és kész,bár lehet csak T7.
A mostani event pass szép szóval kifejezve kutyaszar. 😄
Tolom WoT-ban a season pass-t,be jött most egy 10 napos Mafia mini pass,egy olasz verdát lehet szerezni,Mafia szereplőket feliratokat,azt toltam ész nélkül.WoWs-al nem is foglalkoztam,de persze a mafia pass 40 szintű,amit tíz nap alatt lehetetlenség megszerezni,ha scak nem megy el az eszem a sok grindtől,elszoktam én attól hogy játszak 10 csatát,napi 1-5 azt szevasz,abból kész a season pass napi küldi.
De ez a Mafia event pass kurva jó,szuper jó T9 prémiumot ad,ami ráadásul xp és pénz és kötvényt is termel,20 szintet sikerült kifarmolni,de már totál kész voltam attól hogy egy nap 40 csatát is menjek.Na persz a vége felé a fele nem számított be,mert elgurult a gyógyszerem a farmolástól és nem szereztem pontot.😎
Úgy hogy fogtam magam és megvettem az event pass-t aranyért,meg a hiányzó 20 szakaszt is aranyét.🤣
Ilyen sem volt még mióta WoT-ozok.
WoWs-ban igen,WoT-ban nem.
De WoWs-ban jó cuccok vannak néha ez event passban.
Most pont nem.
Én szeretnék új CV ágat,vagy új prém CV-t,vagy új szenes CV-t.De még egy research xp-s CV is jólenne.
Csak ne acélos mert azt nekem atom nehéz összeszedni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 03. 26. 16:11
Kaptam 1600 valamennyi xp-t vesztes csatában,de boosterrel volt annyi amúgy csak 400 valamennyi és nem lett meg.
és ha megvan a szint kapsz sabaton kontit...könnyűnek tűnik,neki is állok,low tier,random,500/1000 base xp megvan simán 1500 fölött már kell a booster is
ha nincs az elsőben,nem érdemes rá költeni.
CV bazi erős,a rakétásokkal olyat lehet verni csatahajókba,hogy megkönnyezed,és még tüzet is gyújt
a pattogósok ddk ellen is jók,a torpisok furák,meg lassúak,de szintén jót sebez...már előre félek a supercvjüktől,az is érkezik majd előbb utóbb biztos
más: a cv fighterek furák,de eléggé megszokhatóak. jelenleg sztem nagy távolságra túl lassan érnek oda,sőt ha magad mellé rakod,akkor is lassúnak érzem. majd még tesztelgetem az interceptort is,pont esett le h a Bearn francia cvn milyen állat lehet...azon amúgyis rohadt sok a fighter,kiváncsi vagyok blokkolni lehet e az ellen cvjét,hogy rápakolgatod a fightereket az orrára 😛 persze a légvédelem nem tudja bántani,csak korlátozod a támadási irányát... 😄
Orosz sub-al operationsban full hp-ról kicsapott a bombázója egy cruisert.
Csak lestem hogy mi a fene.
Egész jó csatát mentem vele.
De aztán jött az orosz dd majd a cruiser,nem kedvelem a cruisereket és nem kedvelem az orosz hajókat sem.
De ez a cruiser operationsban olyan volt mint egy állat,egy sorozat egy hajó. 😮
Komolyan,jött az első hullám hajó,és sorban lőttem ki a cruisereket meg dd-ket.
.
Rock buli holnap indul.
de a vidi szerint lesz rokker kapitány 😛
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026.03.10. 19:03:24
Ma voltam reggel operationsban Pommern-el,T10 csapattársakat kaptam,te ilyet még nem pipáltam,két cruiser még akkor meghalt mikor nem is láttuk az ellenséget,ugye operationsban újabban random események vannak és tök nagy szopatások.
Ez a két sügér meghalt az alánk rakott aknamezőtől,az első hullám ellenséges hajó kinyírta a másik két T10-es cirkálót.
Egy t9 DD volt még és egy T10 BB rajtam kívül,úgy megszívtuk mint a huzat. DD messziről torpedózott és ennyi,nem ment rá a random megjelenő foglalási pontra,én nem értem el lassú vacakkal és persze spawnoltak is büntetésből hajók.
Bármi egyéb érdekességet ad az event pass?
Mit tudsz erről a sabaton eseményről?
Lesz rokker kapitány? Mert az ellene még,az egy ami van az is tök poén.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.03.10. 10:24:20
Cv rework érdekel.
Úgyis főleg azzal játszom.
Bár mostanában már egyre kevesebbet játszom mert kevesebb időm van.
Ha az event passban nem jön érdekes cucc akkor nem veszem meg.
Elköltöttem az aranyamat,az előző pass-t is pénzért vettem meg.
De egyszerűen most kevesebb időm van és ma is hulla fáradtan toltam pár csatát.
illetve cvnek lehet manuálisra kapcsolni a repairt meg a vadászokat is
új event pass is jön,olasz t7 hajóval FIume néven
illetve visszatérnek az év végi operationok is.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026.03.09. 21:59:46
A repcsik meg pofásak.
Ma kék boosterrel és tök jó csatában is -300 ezret csinált T11 CV. XD
Operations,de mindegy.