22510
A Wargaming új MMO játéka
-
Plata #22510 Hát nekem az amcsi a kedvenc,de van angol is,Málta meg a fene tudja mi.
Rendes orosz nincs,csak a chkalov.
De a chkalov nagyon érdekes,állandóan ontja a gépeket és alig fogy ki belőlük.
Van az az ops amikor jönnek fentről a hajók amiket el kell kisérni,ott a végén csak az a lényeg hogy bérjen 1 a körbe.
Akkor is megnyered.
Sajnos fejből alig jut eszembe operations neve,kivéve a cherry blossom,mert azt utálom. XD
Az oroszt azért is szeretem mert egyszerre dob le mindent,vagyis nincs több kör,az összes torpit egyszerre kidobja.
Bár gondolom a repcsikből azért van neki olyan kuva sok mert ruszki hajó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.15. 18:22:04 -
pajer_csaba #22509 Á, nekem az orosz CV nagyon nem gyere be... Britek oké, mert erősek a gépek. Amcsi is oké, mert - akár csak a BB-k - hozzák a "tisztességes mértani közepet" mindenből. A japók már neccesek, mert papírok a gépek, de még jók a torpik. Az orosz és a német pedig lejtmenet: a pattogós ruszkikkal kegyetlen célozni, a német gépek pedig már attól elhullanak, ha csak ráfordulsz a célhajóra, papírabbak a papírnál.
Amúgy hogy carrized le az OPS-ot, ha a main task, hogy kísérd be a hajót úgy, hogy minimum 50% hpja még megvan, de kilövik még az út fele előtt?
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.12.15. 17:54:56 -
Plata #22508 Will to Win.
Háromszor lett meg vele. XD
Egyre emlékeztem,de három van belőle.
Jó lenne ha lenne olyan jó T10 CV is mint a Chkalov.
Nem is tudom honnan a ragyából szed annyi repcsit,lehet vele pofátlanul spamelni a repcsiket,t10 CV-kből meg pár kör után kifogy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.15. 17:42:28 -
#22507 solo warriror :p -
Plata #22506 Én Chkalov-al megcsináltam egyszer egyedül úgy is.
Mert az OP. :D
Kaptam is rá valami kitüntetést hogy egyedül toltam le. -
pajer_csaba #22505 Én az imádott OPS-jaiddal jártam úgy, hogy zsinórban 3 csatában a csapat ugyan lőtt mindent, mint a hülye, de a botok meg kényelmesen kilőtték a kísérni hivatott hajót, mert azt egyedül hagyták belerohanni az ellenbe. Megdöbbenő volt a DEFEAT felirat a 6. percben... -
Plata #22504 Voltam T7 hajóval asszimetrikus csatában,nagyon durva volt.A csapat úgy ahogy volt elfutott a térkép két sarkába és nem csináltak semmit.
Az ellenség simán befoglalt mindent,a csapat mega távolból lövöldözött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.15. 10:39:44 -
Plata #22503 Kipróbáltam asszimetrikus csatában,messziről felfedezi bármi még merülve is,lófing a levegője,olyan lassú mint a tehén.
Viszont a torpedója messzire lő,de hiába mert kb onnan spotolnak is.
-
#22502 -
#22501 grat,jó az,erős,csak kevés a levegő .a sima torpikat használd,mint egy ddn,ne a követőset,azok szarok :D a sima üt mint állat,de nem irányított,szal ddként kell vele tolni kb
ha meg valami közel jön,dd sub stb,arra meg tök jó a követős,nagyot fordul csak kicsi a hatótávja
persze távolságot tarts,mert ugye a shotgunning nerfelve van,szal 3 km alatt alig sebeznek a torpik,szal a legjobb ha a simát használod,és távolról :p
nekem mai superkontiból semmi értelmes,de az event végi megából esett egy arany konti,abból meg a prins van oranje :p
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.14. 10:10:53 -
Plata #22500 Atya ég de fos ez a tengó. XD -
Plata #22499 Ma lett meg az event pas 24-es szintje,mivel elértem a végére kiváltottam az event passt.
Az egyetlen nagy konténerből amit kaptam baromság jött,így rosz kedvűen de rányomtam az öszes kiskonténer kinyitásra.
Erre meg kaptam egy T8 hajót. XD
Plussz meg kaptam a fura T7 csatahajót,
Nem is tudtam hogy van ázsiai BB.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.14. 09:09:56 -
Plata #22498 Hát ez nem az én világom. -
#22497 a wagaming új agymenése :p
-
pajer_csaba #22496 Nem egészen. 142 volt ÖSSZESEN. Ebben volt karácsonyi mega-, és prém konti, superkonti, economis és zászlós konti (e kettőből volt kb 65 db együttesen), stb... -
Plata #22495 Ne viccelj,ez röhejes.
142 mikulás konténer és csak 2 T8 prém? :O -
pajer_csaba #22494 Oké, de ott is a sebzésre kapsz xp-t. :-) -
pajer_csaba #22493 142 konténer nyitása után...
