22987
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Plata
    Az ilyesmihez lusta vagyok. :P
    Akkor inkább farmolok még egy órát. :D
    Plusz szeretem ha a modok maguktól frissülnek,megszoktam már MMO-kban.
    WoW-ban is van egy tonna modom,de nincsen gondom,megoldja app egy pilanat alatt.
    De más MMO-ban is van sok modom,például ESO-ban van legalább 40-50.Csak craftolós modból van egy csokorral,van mod ami helyettem kraftolja le a napi küldetést. :D
    Asszem van vagy három féle mod kezelő kliensem.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.22. 18:15:30
  • Runo
    "Minden peccs után leszedni és telepítgetni túl macerás"

Ez túl macerás? Hogy vagy még életben?! :P

1 kattintás, böngésző megnyit
    1 kattintás a kedvencekre
    1 kattintás a letöltési linkre
    1 kattintás a futtatásra
    és talán még 1 kattintás a végén?!
    Utoljára szerkesztette: Runo, 2025.12.22. 17:54:51
  • Plata
    Battlepassból esett két sánta konténer,rohadtul szugerálom hogy légy free xp légy free xp,erre egy hülye T6 hajó.
    Hótbiztos vagyok benne hogy ez nekem már megvót.
  • whiskeyman
    Kijelölted azokat, amiket telepíteni akartál?
  • Plata
    Azt nem ismerem, én WoWs mod alkalmazást használom.
    Frissíti a modokat magától.
    Bár egy ideje az egyik kedvencem eltűnt.
    Kézi telepítgetéshez lusta vagyok. Minden peccs után leszedni és telepítgetni túl macerás. WoWs modstation vagy mi a szösz automatikusan frissít. Ha hazaérek melóból megmondom mi a neve.
  • szemes63
    Feltelepítettem az ashlain modpackot, de a játékban semmi nem látszik belőle. Mit ronthattam el?
    Utoljára szerkesztette: szemes63, 2025.12.21. 14:16:26
  • Caliph
    én nem sokat toltam az utóbbi napokban,csak tegnap jutott eszembe h le kéne grindolni :P
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.12.16. 22:25:13
  • Plata
    Én már rég végére értem,most minden szint után jár 2 sima sánta.
    Egy szint 50 ponty.
  • Caliph
    nekem abból nem esett semmi értelmes. mondjuk holnap érek a végére ,akkor kapok egy megát is
  • Plata

Battle passzolós sima sánta konti.
  • Caliph
    a dubi jóféle :P
    nekem a korábban leírtakon kívül nem adott semmi hasznosat az event sátán kontik,bár még az utsó szinten a megát nem vettem ki
    kb egy hete ráuntam,és csak a napi egy csatáért megyek be,azt is coopban h minél gyorsabban meglegyen
  • Plata
    Ó én a fát két nap alatt kimaxoltam.
    BP meg ezt adta,
    Mega sánta konti.

Sima sánta.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.11. 20:16:22
  • Caliph
    ne felejtsétek feldíszíteni a fát,illetve nyitogatni az advent kalendárt minden nap,na meg behúzni az ingyen t9 hajót!
    minden megtalálható a kikötőben bal felső részen egyben
  • Plata
    Második már operations volt mert elég lett asszimetrikusból.
    Operations cherry blossom,Hannover Sliff instant halt,majd utána Aki is bele ment a tömegbe.Ketten fejeztük be úgy hogy lebombáztam a bázist.
  • Plata
    Napi első csata is pocsékul kezdődött,Shinano-val mentem,T9-T10 csapattársakkal és T7-T8 ellenséggel.
    Hawaii meg franc tudja mi T9 prém cruiser instant bele az ellenséges BB falkába.
    Próbáltam segíteni füsttel meg egyébbel de egymásután eldurrantak.
  • Plata
    Tegnap is folyton ez volt,tettek magasról a foglalásra.
    A botok az egyik csatában elfoglaltak mindent és nyertek is.
    De most nagyon sok süket van az ingyen hajó miatt.
    Tegnap volt hogy Kaga-val hiába próbáltam a foglalást zavarni,egyszerűen legalább öt volt a körben.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.06. 07:25:06
  • Caliph
    ja,nem tudják felfogni h kiteolni kell,a bot a capre megy. ha berongyolsz,szétszed a túlerő
  • Plata
    Asszimetrikus játszhatatlan ma,akár T8 akár T11 mindig kampec.
    Egymásután három asszimetrikus amiben csupa prém hajó volt és szinte egyből kinyiffantak majd egyedül maradtam.
  • Plata
    De legalább CV.
    Operationsban az is jó.
    Én már régóta folyton vagy ruszkit kapok vagy cruisert.
    Amit sosem használok.
    Kivéve talán a t10 Cruisert mint Brisbane.
  • Caliph
    az egyik legrosszabb/legnehezebb cv :P

ma jött szembe egy indepencia nevű cv,elég erőnek tűnt,én yamával voltam...kivi vagyok mit tud majd
    korábban sztem már irtam róla,lesz funny button ami gyorsan feltölti a lelőtt repcsiket
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.12.05. 16:08:17
  • Plata
    Te piszok.
    Pont egy CV.
    Cseréljünk,adok érte két cruisert. :D
  • Caliph
    na nekem is megvannak a sátán kontik,11 megát tudtam kiszedni,monaghan,2500 dubi meg az aquila CV na ennek örülök :P
    a többi szemét,szén meg boosterek
  • Plata
    Engem a WG szivat már rég,csak cruisert kapok akármit nyitok. :D
    Extra szivatásnál ruszki cruisert. XD
    Sosem játszom cruiserrel,legfeljebb ha valami hülye eventhez kell.
    Lassan tele van a padlásom T6-10 cruiserrel amit nyitottam ládából vagy egyéb gezemicéből.
    Amire én vágyom az nem cruiser hanem CV.
    Theseus,Colossus,Indomitable vagy a főnyeremény az Enterprise.
    Cruiser-ben csak az Enterprise-D jön be de az meg nem ebben a játékban van.:P

