23037
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Plata
    Van kb 40 ezer szenem. :D
    A kék boostert meg betoltam ocean-ba.
    Kell a lóvé.
  • Caliph
    megérkezett a salvage for victory,és a surcouf . a korábbiaktól eltérően szén,kék vagy piros boosterértr lehet venni
    ha 1.520.000 szén kell hozzá ha csak abból vennéd,de ha raksz rá boostereket akkor olcsóbb. én kivettem
    1 milla szén,a többért kék boostereket adtam. így marad még 200-200 kék boosterem,és még fél milla szenem is
  • Plata
    Most vettem Jager-t.
    De gondolom CV vagy Sub úgysem lesz.
    Legalább is olcsón.
    Kb 12 ezer acél kéne az amcsi CV-hez,de nem tudom hogy,kaptam a season passból keveset.
    Az európai csatahajók küldetéseit sem toltam le,pedig mind megvan,mert a season passt kiváltottam.
  • Caliph
    és óvatosan a nyersanyag költéssel,mert a lunar event alatt is leszenk jó dolgok pl szénért
    illetve lehet hajókat grindelni,az egyik legértékesebb a R lauria acélos hajó ikertestvére,valami hülye neve van,de egy az egyben ezt az acélos hajót lehet kigrindelni elvileg ingyen.
  • Caliph
    épp a torpik miatt illik be a jelenlegi hajók közé ilyen magas szinten :P gyors reload,nagy sebesség,sok is van,de a dam kevéske pl egy kagerohoz képest :P
    na meg az álca is a játék egyik legjobbja

más:
    a nemsokára induló salvage for victory(amikor jó sok nyersanyagot xp és aranyat kell hozzávágnod a játékhoz,hogy megkapj 3 hajót és fődíjat) koronaékszere a surcouf nevű francia sub rettenet. egy hatalmas ágyútorony van rajta,reload boosterrel,elöl 4 torpi,hátul egy torpedóvető torony 2x3 torpival. nincs ping,lényegében úgy kell játszani vele mint egy ddvel,csak le tud merülni baj esetén... van felderítő repcsije és mélységi bomba repcsije is...és a torpik ütnek szépen

• Plata
    Eléggé nyilvánvalóan látszik hogy es ősrégi tákolmány. Xd
  • Caliph
    Fun fact: a jager egy első világháborús Osztrák-Magyar monarchia gyártmány,amit az elavult Tatra rombolók utódjának szántak. Igen jól olvastad,első világháborús. ezért is néz ki úgy,vannak rajta olyan ágyúk amik,és kb nulla légvédelem :p
  • Runo
    Hátőőő:
  • Plata
    Jáger meghozta a szerencsét.
    Elsőnek értem célba és kilőttem torpedóval a csalikacsát. :D

Mostmár csak Narai operationsra kellene bejutni vele.
    Ott is van egy izgis achi.
  • ozimak
    Szerencsétlen Flamu meg rákos beteg lett :/ Limfóma... Először úgy volt, hogy lehet tüdőrák. De aztán "csak" nyirokmirigy. :/
  • Caliph
    adrenalin rush skill is fontos,minél kevesebb a hp,annál kevesebb a reload.
  • Plata
    Eddig bejön,operationsban elég jó,kivéve amikor vacak a pálya és alig lehet torpedózni.
    Melyik a speciális kapitány?
    Nekem valami macska van benne. :D
  • Runo
    Nem fox csalódni! Kedvenc hajóm!
    Főleg, ha a spec kapitányt is beleteszed! Volt, hogy csata végén már 24 sec alatt töltött be a törp!
    Utoljára szerkesztette: Runo, 2026.01.31. 00:10:33
  • Plata
    Black megvan.
    Asszem megveszem jager-t.
  • Plata
    Köszi a választ,igazából azért kilences mert az elvileg több lóvét termel.
    Nekem most lóvé kellene.
    Plusz nagyon kellene két achi operationsból,az egyik csak torpedóval szerezhető meg a másik meg torpedóval könnyű.
    Yamagiri-vel próbálom,de cseszettül nem dob arra a páyára ahol az achi szerezhető.
  • Caliph
    találtam egy ilyet is közben,bár flamu inkább pvp módban gondolkodik.