-
Plata #22492 Operationsba és asszimetrikus csatákba akarom használni. -
pajer_csaba #22491 Az Anhalt mondjuk pont nem egy túl jó BB... impozáns a nagyszámú lövegtorony, de valójában nagyon szr az átütőképessége a kaliber miatt. CA-kat kiszedhetsz egy salvoval, de én párat már körberöhögtem csatában.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2024.12.12. 19:34:22 -
Plata #22490 Nekem még sosem jött össze egy sem,vagy nem volt rá időm,vagy régen nem volt elég hajóm hozzá.
Megvettem szénért T8 Anhalt vagy mi a bánat prém T8 hajót,jó ez valamennyire?
Szuperkonténerekből megint balfaszságok jöttek,a legjobb 7500 szén volt meg 1000 dublon,többi szarság.
Az idén már legalább 100-at nyitottam bármi jó nélkül.
-
#22489 jó ezek a dockyard hajók pont annyira jók,hogy küldicsomagonként max 1-2 órát belegrindelek :D szal ha már ingyé van,legalább ne kelljen szétszopatni minket...még nem néztem lejjebb milyen küldik vannak,de volt dockyard hajó asszem a wisconsin,aminek olyan durva grind lett volna az utsó pár szint,hogy inkább megvettem dubiból...már a hátam közepére sem kívántam akkor a gamet,csak ugye a kezdő csomagot megvettem szintén dubiért,azt már nem hagyjuk veszni...ahhotz képest sztem még egy csatát sem mentem vele ,csak áll a kikötőben :P -
Plata #22488 Mert túl egyszerű vele a küldetések teljesítése. :D
Gondolom operationsban ezért számít csak az elért pontok fele. -
#22487 én cv torpisat csináltam,kagával,egy meccs alatt meglett a 60 meg a 8 flood. aztán schlieffen az 500 sec és main battery hittel +850 ribbon+16 tűz egy csatában,piros commander xp boosterral,meg egy random a frissen beújított olasz tech tree kilences bbvel, szintén piros boosterral,és meg is voltam az összes építős tokennel :P
nagyon kafa ez az assymetric,nem is értem még mindig,miért veszegetik ki állandóan. -
Plata #22486 Dettó.
Nem volt sok időm,de mentem egy két csatát subbal,két dockyard küldi kész lett.
Sub torpedós és valami free xp-s. -
#22485 imádom az asszimetrikust,pár csata is meg is van az összes dockyard :p -
#22484 nem is értem milyen shitstorm öntötte el a végén a két piros agyát... :D rankedben :D
-
pajer_csaba #22483 Hát ez sem volt egy egyszerű menet, de sikerült minden. :-D
-
Plata #22482 Grat,mázlista vagy,nekem szemét jött csak. -
#22481 na tegnap mégis a mega kontit választottam. esett egy theseus t8 brit cv,3000 acél,2500 dubi,a többi sallang. esett 3 arany láda,az egyikben egy chikuma 2 volt :)
osszeségében nem rossz -
#22480 hol a rákba lehet beváltani a cetliket kontira? nmem találom sehol,csak dubis meg pénzest :D
megvan,jobban el se dughatták volna
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.05. 16:45:02 -
pajer_csaba #22479 Faja, akkor a képfeltöltés.hu simán rátölti mások képeit a te linkedre... lol -
Plata #22478 Nem,én sem értettem mi akar lenni. -
pajer_csaba #22477 Csak nekem tűnik úgy, hogy a kommentemben a 3. kép kicserélődött vmi másra? XD -
Plata #22476 Sikerült,minden elsődleges és másodlagos,de folyton kigyújtottak és moduljaimat szétlőtték. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.04. 00:04:28 -
Plata #22475 Mit fogtam ki elsőre,
Operation cherry blossom.
Úgy tudtam. -
Plata #22474 Próbáld ki operation cherry blossom-ot.
Engem folyton ott szivatnak,na meg szerintem sliffel scak azt kapom.
Mindjárt felmegyek én is tolok párat,de más játékban is van most téli event,eltököltem az időt a sütögetéssel meg kergettem a halakat,vagy ők engem mert túl nagy volt és megevett. :D
Klingon lékhorgászat veszélyes.
Már sikerült egyedül is nyernem cv-vel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.03. 23:41:14 -
pajer_csaba #22473 Mint mondtam, először csináltam életemben. Nem tudom, milyen boosterekről beszélsz. Az volt a sírásod tárgya, hogy mindig kigyújtanak, meg leszedik a moduljaidat. Lófszt nem csináltam, csak kísértem a célhajót - és így jött össze a csapatelsőség is. A rombolókat szinte kivétel nélkül csak másodlagossal lőttem. Most csak ezért nem fogok egy éjszaka alatt letolni több száz operationt, csakhogy legyen egy, ami a te kondícióidnak is megfelelő és meg is szpom benne... -
Plata #22472 Vágd nyakon a mikulást hogy hol az ajándék te suttyó. XD -
pajer_csaba #22471 Kész a fa. Ilyenkor mi van?