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.02. 12:26:55
  • Runo
    Érdekes felfogás! Ajándékba kapsz valamit, de rohadjon, meg mert nem azt adott, amit te szerettél volna! :D
  • Plata
    Figyelj rá hogy nem lehet xp-ből csak négy hajót kiváltani,hiába szerzel akár 20 hajóra való xp-t akkor is csak négy,köv csata után újra négy.
    Én megszívtam,mentem három operationst gondoltam most jól kiváltok sok hajót erre ugyanúgy négy.
  • Caliph
    én még nem vettem ki őket,mert majd hétvégén lesz időm rá kb
    addig is az ingyen dubiból vettem 8 megát,abból esett 180 nap,tulsa,orion 44,2500 dubi meg piros boosterek
    ezen felbátorodva vettem még 8at,abból kék boosterek ,kredit meg egy p bagration ruszki valami esett...
    és itt abba is hagytam a dubi költést,még van 25k kb :D
  • Plata
    Húsz t10 hajó után kaptam 20 certificationt.
    Abból lött 4 láda.
    Hogy a Wg rohadna meg amiért szivat a cruiser-ekkel.
  • Plata
    Mázlid volt,az első csatában amiben láttam egyedül ő halt meg. :D
    Láttam olyat aki szintén behalt de négy hajót szedett ki a másodlagosa.
  • Runo
    Tehát igazából olyan, mint a többi hajó! Ha tud vele játszani a gazdája, akkor jó! :)

Most találkoztam egyel, tudott vele játszani!

• Plata
    Mond mióta vannak Aegis operationsban repülő rajokat indító cruiserek?
    Nem sub elleni bombázóra gondolok,láttam ahogy japcsi cruiserről torpedós repülő rajok szálnak fel.
    Lehet hogy eddig is volt és baromira vak vagyok,de nekem ez marha fura volt.
  • Plata
    Operationsban láttam,gyenge a fegyverzete,japcsi t10 bot BB simán lealázza.
    De a másodlagosa nagyon jó,viszont a fő fegyvere én úgy láttam annyit sem sebez mint a lepkefing.
    Sajnos akárhányszor találkoztam vele operationsban mindig egy fafejű hülye kezelte és nekiment az ellenségnek,Aegis operationsban a japcsi cruiserek dd-k szart csináltak belőle,hermes-en a négy német BB úgy lealázta mint a fene.Defense of naval stationon yamato meg szétkapta mint a fene.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.27. 11:59:42
  • Runo
    Igen, hát pont ezért kérdeztem, mert hasonló dolgokat láttam, csak élőben! :)
  • Caliph
    nekem nincs meg,de amit láttam róla,kb agyonüthetetlen amig kitarta heal,vagy nem kap teljes fókuszt...elég op ship a tierjében,látok rá kevés esélyt,hogy nerfelni fogják,miután megvette mindenki :P
    gyengébb főágyúk,viszonylag jó másodlagosok,7 db superheal ami pár másodperc alatt healel fel,funny button ami gyorsan töltődik,és a heal cooldownját csökkenti radikálisan
    szal folyamatos harcban folyamtos heal mellett tudsz játszani,amig kitart a 7 heal,és nem lő rád 12 hajó,vagy nem kapsz be egy torpedó salvót egy shimától,kb megölhetetlen
    3 perc 20 másodperctől nézd,nem tudják megölni :P

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.27. 11:09:37
  • Runo
    Torpedó találatra ad!
  • Runo
    Valakinek van tapasztalata a Valparaisóról? Nagyon jónak tűnt, amikor más játszott vele, izgatja a fantáziámat, most acélért ki tudnám venni.
  • Plata
    Persze,felszinen azt hiszem 21 csomó a víz alatt meg talán 38?
    De az piskóta.
    Az ocean jet-je 360 körül repül azt hiszem. Baromi gyors.
  • Caliph
    és ugye tudod,hogy a víz alatt gyorsabb mint a felszínen,konkrétan a subok ferrarija :P
  • Plata
    Japcsi prém sub megvan és kb b+ kategória. XD
    Operationsban hamarabb megeszi egy kóbor rája minthogy valamit lehessen vele csinálni. :D
    U-4501 4 perc 13 másdopercig maradhat lent,és van neki három kütyü amivel plusz egy percet lent maradhat kb.
    És a 4501 nagyon gyorsan tölt vissza tényleg.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.24. 20:43:37
  • Caliph
    igen a bombázok nagyon szarok,kb ez a negatívuma ennek a cvnek

opban kb bármelyik sub jó,van ami nagyobbat sebez,de ennek van a leggyorsabb reloadja asszem :P kivéve a 8as japó prémet,de annak a követősei szarok,kb úgy kell játszani vele mint egy ddvel,és kicsi az aksi is
  • Plata
    Kellene nekem még egy olyan szórakoztató sub mint az U-4501.
    Operationsban nagyon fun.