• Caliph
    hát jó kérdés,most nincs meg melyek vannak kilencesek szénért. miért pont kilences? de ha torpizni szeretsz,akkor torpedó reload alapján választanék.figyelembe véve a hatótávot és a damaget. all in nincs, felmentem gyorsba a honlap armoryra. ott a tizes hayate,erős torpik,van torp reload booster de amúgy lassú reload. a blacknek nagyon lassúak a torpik semmit nem találsz el vele a radarral pveben nem sokmindenre jó.de nézz róla egy vidit hátha neked bejön,a neutrashiminek papiron jónak tűnik,nekem nincs meg,erős heal,jó torpik,jó ágyúk,a z44 meg torpedós dd a német fajtából,gyors reload de kevesebb dam a torpikank és úgy másban sem tűnik ki

pveben és ha torpikra akarsz hagyatkozni,akkor sztem a gyors reload fontos,mert hiába vannak erős torpik ha nem találsz el vele semmit,aztán meg várhatsz másfél két percet a kövi salvora. inkább percenkét potyogtass kisebb dam torpikat,a nagyobb torpiszámból jobb a találat.ebből a z44 jönne ki,de az nagyon trágya dd sztem...

úgy gondolom ezeknél a szenes ddknél van jobb sima tech ágban,pl a kitakaze,végtelen skuló füstből,torpi kevés és lassú is a reload de üt,
    Jager nagyon jó torpis kilences dd,most nem tudom hogy lehet megszerezni,nekem meglett dockyardból asszem. gyors reload,gyors torpik,kevés dam,de bakker,percenként 12 torpi az elég ütős. ágyúk szarra se jók,nincs füst ha menekülni kell,csak egy speed boost,kevés hp,semmi armor...de az álca nagyon jó

sherman macreo tromp jager sztem ezek a top coal ddk(asszem már jager is coal) black inkább pvp,mert a füst radar kombó ott erős,gröninigennek nincs torpi,cserébe ütős ágyúk. ott van még az alvaró is,megvan de nem toltam vele sokat

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026.01.27. 12:48:59
  • Plata
    Szénért kapható T9-es több pénzt termelő DD-k közül szerinted melyik a legjobban játszható operations-ban vagy asszimetrikusban?
    Olyan érdekelne amin van torpedó,mert láttam van oylan is amin nincs torpedó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.01.27. 10:49:32
  • Caliph
    pár napja nem toltam,de sztem a kövi patchel kezdődik. este ránézek
    na megnéztem elvileg 15.1 patchel jön ami 16 nap múlva lesz a honlap szerint,egyelőre public testen van
    most valami early leaderbord van,ahol lehet behúzni pár tokent,majd ránézek pontosan mi is ez este
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026.01.26. 13:24:34
  • Plata
    Már elkezdődött?
    Bocsi nem nagyon követem mostanság.
    Karácsonyi event után úgyis mindig uncsi eventek vannak.
  • szemes63
    Tudja valaki hogy a LUNAR eventben miért nem gyűlnek a pontjaim? A leírásban nem találtam semmi magyarázatot.
  • Plata
  • Plata
    Csinálom a dockyard küldiket,sliffnek elgurult a gyógyszere. :D
  • Caliph
    Jön az új csatahajó vonal,radarral és torpikkal,új unique kapitány a kollekcióból. Jónak tűnnek ezek a dögök,de nincs sok hpjuk,és kis kaliberes ágyúik vannak. márnint a szintbeli más nemzetekhez képest. de rohadt gyorsak,és kikapcsolható idős speed boostjuk van,úgy működik mint az amcsi új ddk füstje. Fix másodpercet használhatsz fel,de akkor kapcsolod amikor akarod,rövid cooldownnal
    és eljött ez az idő is,a cv fighterek többet nem spotolnak ellenséges hajóka

jön ismét a salvage for victory,amiben a meglévő erőforrásaid,free xp,szén acél arany kredit használhatod fel,hogy megszerezd a francia rettenet subot,a surcufe vagy mi a rákot...egy sub,aminek rohadt nagy ágyútornya van is van :D meg persze a progress baron még 3 hajót lehet kihúzni a sub fele vezető úton.
    a sub elég ütősnek tűnik,az ágyúk mellett van felszínen használható torpedói is,elől csak előre,de a hátsó egy forgatható toronyban van
    a hab a tortán,hogy van asw és spotter repcsije.... amúgy is egy túltolt sub,de ez már nagyon kreténnek tűnik így :D
  • Caliph
  • Caliph
    pvpben utálja mindenki,mert elég gecik tudnak lenni :P
  • Plata
    Ma subbal is kaptam elismerést. :D
    Pedig azt utálják.

• Plata
    Az nekem is kedvenc, de a T8 is megvan, nem adtam el.
    De óceán-t is szeretem.
    Azzal kapok sokszor csata után dicséretet. Igaz csak asszimetrikusban és Operations-ban tolom.
  • Caliph
    én még az Exxes perma camójára fogok vadászni,sokat tolom azzal a cvvel,nagyon bruitál egy dög
  • Plata
    DD-s lövöldözős küldit tolnám,azt hiszem valami 1250 main battery hit kell.
    Sherman-al egész sokat tudtam lőni,de a sebzés pont kerek 100 ezer lett. :D
  • Plata
    Látom kontiból eshet t10 prém cv. :O
    De nekem úgysem esne ki 100-ból sem.
    Nekem az angol 9-es kalózhajó tetszik. :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.01.10. 21:22:11
  • Caliph
    itt böngészheted
  • Caliph
    devblog nem említ goldot,szal ingyé...gondolom jó sokat kell grindelni érte,azért mégiscsak egy t10 bb...
  • Plata
    Na és teljesen inygen ki lehet grindelni vagy ezért is kell majd arannyal fizetni?
  • Caliph
    na a lényeg h lsz a rend meg a káosz,azokon belül kis csapatok. minden kis csapattal más hajót lehet kigrindelni,ami lényegében valamelyik már létező hajó egy másik skines változata. ahogy néztem két hajó érheti meg,az R lauria változat biztos,hiszen acél hajóról van szó,a másik a petro ami bár tech trees petro azonos változata azonban prémiusítva..ugye nemrég bevezették a hajó minőséget. ez már arany koronás prém petro,ami több xp kredit stb /csata...és a petro erős hajó
    de továbbra is a lauria a megérős szerintem
    az nem derült ki lehet e több csapat hajóit grindelni,ha nagyon kocka az ember,és belefér az időbe.
  • Caliph
    jön a lunar event hamarosan,lunar tokent lehet gyűjteni,az event koronaékszere a sok apróság mellett egy R lauria bb változat,szal akinek nincs meg az acélos r lauria,az most ingyen megszerezheti egy más skines változatát,de lényegében ugyanaz a hajó mint az acélos
  • Plata
    25HOLIDAYSWITHOMEN
    Nem tudom hogy tényleg WoWs kód-e,de engedte launcher beváltani,cseten azt mondták WoWs.
    Hogy mit ad nem tudom azt sem,épp a csempészemmel flashpointon vagyok.
  • Plata
    Be merészledtem rankedre 3 skilles kapitánnyal T7 DD-vel,úgy godoltam elkezdem ezt az ágat is húzni,ranked rövid és sok xp-t ad.
    Mázlim lett.
  • Plata
    NBLU8VNY26
    Ad egy küldit.
  • Plata
    Amit vettem abból lószar jött.
    De eventesekből jönnek low tier hajók.